forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 10:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 12:53 am 
Аватар

Ба дум тссссс :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:17 am 
Аватар

А кой го вкарваше като резерва в 70-тата свеж да ги ебе. Затова имаше и няколко хубави гола. Сега се върти като муха без глава и го правят луд, защото играе по цял мач и то на не най-силната си позиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 2:55 am 
Аватар

Върти се. Муха без глава. Правят го луд. По цял мач. :shock: :shock: :shock:

Да не е почнал бийрфеста по-рано, деба. :strkstrk И да си почнал да се въртиш като муха без глава и да си стигнал до клавиатурата :loser2 :bigok

*Гарантирам ти, че Гонзич пускаше в 70-та минута Прохазка, просто защото няма кой. Ако имаше друга опция, немаше да помирише терен Роман. ;) Смените след Прохазка сеш'се кои бяха? TONI и некой от малките. Независимо от развоя на мача - едни и същи смени на едни и същи хора. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 6:11 am 
Аватар

Adepta написа:
Гонзо е главата на синия октопод :octo
acrimonious написа:
А за това, че е искал да изгони Бедоя, Аниете и Прохазка, ми звучи все едно миналата година Мауриньо да е искал да изгони от Челси Еден Азар, Тибо Куртоа и Джон Тери :loser2 Надали има нормален човек, който вярва на тази простотия... :oops: :oops:

Ако ще коментираме дали лъже, няма смисъл. Пишем точни цитати на изказвания.
Не казваш обаче според теб кое е правилното - да има директор над треньора или не?
Още нещо - Херо е единствения човек, който съм виждал да му избива пяна на устата след мач на негов отбор срещу Левски. Неколкократно. Плюс други изпълнения. Всичките непрофесионални. И чорбарските легенди толкова не са се увличали. За левскар от дете ми се вижда странно. Е как имате доверие на този човек начело на отбора?

Казвал съм го тук много път- тази позиция е абсолютно безсмислена и аз съм с две ръце, два крака и голям кур за закриването й :bigok

Що се отнася до Херо- виж на мача с Черно море във Варна, когато Пацо Водката пипна топката на границата на наказателното поле, обаче остана илюзията, че е играл с ръце извън него, Гонзо как скачаше. Но това за мен няма никакво значение- това е спортът- първична емоция. Затова и не ми пука, че Гонзо го е правил, или че Херо се е пенил. Аз не искам левскар от дете. Даже не искам въобще да е левскар. Искам професионалисти!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 7:55 am 
Аватар

Цитат:
Левски е много близо до привличането на толкова нужното дясно крило. Става дума за родения в ДР Конго Ерве Кадже. В момента той е играч на белгийския Генк, но от клуба искат да го разкарат и така той ще излезе без пари на "сините" от "Герена".

Разкошен негЕр!!!
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 7:58 am 
Аватар

Проблемът е,че той сега водел преговори за компенсация и щял да бъде свободен чак към края на август. :bigok Поради тази причина сме се били насочили към други варианти, а ако те не се получат ще чакаме този. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 8:15 am 

Този негер на снимката изглежда около петдесетгодишен

Да се привлече ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и незабавно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 8:41 am 
Аватар

Чакаме го зимата !1!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 9:00 am 
Аватар

http://www.transfermarkt.com/christian- ... aison/2014

Този го изгониха от Лудогорец, вече е стабилна звезда в Генк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 9:05 am 
Аватар

Само че тук дойде като централен нападател, а после стана централен защитник :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 9:06 am 
Аватар

Гледам Генк са завършили на 7-мо място миналия сезон. Ама така е като техният Гонзо им докарва такива звезди :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 9:13 am 
Аватар

Негера идва края на август а

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 9:28 am 
Аватар

FLAME написа:
Само че тук дойде като централен нападател, а после стана централен защитник :bigok

:lol: :lol: :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 9:32 am 
Аватар

Значи Диаби ще ни реши проблемите в защита :loser2 Явно Гонзо това е имал предвид като каза че защитата е готова :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 10:02 am 
Аватар

Този Никълъс Кейдж е внушителен на ръст и се вписва в модерните представи за футбола на нашето ръководство.* Само казвам.

