forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 20, 2025 9:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:14 pm 
Аватар

Пак по думите на Гонзо, няма да привличаме повече нищо в защита.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:15 pm 

dobrevche написа:
Какви рамена вади новия ни ЦЗ :loser2 Дано да ме облее, ама май има и цицки :bigok

Бачи, важното е кур и топки да има!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:16 pm 
Аватар

Дано Гозно пак говори празни приказки, понеже не виждам какво е окомплектованото на защитата :? Идеалният вариант за мен е да се подпише с онзи черния, който идва на преговори с Махмудов- десен бег, който ще може да играе и като централен защитник :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:20 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Крещяща нужда имаме и от яснота в собствеността, ама... :smt031

Сега пък е виновна яснотата в собствеността...
Аз не мога да ви разбера - според вас, Гонзо ли е по важен или Левски. Двете не са неразривно свързани. Гонзо е никой в сравнение с Левски. Ако за теб, jordanofff яснотата е по-важна, за сезона който предстои защитата е най-важна, защото такъв срам като предния сезон, не е имало в цялата история на Левски и не само според мен най-голяма вина за това има СТД.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:25 pm 
Аватар

Мисля, че доста прилични трансфери правим този трансферен прозорец и поне на този етап не можем да се оплачем от Гонзо. Особено предвид финансовата ситуация. За предишните също може да се поспори, предвид, че наистина 2 минути ни деляха от купата, лига Европа и запазване на ключовите играчи за следващия сезон. Аз съм умерен оптимист за новия сезон. :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:25 pm 

Нашият живот написа:
Дишайте бре :smt006 И централен защитник ще дойде :smt006 За тоя Елтон от локото го изчакват, ако не си намери отбор в чужбина, ще подпише :smt006

Предполагаш или имаш инфо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:27 pm 

Къде са сега тези дето водеха с мен най-безсмисления от всички най-безсмислени спорове?

Всички се отказахте от правата вяра като видяхте това благородно потно лице. Не ви чувам да говорите и за съвременните тенденции във футбола на фона на тези честни, канибалски очи.

Точно така. Това е моята селекция.

Ще имаме нападатели дето няма да се насират при вида на .... Тодор Паланков, а направо ще го изядат (за по-мургавия от тях това е в буквалния смисъл на думата).

Имаме дефанзивен халф, дето е 1.84, който като капак на всичкото знае дори да играе и дефанзивно. До него пък за нещастие ще играе човек, който има шанс да се окаже копие на Сержиньо Грийн. Малей, едно кофти и гадно ми стана. Значи разни селяци няма да ни еб*т и разнасят като пръскачка из лозе, така ли стана?

Взехме централен защитник, който има ръста на Борко Стойчев, но не е едно джезве кокали. Ако се окаже, че и има елементарна тактическа грамотност и чувство за пласиране какво ще правим тогава?

Сега няма ли да ви бъде едно странно и неприятно такова.
Например, знаете, че ще сме далеч от съвременните тенденции във футбола, но в замяна пък няма да ви се свива лайното при всяко статично положение в нашата половина на терена.

Браво Гонзо, браво СС!

ТОВА Е МОЯТА СЕЛЕКЦИЯ!

Моля ви се за един Елтон и си пожелавам свиняспор за купата.

Гответе се за нова 7-ца и под такава нямам предвид дясно крило!!!!

Последна промяна SZ_FEN на Пон Юли 06, 2015 4:29 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:28 pm 
Аватар

Безумно ще е пак да сме с 3ма или 4ма нападатели и защитник и половина. Нито Белаид е някакъв невероятен, нито имаме бекове освен Феско.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:41 pm 

Пачека отиде в Шахтьор Караганда. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:41 pm 
Аватар

SZ_fen, чакай поне да изиграят първите 4-5 мача. Ще се обиграваме поне до декември.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:44 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Къде са сега тези дето водеха с мен най-безсмисления от всички най-безсмислени спорове?

