forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 23, 2025 10:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:33 pm 

Kryten написа:
Защитата на Пирин не може да бъде сравнение, защото играят с по 5-6 човека там. Трябва ни адекватен защитник, който няма да прави често грешки. Още повече ни трябват бекове!

класата на отбора е такава , че не е срамно в големи периоди от някой мачове или цял мач
и с 5-6 -ма да играем в защита... не глуха и паник защита а подсигуряване и сигурност , разбира се ако са уникално неграмотни пак ще ставаме за смях

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:37 pm 
Аватар

От юношите трябва да остане само Краев, останалите -близнаците, Мики Маус, Мисяк-Писяк - на Слънчака да продават фрапета и варена царевица :wink: Станаха на по 20 години, трети сезон са в първия тим, изиграха не малко мачове и нищо, пълен ташак са.Банкура да се снима с тях и да приключваме :bigok. Евентуално да се пробват тия по-младите Иванов, МеситУ и този Пинко Ласмагиджасмагиджиев.

:arrow: Нема да се пУашите Гонзо и СС излитат, само не знам кой ще е първи :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:40 pm 
Аватар

Хора като Живко Атанасов и Златиснки са свободни, играчи, които са добро ниво за марката А група, плюс бекчето на Локо Сф, ама не, ние продължаваме а окомплектоваме нападението :ohmygod И Крайтън и ЛТБР и другите, са много прави в коментарите си- тоя отбор трябва да се изгради от защитата- 4-ма централни, 2 десни и 2 леви бека :!: Отбор, които не сигурен в тая фаза няма никакъв шанс за нещо повече, от битка с Монтана и Пирин за оставане в групата. Направо откачам като слушам дебилните изказвания на "разбиращите" в клуба. 100% съм сигурен, че ако дадат на форума да ОКОМПЛЕКТОВА отбора, по-добре ще се справи :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:40 pm 
Аватар

Гонзо е казал "треньорите да си вадят изводите" :lol: Интересно той кога смята да направи същото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:42 pm 

Adepta написа:
:lol:
А ако изпадне защитник ква ли драма ще е - къв е тоя, егати и дантелата, що не взехме някой си от Локото/Слабия :strkstrk

Хайде да изпадне защитник първо, пък после ще се посмеем заедно на тези дето искат защитници от Локо и Славия вместо него.

Вече го написах няколко пъти, но ще го напиша пак.
Варианта искаме защитник, но не можем да намерим такъв не съществува. Имаме 2 школи и 1 дублиращ тим. Трудно ми е да повярвам, че от тях не можем да намерим едно 17-18 годишно момче, дето е над 1.80 на ръст, което да започнем да обиграваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:45 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Гонзо е казал "треньорите да си вадят изводите" :lol: Интересно той кога смята да направи същото

Той е безгрешен, за какви изводи говориш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:47 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
От юношите трябва да остане само Краев, останалите -близнаците, Мики Маус, Мисяк-Писяк - на Слънчака да продават фрапета и варена царевица :wink: Станаха на по 20 години, трети сезон са в първия тим, изиграха не малко мачове и нищо, пълен ташак са.Банкура да се снима с тях и да приключваме :bigok. Евентуално да се пробват тия по-младите Иванов, МеситУ и този Пинко Ласмагиджасмагиджиев.

:arrow: Нема да се пУашите Гонзо и СС излитат, само не знам кой ще е първи :wink:

Къв Краев па ти, бе? :slap Тук пълно с хейтъри пък и ти изкочи с мнение. :smt005 Близнаците поне за мен са далеч по-състоятелни от Краев. Божката е мега зле като подготовка за първия отбор. А за юношите като цяло съм съгласен- тоталка са. Ама някои още въздишат по тях. :bigok

П.П. Скандални крайни мнения за отбора. В трите контроли до момента играха по 3-4 титуляри (които ще са през сезона), а днес петима от тях се видяха за пръв път. Но, уау голяма трагедия. :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:48 pm 

Ами дай ни други, за да не въздишаме по тях :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:49 pm 
Аватар

Трагедията ще е след първите 4....5 кръга, това сега е прелюдията.... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:52 pm 

Това е малко офтопик, но знаете ли какво се замислих вчера?

Един от собствениците ни е локомотивец. Такъв е и треньора ни, както и помощник треньора ни, а спортния директор на Локо Сф. беше левскар.

