forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 9:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 2:18 am 
Аватар

targovishte написа:
А нивото на професионализъм продължава да е абсурдно на всички нива...днеска пуснаха билетите за Литекс и какво се оказва? За да купиш един билет он-лайн....плащаш отгоре 2 лева за това, че правиш превод, което долу горе мога да го разбера, макар че можеше да е 50 ст. например, което е нормална такса за такива суми или нищо, на база, че се очакват по големи приходи, НО на практика се оказа, че освен това плащаш още едни ДВА лева, за това, че си закупил електронен билет и сам ще си го разпечаташ....ето това вече върхът на простотията, след като клубът, а покрай тях и тръстът два месеца преговаряха с тикетпро именно за това да няма такси....и от 12 кинта билета става 16 за много добрите условия на сектор В и качествената продукция от ПФК-то.....ебем ти и договорките....ебем ти клуба.... :smt026 :smt047
Как пък едно нещо не го направиха, като хората...... :bigok

Явно не си член на Тръста, иначе щеше да знаеш, че удържането на първите 2 лева било техническа грешка. За вторите два, които се дължат при плащане с карта, не съм сигурен дали ще бъдат премахнати, но едва ли бензина да стигнеш до Герена ще ти е по-евтин.

Едит: Бюджет от 6 500 000 лева НЕ означава пари за трансфери в размер на 6 500 000 лева!

Последна промяна АвстралиецО на Чет Юли 23, 2015 2:21 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 2:19 am 
Аватар

Ми Член съм.... :bii_chorbata
Техническа грешка било...в България му казваме, ако мине номера.... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 2:22 am 
Аватар

Както кажеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 2:32 am 
Аватар

Пич....за нас бюджета за трансфери е НУЛА лева...за поредна година.....много ясно написах БЮДЖЕТ на клуба за година.....а това, че още не можем да картотекираме двама посредствени футболисти...говори достатъчно.... :smt006
И така не ми стана ясно, кой ще понесе отговорността за това?
И да...в България е така.....много шум и накрая нищо.....не ми отговори на въпроса, кой ще ми върне парите, които днеска похарчих, при положение, че има ексклузивен договор подписан?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 5:20 am 
Аватар

deus написа:
PNB написа:
Добре, но все пак и двамата са били с Херовото одобрение. Идеята е, че Гонзо няма как да знае дали тоя ще навлезе във форма и не го е взел. Отделно на всички ни е ясно, че ние нямаше да го чакаме. Амари също не беше в блестяща форма, но щом все пак е бил в по -добра, само може да си представим какво е било състоянието на Жужу. :D

Ти пак не четеш, Херо искаше Жужу, даже тука му извадиха цитат, че е на негова отговорност. Никъде не е казано, че е искан Амари. Обаче си прав - беше Септемри и трябваха хора, който да играят възможно най- бързо.

И тук идва въпроса кой беше виновен за това септември да търсим спешно попълнения? Кой разтрогна с Балтанов и Р. Димитров един месец след като подписаха ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 6:35 am 
Аватар

Не се занимавайте- нали разбрахме- все още за някои Гонзо като каже "шоколад е!", значи е шоколад, нищо че мирише на лайно.. Ама ще мине и тази тъжна година, ще прогледнат хората още малко, догодина адепта и проданов само ще го защитават, а по- догодина няма и те.. Вече 6 години търпим всякви унижения, какво са още 2... ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 7:59 am 
Аватар

Търговище, техническа грешка или номер, реакция има и няма да има толериране. Ако нямаше фенски организации в УС щеше да има такси та пушек да се вдига, а сега заради същите ще има реакция и натиск.

Иначе за всяка селекция на Гонзо се говори, че няма пари, ама всеки път следващата година парите са по-малко, тоест предната година пари е имало всъщност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 8:25 am 
Аватар

Проблемът е, че бюджетът не е стабилен. Почваш подготовка и не знаеш с какви пари разполагаш. Договаряш играч и ти казват, че няма пари за него. И това не е от вчера. Колко СТД и треньори се смениха и нищо не става. С Херо ще стане същото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 8:39 am 
Аватар

Човек остава с впечатлението, че Гонзо не е отговорен за нищо в тоя отбор. Освен, че е запазил отбора, ама гледам, че и Рендето имаше същият успех в Локо. Само дето завършиха 4 места пред нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 9:25 am 
Аватар

Цитат:
Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев ще бъде лишен от услугите на Атанас Курдов и Умар Диаби и за мача срещу Литекс от втория кръг на първенството. Жълтите карти на двамата нападатели все още не са пристигнали от предишните им клубове и те не могат да бъдат картотекирани.