Всички се отказахте от правата вяра като видяхте това благородно потно лице. Не ви чувам да говорите и за съвременните тенденции във футбола на фона на тези честни, канибалски очи.

Точно така. Това е моята селекция.

Ще имаме нападатели дето няма да се насират при вида на .... Тодор Паланков, а направо ще го изядат (за по-мургавия от тях това е в буквалния смисъл на думата).

Имаме дефанзивен халф, дето е 1.84, който като капак на всичкото знае дори да играе и дефанзивно. До него пък за нещастие ще играе човек, който има шанс да се окаже копие на Сержиньо Грийн. Малей, едно кофти и гадно ми стана. Значи разни селяци няма да ни еб*т и разнасят като пръскачка из лозе, така ли стана?

Взехме централен защитник, който има ръста на Борко Стойчев, но не е едно джезве кокали. Ако се окаже, че и има елементарна тактическа грамотност и чувство за пласиране какво ще правим тогава?

Сега няма ли да ви бъде едно странно и неприятно такова.
Например, знаете, че ще сме далеч от съвременните тенденции във футбола, но в замяна пък няма да ви се свива лайното при всяко статично положение в нашата половина на терена.

Браво Гонзо, браво СС!

ТОВА Е МОЯТА СЕЛЕКЦИЯ!

Моля ви се за един Елтон и си пожелавам свиняспор за купата.

Гответе се за нова 7-ца и под такава нямам предвид дясно крило!!!!
New Order написа:
Ако подпишем с ариеца и канибала, би трябвало рязко да се увеличи бройката вкарани и рязко да се намали бройката допуснати голове от статични положения.

Централната ос (ЦЗ-ЦХ-ЦН) ще е съставена от едри, грозни и противни ръгачи (бачи Раман ще изпъква с красота и интелект), а фланговите и зад нападателя ще са леки и маневрени. Мисля, че СЗ_фен ще е много доволен
Познах :bigok

И аз започвам да имам оптимистични очаквания

Последна промяна New Order на Пон Юли 06, 2015 4:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:44 pm 
Аватар

А всъщност селекцията, която искаше CZ бяха Станислав Маламов, Димитър Алексиев, Александър Бранеков, Том, Даниел Генов, Алекс Колев и тем-подобни ретарди :lol:

Не ми се връща назад да вадя цитати.

Иначе съм убеден, че австрийчето напуска зимата по взаимно съгласие.
Този филм сме го гледали -> Маймунтен, Бистрон, Чмовш, Рисп..... А и този е с доста по-бедна визитка от изброените.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:45 pm 

Момчета, ако двамата ни дефанзивни халфове са наистина дефанзивни халфове, напрежението над защитата ще намалее.
Само един Елтон и нещата там заспиват. Деян Иванов е готов да бъде налаган (дано задържим в първия отбор и другия юноша-централен защитник, който май се казва Милко Ластаржиев). Контролите са точно за това млади играчи с потенциал като Орачев да си оправят грешките.

Няма никакъв проблем да имаме Курдов, Венци и Бара. И Венци и (да му го)Бара(т) са играли зад нападателя преди. Те ще са титуляри, а Курдов ще им е резерва. Илийката е дълъг и играе добре с глава. Като нищо го преквалифицирали на централен защитник :lol: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:46 pm 
Аватар

Аз също съм оптимист, но първо искам да ги видя всичките нови попълнения в игра и тогава да давам мнение. Дано да мачкаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:48 pm 
Аватар

Kryten написа:
Безумно ще е пак да сме с 3ма или 4ма нападатели и защитник и половина. Нито Белаид е някакъв невероятен, нито имаме бекове освен Феско.

