forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 12:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 2:29 pm 
Аватар

Левски не трябва да е като Лудогорец с Бащица тип гелосан комплексар. Ако тебе те кефи е друга тема....
hidden767 написа:
Срам и яд ме е, не искам този селяндур да бъде лицето на Левски и да продължава с малоумните си изкавания по медиите!

Все още не съм видял оферта за заместник на "селяндура".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 2:32 pm 
Аватар

Нямам думи...Гонзо му се лепка селяндур във форума на Левски. ПФК Левски удря дъно след дъно, но ние не оставаме по-далеч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 2:32 pm 
Аватар

Adepta написа:
Все още не съм видял оферта за заместник на "селяндура".

Аз, дори имам висшY (На тъпи въпроси, тъпи отговори :smt012 )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 2:34 pm 
Аватар

hidden767 написа:
А "моделът Лудогорец" е това, което Левски можеше и беше длъжен да стане, ако Батков и Сираков имаха малко повече акъл в точния момент ...

"Моделът Лудогорец" е просто богат чичка, изсипващ чували пари.
Един куршум и всичко приключва с този модел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 2:35 pm 
Аватар

хидън, аз съм ЗА Гонзо да напусне веднага Левски, но за тия ти квалификации бих те баннал перманентно ако бях админ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 2:37 pm 
Аватар

Чакаме да стане "мангал от столипиново". Тик-так.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 2:40 pm 

krasi_blue написа:
хидън, аз съм ЗА Гонзо да напусне веднага Левски, но за тия ти квалификации бих те баннал перманентно ако бях админ

:lol: :lol: :lol: :lol:
Чакай да си го преместя в другия крачол за любимото поле на изява на средностатистическия младеж от Сектор Б, с който имам толкоз много общо, че няма накъде повече :lol: :lol: :lol:
А Моделът Лудогорец е нагледен пример за това как един успех трябва да се надгражда с премерени и навременни инвестиции
докато се стигне до логичната развръзка в слабо първенство като нашето да се постигне закономерна хегемония, а приходите от изходящи трансфери и евроучастия с времето да изместят "гелосаните" пари на бащицата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 2:50 pm 
Аватар

За съжаление си е така. Тогава нямахме Гoзно, но си имахме Батков и Сираков, kоито се оказаха същите тъпи калъфи. Ама това си го говорим от 8 години вече :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Средностатистически младеж от сектор Б :bigok използвано в смисъл на полуотрепка.. Премерени инвестиции :ohmygod
Човек ще реши, че си говори със САФ, а не с нереализиран псевдо треньор... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Росен написа:
Aз продължавам да не виждам някой да храни Гонзо.

:smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 2:51 pm 
Аватар

Хидъне,уж претендираш за някакъв инелигентен човек пък псуваш като селянин,как става тоя номер? :smt017
На всички ни се иска Левски да е като делироманите,но там се почна с доста сериозно средства и най-важното "Правилна политика".Тук за сега не виждам нито парите нито политиката,пари няма или не се знае от къде,а хората в клуба са си пак същите и пак по същия начин си работят.Пак лъха на толкова аматьорщина от всички нива на клуба че чак може да се задуши човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 2:52 pm 
Аватар

Е, Лудогорец е направо уникален модел, без аналог в света - на втората си година в А-група титлата им зависеше от Славия :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 2:54 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Срам и яд ме е, не искам този селяндур да бъде лицето на Левски и да продължава с малоумните си изкавания по медиите!

Селяндур! :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

И аз съм за неговата смяна, но такива думи и епитети спрямо Гонзо са меко казано срамни. :ohmygod

Гонзо първо е една от футболните легендите на този клуб. И любимец на поколението родено през 80-те и първите години на 90-те години! и няма как никога да се използва такъв епитет към него или който и да е друг велик футболист на Левски. Затова и аз никога не съм обиждал и Наско Сираков, защото това е чорбарщина за мен!

Гонзо може да е слаб ръководител, слаб директор, слаб треньор, слаб селекционер НО СИ Е ДАЛ СЪРЦЕТО И ЗДРАВЕТО за този отбор като играч. И затова Гонзо е толкова обичан от нас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 2:57 pm 
Аватар

BLUE HONOUR написа:
Хидъне,уж претендираш за някакъв инелигентен човек пък псуваш като селянин,как става тоя номер? :smt017
На всички ни се иска Левски да е като делироманите,но там се почна с доста сериозно средства и най-важното "Правилна политика".Тук за сега не виждам нито парите нито политиката,пари няма или не се знае от къде,а хората в клуба са си пак същите и пак по същия начин си работят.Пак лъха на толкова аматьорщина от всички нива на клуба че чак може да се задуши човек.

