forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 6:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 10:41 pm 
Аватар

Стига вече с този Гонзо. Всеки ден дъвчем едно и също.

Между другото попаднах на една новина от вчера, но не знам защо не е било обсъдено тук все още:

Цитат:
ЛЕВСКИ ВРЪЩА ЖОАО СИЛВА?
09-07-2015 г. 12:54 ч.

Португалският нападател Жоао Силва може да се завърне в Левски. Играчът премина в Палермо миналото лято, но записа само един мач за тима. Италианският тим усилено търси купувач на португалеца. Друг вариант е той да бъде даден под наем, като Палермо изплаща част от заплатата му. Най-вероятно е при тези обстоятелства Силва да се завърне на "Герена". Силва игра за Левски през сезон 2012/13, като записа 27 мача и отбеляза 7 попадения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 10:42 pm 

Зaщото нямa кaк дa стaне. :smt042 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 10:43 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Да, разви школата.
И намали бюджета на клуба и с това ни спаси от шибане от УЕФА.
В предишният му престой пък, докара в две поредни години по 2.5млн евро приходи, с които клуба живя, докато не свършиха.... Щото тук някои твърдят, че не може и да продава... :smt017

най големият виц, който съм чувал.... :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 10:45 pm 
Аватар

Ние като фенове имаме достъп и допир до футболната страна на клуба,и там виждаме големите проблеми в политиката и начина за действие.За това според мен хората виждат проблемите в работата на Гонзо и не в тази на баждечето "милия той". Ако имахме достъп и до финансите и какво се прави там,ако всеки ден беше пред нас тази информация,гаранция и ние щяхме на неговата главичка да акаме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 10:45 pm 
Аватар

БялоСини написа:
Зaщото нямa кaк дa стaне. :smt042 :loser2

Никога не казвай никога щом става въпрос за трансферната политика на Левски :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 10:47 pm 
Аватар

Ние ако имахме достъп до финансовите отчети, постоянно щяхме да се така :shock: :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :smt089 :smt089 :smt067 :smt119 :cold

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 10:47 pm 
Аватар

targovishte написа:
tprodanov написа:
Да, разви школата.
В предишният му престой пък, докара в две поредни години по 2.5млн евро приходи, с които клуба живя, докато не свършиха.... Щото тук някои твърдят, че не може и да продава... :smt017

Знаем, знаем школата на Лудогорец... чували сме го това :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 10:48 pm 
Аватар

:loser2 :strkstrk Е, щом ни носи по 2.5 на година, нека остане завинаги :lsfc1 За школата също се съгласих, дръпнахме яко и вече продаваме като Динамо Загреб :lsfc1 Само играта дано си оправим и да бием Берое тази година. И Славия да бием. И ако сме в 5цата значи сезона е бил повече от успешен :lsfc1 :lsfc1 :lsfc1

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 10:53 pm 

Дано се върне португалецът камикадзе!

Sent from my SM-G850F using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:04 pm 
Аватар

Рафе Клинче написа:
:loser2 :strkstrk Е, щом ни носи по 2.5 на година, нека остане завинаги :lsfc1 За школата също се съгласих, дръпнахме яко и вече продаваме като Динамо Загреб :lsfc1 Само играта дано си оправим и да бием Берое тази година. И Славия да бием. И ако сме в 5цата значи сезона е бил повече от успешен :lsfc1 :lsfc1 :lsfc1

Според теб какво не е наред в школата и къде са сбъркани нещата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:06 pm 
Аватар

За резултати в школата може да се говори най-рано след 4-5 години. При положение че продължи да се работи така

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:12 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Рафе Клинче написа:

Според теб какво не е наред в школата и къде са сбъркани нещата?

Няма хора, които да научат децата на елементарни неща. От школата ни излизат 40 килограмови рахити със спорни качества, а малкото читави юноши ги губим без да сме взели и стотинка за тях :smt006 3 елементарни примера.

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:22 pm 
Аватар

Аз пък твърдя, че има хора. Че цялата школа се напълни с млади, адски кадърни и работливи треньори, работещи с напълно съвременни методики. Нещо повече, твърдя, че по-големите деца от школата участват в тренировъчния процес на малките извън собствените им занимания, което им помага още.

Бъркам ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:25 pm 
Аватар

tprodanov написа:
targovishte написа:
tprodanov написа:
Да, разви школата.