Точно обратното на нормалното. Големите отбори, например Байерн, тях ги познавам най-добре, имат един основен ЦН(Левандовски) и един резервен(Писаро). Както и още един, който в краен случай би могъл да играе на върха на атаката( Мюлер). Но пък имат 4-ма ЦЗ и един ДХ, който без проблем може и той да играе там. Преди 5г. бяхме постигнали същия добър баланс с Гарата и Иса. Сега можем да се окажем с 3-ма ЦН, 2-ма ЦЗ и десен бек- Алвеша! Деян Иванов не го броя, макар че ми се понрави доста оня ден, но със сигурност все още не е готов да разчитаме на 100% на него. Евентуално в безсмислените мачове. Много се надявам, че ще вземем още един ЦЗ( за десен бек не мечтая, гледайки как се развиват нещата), щото ако тоя новия не излезе читав- ще берем бая ядове. А дори и да е приличен, при контузия или наказание- увисваме зверски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:52 pm 
Аватар

Изображение
Тоя ли е мощен бе :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Може ли винаги от торбата с големи, грозни, черни курове, да вадим някакви тънки чернички чурки :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:56 pm 

Коце Маца написа:
А всъщност селекцията, която искаше CZ бяха Станислав Маламов, Димитър Алексиев, Александър Бранеков, Том, Даниел Генов, Алекс Колев и тем-подобни ретарди :lol:

Не ми се връща назад да вадя цитати.

Иначе съм убеден, че австрийчето напуска зимата по взаимно съгласие.
Този филм сме го гледали -> Маймунтен, Бистрон, Чмовш, Рисп..... А и този е с доста по-бедна визитка от изброените.

Бачи, по-спокойно сега. Разбирам, че днес съвременните тенденции във футбола понесоха загуба, така, че отвори устенца и си поеми дозата прясна Каменица, която ти се полага :drinkb .

Никъде във форумa не съм говорил за потна сахарска печка (Бара), нито пък за яко дърво-миризлив селяк (Венци Христов), а пък Георги Костадинов хич даже не съм го споменавал и по име :smt005 :smt005 :smt005 .

Ако Гонзо успее да ни докара и Елтон (ама хич не съм говорил и за него, ти сега да не вземеш да си помислиш) не ти остава нищо друго освен да се наредиш за втора доза преработена Каменица :bigok .

И по-леко с фурнаджийската лопата, че ми изби предните зъби. Единствения мой коментар в този форум относно Димитър Алексиев е, че е кинта и 78 (май това бяха и точните ми думи). Sorry :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:58 pm 

Killmister написа:
Изображение
Тоя ли е мощен бе :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Може ли винаги от торбата с големи, грозни, черни курове, да вадим някакви тънки чернички чурки :slap

В Зарата имаме една много стара приказка, която казва - "Ти намери, че се и насра". :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 4:59 pm 
Аватар

Венци Христов си е софиянец, юноша на Локо :lol: :lol: :lol: Аз лично ще се радвам да дойде, най-малкото два три пъти финтира свинете, като искаха да го взимат за жълти стинки :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:04 pm 

Killmister написа:
Венци Христов си е софиянец, юноша на Локо :lol: :lol: :lol: Аз лично ще се радвам да дойде, най-малкото два три пъти финтира свинете, като искаха да го взимат за жълти стинки :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Бачи, плийс :bigok .

Той и Стефан Велев е софиянец, Сашето Александров е от най-породистите софиянци, някога виждали бял свят, а да не вземеш случайно да си помислиш, че и Пламен Крумов не е горд столичанин :smt005 :smt005 :smt005 .

Пределно ти е ясно за какво говоря.

Нещата вървят към мечтана от мен селекция. Знам, че този факт е трудносмилаем за някои хора, но развият ли се в мечтаната от мен насока (нека Венци и Бара подпишат първо) обещавам да съм пич и да не го натяквам :smt023 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:06 pm 
Аватар

БялоСини написа:

Коя печка :shock:

офф помислих, че нашето мамун... Изкара ми акъла бе човек, за какво ни занимаваш с този инвалид

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:11 pm 

Най-страшно става, когато хора с интелект под 100 еденици по скалата на Менса, почнат да си вярват, да говорят за "концепции" и да си упражняват "професионализма" на гърба на клуб, обичан от милиони...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:13 pm 
Аватар

