forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Ное 13, 2025 3:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 10:48 am 
Аватар

Сигурен съм, че ако Херо беше в Левски нямаше да играем 4 кръга без нападател. За това не трябва магическа пръчка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 10:50 am 
Аватар

Аз пък съм сигурен, че щеше да е същото. Ко' праи'м ся? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 10:52 am 
Аватар

Е тука има 5-6 човека дето сте много сигурни, ама утре пак отиваме на мач с група от 16 човека, от които 8 дечурлига, понеже няма друго. И за това не е виновен нито Тодар, нито СС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 10:59 am 
Аватар

Нали си имаме "работещ" управителен съвет и бащичка с мазна коса, който твърдеше, че нямало да допусне Левски да живурка, защото знаел вече какво е Левски. Та, този УС и този чичко с инвеститорски заложби на пеленаче, защо спят? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 11:13 am 
Аватар

#когаидваХеро,чемиеVAJNO :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 11:29 am 
Аватар

Стига с тоя Херо :smt013

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 11:39 am 
Аватар

Бан за тоя Херо и ЕДНОКРАТНО прекратяване на контракта

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 11:42 am 
Аватар

Я пак обясни за помощта която получаваме от съдиите, "...защото и гфс е на дпс"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 11:47 am 
Аватар

Цитат:
"Няма да допусна Левски да живурка. С времето хората ще се убедят в честните намерения на мен и на останалите хора, с които управляваме", обеща Тонев в интервю за предаването "120 минути" по bTV. Шефът на управата за пореден път се опита да разсея съмненията, че е на "Герена" в ролята си на представител на интересите на друг човек. "Не мога да си се представя, че някога ще бъда подставено лице. Аз заставам с името и лицето си и нося отговорност", твърд беше той. Същото Тонев гарантира и за останалите двама собственици - Николай Иванов и Александър Ангелов.

Да се знае, че обичаме да помним избирателно. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 11:48 am 
Аватар

Иво Тонев ли е виновен, че четвърти кръг ще излизаме без нападател? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 11:50 am 
Аватар

Да вземе мерки, нали е шефче и няма да допусне Левски да живурка. :smt006

И да продължим с припомнянето, че паметта верно не е силна черта напоследък. :smt031

Цитат:
Иво Тонев вече официално е председател на Управителния съвет и изпълнителен директор на Левски, обяви самият той на специална пресконференция.

Още във встъпителните си думи бившият шеф на Локомотив (София) даде да се разбере кой ще командва при "сините".

"Наслушах се на какви ли не неща, включително и на това, че има борба за власт в Левски. Това няма как да стане, тъй като всичко е строго регламентирано. От днес аз вече съм председател на Управителния съвет и изпълнителен директор. Така че ще управлявам клуба и цялтата отговорност ще пада върху мен. Георги Иванов и Баждеков остават на същите постове. Няма проблем да работя с тях", заяви Тонев.

"За да бъда по-конкретен ще кажа ясно, че аз ще отговарям за всичко. Ще сядам и ще коментирам селекцията с Гонзо и особено с треньора. Същото ще правя и с Баждеков относно финансовата политика. Но аз съм човекът, който ще изисква нещата да се получават".

"Разбира се, ще държа връзка с Тодор Батков. Даже днес му се обадих и му казах, че ще му се обаждам да го запознавам с всяко мое решение, което взимам в Кипър. Както знаете, заминавам при отбора. Там ще говоря със спортното ръководство и футболистите", каза още новият силен човек на "Герена", който обеща на превърне Левски в хегемон в българския футбол.

"Смятам, че имам сили да си свърша работата. Надявам се да превърна Левски в най-добрият отбор в България. Сигурен съм, че това ще се случи. Разбира се, с помощта на целия екип. Свикнал съм да работя под напрежение и да нося много дини под една мишница. Мога да издържам.

Знам, че пътят ми няма да е послан с цветя, рози и целувки. Очаквам удари под кръста и без да правя грешки. Ама няма шанс някой да ме притесни. Ако е мелачка, да е мелачка за такива като мен. Ще се опитам да осигуря спокойствие за всички останали.

Пак ви казвам, нищо в Левски не може да ме притесни. Животът ми не зависи от футбола. От друго зависи и е жалко, че сега не му обръщам достатъчно желание", сподели Иво Тонев.

"По-добре Тодор Батков да съобщи кога договорът с новия спонсор ще бъде подписан. Моята информация е, че това ще се случи до края на този месец", отговори той на журналистически въпрос.

12.01.2012 г.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 11:57 am 
Аватар

Аха. Е, добре в такъв случай. Явно подставеното лице - Иво Тонев е човекът, заради който едвам събираме група за мачовете и нямаме централен нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 11:59 am 
Аватар

Ами аз не мисля, че има какво да се сърдим на Тоневци и на Моневци- казано е: "Можем да вземем играч със заплата до 5500 евро" (да речем). Въпросът е, че Гонзо гледа да се подсигури тройно "да не взема некадърници", в което няма нищо лошо, ама в крайна сметка тогава да намери "кадърници". Щото накрая ще излезе, че е все тая дали е директор Гонзо, аз или Джими Гуменката, щото и тримата не можем да намерим читав играч.. Бездействието също вреди, не забравяйте..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:00 pm 
Аватар

Росен написа:
Аха. Е, добре в такъв случай. Явно подставеното лице - Иво Тонев е човекът, заради който едвам събираме група за мачовете и нямаме централен нападател.

