Niki4a написа:
SZ_FEN написа:
Niki4a написа:
човек, за каква нормална селекция ми говориш, като нито ти, нито аз, сме ги гледали тия? Ако 1 от всичките става, направо да ходи Гонзо да пуска тoтo.
Разбира се, че в момента всички (не само аз) спекулираме, но много ясно ще обоснова отправната си точка.
1. Вгледай се внимателно в състава ни срещу Волга.
2. Мислено добави към него и Бедоя.
3. Сега ми кажи какво мислиш за този състав такъв какъвто е и за него плюс Карнер, де Нойер, Георги Костадинов, Махмудов и потенциално Бара, Венци, че може и Елтон.
Кой от двата състава ти изглежда по-стабилен?Задавам ти този въпрос защото именно тези са вариантите пред нас, а не някакви хипотетични такива.
Да. Искам всички тези да дойдат и ако може дори да вземем и още играчи на постовите на които имаме нужда.
Тук играем на по-малкото зло ли? Защото ако е така, можеше например в Събота, вече изброените от теб да играят, ама не играха. Можеше и Аниете и Сърмов да бъдат още при нас, ама не ca. Дай да си го кажем, право куме в очи - Селекцията закъсня безкрайно много, a това което все пак пристига, ме притеснява МНОГО! Въобще не виждам светлина в тунела, и си мисля, че си в заблуда относно качествата на бъдещите ни играчи. Моля се, ТИ да си прав, но просто не го виждам.
Никой тук не спори, че селекцията закъсня. Причините вече сме ги обсъждали (да, много от набелязаните от А група играчи, за които някои хора сега ми се присмиват си ни сложиха на шнура и не дойдоха).
Коце Маца е много добър в изравянето на минали коментари. Той ще ти изрови мой коментар, в който аз казвам точно същото.
Да. Аниете и Сърмов можеше да са още тук, но не са.
Представи си финала за купата. Черно Море започна с относително по-техничен (за техните стандарти) състав, губи човек и прави 3 смени с които го обръща изцяло на физика. Смените дават резултат.
Две от трите смени, които направихме бяха с по-слаби играчи (да, едната беше принудителна, но Нину нито е по-добър, нито по-висок, нито по-здрав физически от Белаид), а едната с неподходящ макар и добър футболист (говоря за Краев и физиката му).
И четвърта смяна да имахме, СС нямаше да може да пусне нито един футболист, който евентуално да промени развоя на мача. Аз искам просто да имаме по-голяма вариативност в състава. Нищо повече. До преди идването на Костадинов, Карнер и потенцилното такова на сенегалеца и Венци Христов, ниe нямаxме вариативност в състава. Сег
а вече започваме да имаме.
Ама какво ако качествата им не се окажат, това което си мислим?
Та с какви по-големи качества разполагаха Бакари, Георги Божилов и Курьор като ни елиминираха сами на финала?