Въпреки това, не можахме да вземем нито един играч от завършилия на 3-то място Локо Сф.

Стори ми се любопитно просто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:52 pm 
Аватар

targovishte написа:

И каква ще е трагедията? Че ще сме слаби? :roll: Щом след 4-5 кръга от 36 ще правие трагедия.... Какви реформи, какви промени искаме. Искаме си един бащица, дето да излива парите и това си е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:54 pm 
Аватар

Ми доколкото знам първенството започва от първи кръг, а не от 6 ти, 10 ти, 24 ти..... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:57 pm 
Аватар

Последно време когато влизам в форума ме заболява главата,когато гледам мачове на Левски получавам тежка мигрена,и когато чета новини за трансферите ни ми теква една рязка диария алангле. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:59 pm 
Аватар

Тя защитата не се гради само от защитници. Трябва и халфовете да помагат, а когато целият отбор знае как да играе дефанзивно и вратаря е по-спокоен, но това са все неща, които са дълечни на нашите треньори и директори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:01 pm 

DirtyDog написа:
targovishte написа:

И каква ще е трагедията? Че ще сме слаби? :roll: Щом след 4-5 кръга от 36 ще правие трагедия.... Какви реформи, какви промени искаме. Искаме си един бащица, дето да излива парите и това си е.

трагедия , трагедия ..коментира се течението по което сме се пуснали

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:07 pm 
Аватар

BLUE HONOUR написа:
Последно време когато влизам в форума ме заболява главата,когато гледам мачове на Левски получавам тежка мигрена,и когато чета новини за трансферите ни ми теква една рязка диария алангле. :bigok

Мани, стана тотал щета. Аз викам бащиците да прехвърлят акциите на форума, та като се осираме поне да не се мрънка.
Форумът отново да е онова място, където влизат след работа/даскало да разтовариш, да прочетеш някоя простотия, да видиш някой майтап за някой играч, да се информираш за поредната хубава инициатива. Е, верно, последното поне се е запазило, ама другото много ми липсва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:08 pm 
Аватар

Мисяк, орачев и илия димитров са трагедия. Другите не са толкова зле, даже за А група стават. Жалко за кипърския циганин, на мен ми хареса. Дано този мач накара ръководителите ни да вземат поне един централен защитник, който може да играе и като десен бег...

Курдов не може ли да го назбоят, деба. Не е лош играч ама е много слаб. Имам чувството, че ще се разпадне всеки момент

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:17 pm 

BLUE HONOUR написа:

Това е по-добре от анален инфаркт :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:23 pm 
Аватар

Синьо шоу на Герена срещу Монтана, новите се забавляват, Гонзо се завърна с гръмка победа!

Coming soon... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:24 pm 
Аватар

Ако играем с юноши, както мечтаят от неколко години едни форонци, изпадаме в Б група 1000% :smt006

Рано е да се каже каквото и да е, Махмудов е мега дебел и не съм сигурен дали е спортувал нЕкога, Де Нойер ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:25 pm 
Аватар

от цялата дандания....едно единствено нормално мнение....

Цитат:
„Има много нови футболисти, но на този етап времето е малко за оправдание и другата седмица гостуваме в Пловдив (на Ботев) и трябва да сме на 100% мобилизирани , защото публиката на Левски не търпи оправдания”.

и то от Курдов....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:26 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Ако играем с юноши, както мечтаят от неколко години едни форонци, изпадаме в Б група 1000% :smt006

Рано е да се каже каквото и да е, Махмудов е мега дебел и не съм сигурен дали е спортувал нЕкога, Де Нойер ще стане.

тоя днеска едва изкара 40 мин. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:33 pm 
Аватар

Именно, бахти крилото, майна :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:37 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Adepta написа:
:lol:
А ако изпадне защитник ква ли драма ще е - къв е тоя, егати и дантелата, що не взехме някой си от Локото/Слабия :strkstrk

Хайде да изпадне защитник първо, пък после ще се посмеем заедно на тези дето искат защитници от Локо и Славия вместо него.

Вече го написах няколко пъти, но ще го напиша пак.
Варианта искаме защитник, но не можем да намерим такъв не съществува. Имаме 2 школи и 1 дублиращ тим. Трудно ми е да повярвам, че от тях не можем да намерим едно 17-18 годишно момче, дето е над 1.80 на ръст, което да започнем да обиграваме.