Еми време е да се разберем как работим. С факти или с догадки. Нали форум.Левски.Цом бачка само с факти. А това са фактите. :bigok

Останалото са догадки и конспирациЙ, според форумната експертиза и за това не си позволявам да ги употребявам. Би било некоректно. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:01 pm 
Аватар

Ситуацията с Курдов и Диаби е малко като да си вземеш по-голям номер обувки, с надеждата че някога може да ти пораснат краката :bigok Може и да ги ползваш някога, но не се знае кога :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:01 pm 
Аватар

Доживях сектата на Гонзо да претендира, че говори с факти :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:03 pm 
Аватар

G.B. написа:
Ситуацията с Курдов и Диаби е малко като да си вземеш по-голям номер обувки, с надеждата че някога може да ти пораснат краката :bigok Може и да ги ползваш някога, но не се знае кога :loser2

Ситуацията с Курдов и Диаби е като да скачаш в празен басейн, с надеждата, че някога ще ти го напълнят :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:04 pm 
Аватар

Kryten написа:
Доживях сектата на Гонзо да претендира, че говори с факти :lol:

Някъде да съм дал мои думи или да съм интерпретирал. Всичко това го е казал, новия форумен боК - Иво Тонев(да се свети името му). Амин! :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:05 pm 
Аватар

Разбрах, сега за всичко е виновен Тонев, вече не е Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:06 pm 
Аватар

То принципно управлението на Батков и това на Тонев в момента са еднакви. Ама това не оправдава спортно-техническа аматьорщина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:07 pm 
Аватар

Ебати омагьосания кръг, ей Богу! :strkstrk :strkstrk
Еми за мен не е виновен той, а тоя който го е сложил там. Ама нали факти искаме. А за другото твърдение няма факти и не разполагам с бележка заверена от нотариус за да я одобрят форумните експерти по автентичност.
Чичо Иво казва, че представя себе си не е лице на никой, заедно с останалите двама несретника и му вярваме. Това са фактите които имаме на този етап. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:10 pm 
Аватар

Явно Тонев е довел Диаби и Курдов, без да знае кога ще може да ги ползва. Също и вместо защитници търси крила.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:10 pm 
Аватар

Явно вместо треньори и СТД-та от сега нататък трябва да сменяме членове на УС. Мисля, намерихме решение на проблема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:15 pm 
Аватар

Той е човека, който отговаря за парите - "Аз футболисти не гледам, няма и да го правя в бъдеще. Моята намеса е, когато стане дума за пари". Излиза, че е стиснато копеле, деба. Опа, извинявам се, не мога да си позволя да обиждам така, новия любимец на неква част от форума. Алчни копелета са тия, дето трябва да ритат за нас и не се навиват да цъкат без пари. Ето, поправих се. Мир да има. :bigok

Росен написа:
Явно вместо треньори и СТД-та от сега нататък трябва да сменяме членове на УС. Мисля, намерихме решение на проблема.

"Работещият" УС, трябва да сменя СТД-та и треньори. Хайде да не се правим на ударени и да четем както ни изнася. Нали с факти искахте да работим. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:16 pm 
Аватар

На кой пък точно Тонев е любимец :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:17 pm 
Аватар

Аз да попитам, Гонзо за какво отговаря в тоя клуб? Тонев твърди, че цялата спортно-техническа власт е у Гонзо. От друга страна, не съм чул Гонзо да го опровергае. Тук каквото и да стане, сектата пише, че от Гонзо не зависело. Нещо се обърквам. Явно Гонзо седи като фикус зад прозорец в ПФК Левски, не прави нищо и не отговаря за нищо, следователно и сметка за нищо не може да му бъде търсена :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:20 pm 
Аватар

Да му я потърсят. Този дето представлява себе си, заедно с другите 2 фикуса имат тази функция.
Все пак чичко Иво е шефчето и не би допуснал Левски да живурка. А сега Левски май живурка, та дрънка. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:21 pm 
Аватар

Kryten написа:
Разбрах, сега за всичко е виновен Тонев, вече не е Батков.

Докато Гонзо е в клуба, никога и за нищо не носи отговорности и вина (според 10-ина души от форума). За спортно-техническите неуредици в клуба други са виновни не е Гонзо. А ако бяхме 2-ри в класирането с 2 победи и равен, трябваше да сме задължени само и единствено на Гонзо за този успех, дори СС нямаше да има процент принос (най-много 0,38%) от тези евентуални 7т.
"Слепите" поддръжници на Гонзо света ще преобърнат, но никога няма да признаят управленската му несъстоятелност!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:22 pm 
Аватар

След като първо беше "Няма кво да се сърдим на Батков, той само дава пари", сега сме на "Няма кво да се сърдим на Тонев, той само дава пари". Паметта никога не ни е била силна чертааа :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 07, 2015 12:23 pm 

Още 100 мнения във форумО и Гонзо си тръгва, keep going lads :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]