forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 2:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 6:55 pm 
Аватар

niki87 написа:
След като взехме тоя Де Нойер, къв Златински чакате :smt017 Маймуняка нали играе в центъра?
..........................Боянчо..........................
:roll: ............ :roll: ......Белаид............Минев
..................Прохазка....Де Нойер..............
....Краев................Бедоя................Махмудов
...........................Курдов........................

Нещо подобно предполагам, че ще бъде основния състав за сезона :roll:

Или иначе казано :bigok

.......................... :smt117 ..........................
:banandanc ............ :hipi_01 ...... :duner ............ :dens1
.................. :hitl1 .... :smt064 ..............
.... ::kid ................ :smt063 ................ :smt116
........................... :chalga ........................

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:00 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Брадяяя, висок е 1,86, по-черен от черния албум на Металика и по-грозен от Леми Килмистър след оргия :strkstrk Костадинов го броим за наш, чакаме още играчори :strkstrk

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:03 pm 
Аватар

Не е Гийон Фернандез - 1.84 е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:06 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
bobby_1914 написа:
niki87 написа:
Е тука се упражнявах върху някакъв титулярен състав. Нину, Алвеша, Мики, близнаците, Мисяк + тия които ще дойдат... Ще сглобим отборче.
А по темата със Златински, такъв играч( за нашите стандарти е перфектен), свободен, трябва да обърнем земята, но да го вземем. Ако отиде в Локо Пд, тва ще бъде...

Бате ГошУ каза,че за момента Златински не е вариант за Левски.А и ние сме Левски,ние не се молим на никой :bigok

Младеж, бате ти ГошУ същия когото иронизираш, тази същата пролет успя да запази отбор, който имаше пълното право да си тръгне до последния човек още през месец март, запази колектив и накара 14 000 да бият път от целия свят до морето, този отбор, същия опазен от бате Гошу ни накара да се почувстваме в рая или поне да стигнем до портите му. Бате ГошУ е живата легенда на Левски, кумир на хиляди мъже и жени, момчета и момичета. Само ти обръщам внимание да избягваш иронията и да се радваш, че не съм толкова прям като Morning Glory и все още да имате тема и форум за писане ;)
Със здраве, младежо ;)

Ънкъл Гош става ли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:07 pm 
Аватар

То хубаво взимаме грозна и черна пеКча ама дали на футбол е учен е друг въпрос ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:09 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Младеж, бате ти ГошУ същия когото иронизираш, тази същата пролет успя да запази отбор, който имаше пълното право да си тръгне до последния човек още през месец март, запази колектив и накара 14 000 да бият път от целия свят до морето, този отбор, същия опазен от бате Гошу ни накара да се почувстваме в рая или поне да стигнем до портите му. Бате ГошУ е живата легенда на Левски, кумир на хиляди мъже и жени, момчета и момичета. Само ти обръщам внимание да избягваш иронията и да се радваш, че не съм толкова прям като Morning Glory и все още да имате тема и форум за писане ;)
Със здраве, младежо ;)

Виж сега всеки си има свое виждане и разбиране над нещата аз моите,ти твоите.
А и не желая да влизам в излишни спорове. Жив и здрав. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:09 pm 

В тая тема ритард левъла е много висок.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:18 pm 

Mr. Smith написа:
bobby_1914 написа:
niki87 написа:
Е тука се упражнявах върху някакъв титулярен състав. Нину, Алвеша, Мики, близнаците, Мисяк + тия които ще дойдат... Ще сглобим отборче.
А по темата със Златински, такъв играч( за нашите стандарти е перфектен), свободен, трябва да обърнем земята, но да го вземем. Ако отиде в Локо Пд, тва ще бъде...