Проданов, дай да не коментираме чужди школи, щот' няма смисъл, просто. Да си гледаме нашата. Която е тотал щета, за което най-малко е виновен Гонзо и ще трябват доста години да се възстанови от безхаберието, преди идването на Боримиров. А дали ще се възстанови... Но вадиш уникални доводи в полза на Гонзо. Развил школата. :smt005 :smt005 :smt005 Гонзо си няма и представа как да развие школата. Няма и как да е друго, той не е професионалист в тази област. Не може да се вини за което, но да твърдиш, че я развил... :smt005

Знаеш ли кога школата на Левски го закъса? :wink:

П.П. Не влизам в спора за Гонзо, защото стана леко тАп. :strkstrk Просто те питам за школата, защото написа страшна глупост. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:29 pm 
Аватар

Школата закъса, когано Мъри и Насо уволниха Ян Деркс. А първото действие на Гонзо беше именно да ѝ обърне внимание. Дали разбира или не нямам представа как можеш да твърдиш, но пък аз спокойно мога да твърдя, че школата се развива добре. Напълно съм убеден, дет се вика :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:34 pm 
Аватар

Някой си мислят, че добра ДЮШ значи минимум 10 таланта на година, които да играят в първия отбор. Пичове, от най-големите школи едва ли повече от 1 на 20 деца се превръщат в качествени футболисти... вие за нашата мила картинка се надявате. Школата ни е на достатъчно добро ниво щом все още пълним А група наши кадри. От школата ни излизат футболисти, които впоследствие губим. 1/10 от А група е пълна с наши кадри. В почти всеки отбор има поне 2 играчи, които са тръгнали от нашия отбор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:37 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Школата закъса, когано Мъри и Насо уволниха Ян Деркс. А първото действие на Гонзо беше именно да ѝ обърне внимание. Дали разбира или не нямам представа как можеш да твърдиш, но пък аз спокойно мога да твърдя, че школата се развива добре. Напълно съм убеден, дет се вика :smt023

Виж това вече е израстване при Гонзо :bigok В първия му престой Хаздай беше директор на ДЮШ и негов помощник :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:40 pm 
Аватар

Хаздай е треньор в школата много преди Гонзо да е някакъв ръководен фактор там, та не виждам смисъл от тази ирония.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:45 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Не, школата закъса, когато Литекс развиха своята школа. Талантливите деца от страната започнаха да предпочитат да ходят там... и Черноморец. Но вторите умряха бързо. Сега са Лудогорец. На децата извън София далеч не им е приоритет Левски в момента. И ще трябват много усилия и време това да се промени. И лично аз не виждам нещо да се прави в тази посока. Чувам неща, които ще се правят, но и те са доста половинчати.
А да намалиш децата в общежитието до... 10, далеч не е работа в тази посока. И не коментирам бюджета, ясно ми е, че пари няма и това довежда до въпросното действие. Но това не е никакво развитие на школата. Дори е жесток минус. :smt006
А само да те питам, твърдиш ли сериозно, че школата на Левски може да се мери с тази на Литекс и Лудогорец в момента? По начин на работа и т.н. :smt115 Ако не е името Левски, нашата школа да е загинала. Само свинете са по-добри в това отношение. И името не им помогна да не си затрият школата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:48 pm 
Аватар

Школата ни е значително по-добра от тази на Лудогорец, и не виждам да отстъпва на тази на Литекс. Това с общежитието е тъпо, но факт. Трябва да търсиш проблема на съвсем друго ниво обаче.

А школата ни закъса точно когато Деркс си тръгна. Това даде възможност на школата на Литекс да дръпне сериозно и да привлича деца. Щото ние започнахме да работим лошо. Сега работим добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:53 pm 
Аватар

Деркс си тръгна и отиде в Литекс. :bigok И от пияницата Деркс насам нямаме професионалист, ръководил школата. Под професионалист разбирам човек, който не се учи в Левски да ръководи школа. :smt006
И с кое нашата школа е по-добра от тази на Лудогорец и не отстъпва с нищо на Литекс? :smt005 :smt005 :smt005 Аре не се излагай, школата не е само име, а начин на работа. В Лудогорец използват чужди специалисти за това как да я конструират школата, в Литекс преди правеха същото, сега не знам. Школата не е само добра база, също така.
Аре сега, да отричаме на разградските нещастници работата, за да защитаваме безхаберието в Левски. Айде, нЕма нужда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:55 pm 
Аватар

