forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 12:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 4:14 pm 
Аватар

Сега се сетих коя беше победата... Иначе впечатляващи цифри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 4:16 pm 
Аватар

Дембеле като ги направи криви. От тогава насам не сме ги побеждавали и надигравали включително :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 4:19 pm 
Аватар

Е и с Ясен ги бихме още един път 2012, точно след като Гонзо си тръгна. И когато боК Жоао ги наеба :bigok
Като се замисля от 2007 насам имаме само 4 победи срещу комунистите :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 4:20 pm 
Аватар

Темите са толкова много,че се чудя от къде да коментирам.Да започна със клубния любимец,''семейния''мениджър на Левски-Николай Жейнов.Кажете ми как става така,че всички входящи трансфери минават през този "корифей" на мениджърската професия.Хванал си е човека холандска нишка и ни изсипва на килограм летящи холанци,от втора лига разбира се.Подбора се извършва много старателно чрез преглеждане на визитката на кандидата,и обикновенно се гледа 3-минутното му клипче в Ютюб събрано през цялата му спортна кариера.Това става с охотното съдействие на висшите ръководни кадри на Левски.Дали в случая се касае само за спортно-технически характеристики или има и други причини,не искам да коментирам.А сега да поговорим малко и за приликите и разликите между магнетичния Български футбол с марка "А" група и холандския Ерсте Дивизие.Моите надблюдения са,че това са два противоположни стила на игра.Холандския-много движение с бързи подавания и остри единоборства и покриване на целия периметър от терена.В резултат се получават срещи с много голове,предимно от контраатаки и в разредени пространства със средна голова резултатност над 3 гола на мач.В нашия футбол,който е позиционен,с много нарушения и накъсване на играта,с много отбори които играят схема тип "бункер",в резултат на което нашите холански попълнения стават напълно неспособни да се адаптират към Българския футбол.Сега очаквам Де Нойер и Махмудов да бъдат новото Адвеле Слори и да търкат резервната скамейка.Изгониха кипърското момче,с манталитет близък до нашия и с не лоши технически умения според мен.Дали пък го е представлявал грешния мениджър?За трансфери на Левски му трябва утвърден специалист,вникващ в детайлите и характеристиките на играча,за да се прецени дали ще пасне на стила на игра на отбора.Като гледам Краев е се сещам за Гиби,той изгря на неговите години.И ми става едно тъжно.Краев говори много,интелигентен е,знае 2-3 езика.Гиби не знаеше езици,освен един-на бутилката, не говореше много-хич даже.Но знаеше друго-как се вкарват голове,и то по много,знаеше-как се вдигат 50-60 000 на крака и как се вдигат купи на глава.Това е положението.....чакаме новото нападател,новото холандец от суринамоновогвинейски произход да пори чуждите мрежи. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 4:21 pm 
Аватар

И останалите проблясъци по време на ерата "Гонзо треньор/директор" също бяха в онзи сезон, благодарение основно на Дембеле. За толкова години, един верен ход има, който е дал резултат. Всичко останало е леш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 4:22 pm 
Аватар

Цитат:
всички входящи трансфери минават през този "корифей" на мениджърската професия
Това е тотална измислица. Я има 3-4 негови трансфера от 2007ма, я не :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 4:31 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
И останалите проблясъци по време на ерата "Гонзо треньор/директор" също бяха в онзи сезон, благодарение основно на Дембеле. За толкова години, един верен ход има, който е дал резултат. Всичко останало е леш

И то защото Камбуров тогава отказа :bigok Представям си отбора с него, Борносузов, Тъча и Путкаловски вместо Гарата, Грийн и Мюлдер :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 5:13 pm 
Аватар

