forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Ное 03, 2025 4:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:22 am 
Аватар

Един спортен сайт в.... ДАНИЯ вече го обяви официално:

СеСеКа отива три стъпала надолу :strkstrk :strkstrk :strkstrk

:arrow: http://www.tv3sport.dk/fodbold/nyheder/ ... ekker-ned/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 8:38 am 
Аватар

След Vasil Bozhov спрях да чета :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 9:25 am 
Аватар

Нова декларация :)

Твърдо против създаването на тумор с името на нашия клуб

Ние, привържениците от активната част на публиката на чурка (София),
Ние, от Сектор "Гей", се обръщаме към г-н Ганчев, г-н Инджов, г-н Гигов и цялата "червена" общност.

Ще бъдем точни, ясни и кратки!

Ние не желаем и няма да припознаем клуб, наречен чурка от вас, който ще заеме мястото на Локомотив (София), Литекс или който и да е друг отбор в "А" или друга група.

Ние не желаем никакви преструктурирания на други клубове, които да бъдат прекръстени на чурка! Това не е чурка, няма и да бъде! Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Ясно и категорично заявяваме, че сме твърдо против подобни действия, и твърдо обявяваме, че Сектор "Г" няма да присъства на мачове на Локомотив (София) или Литекс, преименувани като чурка.

Ние направихме своя избор - чурка (София) начисто и отначало, от "А" Окръжна група!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 9:33 am 
Аватар

Градев пак е дриснал на Боби Михайлов и на чурка у фейса :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 9:36 am 
Аватар

Сами се закриха, публиката им е разделена отвсякъде :) Случи се възможно най-добрият сценарии за нас. До 3-4-5 години никой няма да си спомня, че са съществували! :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 9:42 am 

На Микренския педерас мястото му е в затвора - сега на практика какъвто и отбор да стане от Локо Сф, дори и да не е чурка, ще има идеални условия да си цъкат уредени мачове с Микрево. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 9:43 am 
Аватар

Добри парици очакват от черепчето срещу подкрепа явно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 9:43 am 
Аватар

Закрити - друг път! Глей ко праят хората по нощите - как после да не ги спасят :bigok :bigok :bigok :loser2 :loser2 :loser2

Цитат:
Току- що написах един мейл до "Нове Холдинг", с позиция и молба, да не се взима мнението на маргиналната част от розовите привърженици, а да се потърсят представители на наистина моралните 5200(Акционерите) човека, които отделиха, и продължават да отделят от семейните си бюджети за благото на ИДИЛ София.

Мейл :smt035 позиция :smt035 наистина моралните :smt035 отделят от семейния бюджет за благото :smt035 :smt035 :smt035

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 9:55 am 
Аватар

antonatan написа:

Възможно ли е да се постне тук написаното от Градев?
Благодаря

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 9:59 am 

Може зад Гришата да стои Цецоу, който пък, ако е вярно че SME NA DEBELIA, да е решил да му обяви пореден дуел - този път на зеления килим :smt005 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:00 am 
Аватар

Градев за 140-ти път е казал, че решението на Апелативната комисия по лицензиране е окончателно и няма как Изпълкома, или който и да било друг, да даде лиценз на Локомотив София. Ако това станело по втория начин, УЕФА щяла да изреве мощно.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:00 am 
Аватар

Vladislav написа:
antonatan написа:

Възможно ли е да се постне тук написаното от Градев?
Благодаря

Цитат:
За какво ги пускат тези партенки? Решението на АКЛ е окончателно, а ИК няма право да го преразглежда. Срокът за плащане към НАП изтече на 31.03. Не е платено на кредитори като Писаров и Генков. УЕФА ще скочи, както скочи на Литекс-ЦСКА. А как Боби ще обясни после, че един член на ИК на УЕФА нарушава наредбите в БФС? Най-много да си загуби постовете в БФС и УЕФА, а Локо-ЦСКА никога няма да бъде допуснат до турнирите на УЕФА! Пак сметки без кръчмар!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:01 am 
Аватар

:smt005 :smt005

Прикачени файлове:
Clipboard01.gif
Clipboard01.gif [ 38.2 KiB | Прегледано 2480 пъти ]

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:02 am 

Ако си говорим честно, позицията на организираните свине около Роси е единствената нормална в случая и честно казано съм много изненадан, че е такава. Независимо от какво е продиктувана.

