forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 23, 2025 5:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 8:52 pm 

DirtyDog написа:
hixxtam написа:
DirtyDog написа:

!!!!!!

Иначе също съм на мнение, и не съм си го променял, че Гонзо е несъстоятелен за СТД на Левски. Ако щете само с изказванията му и "размишленията на глас". Но в този момент неговото напускане е абсолютно без смисъл. И следващата оставка не трябва да е на СС, а негова.
А това със защитата е просто връх на безумието. Септември ще се сетим, че ни трябват десен и централен защитник, след някоя контузия или наказание.

Но и тук се реве доста тъпо. Особено за селекцията.

Не съм съгласен, че напускането му е без смисъл. Когато и да напусне, все ще е късно. В нормалните отбори започват да мислят за селекция още след първите официални мачове. Хайде да изчакаме зимната пауза и да стане късно за следващия полусезон.
Тъпо е толкова години едно и също. Този човек няма обратна връзка. Той живее в различен свят с розови сънища, нямащи нищо общо с действителността.

Специално за това не може да се вини. Левски не е привлекателен по никакъв начин за футболисти от чужбина. Не може и да им предложи кой знае какви финансови условия. Няма как да се иска преди нормалните отбори да са започнали подготовка, ние да вземем футболисти и то качествени. Към момента не сме в позиция за такова нещо. Някой можеш и да успееш, но когато търсиш 7-8 нови нЕма как.

Ха!!! Виж колко точно го каза само.
Аз нали точно поради тази причина (няма кинти, ниски заплати, лоша репутация в БГ, лоша репутация на БГ и т.н.) започнах да говоря още преди месец да повторим модела на Локо Сф.. вместо да търсим некадърни лилипути или играчи, които е малко вероятно да дойдат.

Ако ще са некадърници, нека поне да са яки физически и надъхани некадърници :smt006 .

Само не искам някой да ми започне да ми разправя, че нямаме кинти и достатъчно добър имидж за някой като Камен Хаджиев от Локо Пд например. Аз точно за такъв тип играчи говоря, а не за този Папазоглу дето трябва да продадем Белаид за да го вземем :ohmygod2 .

Последна промяна SZ_FEN на Сря Юли 08, 2015 8:55 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 8:53 pm 

Kryten написа:
Не е е време за оставки, а за РАБОТА :smt006

Така де,а кой ще я работи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 8:53 pm 
Аватар

Гонзо след четвъртият мач според мен ще си тръгне сам вече... Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи. Ако г-н Раев дойде след него това поне означава, че има някакви пари в касата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 8:55 pm 
Аватар

Тва да уволняваш едни хора и после да ги връщаш отново на работа е супер идиотско. Че ако аз уволнява мой работник защото е некадърен от какъв зор ще го назначавам пак след време? Гонзо 100 пъти се връща, оня мокет и той... ебаси пародията на отбор сме. Назначават се хора ей така колкото да има там... да назначат мене по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 8:56 pm 
Аватар

targovishte написа:
akela написа:
Ами Пирин със селекция от 1000 лв и заплати по 500лв ни порят с 2 на нула. Това е.

Нищо не разбираш....Пирин са съставени от мега играчи, които са селектирани дълго време и са гледани поне 200 пъти....по 30 часа в денонощието.... :smt006

Цитат:
ПИРИН: 12 Красимир Костов, 21 Александър Башлиев, 6 Емил Виячки, 2 Богомил Дяков, 23 Венцислав Бенгюзов, 5 Александър Дюлгеров, 24 Антон Костадинов, 15 Димитър Благов, 19 Благой Наков, 7 Тони Тасев, 10 Мартин Тошев /Ганев, Карапетров, Хаджииванов, Николов/ /Резерви: 22 Веселин Ганев, 18 Юлиян Попев, 17 Илия Карапетров, 11 Тодор Траянов, 4 Васил Туджаров, 8 Антонио Хаджииванов, 14 Стилян Николов, 3 Румен Сандев, 25 Васил Божинов, 26 Владимир Гогов, 1 Николай Банков

от всичките съм чувал само Богомил Дяков :wink:

Башлиев не беше ли при нас?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 8:58 pm 
Аватар

hixxtam написа:
Adepta написа:
Само да питам запознатите - защо се твърди, че Гонзо не искал защитници? Нали си има треньор отбора, и той би трябвало да знае какво иска?