Donk написа:
Темите са толкова много,че се чудя от къде да коментирам.Да започна със клубния любимец,''семейния''мениджър на Левски-Николай Жейнов.Кажете ми как става така,че всички входящи трансфери минават през този "корифей" на мениджърската професия.Хванал си е човека холандска нишка и ни изсипва на килограм летящи холанци,от втора лига разбира се.Подбора се извършва много старателно чрез преглеждане на визитката на кандидата,и обикновенно се гледа 3-минутното му клипче в Ютюб събрано през цялата му спортна кариера.Това става с охотното съдействие на висшите ръководни кадри на Левски.Дали в случая се касае само за спортно-технически характеристики или има и други причини,не искам да коментирам.А сега да поговорим малко и за приликите и разликите между магнетичния Български футбол с марка "А" група и холандския Ерсте Дивизие.Моите надблюдения са,че това са два противоположни стила на игра.Холандския-много движение с бързи подавания и остри единоборства и покриване на целия периметър от терена.В резултат се получават срещи с много голове,предимно от контраатаки и в разредени пространства със средна голова резултатност над 3 гола на мач.В нашия футбол,който е позиционен,с много нарушения и накъсване на играта,с много отбори които играят схема тип "бункер",в резултат на което нашите холански попълнения стават напълно неспособни да се адаптират към Българския футбол.Сега очаквам Де Нойер и Махмудов да бъдат новото Адвеле Слори и да търкат резервната скамейка.Изгониха кипърското момче,с манталитет близък до нашия и с не лоши технически умения според мен.Дали пък го е представлявал грешния мениджър?За трансфери на Левски му трябва утвърден специалист,вникващ в детайлите и характеристиките на играча,за да се прецени дали ще пасне на стила на игра на отбора.Като гледам Краев е се сещам за Гиби,той изгря на неговите години.И ми става едно тъжно.Краев говори много,интелигентен е,знае 2-3 езика.Гиби не знаеше езици,освен един-на бутилката, не говореше много-хич даже.Но знаеше друго-как се вкарват голове,и то по много,знаеше-как се вдигат 50-60 000 на крака и как се вдигат купи на глава.Това е положението.....чакаме новото нападател,новото холандец от суринамоновогвинейски произход да пори чуждите мрежи. :ohmygod

A дали няма как да се окажат новите Гари Родригез, Мюлдер и Грийн? Да не говорим, че според мен и Арс е добър трансфер. Просто дойде в лош момент. Луис Педро също незаслужено беше натирен от "разбирачите". Същите, които натириха и Аниене и Бедоя.

Според мен трябва да се концентрираме върху трансфери именно от Холандия, защото футболистите, в голямата си част са научени :smt006

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 5:16 pm 
Аватар

Луис Негро :китарис незаслужено :китирис натирен :китарис
Тоя беше по-зле от Слори и Матондо :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 5:16 pm 
Аватар

От Холандия освен Слори (който бе със солидна визитка), нямаме слаб трансфер.
Луис Педро дойде от жАлтите, така че не се брои :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 5:18 pm 
Аватар

Не знаеш ли, че всички трансфери на Гоннзо, ако са били читави са късмет, а ако са били провал си е в реда на нещата..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 5:18 pm 
Аватар

Вземете се спрете с темата за Гонзо. :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 5:19 pm 
Аватар

Аре некви нови!!! :hitl1

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 5:24 pm 
Аватар

19XIV написа:
Луис Негро :китарис незаслужено :китирис натирен :китарис
Тоя беше по-зле от Слори и Матондо :loser2

Ако тогава имахме Гари Родригез и Луис Педро, а не Гари и ИЛИЯН ЙОРДАНОВ, щяхме да сме по-добри :smt023 :smt023 :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 5:57 pm 
Аватар

Коце Маца написа:
От Холандия освен Слори (който бе със солидна визитка), нямаме слаб трансфер.
Луис Педро дойде от жАлтите, така че не се брои :loser2

Но като си тръгна направи "скандални" разкрития..... :loser2

Цитат:
Разтрогналият договора си с Левски бивш футболист на Фейенорд Андвеле Слори направи шокиращи разкрития за ситуацията в лагера на 26-кратните шампиони. Холандското крило подписа договор с австралийския Аделаида Юнайтед и от другия край на света даде интервю, в което извади на показ интересни подробности за живота на "Герена".

Според 28-годишния техничар старши-треньорът на "сините" Ясен Петров е абсолютно безгласна буква в съблекалнята на отбора и всичко е в ръцете на спортния директор Георги Иванов-Гонзо.

Още по-невероятно звучи разкритието на футболиста, че за да получат заплатите си, играчите на "сините" са имали ултиматум да постигнат поне три победи в месеца. Ето какво каза Слори пред "Де Телеграаф".

"В Левски манталитетът е същият отпреди 40-50 години. Това не беше отбор за мен. Треньорът нямаше думата, защото всичко зависеше от един определен технически директор. И ако не бяхме били в три мача, не ни даваха заплата. Затова прекратих договора си и директно отпътувах за Австралия", заяви пред холандския вестник Слори.