*1.70

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 10:36 am 
Аватар

peccatum7 написа:
Този Никълъс Кейдж е внушителен на ръст и се вписва в модерните представи за футбола на нашето ръководство.* Само казвам.

*1.70

Ма пък виж колко е грозен... :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 10:40 am 
Аватар

Уж до сряда щеше да има няква яснота с крилцата :? Представям си кво му е на СС в тая обстановка...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 10:45 am 
Аватар

На някои места пише 1.77, не знам кое е вярното

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 10:51 am 
Аватар

За крило, ако иска и 1.50 да е, спомнете си Жо. Други са позициите за ръст. Този като цяло ми се струва хубава опция, но не бих мрънкял за него. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 10:56 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Ако ще в събота да излезем с децата до 10-годишна възраст, дето ходиха на турнир в Германия, ТОВА Е ЛЕВСКИ бе! На мачове на Левски се ходи с особена чест и гордост от 102 години - в различни епохи, при различни политически режими (Левски е преживял 3 държавни преврата, 45 години комунизъм и още 25 години посткомунизъм) управници, треньори и футболисти и при различни емоционални моменти. И ти ще ми се пъчиш тука къде си щел да го гледаш?! Кой беше ти бе?!

Това беше върхът на простотията в тоя форум. И преди съм чел всякакви неща, смял съм се, подигравал съм се на SZ_FEN, че се ядосва, че не сме взели някой футболист от тези, за които той говори. Само че този човек ми е звънял в деня на кацането си в София да ходим на мач точно срещу Литекс. След като месеци не се е прибирал в България, в Стара Загора, той ми звъни от летището да ходим на мач... Но досега не съм чел "нема да отида, щото не успяхме да картотекираме тоя и тоя".

Всички левскари мощно на мача. Аз лично дори ще се чувствам ощо по-горд, че повече млади момчета ще получат шанс да играят. Колкото могат - толкова. Това не зависи от нас. От нас зависи да си пълним стадиона, без значение в кой сектор и с кви цели - дали да гледаме футбол, или да се дерем на "ще ви сереме на путките".

:!: :!: :!:

Съгласен съм с всяка 1 дума от този текст. Нека го има и на тази страница.
ВСИЧКИ НА МАЧА В СЪБОТА, пък каквото сабя покаже. Слаби сме, некадърни сме, ама само НИЕ можем да обърнем нещата. :smt006

По темата: :bigok тоя негер ми се вижда разкошен. Има дооста мачове в белгийското първенство, с немалко голове. ДА ИДВА! :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 11:03 am 
Аватар

Тоя негер ще дойде, както дойде Абди( а той дойде, както Фичо Хинта)!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 11:11 am 
Аватар

Айде стига с тия кюнци. Хич и да не идват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 11:13 am 
Аватар

Новината на цръния малко шано ми се вижда.
acrimonious написа:
Казвал съм го тук много път- тази позиция е абсолютно безсмислена и аз съм с две ръце, два крака и голям кур за закриването й :bigok

Тоест 90% от клубовете работят с безмислена позиция?
При липсата на СТД кой защитава интересите на клуба, когато се привличат играчи?
acrimonious написа:
Що се отнася до Херо- виж на мача с Черно море във Варна, когато Пацо Водката пипна топката на границата на наказателното поле, обаче остана илюзията, че е играл с ръце извън него, Гонзо как скачаше. Но това за мен няма никакво значение- това е спортът- първична емоция. Затова и не ми пука, че Гонзо го е правил, или че Херо се е пенил. Аз не искам левскар от дете. Даже не искам въобще да е левскар. Искам професионалисти!