На мен не ми се иска Левски да е като делиорманите. Всеки привърженик на този модел е просто пълен футболен лаик, независимо от иначе високите му претенции. Моделът на Лудогорец е краткия път към нищото, за радост, Левски не може да поеме натам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 2:58 pm 
Аватар

Имам една задача за Вас, за всички, независимо какво Ви е мнението за спортно-техническия екип, който води Левски, в който освен толкова спорната фигура на Гонзо са и ст. треньра, помощниците, треньора на вратарите, кондиционния и т.н.

Току що прочетох, че "С 10000 не можеш да си купиш Ферари. Футболът е бизнес." и съм на същото мнение.
И ето задачата:

Миналата година, без спортно-технически цели, с бюджет 260хил на месец завоювахме 7мо място и за малко да вземем купата.

Тази година, без спортно-технически цели и бюджет 200хил. на месец, как ще завършим в крайното класиране и за колко няма да вземем купата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 3:00 pm 
Аватар

Всеки ден едно и също в тая тема :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 3:03 pm 
Аватар

Без пекча е така... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 3:03 pm 
Аватар

Левскари обиждат Левскари и Левскар,който е славно име от историята на Левски,който не е газил синята фланелка и не си е показвал гъза на публиката ни и това се случва във форум на Левскари,жалко и много срамно,време е да свършва тоя форум

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 3:05 pm 
Аватар

Светльо написа:
Kryten написа:
Само богарата я няма да ме унищожи, ама то4ните хора не закъсняха :smt005 Наносекунда, брадчед!

:smt005 :smt005 :smt005 Богарата, ще влезе отново акуратно с бутоните напреД :slap

Кога съм влизал с бутоните ?!? Никога не съм обиждал/псувал/нареждал/наричал някого селяндур( за разлика от някои други потребители) и т.н. :smt017 Както вие имате право да нареждaте Гонзо постоянно така и ние имаме право на мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 3:11 pm 
Аватар

Yan написа:
Миналата година, без спортно-технически цели, с бюджет 260хил на месец завоювахме 7мо място и за малко да вземем купата.

Тази година, без спортно-технически цели и бюджет 200хил. на месец, как ще завършим в крайното класиране и за колко няма да вземем купата?

Миналата година имахме Батков и бюджетът нямаше значение, ако ще и 5 млн. да беше. Представянето и работата на всички фигури в клуба от чистачката през футболистите, треньорите, та до СТД нямаше особено значение. Тази година нямаме Батков и всички тези фактори имат значение. Лична прогноза - в тройката сме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 3:15 pm 
Аватар

Цитат:
Старши-треньорът на Левски Стойчо Стоев е изправен пред сериозен проблем само 5 дни преди началото на новия сезон. Единственият нападател на "сините" Атанас Курдов може да пропусне двубоя с Ботев (Пловдив) от първия кръг в събота. Причината за това е, че жълтата карта на играча все още не е изпратена от последния му клуб Астана и Левски не може да го картотекира в БФС.

Процедурата по картотекиране не е дълга, но за да може Курдов да играе в мача с "канарчетата", жълтата му карта трябва да пристигне на "Герена" най-късно до петък. "Сините" се надяват, че казахстанските им колеги няма да им правят спънки и ще изпратят необходимия документ в сряда, за да може Наско да тренира спокойно през седмицата. Както е известно, Курдов се раздели по съдебен път с Астана и от клуба ще трябва да му платят неустойка. Нападателят на практика бе изгонен от клуба от треньора Станимир Стоилов през зимата.

