forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Ное 13, 2025 12:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Пон Авг 03, 2015 11:30 pm 
Аватар

Не си играе на позицията просто. Сами си направете сметка колко кадърен е Илия. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 12:21 am 
Аватар

Абе, а тоя Диаби събличал ли се е по екип или по някви тренировъчни одежди или само стои в трибуните да показваме, че може би ще го имаме?

амин!

AKO NE SLEDWA6 MANTRATA NE SI PRAWOSLAWEN!!11!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 12:27 am 

Синя Любов написа:
Не си играе на позицията просто. Сами си направете сметка колко кадърен е Илия. :smt115

Аз да ти кажа имам чувството, че на истинския пост на Махмудов имаме още Бедоя и Боби Цонев, а истинския пост и на Краев е там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 12:51 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Синя Любов написа:

Аз да ти кажа имам чувството, че на истинския пост на Махмудов имаме още Бедоя и Боби Цонев, а истинския пост и на Краев е там.

Махмудов може и ляво крило. В Спарта Ротердам играеше или там, или зад нападателя. Даже вляво имаше дори повече изиграни мачове. Понякога съм го виждал и дясно крило да играе. Общо-взето комплексен играч, боравещ еднакво добре и с двата крака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 5:22 am 

FYI only

Цитат:
Играч, обявен преди време за новия Дрогба, кара проби в "Славия", разбра "24 часа".

Това е нападателят Матьо Мансе. Той е французин от котдивоарски произход. Явно оттам идва и сравнението с една от емблемите на "Челси" в ерата Роман Абрамович. Мансе има още един виртуален допир с лондонския клуб. През 2012 г. той записва 9 мача с 1 гол за "Шанхай Шенхуа". В китайския тим той е съотборник с бившия нападател на "Челси" Никола Анелка.

Самият Мансе, който започва кариерата си в "Льо Авър", също има опит на Острова. През 2009-а отива в "Херфорд". Следва престой в "Рединг" преди заминаването за Китай. Връща се в Европа, за да играе в "Сион". Именно в Швейцария Мансе е обявен от местните медии за новия Дрогба.

Оттам отива пак в Англия, където рита за "Карлайл" и "Ковънтри". През миналата година е в белгийския "Роял Антверп", а за последно е бил отново в Англия, преминавайки в "Уолсол". За разлика от Дрогба обаче Мансе няма такава голова успеваемост в клубовете, през които преминава.

Французинът, който е висок 186 см и с доста масивно телосложение, ще бъде изпробван в контролата на "Славия" срещу кипърския АЕЛ. Интересното е, че тя е в сряда, когато Мансе ще навърши 26 г.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 9:25 am 
Аватар

Ние имахме пернишкото Гарет Бейл... ти с новия Дрогба ще ми го сравняваш :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 10:02 am 
Аватар

Цитат:
От шампиона на Казахстан Астана са посочили в писмото си до ФИФА старши треньора Станимир Стоилов като основен виновник нападателят Атанас Курдов да скъса договора си с клуба. Това разкри специалистът по спортно право Георги Градев, който в момента се занимава с проблемите около картотеките на новите попълнения на „Герена". Както е известно, юношата на "сините" не може да заиграе за родния си клуб, защото от Астана не пращат „жълтата" му карта. По тази причина от Левски поискаха ФИФА да позволи служебна картотека на нападателя.

Пред „Меридиан Мач" Градев коментира възможността „сините" може да понесат санкции, в случай че Курдов играе за тима, а впоследствие загуби делото с Астана. "Принципно е възможно, защото Левски става солидарна с футболиста страна. Само че Курдов няма да загуби това дело. Бих казал, че казусът е по-лесен дори от този с Валери Божинов преди известно време. Ще ви разкрия, че по моя информация във факса с отговор, който са пратили от Астана до ФИФА, не са оспорили причините, по които Курдов е скъсал договора си. Те са обяснили дори, че причината да не тренира един месец с първия отбор е била решение на старши треньора Станимир Стоилов", разясни Градев.

