forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Ное 13, 2025 3:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 4:42 pm 
Аватар

Пичове, всяка тема... всяка шибана тема стана сране по Гонзо и клуба. Трябва да се внесе някакъв ред. Форума се превърна почти напълно като тоя в Гонг. Като кажете " Гонзо - некадърник" по 10 пъти на ден по-леко ли ви става?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 5:09 pm 
Аватар

bogarra написа:
Пичове, всяка тема... всяка шибана тема стана сране по Гонзо и клуба. Трябва да се внесе някакъв ред. Форума се превърна почти напълно като тоя в Гонг. Като кажете " Гонзо - некадърник" по 10 пъти на ден по-леко ли ви става?

А като кажете, не, това не е вярно, да не би нещата да се оправят с вълшебна пръчка? Аз съм един от тези, които не харесват работата на СТД. Никъде и никога не съм го плюл, но не мога да спестя грешките, които допуска особено, когато са едни и същи. Не мога да се съглася, СТД да говори едно пред медиите, а всъщност да излиза съвсем друго.
Не съм съгласен в клуба да цари аматьорщина. Феновете сме тези, които можем да бъдем някакъв коректив, да сме обратната връзка, да почукваме самара, за да се сети магарето(това е стара поговорка, сега да не каже някой, че наричам Гонзо магаре). Просто искаме Левски да е на полагащото му се място - водещ клуб в марката А и не само, а не да се превръщаме в посредствен отбор, в който да идват само футболисти, които нямат други възможности. Всичко това е комплексно и зависи само от ръководството. Стремежа на подрастващите трябва да е към Левски, Желанието им за развитие да бъде свързано с Левски, житейската им цел като връх в кариерата им в Бг да е Левски.
Това искаме ние, тези които критикуваме, а не мрънкаме и не се сополивим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 5:13 pm 
Аватар

bogarra написа:

E ти си същия.... у всяка тема първи защитник. Като го защитаваш по 10 пъти на ден, става ли по-добър СТД? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 5:18 pm 
Аватар

Като си против СТД - не е добре, като си за СТД - не е добре, нещо е сбъркано. И тия ЗА и тия ПРОТИВ еднакво дразнят доста дълго време. Като темата е табу - защо пък да не се говори за нея. Като се говори - много се говори. :loser2 Дайте да си концентрираме енергията върху 50 годишния юбилей, там с нещо да натиснем, че тоя спор стана като кокошката и яйцето и края му не се вижда. :smt017 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 5:19 pm 
Аватар

Ми като Волтрон е дейба :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 5:20 pm 
Аватар

Нормално е да има спорове, все пак това е форум и той е за това различни хора да изразяват различни мнение. Няма как на всеки да му харесва мнението на другия, но това е добре, щом има спорове значи мислим и разсъждаваме, а не сме като някакви овце или щрауси със заровени глави. Но това да се заяждате един с друг и да се псувате е прекалено езикът и тонън на коментарите не подхожда ни най малко на феновете на Левски. Не смятам, че е нормално някой ако има различно виждане по даден въпрос да получава банове заради това, но все пак админите и модераторите си знаят най-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 5:32 pm 
Аватар

Различно е... Мрънка се за всичко. Фенове сме на Левски, а има някои, които мрънкат за АБСОЛЮТНО всичко. Що най-тромавия и дебел защитник не е бек, що оградата е еди-колко-си метра, що Ернандез не сме го взели... Друг е въпросът, че ако го бяхме взели точно същите щяха да мрънкат защо сме го взели като има проблеми с документите, не бил добър или нещо от сорта. Преди това Търговище обясняваше как Литекс били от друга планета, щели да ни разгромяват... и после ги изтървахме на Герена :smt017 И естествено... как БФС щели да ни подкрепят щото сме на Певвски. Всички гледахме мачовете и знаем как се развиха и дали са ни подкрепяли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 5:53 pm 

Кока-Кольо написа:
Боби, администраторските задължения доста ти натежаха в последно време, гледам. На твое място бих се отказал, нали и без това си над нещата? :wink: А да налагаш банове и виртуално правосъдие за мрънкане е също толкова "нърдовско", колкото и самото мрънкане. Ако не е и една идея повече :blass

