0 tolerance написа:
При нас не сме всеки срещу всеки. При нас сме "запада са лошите" - ние сме добрите, и точка. Нема да им стъпим, нема да им пеем, нема нищо да им правим. Тва защо така се е получило, защо така е станало, кой-на-кой-бил-крив и искал да го бие, нема да ми ги пробутвате, щото вече ми писна.
Как ЕДИН от вас не каза - аз искам да помогна, аз ще се хвана на микрофона, или аз ще се опитам да разпея сектора? Кой изяви желание да го направи? Кой от вас застана в средата на сектора и не поде тонът, подаван от мегафона? Колко пъти беше казано, че като не ви харесва - отивате при Младежа и му го казвате и казвате вашето решение на проблема? Колкото пъти бе казано, толкова пъти не стъпихте на среща или поне да го заговорите в Сектора. Само мрън-мрън, свинете това, свинете онова, а желание това да се промени е нула...
Иначе е голем кеф като ИТК да разказваш историите от Слънчев бряг и да се кефиш на съдбата на Роси

Или да викаш: "Абе, що НКП не пусне декларация, деба, нема ли да излезат със становище и да направят нещо по въпроса?" НКП, бе, копеле!!! А аз съм отстрани, у форума, и пиша ли пиша... Да сте видели някой от движещите нещата в сектора да се изявяват с постове по форуми и фейсбуци?
И преди да ми кажете, че съм станал като ТЯХ и съм се променил, ще ви кажа само едно - аз опитах диалог, и ми се получи. Вие кога ще опитате? Или ще продължавате да мрънкате как в сектора имало 15 годишни

...
Не те познавам лично, но вярвам, че си написал това с най-добри намерения, затова не приемай следното за заяждане. Не си прав!
- Преди 7-8 години, когато започна да се налага т.нар. "нов ред" много хора включително в този форум почнаха да мрънкат и тогава отново в този форум им беше обяснено, че е нормално организираните фенове, т.е. фракциите да движат нещата, а всички други да ги следват и да се съборазяват с тях. Обаче се оказа, че дори във фракциите активните хора са единици и нещата не стават без редовия фен. Само, че т.нар. лидери не поеха отговорност за грешките си (което е една от основните им функции), а на всичкото отгоре дори в този форум (а уж не се изявяват в нета) се пускаха някакви правила, които завършваха с "...се пребива";
- Отосно декларациите, донякъде си прав, но пък когато НКП пуснат декларация (независимо с колко правописни грешки е) говорят от името на публиката на Левски, а не се подписват отдолу "от името на 234-те члена на НКП". Така че това нещо ги задължава да отразяват реалното мнение на нашата публика. А и си спомням, когато лайняната история излезе в публичното пространство как ти пускаше PrintScreen на разни СМС-и на Владо.