forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Ное 13, 2025 3:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2015 8:28 pm 
Аватар

Ще вземем некви тъпаци и ще спрем да пускаме юношите. Айде нема нужда

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2015 8:45 pm 
Аватар

Уникално прост народ! Навсякъде в нормално развитите страни, критиката е неизменна градивна част от постиженията във всички области, дори и да е неоснователна в някои свои аспекти, пак може да се извлекат поуки от нея; само в България (и източния блок) тя се възприема като "завист", "мрънкане", на някой му се нарушава храносмилането, кефа, самодоволството или просто гледа да защити емоционалната си зависимост от някоя "икона". А по изтрещяло, малоумно, идиотско и манафско мнение, че липсата на критика може да послужи като възпитателно средство не съм си и помислял, че може да се изрече от нормален човек, камо ли от фен на ЛЕВСКИ.

Следващият път, когато се направите на дружелюбни като Майка Тереза за събиране на средства или призовете всички да са на стадиона, смятайте ме безвъзвратно изгубен за вашата (не на ЛЕВСКИ, защото вие не сте ЛЕВСКИ) кауза.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2015 8:49 pm 
Аватар

Цитат:
Сомалиецът Либан Абди изненада „Герена“, като извести, че има шанс да скъса с „Ризеспор“ до дни и да се върне. Играта с крилото на „идвам-не идвам“ обаче продължава над месец...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2015 8:49 pm 
Аватар

Махнете банове, не е сериозно за различно мнение да се банват хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2015 8:58 pm 
Аватар

Няма нужда. Във всяка тема едно и също. То тяхното не е критика ами си е чисто МРЪНКАНЕ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2015 9:02 pm 
Аватар

BLUES написа:
Уникално прост народ! Навсякъде в нормално развитите страни, критиката е неизменна градивна част от постиженията във всички области, дори и да е неоснователна в някои свои аспекти, пак може да се извлекат поуки от нея; само в България (и източния блок) тя се възприема като "завист", "мрънкане", на някой му се нарушава храносмилането, кефа, самодоволството или просто гледа да защити емоционалната си зависимост от някоя "икона". А по изтрещяло, малоумно, идиотско и манафско мнение, че липсата на критика може да послужи като възпитателно средство не съм си и помислял, че може да се изрече от нормален човек, камо ли от фен на ЛЕВСКИ.

Следващият път, когато се направите на дружелюбни като Майка Тереза за събиране на средства или призовете всички да са на стадиона, смятайте ме безвъзвратно изгубен за вашата (не на ЛЕВСКИ, защото вие не сте ЛЕВСКИ) кауза.

Кое е критика бе, западно скроени и културен човече? Броят се на пръсти. Повечето са чист хленч. Ти изкарваш драскачите тука като Галилео Галилей или Солженицин бе. Тотално неадекватен народ. Градивна критика и дисиденти, ще припадна.

Всяко синьо дарение е добре дошло. Ако си решил, че няма да даряваш, това си е само твоя работа.

П.П. И ако още веднъж ме включиш в каквато и да е асоциация с българските комунисти, е твърде възможно да се засегна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2015 9:27 pm 
Аватар

Морнинг, правиш много лошо впечатление в последните дни. Всеки има право на мнение, дори и да не споделяш същото. Друг въпрос е какъв пример даваш ти, като псуваш и обиждаш, а си администратор.

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2015 9:30 pm 
Аватар

Не всеки трябва да има право на мнение! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2015 10:13 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Следващата седмица трябва да сме + 4 броя, пък да видим.

75% от тях трябва да са черни :bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2015 10:28 pm 
Аватар

адмирал Мастиката казА, че Ернандес имал да си "оправя документите" и в следващите две седмици не го очакват да играе :lol:
Само споменавам леко :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 08, 2015 10:28 pm 

Днес Левски показа това, което искаме от години, вземете се зарадвайте и си сипете по едно, стига с тия дребни дразги. И другата седмица всички на мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 4:02 am 
Аватар

На Густаво Лима дойде ли му картотеката за тоя сезон, че ми липсва по крилото. :( :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 7:25 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
адмирал Мастиката казА, че Ернандес имал да си "оправя документите" и в следващите две седмици не го очакват да играе :lol:
Само споменавам леко :lol:

:smt005 що тей правиш :smt005 тука пяна изби по устата на някои хора за тоз фертандес

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 8:30 am 
Аватар

1914Левски1914 написа:
Морнинг, правиш много лошо впечатление в последните дни. Всеки има право на мнение, дори и да не споделяш същото. Друг въпрос е какъв пример даваш ти, като псуваш и обиждаш, а си администратор.