Напомнил съм на Младежа как му пожелаваше да го шибат в затвора :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 6:16 pm 
Аватар

ВАИ написа:
Кока-Кольо написа:
Боби, администраторските задължения доста ти натежаха в последно време, гледам. На твое място бих се отказал, нали и без това си над нещата? :wink: А да налагаш банове и виртуално правосъдие за мрънкане е също толкова "нърдовско", колкото и самото мрънкане. Ако не е и една идея повече :blass

Напомнил съм на Младежа как му пожелаваше да го шибат в затвора :smt031

Това да не е някакъв необсъждан до момента бъдещ трансфер за този сезон? Има ли профил в трансфермаркт-а? Да не би Гарата да се завръща и да има проблем отново с родния съд?
Или просто аз съм се объркал нещо и няма общо с трансферната тема? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 6:21 pm 

Ауууу,извинете!Последните 3 страници са само за трансфери и реших да разнообразя с нещо весело!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 6:25 pm 
Аватар

Niki4a написа:
От два дена си мислех да напиша няколко неща, тa най-накрая ми остана малко време. Пиша го от позицията на човек, който е в тоя форум от маса време, включва се във всяка една инициатива (без значение дали на форума, Tръста или осъществена от някой "редови" левскар) и може би квалифициран като "пyткa нacpaнa" (ако приемем, че това е събирателен образ на обсъждащитe трансферните неволи на ПФК Левски София). Tа си мисля, за какво си тровя нервите и си харча парите като получавам такова отношение, от някой на който му е хpумнало да се появи и да раздавa квалификации и определения? В другата тема cе попита и написа: В тоя форум ще има ли правила за всички или кой откъде е?

P.P. MG след 10 дена съм си в София,това за "пyткa нacpaнa", заповядай да ми го кажеш в очите :smt006

Да ми го кажеш в очите

Правя си римайндър да ти пиша след 10 дена. Корави ладс в тоя форум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 6:37 pm 
Аватар

ВАИ написа:
Ауууу,извинете!Последните 3 страници са само за трансфери и реших да разнообразя с нещо весело!

Опитах се да върна мненията към темата, преди да сте загрубели много, но определено с тоя ми подход не ми се получи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 6:40 pm 
Аватар

:smt115 Имам ГЕНИАЛНА идея, искате ли да си направим една тема, в която само да си се плюваме, ще е мноого яко, ще си се плюваме на воля, няма да спамим излишно по другите теми, а и в нея няма да е offtopic плюването, защото ще си е тема за плюване. :loser2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 7:07 pm 
Аватар

Имаше такава и не завърши добре :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 7:24 pm 
Аватар

Бру-то гледам герой за Ипсуич. Некадърник :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 8:18 pm 
Аватар

gamencerista написа:
Бру-то гледам герой за Ипсуич. Некадърник :bigok

Не знам некадърник ли е, но в някакво интервю беше казал, че най-силната му страна била да центрира и подава. При нас съм му броил точните центрирания, гледах всички мачове и тамън едно центриране беше на място. Всичките други - 85% идваха къси, другите прехвърляха всички. Да е жив и здрав и да си е*е майката черна.... Мръсна мангала, него и Педро съм ги псувал и освирквал с пълно гърло, единствените играчи на Левски, на които съм го правил, а и онзи дето мяташе фланелки, другата черна мангала - Карвальо....
За най-добра мангала признавам Банан Абди. Тоя е бръз и тича как си требе! Дано дойде!
В интерес на истината младите добре се включват засега. Ако не ни режеха така долно, можеше и с повече точки да сме, а играхме с двата претендента за титлата. За Орачев пак си държа, че има качества, но в деф. план е много зле. За сметка на това напред бих казал, че не е по-зле от 90% от чужденците, които можем да вземем. За мен най-добър трансфер до сега е на Костадинов. Даниел Димов беше подобен, но къде ли не го слагаха, а и освен това беше по-бавен от Костадинов и с по-лоша игра в преден план. Не сме имали толкова добър играч на тоя пост от Ричард насам.
Като цяло съм доволен от трансферите, Курдов също не е лош играч, техничен е и ще пасне, но от друга страна си остават неадекватностите със защитата и разни подобни като с жълтите карти...
Аз ако бяхме окомплектовали състава по-бързо и ги нямаше тия проблеми, залагах 50 лева да сме шампиони, пък ако искате ми се смейте :smt003