Стойчо Стоев вече заяви, че Левски не може да започне сезона само с един нападател в състава си, но сега може да се окаже, че той няма да има нито един таран на разположение за първия мач. Ако жълтата карта не пристигне навреме, тогава наставникът няма да има много опции. Най-вероятно в предни позиции ще трябва да стартира юношата Илия Димитров, който обаче не успя да заслужи доверието на треньора по време на предсезонната подготовка. Македонецът Денис Махмудов също е играл като централен нападател в бившия си тим Спарта (Ротердам), но той е доста назад с подготовката и не може да изкара цял мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 3:20 pm 
Аватар

Типична статия от рода "да има нещо". 5 дни, през които може да се картотекира, но заглавието е сякаш имаме свършен факт и Курдов ще играе най-рано някой друг път. И в оригинал е от 7 дни спорт, грижливо копирана от знайни и незнайни сайтчета. Кур за тях!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 3:21 pm 
Аватар

Глупости и евтини сензации са това. Никога не е имало такъв проблем. Само трябва да има драматичен 'проблем', който в последния момент ще бъде разрешен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 3:21 pm 
Аватар

Yan написа:

Очаквам класиране в петицата. За купата не може да се каже абсолютно нищо, все пак е турнир и всичко става.
А относно прословутите 60 000лв:
- Вратарите ни този сезон са с един по - малко, отколкото бяха миналият. Да кажем че Йоргачевич взима колкото Тигъро, младите момчета едва ли вземат колкото е вземал само Стефано. Заминават едни 15000, колкото май беше заплатата на македонеца.
- Защита - Белаид да кажем взема същите пари. Австриеца взима по - малко от Борку. Деян взема някаква символична заплата, както и Мики. Веско си намали неговата. Алвеша едва ли взема повече, отколкото са получавали Меси(1 месец), Крумов и Пачека. Пада голямата заплата на Нину. Да кажем и тук са спестени едни 15 000.
- Халфове - Аниете едва ли е играл за по - малко от 10 000 и да кажем че тук има припокриване с Махмудов(което ми е съмнително). Бедоя взема същото. Прохазка си е намалил парите. Малките да кажем че получават същите пари. Велев, Педро, Ваги Руския и Сърмов ги няма, а на тяхно място са Костадинов и Де Ноойер. Да кажем че Костадинов получава колкото Велев, а Де Ноойер колкото Сърмов. Значи спестяваме още едни 30 000 приблизително от Гаджев и Педро.
- Нападатели - Илия Димитров е със същите пари, а Курдов едва ли ще взема колкото Домо. Липсата на Гикиевич също се отразява добре на бюджета с едни 10 000 примерно. Значи да кажем че тук са спестени около 12 000 лв.

Значи се спестяват съвсем спокойно едни 72 000 лева, а като сметнем заплатите и на испанския треньорски щаб, сумата ще е по - голяма.
Наскоро попаднах на информация че оставали още 14 000 евро за заплати. Значи някой е получавал повече от обявените пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 3:25 pm 
Аватар

Искам някой от фен-клуб Гонзо да ми напише каква е статистиката на г-н Георги Иванов като директор и треньор на Левски срещу чорбата. Аз не знам, но вие със сигурност трябва да знаете

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 3:47 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Yan написа:

Миналата година имахме Батков и бюджетът нямаше значение, ако ще и 5 млн. да беше. Представянето и работата на всички фигури в клуба от чистачката през футболистите, треньорите, та до СТД нямаше особено значение. Тази година нямаме Батков и всички тези фактори имат значение. Лична прогноза - в тройката сме.

Много ми се иска да си прав. Само не ми се вярва, че факторите имат някакво значение. Според мен в управленско ниво, нищо не се е променило. И за това говори липсата на цели според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 3:59 pm 
Аватар

Yan написа:
Много ми се иска да си прав. Само не ми се вярва, че факторите имат някакво значение. Според мен в управленско ниво, нищо не се е променило. И за това говори липсата на цели според мен.

Е как бе човек? Туморът го няма, и аз лично съм безкрайно щастлив от това. Всичко е различно, и то поне към момента - независимо от уменията и желанията на новите собственици. Точно сега е момента спортното ръководство да покаже може или не може.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 4:00 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Искам някой от фен-клуб Гонзо да ми напише каква е статистиката на г-н Георги Иванов като директор и треньор на Левски срещу чорбата. Аз не знам, но вие със сигурност трябва да знаете

Две победи, две равенства и шест загуби, голова разлика 4:14

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 4:04 pm 
Аватар

targovishte написа:
Кока-Кольо написа:

Две победи, две равенства и шест загуби, голова разлика 4:14

Eдна победа, един равен и пет загуби са :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2015 4:09 pm 
Аватар

е все в гъз.... :loser2
добре, че го нямаше предния сезон, където се отчетохме с 4 загуби и 1:8 голова разлика..... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]