Защото Гонзо в интервю каза, че защитата е окомплектована. Колкото до треньора, бъди сигурен че като му кажат това ти е защитата ще каже - добре. Гонзо не се моли, той не убеждава... Той казва.
Баси... Писна ми от едни и същи тъпни всяка година.

Това не означава че не иска, а че тези които искат и харесват не могат да си позволят или не са се навили да дойдат. Вие Гонзо го изкарахте по-тъп от 10 годишно дете. Тука всеки е спец по футбол и селекция без повечето да сме играли футбол през живота си, знаете че трябва да имаме окомплектован състав, но някакси това на Гонзо не било ясно :ohmygod2 .
И да, точно това е казал на СС - това ти е защитата, ще играем без ЦЗ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 8:59 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Специално за това не може да се вини. Левски не е привлекателен по никакъв начин за футболисти от чужбина. Не може и да им предложи кой знае какви финансови условия. Няма как да се иска преди нормалните отбори да са започнали подготовка, ние да вземем футболисти и то качествени. Към момента не сме в позиция за такова нещо. Някой можеш и да успееш, но когато търсиш 7-8 нови нЕма как.

Левски не е привлекателен и за футболисти от нашето първенство и основна вина не е финансовото състояние, а СТД, който сключва двугодишни договори, а след това гони играчите на втория, третия месец, като иска да постъпват мъжки и да нямат претенции към клуба и обърни внимание това е тенденция. И друго което не е маловажно - неспазване на собствените си ангажименти, на собствената си дума дадена пред обществото - това също отблъсква. Вреден е за Левски и да ме извинят поддръжниците му, но аз съм Левскар, а не Гонзовист и за мен той е прашинка, нищо незначеща прашинка, спрямо величието на ФК Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:01 pm 

Kryten написа:
Не е е време за оставки, а за РАБОТА :smt006

Напълно съм съгласен. Тук масата явно очаква тики-така от отбор събран вчера. Ще е хубаво малко по-реалистично да гледате на нещата.
Миналата година я изкарахме с 3ма централни защитници и не се мрънкаше особено, тази пак сме с 3ма. Просто тук масата не зачитате Деян Иванов за жив имам чувството. Бековете са същите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:01 pm 
Аватар

На 1000% съм съгласен с Хипо...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:06 pm 
Аватар

Само да питам как се коментират следните думи:
Цитат:
"Търсим нападател, говорим с нападатели. Курдов е прекалено малко като опция, надявам се да стане. Търсим и един флангови футболист, но засега не можем да намерим, докато нападател сме намерили, но не искам да коментирам името му", заяви Стойчо Стоев.

Т.е. имаме един нападател, ако остане Курдов стават двама. А тук страшен рев че сме имали куп нападатели (1 сигурен), а нямало защитници (общо 6 - двама леви, 3-ма централни и един десен)?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:08 pm 
Аватар

Ми за последните два мача сме вкарали нула гола и сме допуснали три....ти решавай, какво имаме и какво не.... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:09 pm 
Аватар

Някой както беше споменал по рано....играем системата отпред за 0:0, отзад, каквото стане.... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:11 pm 
Аватар

Ами отговора ти няма връзка с реалността - аз цитирам треньора, т.е. относително сигурен източник, а ти ми отговаряш с прогнозата за времето :loser2 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:12 pm 
Аватар

Това е само една контрола, не е необходимо сами да нагнетяваме допълнително напрежение!
Очевидно е, че искаме бърза реабилитация, но не става бързо...
Имаме нужда от малко спокойствие и вяра...
Новите не са лоши...
Само Левски!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:12 pm 
Аватар

Майка му деба, дори на фифата като сглобяваш състав си взимаш равностойни четири централни и два по два бела, само в ПФК Левски Ад действат срещу всякаква логика. Да не излезне, че миналият сезон ни е бил връх с този финал за купата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:13 pm 
Аватар

Adepta написа:
Цитат:
"Търсим нападател, говорим с нападатели. Курдов е прекалено малко като опция, надявам се да стане. Търсим и един флангови футболист, но засега не можем да намерим, докато нападател сме намерили, но не искам да коментирам името му", заяви Стойчо Стоев.