"В София разбрах какъв голям клуб съм изпуснал в лицето на Фейенорд. Сега само се надявам да намеря отново удоволствие от футбола и да се забавлявам на терена", завърши крилото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 6:14 pm 
Аватар

Освен това съм чувал, че Гонзо ги е връзвал и ги шибал с камшик, и не само, при загуба. :smt017 Пожелавам му да си ритка за здраве в 8ма австралийска и дано не го ухапе някоя змия (като Гонзо) :smt002 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 6:22 pm 
Аватар

Niki4a написа:
Adepta написа:
Все още не съм видял оферта за заместник на "селяндура".

Аз, дори имам висшY (На тъпи въпроси, тъпи отговори :smt012 )

Кое му е тъпото - всички разбирачи обясняват как не се справя, но алтернатива видиш ли не предлагат?
Ако не се е разбрало, да поясня - аз Гонзо го смятам за част от управленческите безумия, не мисля, че смяната му няма да има дългосрочен положителен ефект, а не че го мисля за особено подходящ за СТД. Нито виждам особена алтернатива в момента.
G.B. написа:
Кока-Кольо написа:

И то защото Камбуров тогава отказа :bigok Представям си отбора с него, Борносузов, Тъча и Путкаловски вместо Гарата, Грийн и Мюлдер :loser2

Дембеле беше пред трансфер в Закритите, само отказа им принуди болния чорбар Коко да ни го продаде. Иначе Камбуров си е класа за "А", колкото и да ми е гнусен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 6:24 pm 
Аватар

А след скандалните му разкрития кариерата му се разви възходящо, докато стигне до аматьорски статус. Колко готино, да цитираш поредния малоумен макак, само защото е казал нещо против омразния СТД.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 6:31 pm 
Аватар

Kryten написа:
Цитат:
всички входящи трансфери минават през този "корифей" на мениджърската професия
Това е тотална измислица. Я има 3-4 негови трансфера от 2007ма, я не :smt006

Мисля,че са повече ,но няма да споря,ако имаш доказателства,пусни да ги видим.Факт е,че Жейнов беше много близък с Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 6:46 pm 
Аватар

Тоя Слори е в Топ 3 на най-големите бастуни играли някога при нас. Аз честно не се сещам за по-голям неадекватник от него...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 6:55 pm 
Аватар

Ниого Демба Нирен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 7:06 pm 
Аватар

Блазе ти, че не си виждал, млад си явно :bigok Аз първият който си спомням, дето настъпваше топката и падаше е Преслав Гетов. След него вече не ги помня, че са стотици :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 7:11 pm 
Аватар

Агеманг Опоку, Рамон Лопез, Наджиб Амари, Рафаел Бастош, Юлу-Матондо, Филипе да Коща, Четин Садула. И това са само крила :loser2 Ах, де да можех да помня важни неща, а не тия анонимници :bigok
Едит: Забравих и митичния Гарба Лавал!! Имаше и един Едуард, руснак, беше вкарал единствения си гол на едни анонимници.

Последна промяна deus на Пон Юли 13, 2015 7:22 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 7:15 pm 
Аватар

Аааа за Матондо не си прав. Беше могъща сила. Бележеше с глава, въпреки, че беше 1.20, а за танците като се сетя :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 7:19 pm 
Аватар

Стига пичове по-зле от Слори е нямало... Тоя некадърник нямаше нито бързина, нито физика, нито техника, нито пас. Единствения футболист, който съм гледал как буквално се спъва в топката. Никога не съм псувал и кълнал наш футболист повече от него :cry: Може би единствено Бру се опита да достигне до неговото ниво :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 7:28 pm 
Аватар

Аз за по-гнусна и спинозна мамуна от гру не се сещам, може би защото съм млад. :bigok Тоя слори май беше наркоман, обикновен неможач, ама никога не ми е бил толкова гнусен, колкото #75. :nrsm

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 8:21 pm 
Аватар

Слори е един чужденците с най-сериозна визитка идвали тук, въпреки че кариерата му след нас приключи. С мачове за националния отбор на Холандия, естествено тук веднага беше разкрит :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 9:03 pm 
Аватар

Незаслужено. Изгонен. Луис. Педро. :pastor :pastor :pastor

И не, не е по-добър от Йорданов. Ония селяк поне вкарваше и имаше положително КПД :lol: На Педро най-полезното му отиграване за Левски, е ония червен картон в Доматево. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 9:14 pm 
Аватар

И малко след като напусна Левски, Слорито прекрати кариерата си ....временно astor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 9:15 pm 
Аватар

Джими Гуменката по Ринг.бг

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]