По отношение на твърдението, че всеки има право на мнение, което е банална неистина :strkstrk , моля те да ми посочиш някой, "напсуван" заради мнение.

"Аре бе, некадърници, къде са картотеките, тия Литекс ще ни смачкат, само гледайте" мнение ли е? Ако този форум приема това за "мнение", значи нещата са безвъзвратно изродени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 8:53 am 
Аватар

Щом се зачита долу в брояча начи е мнение :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 9:09 am 
Аватар

Morning Glory написа:
1914Левски1914 написа:

По отношение на твърдението, че всеки има право на мнение, което е банална неистина :strkstrk , моля те да ми посочиш някой, "напсуван" заради мнение.

"Аре бе, некадърници, къде са картотеките, тия Литекс ще ни смачкат, само гледайте" мнение ли е? Ако този форум приема това за "мнение", значи нещата са безвъзвратно изродени.

Човек, не че нещо, ама форума е тъпкан с безсмислени мнения :bigok Няма да остане никой без бан ако банвате за безсмислени мнения

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 9:11 am 
Аватар

Безсмислените мнения по всички теми, различни от Левски, не ме вълнуват. Аз отварям 2-3 теми точно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 9:17 am 
Аватар

Ами то темата на самия форум е Левски, това ни е събрало тук. Както и да е, вие си знаете

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 10:15 am 
Аватар

Цитат:
След дълго протакане и поредица трансферни "греди", Левски най-после получи добри новини за селекцията си. Очакваният повторно на "Герена" Либан Абди на практика вече няма пречки да дойде на "Герена".
Още миналия месец спортният директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо призна, че сомалиецът с норвежки паспорт ще дойде в клуба, стига да се разбере да разтрогне договора си с досегашния си клуб Ризеспор.
Крилото явно вече го е направил, защото от турския тим обявиха в Туитър, че повече няма да разчитат на него и ще прекратят контракта му. Това трябва да се оформи и документално в следващите дни в началото на новата седмица.
Георги Иванов вече обяви, че имаз разбирателство с агента на Либан Абди за личните му условия и преминаването на "Герена". Дали това ще се случи, явно ще се разбере съвсем скоро, но пречката Ризеспор вече не съществува.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 11:22 am 
Аватар

gstavrev написа:
Ами то темата на самия форум е Левски, това ни е събрало тук. Както и да е, вие си знаете

Моите впечатления са, че през последните поне 2 години тука спряха да влизат и да помагат все читави хора, които имам щастието да са ми приятели. И то хора, които дърпаха и сектора. Един или двама са тия, които си изтриха профилите заради философстващите, ретардирани женски полови органи?

От друга страна, тука останаха шепа пичове и се нароиха един куп хора, които буквално не знаят къде се намират.

Това са моите доводи.

Левски е зле организационно и управленски ВИДИМО за всички. Няма нужда някой да се изживява като Прометей и да ни носи огъня. Това обаче е отново огромен шанс за извличане на позитиви, какъвто беше и юбилеят. Немотията - или неволята, често води до хубавини. Клубът нямаше пари - феновете се мобилизираха и организираха сами всичко, като влязоха и със сериозни суми, включително и този форум. Клубът отново няма особено голям бюджет и е със сринато реноме - поради липса на друго се дава шанс на много млади момчета. И най-хубавото - до тоя момент момчетата показват, че на тях може да са разчита и имат много качества, които трябва да се развият. Тъй като ние не сме треньори, може просто да спрем да мрънкаме и да насочим енергията си към подкрепа. Който както може - на стадиона, с участие в левскарските организации, с идеи, с кинти, с труд, с надъхване на приятели, със снимки за фейсбук страницата на Македонията и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 11:38 am 
Аватар

:smt023

Няма какво повече да се каже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 1:03 pm 
Аватар

Добре де, аз не схващам в тема "Трансфери" за какво трябва да се пише освен за трансфери или тяхната липса.. :smt017 по цял свят хората си имат форуми и не знам в някой от тях да не коментират трансферни цели, слухове, провали и т.н...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 1:24 pm 
Аватар

Аз не мога да разбера това форум за споделяне на различни погледи, мнения и виждания относно ФК Левски ли е или официална страница на фенклуба и сектор Б, където да се свежда определено инфо до потребителите. Защо всяка критика или различно виждане, трябва да бъде сравнявано и възприемано като мърморене, мрънкане и да се наказва? Хайде малко по-демократично.
Morning Glory, много се извинявам, но постъпваш авторитарно. В подобни форуми има правила и администраторите следят стриктно за тяхното спазване. Всяко наказание извън тези правила, е единовластие и демонстрация на нетолерантност или личностно отношение. Ако е необходимо, променете правилата и всеки който е съгласен с новите такива, може да остане, ако не, нещата са ясни - освобождава мястото тук. Небива във форум на Левски да има нарушаване на правилата, небива да има недемократично отношение и дори намек за авторитарност.
И това с "изживяването като Прометей", надявам се не мислиш, че като се пише за неразбриите в клуба, хората се изживяват като откриватели, а не като Левскари, които ги боли за състоянието на клуба и неадекватните управленски решения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 1:41 pm 
Аватар

Много точен послепис към добрата статия във фейсбук на стената на страницата с вековните поздрави.

