forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 04, 2025 12:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:02 am 
Аватар

Копеле, тоя Аписа в техния форум като влезе и напише нещо, ония се подмокрят. Да не говорим, че като го послушах 2 мин. разбрах защо пише при тях веднъж на 10 дена - щото в това време формира мисъл - даже се замислям дали не му помагат, ебати ретарда...... Оня, Дърпатов, е същата работа - големия специалист, гуру на всички, а иначе не може да формира правилно изречение.... И после се чудим що тия са толкова зле......

Да не съм чул повече и дума срещу Васил Колев....ако ще да се снима гол, само по сладолед, ще е некъде към 45 пъти по-напред от тия ретарди!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:04 am 
Аватар

До онзи ден си мислех, че и ние не се различава много от тях и че се чорбаризираме, но всичките тези истории с припознаване, с отричане от сегашния си отбор, лизане на задници и т.н. ме убеди, че те са второ качество хора. Без принципи и без морал.

При нас такова нещо е невъзможно да се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:06 am 
Аватар

:smt115
Цитат:
Те ни се смят още от N3 BUL, а като гледам няма скоро да спрат...
Иначе за пореден път УЕФА върши работата на БФС. Отдавна трябваше да тропнат по масата и да кажат, че лит(*кс-етрополе и Локото под никаква форма няма да са в А група през сезон 2015/2016.
За съжаление много хора са свикнали да взимат преки пътища и не могат да проумеят, че понякога трябва да се понесат последствията от дадени действия. Трябва да си отдем в А окръжна и да извървим пътя като всеки друг затънал в огромни дългове отбор!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:08 am 
Аватар

Тоя е говедо! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:08 am 
Аватар

И продължават да не разбират, че "А окръжна" означава чисто ново дружество, без нито една титла, нито един полуфинал и изобщо - без никаква история.Така че не знам за какъв път говорят.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:11 am 
Аватар

peccatum7, да си мислят каквото искат, няма как да претендират за какъвто и да е морал, ценности и чисто човешки качества, при наличие на репертоар от песни против починал наш футболист (който даже никога не е обиждал отбора им), имена на отбори във фенски футболен турнир, които възвеличават Витиня...

Параметрите на моралното и неморалното не са зададени нито от нас, нито от тях. Те не са нещо, което се видоизменя и нагажда според желанията и нуждите. С действията си те са избрали по кой път да поемат и не съществува аргумент, който да докаже обратното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:16 am 
Аватар

Wildkid написа:
И продължават да не разбират, че "А окръжна" означава чисто ново дружество, без нито една титла, нито един полуфинал и изобщо - без никаква история.Така че не знам за какъв път говорят.....

За теб кой е моралния път пред прасетата? За мен лично това е най-моралния път, който биха избрали. Фалит на дружеството, марш в А окръжна и чисто нов отбор с името на уцка. Абсолютно нулев шанс има някой да плати 20 милиона дълга. Няма нормален човек на света, който да плати чужди заеми от такъв размер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:19 am 
Аватар

Ми като няма шанс да си ебават майката. За мен единственият морален път е да си платят дължимото. Отиват във В група, правят си клуба така, че да изкарва пари, с изкараното покриват дългове и така няколко години, докато ги върнат. Като не могат, което е повече от логично, да отлитат. Кур и твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:21 am 
Аватар

Какво значи "морален" път? Няма "морален" и "неморален" път. Има законен и незаконен път. Законнияпът е фалит, разбирай - смърт на сегашното им дружество. Оттам-нататък - могат да си правят колкото искат "нови" дружества. Те ще бъдат нови, без история. Т.е. свинята умира с 31 титли, отрицателен баланс с нас, 10 мача без гол и т.н.Новото дружество, независимо как се казва, си е ново, съзададено 2015-та, няма нито един мач с Левски, нито една титла и т.н. Ако не щат фалит - някой трябва да оздрави сегашното дружество. А такъв - няма.