Май не ме разбра - не е проблема дали е левскар. Проблема е, че го твърди, а срещу нас винаги е скачал най-много и с най-големи изцепки т.е няма как да е истина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 11:28 am 
Аватар

Тоя негер от клиБчето ги прави луди :bigok Добра работа на ЛТБР- сега остава да пристигне и жълтата карта на негЕра най-късно до края на август.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 11:42 am 
Аватар

celeronhater написа:
Тоя негер от клиБчето ги прави луди :bigok Добра работа на ЛТБР- сега остава да пристигне и жълтата карта на негЕра най-късно до края на август.

Ако не, септември или началото на октомври, в най-лошия случай ноември краят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 11:57 am 
Аватар

Adepta написа:
Тоест 90% от клубовете работят с безмислена позиция?
При липсата на СТД кой защитава интересите на клуба, когато се привличат играчи?

Първо би ли ми уточнил как разбираш понятието "интереси на клуба", защото сегашния СТД с дейността си е постигнал най-слабите резултати в цялата история на клуба през всичките периоди които той е бил такъв, което от своя страна ни довежда до извода, че интересите които той защитава, са във вреда на Левски.
Тази селекция, която би трябвало да е най-добрата, се оказва до този момент посредствена, както всички предишни. С какво СТД е допринесъл за израстването на ФК Левски? Не ми пей на нов глас песента за Илиян Илиев. Един неуспех на някой, не може да се сравнява изобщо с няколкото неуспеха на Гонзо. Не ме питай кой да бъде на негово място все едно, че ти ги назначаваш. От мен и тези които смятаме, че причината за неуспехите е СТД, това не зависи. Ние виждаме и казваме мнението си. Ние дори не те и убеждаваме в нашето виждане, но начина по който ти и още няколко човека го защитавате, ме кара все пак да ви кажа - Свалете си очилата с гонзолещите и не вадете от десет дола безсмислени бози, при положение, че фактите говорят сами за себе си. Най-срамния период в цялата история на ФК Левски е със СТД Г. Иванов - Гонзо. Никакви оправдания не могат да променят този факт.

Последна промяна hixxtam на Пет Юли 24, 2015 12:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 11:59 am 
Аватар

Утре има мач. Кажете му на Гонзо да си ходи. Не ви ли писна всеки ден едно и също?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 12:02 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Утре има мач. Кажете му на Гонзо да си ходи. Не ви ли писна всеки ден едно и също?

А на вас да защитаватве една безсмислена позиция? На една легенда(ако е такава) не би трябвало и се казва от феновете, че е във вреда на клуба. Тя трябва сама да го разбере и да се оттегли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 12:05 pm 
Аватар

Както сам виждаш не защитавам никой и нищо, а просто ми писна всеки ден едно и също. Нали вие по-възрастните сте уили и учите такива, по-млади, като мен, че позицията се изразява на стадиона. Такава ви е позицията - изразете си я.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 24, 2015 12:20 pm 
Аватар

Чорбал:
Цитат:
Курдов получава служебна картотека

hixxtam написа:
Първо би ли ми уточнил как разбираш понятието "интереси на клуба", защото сегашния СТД с дейността си е постигнал най-слабите резултати в цялата история на клуба през всичките периоди които той е бил такъв, което от своя страна ни довежда до извода, че интересите които той защитава, са във вреда на Левски.

Интересите на клуба в случая са именно посредническата дейност между желанията/интересите на треньора и възможностите/интересите на клуба.
hixxtam написа:
Не ми пей на нов глас песента за Илиян Илиев.

Що? Пречеше му Гонзо, сам си прави селекция, всичко. Той е най-пресния пример, ама не е единствения.
hixxtam написа:
Не ме питай кой да бъде на негово място все едно, че ти ги назначаваш. От мен и тези които смятаме, че причината за неуспехите е СТД, това не зависи. Ние виждаме и казваме мнението си.

Там е проблема, само критикувате. Дайте алтернатива, за мрънкане винаги ще се намери кой.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]