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 10:04 pm 
Аватар

Тия двамата ще се напият кат свини. Ало, Ники4, ако не ни викнете, си путка насрана :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 10:32 pm 
Аватар

Ето ви правилата - viewtopic.php?f=3&t=112
Трудно се намират, но съществуват!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 10:48 pm 
Аватар

А, нека четем:

Цитат:
1. Настоящият форум е основан от и за ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ и е предназначен за дискусии свързани клуба и неговите привърженици, с изключение на раздел "антиФутбол" и "НИЕ СМЕ БЪЛГАРИЯ", където ще се толерират други теми.

2. Всички потребители са длъжни да спазват добрия тон. В това число няма да се толерират лични нападки, заплахи и груби псувни. Такива мнения следва да бъдат изтрити или цензурирани. Придържането към темата, в която пишете, е задължително.

3. Въвежда се нулева граница на толерантност към теми/мения, които целят да обидят, злепоставят или нападнат ЛЕВСКИ и неговите привърженици от страна на трети.

4. Теми за величието на на други отбори не им е мястото тука, и следва да бъдат изтрити незабавно и без всякакво обяснение.

5. Привърженици на други отбори, както и неафектирани лица, ще бъдат приветствани във форума при положение, че се държат дипломатично, културно и ненадменно и спазват точки 1-4. В друг случай модераторите и администраторите имат правото да изтрият или цензурират мнението/темата и да наложат бан на потребителя без предупреждение.

6. Модераторите и Администраторите на този форум са длъжни да се грижат за за спазването на реда и безпристрастно да прилагат гореспоменатите правила.

7. Използването на кирилица е задължително тук с изключение на случаите, в които това е технически невъзмжно, без това да става масове или постоянна практика.

8. Теми със заглавие на маймуница ще бъдат изтривани моментално
от днес с оглед пригледността на форума, възможността той да се вижда в един и същи вид от ВСИЧКИ потребители (независимо дали са от БГ или чужбина, дали са на dial-up или на hi-speed връзка)

въвеждам следните правила :
1. за АВАТАРИТЕ
* разрешено е качването на картинки във форума, през линка за настройка на профил

2. за ПОДПИСИТЕ
* картинките и линковете в подписите да не се намират на сървъри, койито не се виждат извън БГ (всички така наречени FREE сървъри)
* картинките в подписите да не са по-големи от 50 KB, а размера им да не надхвърля 400x200 pixels

надявам описаните по-горе мерки да не ви затруднят много !

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !

Kosyo T.

След тоя трак няма други по темата :D

И е редно да се махнат бановете на Росен и на другото момче. А и не мисля, че е много умно "мрънкането" да се заменя с уговорки за бой :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 11:12 pm 
Аватар

acrimonious написа:
А, нека четем:

Цитат:
1. Настоящият форум е основан от и за ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ и е предназначен за дискусии свързани клуба и неговите привърженици, с изключение на раздел "антиФутбол" и "НИЕ СМЕ БЪЛГАРИЯ", където ще се толерират други теми.

2. Всички потребители са длъжни да спазват добрия тон. В това число няма да се толерират лични нападки, заплахи и груби псувни. Такива мнения следва да бъдат изтрити или цензурирани. Придържането към темата, в която пишете, е задължително.

3. Въвежда се нулева граница на толерантност към теми/мения, които целят да обидят, злепоставят или нападнат ЛЕВСКИ и неговите привърженици от страна на трети.

4. Теми за величието на на други отбори не им е мястото тука, и следва да бъдат изтрити незабавно и без всякакво обяснение.

5. Привърженици на други отбори, както и неафектирани лица, ще бъдат приветствани във форума при положение, че се държат дипломатично, културно и ненадменно и спазват точки 1-4. В друг случай модераторите и администраторите имат правото да изтрият или цензурират мнението/темата и да наложат бан на потребителя без предупреждение.

6. Модераторите и Администраторите на този форум са длъжни да се грижат за за спазването на реда и безпристрастно да прилагат гореспоменатите правила.

7. Използването на кирилица е задължително тук с изключение на случаите, в които това е технически невъзмжно, без това да става масове или постоянна практика.