Всичко друго е незаконен път. Особено разни припознавания, преименувания и т.н.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:23 am 
Аватар

Скоро и ние ще сме по техния път. Не се знае дали няма да ги последваме и ние да отлетим, край и кур :bigok Просто това е най-малкото зло. Ако някой им поеме всичките 20 милиона дългове трябва прасетата да го канонизират, да си кръстят жалкия отбор на негово име и да поемат поредния кур на новия си спасител :fuck6crb .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:25 am 
Аватар

Ами като отлетим - отлитаме. Това е положението. Ако няма кой да спаси клуба ни (визирам всички, вкючително нас самите), значи е логично да отлетим....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:26 am 
Аватар

Wildkid написа:
Какво значи "морален" път? Няма "морален" и "неморален" път. Има законен и незаконен път. Законнияпът е фалит, разбирай - смърт на сегашното им дружество. Оттам-нататък - могат да си правят колкото искат "нови" дружества. Те ще бъдат нови, без история. Т.е. свинята умира с 31 титли, отрицателен баланс с нас, 10 мача без гол и т.н.Новото дружество, независимо как се казва, си е ново, съзададено 2015-та, няма нито един мач с Левски, нито една титла и т.н. Ако не щат фалит - някой трябва да оздрави сегашното дружество. А такъв - няма.

Всичко друго е незаконен път. Особено разни припознавания, преименувания и т.н.

Кратко, точно и ясно :smt023
Никога няма да сме като тях, защото например те няма да разберат смисъла и логиката на горния пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:28 am 
Аватар

Еба т'ва верно ли стана бе :shock: Пийте бе!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:29 am 
Аватар

Както се беше изразил Македонията: на балъците им пеем само бай- бай :bigok :lsfc3

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 12:32 am 
Аватар

Разликата между нас и тях не е в морала, не е в това дали те са боклуци, а ние сме светци. Разликата е, че ние сме ФЕНОВЕ на отбор и обичаме този отбор, нещо което те не са. Те не са фенове на цдна, те не обичат отбора си. Това е разликата между нас и тях и това е нещото, което те никога така и не разбраха - че ние наистина обичаме Левски и не ни дреме за нищо друго. Иначе други разлики между нас няма - всички сме българи и всички сме с еднакъв манталитет така да се каже. Просто ние обичаме Левски, а те са фенове, колкото са и фенове ония, които припознаха лудатасарай в ШЛ :bigok Аз отдавна съм си ги сложил на кура и така. Не ми пука изобщо кво мислят, кво говорят. Те не са фенове на цдна и това се видя вече. Те ще бъдат фенове на всеки отбор стига този отбор да им предложи титли, купи и Европа. Тях друго не ги интересува. За това и ни мразят... виждат, че ние имаме нещо, което те никога не са имали и няма да имат, но не го разбират истински.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 1:32 am 
Аватар

Wildkid написа:

Ето това им е проблема. Продължават да говорят за някакво пречистване, а не осъзнават, че или връщат задълженията и запазват полуфиналите и харизмата или започнат from the beginning c 0 марки и харизми. Ама скоро ще го разберат...... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 1:43 am 
Аватар

Wildkid написа:

Е то това новото от А окръжна, ако Черепа купи марката (без харизмата) от НАП, ще си бъде наследник на старата кочина. :wink: Мисля, че с Фиорентина стана нещо подобно. Старият клуб фалира, направиха си нов Флоренция Виола или нещо от сорта, който тръгна от дъното и по някое време пак си станаха Фиорентина и им се броят старите успехи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 1:49 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Wildkid написа:

Е то това новото от А окръжна, ако Черепа купи марката (без харизмата) от НАП, ще си бъде наследник на старата кочина. :wink: Мисля, че с Фиорентина стана нещо подобно. Старият клуб фалира, направиха си нов Флоренция Виола или нещо от сорта, който тръгна от дъното и по някое време пак си станаха Фиорентина и им се броят старите успехи

Трябва да плати минимално 3.68 милиона лева.....Тая Борисова Градина, не му е толкова скъпа :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 2:13 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Wildkid написа:

Не вярвам да е възможно, защото вместо да платиш 30 млн., по тоя начин плащаш 3 и си запазваш всичко. Могъща врътка, която всеки може да прави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 2:13 am 

Omraz написа:
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video=77571

Това е тоя Апис от форума им, който е вещ по всички правни и лицензионни въпроси, сливания, придобивания и т.н., но иначе работи в колцентър. :strkstrk

Разкошен гелосан селяк е! Евала! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 2:35 am 
Аватар

АвстралиецО написа:
Кока-Кольо написа:
Wildkid написа:

Не вярвам да е възможно, защото вместо да платиш 30 млн., по тоя начин плащаш 3 и си запазваш всичко. Могъща врътка, която всеки може да прави.

Еми фалит се казва тая врътка. И цената е няколко сезона извън елитния футбол. Ако и ние се докараме (не дай Боже) до такъв хал, не виждам по-чист изход от лайната. Чорбата няма да изчезнат ей така, от днес за утре, но според мен са си обречени, защото нямат достатъчно фенове, които да последват отбора при такъв рестарт. Заради тва тая схема си е смърт за тях, а не защото статистиката им отпада

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 3:48 am 
Аватар

Не съм специалист по спортно право :loser2 , но не ми се вижда като нещо, което е законно и морално :loser2 . Правиш големи дългове като източваш клуба и после стартираш на чисто от аматьорите. Не мога да повярвам, че подобно нещо не се регулира. Както и да е, we agree to disagree.

Panzerfaust написа:
Omraz написа:
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video=77571

Това е тоя Апис от форума им, който е вещ по всички правни и лицензионни въпроси, сливания, придобивания и т.н., но иначе работи в колцентър. :strkstrk

Разкошен гелосан селяк е! Евала! :bigok

Първо, тоя ми докара морска болест да го гледам. Пикае ли му се, не знам. Подскача все едно кура на г-н Божков му е в гъза.

Второ, съгласявам се с Wildkid. Васко е класа в сравнение с този тупан.

И трето, тоя малоумник се осра до ушите в това интервю. Добре, че журналистчето е по-тъп от него, та не го направи за смях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 6:24 am 
Аватар

Верни ли въобще се обсъжда дали нашите ценности се различават от тези на "хора", които на турнир в памет на техен починал фен си кръщават отбор "Витиня е светиня"... ?! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 7:23 am 
Аватар

Ако това стане(което още не смея да приема за факт ), ще бъде второто знаково нещо след бутането на мавзолея, което показвя, че рано или късно има шанс да се отърсим от комунизма. Това си е една закъсняла, половинчата, но все пак някаква лустрация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 7:50 am 

Днес ще има ли нещо за припознаване? Минаваме ли на отборите от Б група или първо ще обсъдим Локо Пловдив? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 7:53 am 

Ще припознаят онзи белгиец накрая. Чудя се как още не е дошъл. А вместо Лорънс Дейвис ще е Жерар Депардийо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 7:53 am 
Аватар

Ми пише нещо за Етрополе.:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 7:56 am 

Да, Емо Фаса който гори с кинтите за Мочев заради очаквания фалит ще ги припознае :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 7:59 am 
Аватар

Ами ако му предложат прилична сума ко гу ибе. Както каза Борко Стойчев - трябва да храни семейство :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 24, 2015 8:01 am 

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Цитат:
"I'll make them an offer they can't refuse"

Dear BFU & NRA of Bulgaria

This will be my last offer. I have a plan to save CSKA Sofia. If BFU issue a licences for CSKA to play in Group A and if they accept my terms and conditions. I'm happy to buy %100 shares of club or partnering up with Businessman Vasil Bozhkov to save CSKA Sofia. If we get Group A licences. I promise I will do my best to transfer the former CSKA player Dimitar Berbatov to CSKA and build a new stadium for CSKA. "Red Arena" I hope berbatov will play for CSKA. He would be best choice for CSKA to build up club reputation and bring back to club on its feet again, my terms and conditions of acquiring to CSKA will be announced soon.

Best Regards
Deniz Kiziloz

https://www.facebook.com/denizkizilozmo ... =1&theater

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]