На старта на сезона срещу Ботев (Пловдив) атаката на "сините" се водеше от Денис Махмудов, а зад него действаше Борислав Цонев. Юношата на Левски обаче не участва във вчерашната тренировка, след като носът му беше разбит в двубоя с "канарчетата". Цонев има лекарска забрана да тренира.

Мачът срещу Литекс е в събота от 21:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

:smt031 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 9:28 am 
Аватар

излизаме с юношите младша :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 9:30 am 
Аватар

Ще сме същата безопасна игла като срещу Ботев...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 9:34 am 
Аватар

Да му еба путката майна...

Нито крила, нито нападатели... Бахти излагацията. Гонзо да ме прощава, ама дължи обяснение и то не "няма пари", ами детайлно да обясни, защо и как не се е получило и с кой!

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 9:34 am 
Аватар

Баси ташака чуек :ohmygod2 Тва даже не мога да го нарека несериозно, тва е дебилно просто...За пореден път сами се преебаваме супер моШно :smt006 Освен, ако не вкараме от някое статично като с Доматево не знам ... Супер съм разочарован от тия малоумни изпълнения :smt012 Дано ни върже нещо срещу Лоич, иначе паднем ли, после гаранция ще реанимираме и турците ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 9:43 am 
Аватар

Добре де, това е несериозно.... Курдов от 1 месец тренира с нас, няма жълта карта, а маймуната сигурно си е изял неговата.
Някой в клуба не си е свършил работата :smt006
П.П. И не, не е Гонзо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 9:56 am 
Аватар

Не знам кой е виновен и кой не е ама в момента имаме точно 10 човека които не се спъват в топката...двама от тях и то нападателите още нямат право да играят, а петима други са с контузии след само 1 официален мач. Ебем ти подготовките и путки майните :lol: Ако изклатиме Микре в тва си положение направо да ги закриват :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 10:17 am 
Аватар

абе не е Гонзо, Гонзо е...се тая...тва ми прилича на аматьорската лига дето се събираме на баумакса
да ритаме....не може 2 месеца да не осигуриш нужното за да може да играят нападателите ти......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 10:24 am 
Аватар

Вие нещо по-различно ли очаквахте? Сега като не дойде Абди, ще чуем "той не е единствената алтернатива, работим по селекцията" :smt005
Срам и позор, но нищо не е вечно. И това с нападателите не ни е най-големият проблем, най-големият е, че защитата е окомплектована. Двама са аут там, кой ще играе на тяхно място? Прохазка десен бек, повръща ми се.. И затова, живи и здрави, отидете с Литекс и приятно изкарване, аз засега съм в сектор Т :smt023

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 10:24 am 
Аватар

Отиваме, бием и после се прибираме да си бием жените :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 10:26 am 
Аватар

:ohmygod

След тази положителна прогноза вече нямам очаквания... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 10:28 am 
Аватар

Е, може и да е така:
бием си жените, отиваме, бием, пием и на сутринта се събуждаме на някоя пейка оповръщани :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 10:29 am 
Аватар

ясно е че няма да дойде, въпросът е поне тея дето са се преебали да дойдат, да може да гу пуснем малко да поцъкат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 10:36 am 
Аватар

Никъв мач. Отиваме да ебем :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 10:36 am 
Аватар

tzvetan_22 написа:
Да му еба путката майна...

Нито крила, нито нападатели... Бахти излагацията. Гонзо да ме прощава, ама дължи обяснение и то не "няма пари", ами детайлно да обясни, защо и как не се е получило и с кой!

Поне защитата е окомплектована. :strkstrk :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 10:40 am 
Аватар

frantic написа:
Никъв мач. Отиваме да ебем :bigok

Омраш, ти ли си? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 10:46 am 
Аватар

Не съм той...но е заразително :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 10:48 am 
Аватар

Да се върнем все пак на темата.