Бате ГошУ каза,че за момента Златински не е вариант за Левски.А и ние сме Левски,ние не се молим на никой :bigok

Със здраве, младежо ;)

:lol: :lol: :lol:
Бате ти ГошУ е основната причина да:
- сме там, където сме, а именно - извън топ 6 и тотално извън групата на грандовете в България ;)
- нямаме нито един продаден футболист за 12 месеца, а ако беше дошъл един друг чичо, щяхме да сме посигурили поне 1/4 от бюджета с перо "продажби". Ама за да дойде тоя чичо, бате ти Гошо трябваше да си слезе от трона и да ходи да мъжкарства другаде ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:18 pm 

Omraz написа:

Да не би Домо да е открил интернета? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:19 pm 
Аватар

Много ще се изкефя, ако Гонзо облее мощно всички, които го иронизират. И според мен също не става за ръководител в Левски, но от мен лоша дума за него няма да излезе никога. Тия шегички спрямо него са супер чорбарски изпълнения :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:20 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Omraz написа:

Да не би Домо да е открил интернета? :smt017

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:21 pm 
Аватар

AstonMartin написа:
Много ще се изкефя, ако Гонзо облее мощно всички, които го иронизират. И според мен също не става за ръководител в Левски, но от мен лоша дума за него няма да излезе никога. Тия шегички спрямо него са супер чорбарски изпълнения :smt006

Ареееее сега пак ли почнахме да се мерим кой е по-голям левскар :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:23 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Mr. Smith написа:
bobby_1914 написа:
[quote="niki87"]

Със здраве, младежо ;)

Бате ти ГошУ е основната причина да:
- сме там, където сме, а именно - извън топ 6 и тотално извън групата на грандовете в България ;)
- нямаме нито един продаден футболист за 12 месеца, а ако беше дошъл един друг чичо, щяхме да сме посигурили поне 1/4 от бюджета с перо "продажби". Ама за да дойде тоя чичо, бате ти Гошо трябваше да си слезе от трона и да ходи да мъжкарства другаде ;)[/quote]
Херо, ти ли си :bigok
Сигурен съм, че омайната родопска осанка на ТКБ, а не така омразния ти СТД са успели да убедят футболистите да не разтрогнат през месеците март, април и май

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:26 pm 
Аватар

bobby_1914 написа:
AstonMartin написа:

Ареееее сега пак ли почнахме да се мерим кой е по-голям левскар :ohmygod

Тука става въпрос за елементарно уважение, а не за мерене на пишки. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:27 pm 
Аватар

Престанете да се забърквате с тия разтрогвания април месец, вие гледате ли някакъв футбол изобщо? Някой от чорбата, Локо София, Локо ПД, Марек, Хасково да е напускал тия месеци? И тия ли имат невероятни СТД?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:30 pm 

Виж са, основното е че докато ТКБ беше в Левски, всичките издънки на Гошо бяха оправдавани с него. Сега ТКБ го няма, Царят е във вихъра си, а аз съм се опнал на дивана с охладителна напитка и с интерес очаквам новият сезон, през който ще подобрим постиженията от предишния, въпреки че ТКБ е само далечен летен спомен :mrgreen: . И не за друго, а щото сега Царя няма лошото наследство от някой друг, а има .... каквото сам си е постлал последните 12 месеца. А това, братя е най-страшния вариант ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:33 pm 
Аватар

Alek написа:
Престанете да се забърквате с тия разтрогвания април месец, вие гледате ли някакъв футбол изобщо? Някой от чорбата, Локо София, Локо ПД, Марек, Хасково да е напускал тия месеци? И тия ли имат невероятни СТД?

На чорбата 2 дена като им закъснеят заплатите и обръщат джобове, режат греди и 50 мача не могат да вкарат гол. Хасково доиграха сезона колкото да има нещо. При Марек и Локо Плд същата история. А нашите биха най-добрият отбор в А група и за малко да спечелим и купата. Май има съществена разлика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:40 pm 
Аватар

Стига съчинения по свободна картинка, дай ми няколко примера на напуснали футболисти 2 месеца преди края на сезона, такива важни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:40 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Виж са, основното е че докато ТКБ беше в Левски, всичките издънки на Гошо бяха оправдавани с него. Сега ТКБ го няма, Царят е във вихъра си, а аз съм се опнал на дивана с охладителна напитка и с интерес очаквам новият сезон, през който ще подобрим постиженията от предишния, въпреки че ТКБ е само далечен летен спомен :mrgreen: . И не за друго, а щото сега Царя няма лошото наследство от някой друг, а има .... каквото сам си е постлал последните 12 месеца. А това, братя е най-страшния вариант ;)