Т.е. имаме един нападател, ако остане Курдов стават двама. А тук страшен рев че сме имали куп нападатели (1 сигурен), а нямало защитници (общо 6 - двама леви, 3-ма централни и един десен)?

Ами защото играем обикновено с едни нападател и четирима защитници.Това ще рече, че с двама нападатели се осигурява с 100% покритие на поста, докато на десния бек имаме 0 покритие, на поста централен защитник имаме 50% и то от неясен юноша. Освен това защитниците доста по-бързо трупат картони и наказания

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:13 pm 

Стана мазалото след слаб мач с 5 -ма, които играят заедно за първи път. Гонзо да се маха, СС и той не бил същия, школата умряла след махането на двама човека, само очаквам некой да каже, че и секторът ще се бутне защото не е станал навреме. : D Истината е, че СС ще седи треньор. На Гонзо, като му се поиска оставката ще си я даде. И да, тя трябва да му се поиска защото той си я е давал вече веднъж. Отделно резултатите на ДЮШ показват, че в школата се работи по-добре от преди, а новите попълнения ще стават като поиграят повече от час заедно. :) Зациклили сте в черното и си седите там. Искахме юноши - ето най-малкото Цоневи, Краев и Деян Иванов са 4-ма, които имат потенциал и дано успеят, но се фокусираме върху Орачев. 4 -ма стават, 1 не, но само той прави впечатление. Миналия полусезон целия го изкарахме с Белаид и Стойчев като титулярни ЦЗ и ни стигнаха, сега положението е същото с разликата, че Деян Иванов пасва по-добре от Нину. Хубаво е да има още 1, за да ни е спокойно, но няма. Може пък да не сме намерили друг? За бека съм съгласен, че ни трябва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:14 pm 
Аватар

Adepta написа:
Ами отговора ти няма връзка с реалността - аз цитирам треньора, т.е. относително сигурен източник, а ти ми отговаряш с прогнозата за времето :loser2 .

Аз писах и на предната страница...СС го е напекло слънцето яко.....пък и да си говорим реално, той е доста мек, като човек, даже като го изгонят след време, той пак ще се усмихва и пуска неуместни шеги.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:14 pm 
Аватар

Adepta написа:
Това не означава че не иска, а че тези които искат и харесват не могат да си позволят или не са се навили да дойдат. Вие Гонзо го изкарахте по-тъп от 10 годишно дете. Тука всеки е спец по футбол и селекция без повечето да сме играли футбол през живота си, знаете че трябва да имаме окомплектован състав, но някакси това на Гонзо не било ясно :ohmygod2 .
И да, точно това е казал на СС - това ти е защитата, ще играем без ЦЗ :strkstrk

Не съм аз го изкарал тъп. От това което виждам N години като човек занимаващ се със селекцията на Левски, извода може да е само един - той си е тъп и не подлежи на развитие. Никой не иска да докара величия струващи милиони. В БГ отборите има много млади и добри защитници. Нима защитата на Пирин днес, бе толкова некадърна колкото нашата? За да се стигне в последните години никой да не иска да идва в Левски, основна вина има той. Миналата година имах съмнения, но след тази селекция, вече съм твърдо убеден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:18 pm 
Аватар

Цитат:
Левски се отказа от ангажирането на кипъреца Алекс Константину. Футболистът остави добри впечатления по време на контролата срещу руския Волга, затова пробите му бяха удължени.

В проверката срещу Пирин обаче остовитянинът не се отличи с нищо особено.

След края на двубоя наставникът на „сините“ Стойчо Стоев обяви, че се отказва от услугите на Константину и той ще бъде освободен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:18 pm 
Аватар

Някъде репортаж от този спектакъл ? :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:19 pm 
Аватар

Защитата на Пирин не може да бъде сравнение, защото играят с по 5-6 човека там. Трябва ни адекватен защитник, който няма да прави често грешки. Още повече ни трябват бекове!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:19 pm 
Аватар