От тъпСпирт:
Цитат:
До изненадващ трансфер може да се стигне в Левски, пише в. "7 дни спорт". Става въпрос за добре познатия на Герена Владимир Гаджев. Националът в момента е без отбор и тренира с юношите старша възраст на "сините" на стадион "Георги Аспарухов".

Владимир Гаджев си тръгна от Левски през това лято. Той бе един от тези, на които им бе съобщено, че няма да се разчита на тях през следващия сезон. Неговият договор бе до края на сезона, но с опция за удължаване с още една година. Все пак от ръководството на "сините" не пожелаха да активират втората година от контракта и Владимир Гаджев си събра багажа.

По непотвърдена официално информация шефовете в пряк текст са заявили на Гаджев, че имат нова визия за отбора и той не влиза в плановете им и в тези на старши треньора Стойчо Стоев. Доскорошният капитан на Левски обаче прави опити да облече отново фланелката на 26-кратните шампиони. Той бе разочарован от поредния нулев сезон на столичани и бе твърдо решен да си тръгне от Герена в опит да рестартира кариерата си и да почне на чисто.

Интересното е, че ако националът се завърне в Левски, ще му бъде поредно в последните години. През миналия трансферен прозорец, когато Гаджев отново стоеше без отбор, спортният директор на "сините" Георги Иванов му направи услуга и го прибра в отбора, като дори му даде най-високата заплата и капитанската лента. Това обаче надали сега ще се случи. Според близки до играча Гаджев иска да остане в Левски и в България най-вече заради семейството си.

В момента Левски разполага на тази позиция на Мигел Бедоя, Роман Прохазка, Георги Костадинов и близнаците Цоневи, което прави трансферът на Владо Гаджев на Герена почти невъзможен.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 11:14 am 
Аватар

frantic написа:
Цитат:
До изненадващ трансфер може да се стигне

:bigok

Не вярвам някой да е изненадан от този трансфер. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 11:25 am 
Аватар

Ще има викове 'Оставка' след мача с Литекс, но най-много Стойчо да си тръгне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 23, 2015 11:29 am 
Аватар

konvoec написа:
Вие нещо по-различно ли очаквахте? Сега като не дойде Абди, ще чуем "той не е единствената алтернатива, работим по селекцията" :smt005
Срам и позор, но нищо не е вечно. И това с нападателите не ни е най-големият проблем, най-големият е, че защитата е окомплектована. Двама са аут там, кой ще играе на тяхно място? Прохазка десен бек, повръща ми се.. И затова, живи и здрави, отидете с Литекс и приятно изкарване, аз засега съм в сектор Т :smt023

Ти си в сектор "П" като "Путки насрани".

Ако ще в събота да излезем с децата до 10-годишна възраст, дето ходиха на турнир в Германия, ТОВА Е ЛЕВСКИ бе! На мачове на Левски се ходи с особена чест и гордост от 102 години - в различни епохи, при различни политически режими (Левски е преживял 3 държавни преврата, 45 години комунизъм и още 25 години посткомунизъм) управници, треньори и футболисти и при различни емоционални моменти. И ти ще ми се пъчиш тука къде си щел да го гледаш?! Кой беше ти бе?!

Това беше върхът на простотията в тоя форум. И преди съм чел всякакви неща, смял съм се, подигравал съм се на SZ_FEN, че се ядосва, че не сме взели някой футболист от тези, за които той говори. Само че този човек ми е звънял в деня на кацането си в София да ходим на мач точно срещу Литекс. След като месеци не се е прибирал в България, в Стара Загора, той ми звъни от летището да ходим на мач... Но досега не съм чел "нема да отида, щото не успяхме да картотекираме тоя и тоя".

Всички левскари мощно на мача. Аз лично дори ще се чувствам ощо по-горд, че повече млади момчета ще получат шанс да играят. Колкото могат - толкова. Това не зависи от нас. От нас зависи да си пълним стадиона, без значение в кой сектор и с кви цели - дали да гледаме футбол, или да се дерем на "ще ви сереме на путките".

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]