Аз от селекция не разбирам, но искам:
а| Мощни негЪри нападатели, 190-90-30, Търнър Браун :strkstrk :strkstrk :strkstrk
б| Български играчи, минимум национали, "да знаят какво е Левски от малки" :lsfc3
в| Защитници - балканци или арийци, по възможност гадни срби, небръснати, с по 1-2 присъди. Тоя новия го гледам, прилича на макро-маркет анализатор (педал) в някоя еврейска компания :loser2
г| В средата - все едно, така или иначе Ваги, отново ще е завинаги в нашите сАрца :loser2
д| Вратари си имаме
----
Всичко останало, нямам никакви очаквания :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:16 pm 

hidden767 написа:
Най-страшно става, когато хора с интелект под 100 еденици по скалата на Менса, почнат да си вярват, да говорят за "концепции" и да си упражняват "професионализма" на гърба на клуб, обичан от милиони...

В началото се говореше за селекция от свободни агенти от А група. След отказите на играчите от А група(това го подчертавам за Коце Маца, не за теб), ръководството бързо се преориентира и започна да води чужденци. Признавам, че за мен селекцията още не е завършена.
Не можеш да отречеш обаче, че има стъпки в правилната посока.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Юли 06, 2015 5:19 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:17 pm 
Аватар

hixxtam написа:
jordanofff написа:
Крещяща нужда имаме и от яснота в собствеността, ама... :smt031

Сега пък е виновна яснотата в собствеността...
Аз не мога да ви разбера - според вас, Гонзо ли е по важен или Левски. Двете не са неразривно свързани. Гонзо е никой в сравнение с Левски. Ако за теб, jordanofff яснотата е по-важна, за сезона който предстои защитата е най-важна, защото такъв срам като предния сезон, не е имало в цялата история на Левски и не само според мен най-голяма вина за това има СТД.

Всичко е важно за мен, но подредено по приоритети. И наистина, честно казано, не ми пука особено в момента кой ще играе от ляво и колко още ще се надпреварвате да храчите по Гонзо, а кой получи Левски през задния вход и защо..

Последна промяна jordanofff на Пон Юли 06, 2015 5:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:17 pm 

Killmister написа:
Аз от селекция не разбирам, но искам:
а| Мощни негЪри нападатели, 190-90-30, Търнър Браун :strkstrk :strkstrk :strkstrk
б| Български играчи, минимум национали, "да знаят какво е Левски от малки" :lsfc3
в| Защитници - балканци или арийци, по възможност гадни срби, небръснати, с по 1-2 присъди. Тоя новия го гледам, прилича на макро-маркет анализатор (педал) в някоя еврейска компания :loser2
г| В средата - все едно, така или иначе Ваги, отново ще е завинаги в нашите сАрца :loser2
д| Вратари си имаме
----
Всичко останало, нямам никакви очаквания :smt115

Бачи, аз от 2010 насам искам, ама .......... финал с Берое, финал с Черно Море, 6 поредни загуби в шампионата от ислямисти, 2 от 2 загуби с/у Берое, Иртиш, Сараево и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:18 pm 
Аватар

Щото преди 2010, с две години изключение е било много различно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:27 pm 
Аватар

Тука, бате, на много хора никога не им пука за футбол. Винаги има друго най-важно :smt017

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:31 pm 

niki92 написа:
БялоСини написа:

Коя печка :shock:

офф помислих, че нашето мамун... Изкара ми акъла бе човек, за какво ни занимаваш с този инвалид

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 06, 2015 5:31 pm 

Killmister написа:
Щото преди 2010, с две години изключение е било много различно :lol:

Както ти сам много правилно отбеляза, селекцията в нашия отбор никога не е била идеална. Защо точно сега тя трябва да е такава?

Аз се радвам, че на фона на последните 5 години, селекцията ни за първи път се очертава да бъде полунормална (стискам палци това да се реализира) и това ме радва.

Нека първо това да се пpевърне в тенденция и чак тогава да говорим за идеална селекция в Левски.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Юли 06, 2015 5:32 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]