forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 3:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 6:08 pm 
За пръв път имаме що - годе някакъв треньор, но всичко останало е трагично :evil: Ясно е, че положението в клуба не е розово, но не е сериозно някакви смешни играчи да предпочитат по - ниски заплати и изпадащи отбори пред това да дойдат в Левски. Значи има нещо генерално сбъркано. Не изглежда логично да имаме интерес към играчи с 4 игрови минути и 1 отбелязан гол. Та дори и за Монтана и Калиакра са смешни подобни футбалери. На следващата пауза, Гонзо трябва моментално да си тръгне и да дойде човек, с поне малко опит и разбиране за селекцията.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 6:19 pm 
Аватар

Това е поредният играч тип Стефан Велен. Не е от значение дали е малко по-добър или малко по-слаб. В началото при добра мотивация и раздаване може да върже няколко прилични мача, но нищо повече. Единственият плюс е, че е 184 см. Ако не беше тоя, почвах да се замислям дали не е задължително условие при селекцията да са под 1.80 и да са максимално хърбави, че да губят всяко единоборство.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Последна промяна Синият Болярин на Пет Юли 03, 2015 6:20 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 6:20 pm 
Аватар

Росен написа:
Третата селекция е топ ниво. Нямаме футболисти за 1 мач. Даже изметта във В група прави по-добри трансфери.

И кои са тия грандиозни трансфери, които са направили чорбата във В ... Преслав Йорданов, Бранеков, Колев ли ... аре малко по-сериозно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 6:21 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Росен написа:
Третата селекция е топ ниво. Нямаме футболисти за 1 мач. Даже изметта във В група прави по-добри трансфери.

И кои са тия грандиозни трансфери, които са направили цдна ... Преслав Йорданов, Бранеков, Колев ли ... аре малко по-сериозно ... не че нашата селекция е неква страшна ама все пак ...

Разликата е, че ние правим селекция, с която да гоним Европа, а те да играят срещу отбори, в които половината играчи разцъкват за здраве след работа.

за нищо на света,

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 6:25 pm 
Аватар

Случайно... :bigok се загледах ей в тая тема, и откривам коментари, общо взето едно към едно с коментарите тук :bigok
viewtopic.php?f=16&t=14366

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 6:28 pm 
Аватар

Синият Болярин написа:
THE BLUE BEAST написа:
Росен написа:

Разликата е, че ние правим селекция, с която да гоним Европа, а те да играят срещу отбори, в които половината играчи разцъкват за здраве след работа.

Живи и здрави да са. Аз тука останах с впечатлението, че са направили хипер-гига-ултра добрата селекция дето тая година минимум купата на България ще вземат ... взели са си играчи дето им отговарят на нивото и толкова

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 6:30 pm 
Аватар

Абе играчите, които взимат не са баш за ниво В група. Ама и нашият кипърец с 4 минути за последните 12 месеца не е много за А група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 6:39 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Живи и здрави да са. Аз тука останах с впечатлението, че са направили хипер-гига-ултра добрата селекция дето тая година минимум купата на България ще вземат ... взели са си играчи дето им отговарят на нивото и толкова

За стандартите на "В" група селекцията им е повече от добра и промоцията в "Б" не подлежи на съмнение. За стандартите на "А" група, особено ако ще гоним европейските турнири, нашата е в най-добрия случая незадоволителна.

за нищо на света,

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 6:40 pm 
Аватар

От целия им отбор в момента само за Цветанов и Йорданов (с много условности) ще ме съгласите, че са за ниво по-високо от В група ... колкото до нас не очаквам да ни докарат Меси и Роналдо, всичко което искам е да ми докарат защитник, който знае как да се позиционира и може да избие топката в тъч/корнер без да си зашие автогол, един нападател дето може да вкара гол на празна врата или поне да я уцели от близко разстояние ... а и поне един халф, който може да даде точен пас на 10 метра без да цели противниковите играчи ... всичко друго се води бонус, поне за мен ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 6:48 pm 