8. Теми със заглавие на маймуница ще бъдат изтривани моментално
от днес с оглед пригледността на форума, възможността той да се вижда в един и същи вид от ВСИЧКИ потребители (независимо дали са от БГ или чужбина, дали са на dial-up или на hi-speed връзка)

въвеждам следните правила :
1. за АВАТАРИТЕ
* разрешено е качването на картинки във форума, през линка за настройка на профил

2. за ПОДПИСИТЕ
* картинките и линковете в подписите да не се намират на сървъри, койито не се виждат извън БГ (всички така наречени FREE сървъри)
* картинките в подписите да не са по-големи от 50 KB, а размера им да не надхвърля 400x200 pixels

надявам описаните по-горе мерки да не ви затруднят много !

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !

Kosyo T.

След тоя трак няма други по темата :D

И е редно да се махнат бановете на Росен и на другото момче. А и не мисля, че е много умно "мрънкането" да се заменя с уговорки за бой :smt031

Иване, това е около 154745-ят път, в който някой в тоя продънен форум ме вика "на бой", човече.

Питай ме дали се занимавам?

:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 11:16 pm 
Аватар

antonatan написа:
Ще вземем некви тъпаци и ще спрем да пускаме юношите. Айде нема нужда

Точното мнение! :smt023
Пичове стига сте се заяждали за дреболии! Само правите кефа на чорбарите с тея драми :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 11:38 pm 
Аватар

Бе нека има живец в хората бе. Нали затва говорим, нека се надъхат малките. Дееба тия картотеки, дееба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 11:40 pm 
Аватар

Е в темата за трансфери какво да се обсъжда, ебаси.
Нормално е да се обсъжда и да се мрънка защо новите попълнения нямат картотеки.

Голяма работа,че се мрънкало. Като цари такава аматьорщина в клуба, нормално е да се мрънка. Не можем да се лъжем, че нещата са розови.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 11:44 pm 
Аватар

Абе аз не съм соц радио точка да повтарям едно и също. Ако иска некой друг да пробва, ако не - няколко мнения назад съм писал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2015 12:09 am 
Аватар

Карето много пие, не знам Никеца дали ще смогне :bigok аре тая седмица решаваме нещата с картотеките и настава едно масово пиянство :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2015 1:00 am 
Аватар

Не ви ли писна вярно да ги обсъждате тези картотеки. Ясно е, че в клуба цари аматьорщина, ама с ляляне във форума точно пък това как ще го оправите? :loser2
Ок, тема за трансфери, обсъждайте си, ама вие ПОСТОЯННО все едно и също, дейба. Картотеките ги няма, Гонзо не става за СТД - тия неща са ясни дори на малките спартачета, които вчера бяха във Варна. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2015 2:11 am 
Аватар

Еее разбрахме, че си бил у Варна, напиши го в още теми, :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2015 6:36 am 
Аватар

Нека да пише момчето

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2015 10:46 am 
Аватар

Цитат:
Никой не ще Домовчийски, ще се връща в Черно море
Варненци чакат отговор от 28-годишния нападател

Бившият нападател на Левски Валери Домовчийски е близо до завръщане в Черно море, пише "Тема Спорт".

28-годишният футболист все още е без отбор, след като се раздели с Левски след края на сезона. От ръководството на "моряците" са поканили Домовчийски да се присъедини към тях и в момента очакват да вземе решение.

Валери трябва да отговори до няколко дни, като според запознати шансовете отново да облече зелено-бялата фланелка са сериозни.

В момента той се оглежда за предложения от чужбина, но такива липсват и ако не настъпи някакъв обрат в следващите часове, то той ще се обвърже с варненци.

Нападателят игра на "Тича" под ръководството на Георги Иванов през пролетта на 2014 година, когато вкара 3 гола в 11 мача в "А" група, а впоследствие Гонзо го взе със себе си на "Герена".

:smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2015 12:43 pm 
Аватар

Светльо написа:
Еее разбрахме, че си бил у Варна, напиши го в още теми, :bigok

Лягай си по-рано, бачи, че гледам заспиваш (на клавиатурата обаче) като нашия шофЕр, който ни кара до... Варна. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]