Цитат:
Апел към ръководството на клуба час по-скоро да засвидетелства (ИСТИНСКА) подкрепа към отбора и треньора, като осигури нужните попълнения и стабилност. Професионален клуб не може да изиграе сезон от 40 мача с 16 човека, от които 8 юноши, колкото и глупости да изприказвате. Безрезервната подкрепа към тези момчета няма нищо общо с поощряването и толерирането на аматьорщината на останалите нива в този клуб.

МГ да не го бави автора :smt003 Знаеме кой е, така че няма оправдание :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 1:42 pm 
Аватар

Боби, администраторските задължения доста ти натежаха в последно време, гледам. На твое място бих се отказал, нали и без това си над нещата? :wink: А да налагаш банове и виртуално правосъдие за мрънкане е също толкова "нърдовско", колкото и самото мрънкане. Ако не е и една идея повече :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 2:24 pm 
Аватар

От два дена си мислех да напиша няколко неща, тa най-накрая ми остана малко време. Пиша го от позицията на човек, който е в тоя форум от маса време, включва се във всяка една инициатива (без значение дали на форума, Tръста или осъществена от някой "редови" левскар) и може би квалифициран като "пyткa нacpaнa" (ако приемем, че това е събирателен образ на обсъждащитe трансферните неволи на ПФК Левски София). Tа си мисля, за какво си тровя нервите и си харча парите като получавам такова отношение, от някой на който му е хpумнало да се появи и да раздавa квалификации и определения? В другата тема cе попита и написа: В тоя форум ще има ли правила за всички или кой откъде е?

P.P. MG след 10 дена съм си в София,това за "пyткa нacpaнa", заповядай да ми го кажеш в очите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 3:51 pm 
Аватар

Ники4, липсата на убаво време май не ти се отразява добре. :loser2 . И кво само се обяснявате като некви путки. Стегнете се малко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 4:13 pm 
Аватар

Ще ме накарате днес или утре да отделя един час да се ровя в темата и да извадя цитати на всеки един, който пищи сега, да видите как обсъждате трансфери или как храните и иронозирате точно определен човек от ръководството.
Хидъна не го броя, той е минало ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 4:26 pm 
Аватар

Ма дори и да храниме или иронизираме- какво от това?! Разбирам да сме написали "Гонзо е педераст", че да се дразните...

Niki4, ако го познаваш морнинг глори ще разбереш, че това "путки насрани" го казва по- скоро на базик, така че няма защо да се ядосваш :) виж бановете на Росен и другия пич след него НЕ мога да ги приема :smt006 и най- тъпото е, че този форум правила реално няма, или поне аз не можах да открия такива...

А пък логиката "знаем, че нещата в клуба са зле, няма какво да го говорим това", ми звучи все едно Ким Чен Ун да каже "ясно е, че в КНДР сме на ниво развитие 16 век, забранявам да се говори за това" .. Когато нещо е зле, трябва да се говори за него, а не като щрауси да си заравяме главата в пясъка и да викаме супер сме си. И по никакъв начин едното не трябва да пречи на подкрепа, инициативи и т.н.

И поделеден п.с.- ако този форум наистина възпитава деца, то няма лошо да почнат и да четат повечко по- дълги и грамотно написани мнения, както и да разбират малко от футбол, щото от нинджи, които знаят не повече от двама футболиста в сегашния ни отбор и влизат за да напишат оптимистичното MA4KAMEEEEE :lsfc3 няма какво да научат :smt006

Последна промяна acrimonious на Нед Авг 09, 2015 4:32 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 09, 2015 4:28 pm 
Аватар

Хубаво вчера,видях адски много раздаване най-вече от младите ни играчи,което е много добре.Обаче има много неща за чистене,последните минути само уникалния пропуск на Курьор ни спаси от загубата на точки,при центриранията доста зле построени,грешки и на Йока.Отново огромен проблем с физическото състояние на отбора,Махмудов едвам едвам ходеше още 50 минута.Едно не разбрах,защо постоянно той бе търсен с високи топки като е 1,60 висок.Орачев постоянно му я центрираше?!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]