PNB написа:
Стана мазалото след слаб мач с 5 -ма, които играят заедно за първи път. Гонзо да се маха, СС и той не бил същия, школата умряла след махането на двама човека, само очаквам некой да каже, че и секторът ще се бутне защото не е станал навреме. : D Истината е, че СС ще седи треньор. На Гонзо, като му се поиска оставката ще си я даде. И да, тя трябва да му се поиска защото той си я е давал вече веднъж. Отделно резултатите на ДЮШ показват, че в школата се работи по-добре от преди, а новите попълнения ще стават като поиграят повече от час заедно. :) Зациклили сте в черното и си седите там. Искахме юноши - ето най-малкото Цоневи, Краев и Деян Иванов са 4-ма, които имат потенциал и дано успеят, но се фокусираме върху Орачев. 4 -ма стават, 1 не, но само той прави впечатление. Миналия полусезон целия го изкарахме с Белаид и Стойчев като титулярни ЦЗ и ни стигнаха, сега положението е същото с разликата, че Деян Иванов пасва по-добре от Нину. Хубаво е да има още 1, за да ни е спокойно, но няма. Може пък да не сме намерили друг? За бека съм съгласен, че ни трябва.

След четвърти слаб мач.... :bigok и то хоп подготовката свършила..... :bii_chorbata
Гледай, какво ще стане, след като играем и с истински отбори, а не някакви команди, събрани от кол и въжИ, от Б, В и други групи.... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:21 pm 
Аватар

Съгласен съм с теб, Kryten. Дадох пример с нея, защото и в нашето първенство има центреални, които играят по добре от Минев като такъв и не струват нищо, дори заплатата им може да е една четвърт от допустимата.

Последна промяна hixxtam на Сря Юли 08, 2015 9:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:22 pm 
Аватар

:ohmygod2

Цитат:
Левски се отказа от кипъреца

Левски се отказа от ангажирането на кипъреца Алекс Константину. Футболистът остави добри впечатления по време на контролата срещу руския Волга, затова пробите му бяха удължени.

В проверката срещу Пирин обаче остовитянинът не се отличи с нищо особено.

След края на двубоя наставникът на „сините“ Стойчо Стоев обяви, че се отказва от услугите на Константину и той ще бъде освободен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:24 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Майка му деба, дори на фифата като сглобяваш състав си взимаш равностойни четири централни и два по два бела, само в ПФК Левски Ад действат срещу всякаква логика. Да не излезне, че миналият сезон ни е бил връх с този финал за купата.

Брат, ние два по два бека нямаме от край време :lol:
За централните съм съгласен че трябва да има 4-ма, но явно има проблем не само с намирането на 4-ти, ами и с каквито и да е сносни играчи.
Кока-Кольо написа:
Adepta написа:
Цитат:

Ами защото играем обикновено с едни нападател и четирима защитници.Това ще рече, че с двама нападатели се осигурява с 100% покритие на поста, докато на десния бек имаме 0 покритие, на поста централен защитник имаме 50% и то от неясен юноша. Освен това защитниците доста по-бързо трупат картони и наказания

Не съм съгласен, че играем с 1 нападател. Миналия сезон играеме с двама, освен ако не броиш Аниете за халф, ай Валери си беше нападател поне на хартия :bigok .
Предполагам, че имат вариант с "играч по заместване" за защитник, каквито традиции имаме от край време. Но не мисля, че Гонзо наистина смята 3-ма за достатъчно. Просто няма "ресурс" за привличането на играчи и се лавира здраво.
Kryten написа:
Защитата на Пирин не може да бъде сравнение, защото играят с по 5-6 човека там. Трябва ни адекватен защитник, който няма да прави често грешки. Още повече ни трябват бекове!

Мда, определено не се търси пълнеж. Обаче равностойни бекове не сме имали от край време, а резерви на бекове - от доста по-отдавна :bigok
Сезона е дълъг, и предполагам целта е да привлекат класни играчи без подготовка, отколкото фигуранти на терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:24 pm 
Аватар

Е явно вместо кипърецО се прави място за пекчата. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:25 pm 
Аватар

Ако някой е очаквал, че ще вземем и кипъреца, и Абди ... :bigok Не сме толкова ларж ! Да се взима пекчата и да се стяга тъпата защита, че ми писна на кура от глупости. Едно време се мръщех като бием с 2-0 отбори като Пирин. :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:27 pm 
Аватар

И за кипъреца започнахме да плескаме чела, същото щеше да е и ако беше подписал. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 08, 2015 9:28 pm 
Аватар

:lol:
А ако изпадне защитник ква ли драма ще е - къв е тоя, егати и дантелата, що не взехме някой си от Локото/Слабия :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]