Значи станАхме Славия :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 6:49 pm 
Аватар

Ние сме Славия от 2 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 6:51 pm 
Аватар

И макето, и бероецът са от първите избори на СС. Вторият даже би трябвало да го познава достатъчно добре от Резокурец. Т.е ако му се доверяваме, че е добър треньор и знае какво прави, значи поне за тях не трябва да мрънкаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 6:52 pm 
Site Admin
Аватар

Цитат:
Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо потвърди пред нашата медия, че наистина се е разбрал с бившата звезда на Берое Георги Костадинов и се очаква до края на деня талантливият халф да подпише с отбора.

"Да, наистина се разбрахме с него, момчето обаче си има някакви ангажименти в момента, но го чакам до един час да пристигне при нас и да подпише договор с Левски", поясни Гонзо пред Gol.bg.

Попитахме един от силните хора на "Герена" и до колко верни са слуховете, че Аниете може да се завърне в отбора.

През последните ден-два усилено има информации, че испанецът е научил, че Тодор Батков е напуснал тима и с него са се заели сериозни бизнесмени и веднага е проучил възможността отново да заиграе в тима.

Именно липсата на стабилност, която в момента като че ли я няма, бе основната причина звездата на "Сините" да си тръгне.

"Не мога всяка информация, която излиза по медиите всеки ден, да опровергавам. Моля ви се, цитирайте ме правилно. За Аниете няма нищо такова. Той имаше договор, който приключи и мога да кажа, че изобщо не е установявал контакт с нас, за да се завръща в отбора".

Прочети още на: http://www.gol.bg/levski/2015-07-03/gon ... kostadinov

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 7:15 pm 
Аватар

Георги Костадинов ще е добър трансфер, но ни трябват още 2ма ЦЗ, 1 ДЗ, Златински :bigok и нападател (ако курдов подпише).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 7:18 pm 
Аватар

Аз ,все пак, да си кажа, въпреки че вие ще си продължите да онанирате по Аниете и да обсъждате кой е по-виновен за провала на Левски, но:
Ние вече така ли ще я караме - да плащаме заплатите на някакви анонимници, докато не си намерят отбор и след като си намерят, да се разделим с тях по взаимно съгласие, без да вземем стотинка?? :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 7:20 pm 

Кой ще извади пари за нашите играчи? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 7:29 pm 
Аватар

AJDE ANTONIO AJDEEEE :strkstrk

Прикачени файлове:
image.jpg
image.jpg [ 178.34 KiB | Прегледано 2296 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 7:30 pm 
Аватар

Започвам да се натоварвам като чета форума. От мрънкалник нагоре се е събрало и бълва ли бълва песимизъм (който по някаква причина нарича реализъм).
Един малък пример: "Георги Костадинов вариант за Левски". И се започва:
1) Еееее тоя е резерва в бирой, как може въобще да си помисляме за тоя.
2) Еееее тоя го изгонват от марилуте, а ние ще го взимаме. Приют станахме. Гонзо е виновен - вън!
След това: "Георги Костадинов все по-далеч от Левски":
1) Еееее вече и изгонен от бирой не можем да да привлечем. уууу Гонзо вън
2) Еееее тоя можеше да не е марадона, ама при сегашната ситуация щеше да ни свърши работа ууууууу
3) Докъде стигнахме - да ни отказват анонимници, пуууу тая година ще е много по-зле от предишната. Гответе се за нови рекорди, Ще ни тупат всички. Славия 2ри номер. Гонзо, некадърник, докъде ни докара?????
Последно: "Георги Костадинов се разбра с Левски":
1) Еееее имаме само 1 защитник, а 10834787364931 халфа, за какво ни е тоя сега.
2) Еееее едно време изгонените от Левски отиваха в Левски, а сега изгонените от бирой идват при нас. Гответе се за нови рекорди, Ще ни тупат всички. Славия 2ри номер.
3) Еееее тоя е нещо средно между Сърмов и Стефчо Велев. За какво ни е поредният некадърник? Зимата ще си замине. Ще му плащаме неустойки и на тоя, Уууу инжинера!