Според него Левски ще може да разчита на играча още за мача с Черно море. "В петък изтече срокът за отговор на Казахстанската федерация. От тук нататък вече се чака служебната картотека от ФИФА, която може да отнеме от 1 до 4 дни. На 90% е сигурно, че Курдов ще бъде на линия за мача с Черно море през уикенда", обяви специалистът по спортно право.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 10:10 am 
Аватар

Цитат:
казусът е по-лесен дори от този с Валери Божинов преди известно време

Толкова лесен, че клубът беше заплашен да плати няколко милиона евро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 1:47 pm 
Аватар

"Беше"! Градев е специалист по спортно право. Имам му пълно доверие!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 3:02 pm 
Аватар

Най-късно утре мина знаем къде е негри не. Дано поне, ако дойдат да е преди паузата за националните отбори :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 3:19 pm 
Аватар

Е все преди някоя пауза ще е, то поне паузи има бая :bigok :bigok :bigok

Междувременно марулите са разкарали Крис Гади. Не мога да разбера къде се губи СЗ_Фен, та още не е призовал да го взимаме :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 3:31 pm 
Аватар

Крилце няма ли да вземем? Кълчица нещо?

Трътка поне?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 3:32 pm 
Аватар

Ще вземем хой, въпреки че вече си имаме няколко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 3:33 pm 
Аватар

Епа тая черна марула е крилце....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 3:47 pm 

Wildkid написа:
Е все преди някоя пауза ще е, то поне паузи има бая :bigok :bigok :bigok

Междувременно марулите са разкарали Крис Гади. Не мога да разбера къде се губи СЗ_Фен, та още не е призовал да го взимаме :bigok

Крис Гади е посредствен футболист. Също така има износване на някакъв хрущял на коляното (това предполагам е дипломатичен начин да се каже, че има артрит в коляното) и според мен от него нищо не може да стане.

Единствения играч на Берое за когото призовах още преди нашите да си помислят да го вземат е вече при нас. Надявам се, че всички са доволни от него. :bigok

Исках да вземем и Аласан Н'Диайе от там, но Херо ни изпревари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 4:02 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Синя Любов написа:

Махмудов си е АХ отвсякъде. Без значение дали Д, Л или Ц. Но със сигурност не е нападател. Все пак мисля, че ще излезе читав, както си мисля и за халфовете и австриеца. Съмнителни са ми Курдов и Диаби, ако въобще заиграят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 4:13 pm 
Аватар

За Курдов няма никакво съмнение - на зима ще се чудим как да го разкараме. За Диаби - ще видим. Интересно ми е как би се справил сравнително добре сложен нападател в балъшкото ни първенство, и пир наличие на що-годе сносни халфове (т.е. - да му създават положения). За него има надежда, въпреки че ако пропусне още 2 мача, кредитът на доверие в него ще е точно един мач - ако в него не вкара 2 гола, ще го закотвим на пейката....

СЗ_Фен ме изненада :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 4:15 pm 

Аз също така мисля, че не се нуждаем от крила.
Ако Махмудов е това, което казваш, Орачев си заиграе на нормалния пост, а Прохазка го използваме да запълва дупки в халфовата линия и нападението, по-скоро се нуждаем от десен и ляв бек.
С оглед на това, че на Белаид му изтича договора януари (и е малко вероятно да го продължи), належащо е да вземем и още един централен защитник, който да започне да се обиграва с останалите защитници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 4:16 pm 
Аватар

Не знам, защо всички подценявате толкова много Курдов. Според мен ще му се получи, все пак нивото на А група е плачевно

Две крила са задължителни, нямаме никаква острота в трите изиграни мача.