Такава би трябвало да е позицията и на всички левскари в подобна ситуация. Ама айде да бъдем честни, че няма да е така.
В такава ситуация, при нас също ще има немалко "привърженици", които ще са готови да лапнат хуя на всяка селска мутра и комунист, както и да приветстват сърдечно всякакво ГМО, само за да се радват на скъп негър, който да играе отляво и да могат да обсъждат звездна селекция. :wink: Това за мен е вън от съмнение. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:03 am 
Аватар

Край, край, край !

Туморът умре, сроковете минаха, кочината фалира, прасетата на село, публиката им се спасява поединично.

Доживяхме, не спирам да празнувам :sm_cigar :smt030

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:07 am 
Аватар

Цитат:
Най- смешното е, че моралът няма степени. Няма по-морално, най-морално...

Цитат:
И аз такива разсъждения имах тия дни. Обаче...

1. "Преструктуриране" на съществуващ клуб - морал -1
1а. Неплащане на старите задължения - морал -1

ТОТАЛ: морал -2

2. Ново дружество, неплащащо старите задължения: морал -1

ТОТАЛ: морал -1

Малко като HEROES III станаха нещата, ама си звучат логично.

Цитат:
Обаче:
Преструктуриране на съществуващ клуб + плащане на старите задължения, макар и само към НАП = Морал 0, което бие всичко

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:10 am 
Аватар

При очакваното обявяване на нов собственик тия дни, само гледайте какви циркове ше са и при нас. Ако НКП се обяви срещу, ще се почне с качулките, наркоманите и т.н. Ако пък изпаднем в положението на цуцка, е повече от ясно, че голям процент от умерените фенове, и тези пред телевизорите ще ревнат, че си искат отбора в А група. Независимо на каква цена. Да не сме офтопик - СЕСЕКА УМРЕ АЛЕ АЛЕ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:11 am 

Цитат:
Простете ни, само това мога да кажа! Не трябваше така да става, но иначе българският футбол ще загине! Ако не станете лит(*кс-етрополе няма да ви дадат лиценз за съжаление, в такъв случай по-добрият вариант е да се вземем, спасявайки единия от нас- две институции не бива да загинат толкова лесно!
Простете ни, вече ще сме братчета! Винаги сме ви уважавали, защото Локомотив София е нещо много голямо в българския футбол, младите дори си нямат представа и говорят глупости, но аз знам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:12 am 
Аватар

Две чурки ще означава тотално закриване на тези. Ако остане само чурка на ВБ, то искат-не искат ще я припознаят. Ако не сега, то след 3-4 години като влезнат в А група пак ще започнат да се интересуват ит бг футбол.
Създаде ли се втора чурка, независимо дали в А, Б или В група, то разцеплението и закриването им като агитка ще е факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:17 am 
Аватар

Omraz написа:
Ако си говорим честно, позицията на организираните свине около Роси е единствената нормална в случая и честно казано съм много изненадан, че е такава. Независимо от какво е продиктувана.

Такава би трябвало да е позицията и на всички левскари в подобна ситуация. Ама айде да бъдем честни, че няма да е така.
В такава ситуация, при нас също ще има немалко "привърженици", които ще са готови да лапнат хуя на всяка селска мутра и комунист, както и да приветстват сърдечно всякакво ГМО, само за да се радват на скъп негър, който да играе отляво и да могат да обсъждат звездна селекция. :wink: Това за мен е вън от съмнение. :smt006

Съгласен, само с вметката, че щеше да е така АКО "оригинала" беше фалирал вече. А той, поне де юре, още съществува. За мен не е особено "морално" да се опитваш да правиш нов отбор, докато стария е жив. Така че, за мен, единствената нормална позиция щеше да бъде - фалираме ИДИЛ, и тогава отиваме в А окръжна с ново дружество. Иначе да, пределно ясно е, че това е доста по-мъжка и смислена позиция, отколкото "дайте бързо да налапаме някоя хоя, че да останем в А, кво ни дреме как се казваме...."