За всичко се реве, защо било така, защо не било така, защо пък ако е било така, не е било другояче. Баси и мрънкалата, как ви траят вкъщи не знам!

:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 7:32 pm 

Тренира си за новиО отбор в Испания човека :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 7:35 pm 

dyankov написа:
Започвам да се натоварвам като чета форума. От мрънкалник нагоре се е събрало и бълва ли бълва песимизъм (който по някаква причина нарича реализъм).
Един малък пример: "Георги Костадинов вариант за Левски". И се започва:
1) Еееее тоя е резерва в бирой, как може въобще да си помисляме за тоя.
2) Еееее тоя го изгонват от марилуте, а ние ще го взимаме. Приют станахме. Гонзо е виновен - вън!
След това: "Георги Костадинов все по-далеч от Левски":
1) Еееее вече и изгонен от бирой не можем да да привлечем. уууу Гонзо вън
2) Еееее тоя можеше да не е марадона, ама при сегашната ситуация щеше да ни свърши работа ууууууу
3) Докъде стигнахме - да ни отказват анонимници, пуууу тая година ще е много по-зле от предишната. Гответе се за нови рекорди, Ще ни тупат всички. Славия 2ри номер. Гонзо, некадърник, докъде ни докара?????
Последно: "Георги Костадинов се разбра с Левски":
1) Еееее имаме само 1 защитник, а 10834787364931 халфа, за какво ни е тоя сега.
2) Еееее едно време изгонените от Левски отиваха в Левски, а сега изгонените от бирой идват при нас. Гответе се за нови рекорди, Ще ни тупат всички. Славия 2ри номер.
3) Еееее тоя е нещо средно между Сърмов и Стефчо Велев. За какво ни е поредният некадърник? Зимата ще си замине. Ще му плащаме неустойки и на тоя, Уууу инжинера!

За всичко се реве, защо било така, защо не било така, защо пък ако е било така, не е било другояче. Баси и мрънкалата, как ви траят вкъщи не знам!

:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Насра ги :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 7:37 pm 

Дембеле

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 7:39 pm 
Аватар

Дянков, на теб какво ти е мнението за трансфера на тоя (мързи ме да му търся името дори, не съм го чувал)?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 7:43 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
AJDE ANTONIO AJDEEEE :strkstrk

О боже той все още носи Joma, това е знак, връща се брадяяя :mstr1 :mstr1 :blowj
Иначе: аз лично ще съм доволен от трансфера на ГК, отдавна не сме имали такова ренде :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 7:46 pm 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Дянков, на теб какво ти е мнението за трансфера на тоя (мързи ме да му търся името дори, не съм го чувал)?

Нямам абсолютно никакво мнение за този, тъй като нито съм го следил, нито нищо.
Да почвам ли да мрънкам и аз в такъв случай?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 7:50 pm 
Аватар

Като не идват нови - що не идват, като идват нови - що идват ... :smt005 Ако до понеделник не дойде мазна, гадна, грозна маймуна очаквам някой от фороНа да се взриви ритуално в Герена :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 7:53 pm 
Аватар

Еми ти реално мрънкаш, че другите мрънкат :bigok

Ебавам те, наздраве :smt056

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 7:59 pm 
Аватар

Е тва е приказка вече! :) Раздавайте го по-позитивно малко . Наздраве и Левски шампион !!! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 8:03 pm 
Аватар

Ще дойдат черни ве, малко по-позитивно. Години наред писахме, че искаме млади, сега пък искаме повече негри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 8:03 pm 

Цитат:
Георги Костадинов подписа двугодишен договор с Левски.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 03, 2015 8:05 pm 
Site Admin
Аватар

Само,че Чорбое изобщо не са гонили Костадинов. :lol: Договора му е изтекъл,марулите са му предложили нов и той го е отказал. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]