Брат, в 99% от случаите си прав. Сега обаче искам Гонзо мощно да ни облее с топла Орина, въпреки че винаги съм съгласен с твоите мнения, които са реалистични. Този сезон ще има финансова сигурност (заплатите няма да закъсняват), а имаме и треньор. Крайно време е и на нас да ни върже. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:42 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Сигурен съм, че омайната родопска осанка на ТКБ, а не така омразния ти СТД са успели да убедят футболистите да не разтрогнат през месеците март, април и май

Хайде стига го повтаряхте това, като някаква мантра. Простата истина е, че не си тръгнаха тогава...март...април....май, защото нямаше къде да отидат. По това време няма кой да ги вземе, ни трансфери се правят, нито отборите търсят играчи. Като му дойде времето всички, които искаха си тръгнаха.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:47 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:48 pm 
Аватар

ми глупаво е това твое твърдение....пък, ако идва реда иконки нацъкаш....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:49 pm 
Аватар

Нали и футболистите бяха конвертируеми и офертите за тях валяха :lol: Същите нещастници и сега не могат да си намерят отбор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:51 pm 
Аватар

Alek написа:
Стига съчинения по свободна картинка, дай ми няколко примера на напуснали футболисти 2 месеца преди края на сезона, такива важни.

Никъде не съм казал, че по другите отбори бягат след забавяне на 1-2-3 заплати :wink: Казах, че доиграхме сезона по-сериозно от други отбори в същото положение, а и нямаше такива селски изпълнения от футболисти да реват по медии и т.н. което е важно за имиджа на отбора. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:54 pm 
Аватар

hidden767 написа:
...а аз съм се опнал на дивана с охладителна напитка и с интерес очаквам новият сезон, през който ще подобрим постиженията от предишния....

Естествено.. Герена е недостижима цел за теб. Друго си е да ревеш от дивана и си придаваш функции на последна инстанция. :smt006

Последна промяна jordanofff на Чет Юли 02, 2015 7:55 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 7:54 pm 
Аватар

Взимаме черния боНбардир, Костадинов и Аниете + десен бек, ЦЗ и крило и минимум финал на ШЛ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 8:03 pm 
Аватар

Стига с тоя Аниете бе!!! Тука вярно само ретарди бате. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 8:03 pm 
Аватар

Аз досега не съм чул и най-големите защитници на Гонзо да изтъкват някакво друго негово качество, освен, че е честен и обича Левски. Ако нещо съм пропуснал, моля да бъда извинен. Почти всички сме наясно, че няма акъл в главата си за този пост, но някои от нас не смеят да го кажат на глас, защото било чорбарско. Еми тва е пълна простотия, ебати. Ще се съгласите ли да ви оперира хирург, който почти няма успешна операция, само защото е левскар и обещае да не ви взима пари? Тва е горе-долу същото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 8:20 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Аз досега не съм чул и най-големите защитници на Гонзо да изтъкват някакво друго негово качество, освен, че е честен и обича Левски. Ако нещо съм пропуснал, моля да бъда извинен. Почти всички сме наясно, че няма акъл в главата си за този пост, но някои от нас не смеят да го кажат на глас, защото било чорбарско. Еми тва е пълна простотия, ебати. Ще се съгласите ли да ви оперира хирург, който почти няма успешна операция, само защото е левскар и обещае да не ви взима пари? Тва е горе-долу същото

Гонзо няма качества като ръководител - факт! Няма нищо чорбарско да го кажеш тва.. чорбарското са шегичките спрямо него. Единственото му качество според мен е мотивацията, която обаче беше най-важният фактор в нашето положение. Не виждам кой друг би се справил по-добре от него в това отношение след като изпаднахме във втората шестица и футболистите играха без заплати. Така или иначе най-късно до зимата ще си тръгне и ще дойде Сирака, така че няма голям смисъл от тия спорове. :smt031

Последна промяна AstonMartin на Чет Юли 02, 2015 8:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2015 8:21 pm 
Аватар

Според мен не е недостатък хората работещи в Левски да са честни и да обичат клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]