Едно намерихме, даже играе :bigok . Виж второ ще е мъка.
Ама като гледам перспективните ни юноши Мисяк и сие дето ходят на подготовка с първия отбор незнам си кой път, не тая особени надежди да наложим кой знае колко от тях в първия състав. Пияници и връзкари, и то без грам мотивация. Лявото ни бекче е типичен представител на първите, дали пие не знам :lol: . Ама Мустако не бил виновен, вече го нямало. Ще е виновен още дълги години :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:40 pm 

Зарежи Мисяк и лявото бекче. Нямаш централни (т.е. състава е окомплектован или както там се казва) и мъчиш Веско Минев за такъв. Вместо това, сложи някой като Милко Ластарджиев, дай му реален шанс и ако не става, винаги ще се намери място за него във Видима Раковски, Локо Мездра или Спортист Своге.
Толкова ли е сложно? Очаквам след 5-тия кръг да пробваме Краев десен бек, а Курдов като централен защитник щото никой играч от БГ не искал да идва при нас.
Този филм също сме го гледали. Духа супата под налягане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:42 pm 
Аватар

hixxtam написа:
Левски не е привлекателен и за футболисти от нашето първенство и основна вина не е финансовото състояние, а СТД, който сключва двугодишни договори, а след това гони играчите на втория, третия месец, като иска да постъпват мъжки и да нямат претенции към клуба и обърни внимание това е тенденция. И друго което не е маловажно - неспазване на собствените си ангажименти, на собствената си дума дадена пред обществото - това също отблъсква. Вреден е за Левски и да ме извинят поддръжниците му, но аз съм Левскар, а не Гонзовист и за мен той е прашинка, нищо незначеща прашинка, спрямо величието на ФК Левски.

:smt018

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:52 pm 
Аватар

Феновете сме си виновни за това донякъде.Рева се толкова време че искаме в Левски да работят само левскари и какво стана,от както работят тези хора в клуба май не сме видяли много хубаво?Напротив всеки нов левскар в клуба е използван за параван.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:53 pm 
Аватар

Мдааа трагедията е пълна. Подкрепям Хипо на 100%. Трябват ни нови мениджъри, не футболисти, не мъжкари... Само нови професионалисти могат да направят промяна. От Баждека и Гонзо нищо положително не очаквам. Съжалявам да го кажа, но е истина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 10:56 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Зарежи Мисяк и лявото бекче. Нямаш централни (т.е. състава е окомплектован или както там се казва) и мъчиш Веско Минев за такъв. Вместо това, сложи някой като Милко Ластарджиев, дай му реален шанс и ако не става, винаги ще се намери място за него във Видима Раковски, Локо Мездра или Спортист Своге.
Толкова ли е сложно? Очаквам след 5-тия кръг да пробваме Краев десен бек, а Курдов като централен защитник щото никой играч от БГ не искал да идва при нас.

Винаги се слага някой опитен дефанзивен полу/защитник да пълни дупки. Иначе нали взехме един от юношите защитник, предполагам ще се обиграва. Той е третия, проблема е в 4-тия, който явно ще играе при нужда Феско.
Дотук сме назад с 1 нападател, 1-2 крила (реално Мисяк не става, Краев има и той да яде) и 1 ЦЗ защитник. Това ни е минимума за привличане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 11:08 pm 

Adepta написа:
SZ_FEN написа:

Винаги се слага някой опитен дефанзивен полу/защитник да пълни дупки. Иначе нали взехме един от юношите защитник, предполагам ще се обиграва. Той е третия, проблема е в 4-тия, който явно ще играе при нужда Феско.
Дотук сме назад с 1 нападател, 1-2 крила (реално Мисяк не става, Краев има и той да яде) и 1 ЦЗ защитник. Това ни е минимума за привличане.

Разговора ми с теб ясно илюстрира повечето мои разговори в този форум.
Ти ми обясняваш как се прави "по принцип" и как трябва да бъде при идеални условия.
Аз говоря за това как са нещата в момента (според информацията с която разполагам) и какви са реалните опции пред нас.
Нали уж няма кинти за трансфери, заплатите са с нисък таван, Гонзо ги е наплашил и не искат да идват при нас, не сме опция номер 1 за чужденците и т.н.? За какво говорим тогава?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]