Последна промяна niki92 на Вто Авг 04, 2015 4:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 4:18 pm 
Аватар

Ако стане така както го описваш, пак няма да имаме никой да влезе като резерва. Трябват ни крила при всички положения. Още повече, че Прохазка не е крило. А това, че ни трябва централен защитник и десен бек е ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 4:22 pm 
Аватар

Още някое друго вътрешно халфче най - добре. По възможност 55 кила 170см. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 4:28 pm 

Kryten написа:
Ако стане така както го описваш, пак няма да имаме никой да влезе като резерва. Трябват ни крила при всички положения. Още повече, че Прохазка не е крило. А това, че ни трябва централен защитник и десен бек е ясно.

Не виждам как Прохазка може да е бек, но не може да е крило. В Търнава играеше зад нападателя и по крилата.

Той и Боби Цонев да се сменят на дясното крило, Орачев И Махмудов на лявото. Минев и Алвеша ще са резервите на новите бекове.

Бедоя и Краев ще играят зад нападателя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 4:36 pm 
Аватар

Със сигурност ни трябва ЦЗ и още поне един бек. Без тия попълнения, е все едно какво ще пазаруваме на други позиции (без нападател) - така и така ще се налага да се преквалифицират поне трима души....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 4:49 pm 

Добре де, след като аз ти и още сума ти хора от форума виждаме това, защо никой от ръководството не говори за нещо различно от крила?

Аз лично съм с много занижени стандарти вече и бих се изкефил да вземем бекове и защитник от юношите и да кажем, че започваме да ги налагаме.

Не мога да разбера и логиката зад това да водим група от по 16-17 футболисти при положение, че с изключения на титулярите в нея няма и един дефанзивен футболист. Защо не вземат този Ластарджиев или някой друг юноша-защитник да запълва групата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 4:52 pm 
Аватар

Аз си го обяснявам с това, че дават преимущество на атаката с цел да направят 'бърз и комбинативен' отбор. Само дето от много години го ядем хуя със защитата и е редно да пробват някой път да тръгнат оттам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 4:58 pm 

Ако човек следва тази логика, това означава, че инвестиция трябва да бъде направена или в атаката или в защитата. За да може атаката да компенсира пропускливостта на защитата или защитата да компенсира неефикасността на атаката трябват играчи на ниво по-високо от средното. Тези играчи идват предимно с кинти. В момента кинтите са точно нещото, което нямаме.

За това, би било съвсем логично най-малкото на бройка да съберем играчите от които имаме нужда, а ако може към бройката да прибавим и качество това би било чудесно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 5:10 pm 
Аватар

Kryten написа:
Аз си го обяснявам с това, че дават преимущество на атаката с цел да направят 'бърз и комбинативен' отбор. Само дето от много години го ядем хуя със защитата и е редно да пробват някой път да тръгнат оттам.

"Отбор започва да се гради от защитата!"
Б. Борисов :bigok :loser2

edit: диемския Б. Борисов, не министерския.

Последна промяна RIR на Вто Авг 04, 2015 5:15 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 5:11 pm 
Аватар

Ластарджиев е 98 и е бил от най-талантливите в Ловеч, така че сигурно ще го налагаме, ама е много малък още. На мен ми е интересно, какво стана с Галин Ташев, да не е контузен нещо, че не го взеха за лагера или е разкрит. Доколкото помня беше десен бек :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 5:15 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Ако човек следва тази логика, това означава, че инвестиция трябва да бъде направена или в атаката или в защитата. За да може атаката да компенсира пропускливостта на защитата или защитата да компенсира неефикасността на атаката трябват играчи на ниво по-високо от средното.

Вариантът атомна атака и калпава защита я видяхме сезон 2010/2011 - Гарата, Тасевски и Жо компенсираха грешките на ИИ и ЙМ ( :ohmygod ), ама в някои мачове като не се получава атаката, примерно срещу 10 в наказателното - пак ядем хурката на някоя контра или статично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 04, 2015 5:19 pm 
Аватар

инж.-мен. Гатев написа:
... Гарата, Тасевски и Жо ...

Баси, тия тримата в момента ми звучат все едно Пеле, Марадона и Бекенбауер. До къде я докарахме :?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]