Ако беше въпрос на отричане, нямаше да кажа, че тази на Литекс е по-добра. В нашата школа се работи, при това прекрасно. Именно за начин на работа говоря. При школите в София особено, имена не съществуват, а базите не са особено важни.
И тъй като твърдиш, че при нас не се работи добре, къде точно е проблема, кое е лошото на школата ни, кое куца в работата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:58 pm 
Аватар

Само искам да ви кажа, че миналата година бихме Лудогорец със 7:0 при юношите. :bigok Вярно, че и те ни биха впоследствие, но това не е от значение :bigok

Последна промяна bogarra на Пет Юли 10, 2015 11:59 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2015 11:58 pm 
Аватар

tprodanov написа:
targovishte написа:
tprodanov написа:
Да, разви школата.

Какво тук общо имат Лудогорец...? :8)

Ще ти дам само два цитата от изказванията на Гонзо и така наречената му програма и визия за развитие, и смятам да приключа темата.... :wink:
От преди точно една година са и двата... :smt006

Цитат:
Лятото на 2015-а трябва да имаме хомогенен състав, който да е изграден на базата на това, което сме работили до този момент. Тогава ще нагодим играчи за позициите, на които имаме нужда. Трябва да изберем най-правилния начин. За момента знаете, че имахме проблеми с юношите, тъй като някои бяха на Европейското. Това пък даде възможност на Божидар Краев, на Илия Димитров, да бъдат интегрирани в първия отбор. Видяхме качествата им. Надяваме се да продължат да се развиват в тази посока", продължи Гонзо.

"Това, което Даниел Боримиров преди десетина дни ви предстрави - презентацията, е много важно нещо за клуба. Той ви каза, че след 3 години трябва гръбнакът на отбора да е от юноши. Следваме го това нещо. Осигурили сме испански методист, българин - методист - Иван Колев сменили сме треньори в школата. Всичките тези неща, които сме свършили за ДЮШ... правим съблекалнята, подобряваме материалната база, това е важно, за да дойдат резултатите и да се интегрират юноши в първия отбор. Основната задача е Левски след 2 или 3 години, наборите 97, 98 и 99, ако се работи така както трябва, след 2-3 години да имаме готови кадри за първия отбор.

Нищо от подчертаното не се случило или няма да се случи....факт.....нито имаме балансиран отбор, нито ще имаме гръбнак от юноши след 1...2 години.....да не говорим, че и двамата споменати от Гонзо, като методисти ги няма вече.... :smt006

Цитат:
Добавяне на качество (първата половина на 2015 г.)

- Целенасочена селекция за балансиране на отбора на позициите, на които липсва необходимото качество

- Това ще се състои в два етапа - зимен и летен трансферен прозорец с прибавяне на по двама-трима футболисти във всеки от тях

- Опит за интегриране на поне един собствен юноша в титулярния състав

Г) Преследване на спортни резултати в България (2015-2016)

- Спортните резултати в историята на Левски означават титла и купа

Д) Преследване на спортни резултати в Европа (2016-2017)

- За да разполага със силен отбор, Левски трябва да има постоянно добри резултати в европейските турнири, както е през последните 15 години

Какво от това се е случило......аз ще ти отговоря.....нищо.... :bii_chorbata
Значи една година Гонзо си е барал макарите..... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 11, 2015 12:00 am 
Аватар

Като стана въпрос за школата на Литекс...16 от 20 българи в първия им отбор са от тяхната школа :shock: Други двама са минали през нас - Мунин и Горанов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 11, 2015 12:09 am 
Аватар

targovishte написа:

Не защитавам Гонзо, но това са планове което цитираш. Надали е искал да се прецака и общежитието примерно. Забравяш, че бяхме на крачка от това да не вземем и ние лиценз.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 11, 2015 12:10 am 
Аватар

И вчера като ги гледах дори ми дожаля

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 11, 2015 12:13 am 
Аватар

Adepta написа:
targovishte написа:

Не защитавам Гонзо, но това са планове което цитираш. Надали е искал да се прецака и общежитието примерно. Забравяш, че бяхме на крачка от това да не вземем и ние лиценз.

Анджък де...планове....с конкретни дати и цели.....2015 година......първи...втори....трети трансферен прозорец.....евротурнири.....и като не можеш да си изпълняваш плановете....чадъра...чантата и кой от къде е......така ги разбирам аз нещата..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 11, 2015 12:31 am 
Аватар

Само не разбрах от кое съдим, че школата ни работи добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 11, 2015 12:32 am 

Днеска всички на Герена :!: :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]