За при нас - ситуацията вероятно ще е доста сходна - едно малцинство ще иска пречистване, "масата" ще си натиска за А група, независимо под каква форма.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:19 am 
Аватар

Съмнявам се наши 'тартори' да са през ден на 'оперативка' при някой паричко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:20 am 
Аватар

Просто Черепа им е обещал повече кинти, кви позиции, какъв морал. :smt017 За достатъчно пари повечето от тия и от Левски ще станат. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:26 am 
Wildkid написа:
Omraz написа:

Съгласен, само с вметката, че щеше да е така АКО "оригинала" беше фалирал вече. А той, поне де юре, още съществува. За мен не е особено "морално" да се опитваш да правиш нов отбор, докато стария е жив. Така че, за мен, единствената нормална позиция щеше да бъде - фалираме ИДИЛ, и тогава отиваме в А окръжна с ново дружество. Иначе да, пределно ясно е, че това е доста по-мъжка и смислена позиция, отколкото "дайте бързо да налапаме някоя хоя, че да останем в А, кво ни дреме как се казваме...."

За при нас - ситуацията вероятно ще е доста сходна - едно малцинство ще иска пречистване, "масата" ще си натиска за А група, независимо под каква форма.....

Момчета, Вие кой набор сте и с какви левскари контактувате, бе?!?! Щяла масата да иска! Абсолютно съм НЕсъгласен с това Ви мнение и да Ви кажа, може много скоро да имаме шанс да проверим! Твърдя, че все още има разлика между нас и тях! Нямам нито един брат, левскар, който да изпадне в подобни курвенски състояния, като другарките от Панчерево. Знам ли, може аз да живея в паралелна реалност, ама за 20 години по стадионите, бая говеда познавам и не се сещам за нито един с подобни курвенски наклонности, поне що се отнася до Левски.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:30 am 
Аватар

За на все още има надежда да изплуваме от калта. Тия заминаха, RIP. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:32 am 
Аватар

Изображение

ГолЕм е Чаво. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:32 am 

E и аз не познавам лично такъв, но то до голяма степен си зависи от теб с какви хора се обграждаш. Но като чета дори форума си мисля други неща. Хем че тук има тежък модераторски произвол и олигофрените се отстраняват бързо. Във форума на Гонг и фейсбук групите за Левски е нещо страшно и е пълно с хора, които не мога да повярвам, че са левскари . Иначе съм 98 набор.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:33 am 
Аватар

Кефи ме как Аллахата от Гонг си цензурира вече и неговото си сектор Гей когато не му изнася каква им е позицията :losers Всякаква партенка за Дришата се пуска веднага, но исканията на "моралните" се подминават. Разцеплението вече си го има и сред чорбарбирлигли журналястите. Чорбал например са точно на противоположния полюс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:34 am 
Аватар

Пич, остави тия приказки. Огромната маса левскари е тая, която си мисли, че Тати само дава пари, а виновни за дереджето са Гонзо, Ил. Ил., Мурсия, Йоканович, Радко Достанич и т.н., които са слаби треньори и слабите играчи, които те са довели. Тия хора не се кефят на Батков само защото вече не дава пари, но вина в него не виждат. Тая маса левскари не ходи на стадиона. Тая маса левскари не е част от НКП, Тръста или каквото и да било друго. Тя не знае лайната в клуба, а и не я интересуват - интересува я да има пари за футболисти. Ако утре купим половината Лудогорец, тая маса няма да пита откъде са парите - тя ще пляска и ще се кефи, че сме шампиони. Това че ти и приятелите ти, или аз и приятелите ми не мислим така, не значи, че болшинството не са на друго мнение. За съжаление, както се вижда и по трибуните в последните години, "активните" левскари останаха доста малко. И е голяма заблуда да съдиш за мнението на масата привърженици по реакциите на малкото хора около теб - просто дори ние тука, във форума, в НКП, Тръста и т.н., сме твърде малка част от публиката на Левски. Активна, но малка.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:35 am 
Аватар

Kryten написа:
:smt005 :smt005

Хах,нашето момче добре им е сипал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 10:52 am 
Wildkid написа:
Пич, остави тия приказки. Огромната маса левскари е тая, която си мисли, че Тати само дава пари, а виновни за дереджето са Гонзо, Ил. Ил., Мурсия, Йоканович, Радко Достанич и т.н., които са слаби треньори и слабите играчи, които те са довели. Тия хора не се кефят на Батков само защото вече не дава пари, но вина в него не виждат. Тая маса левскари не ходи на стадиона. Тая маса левскари не е част от НКП, Тръста или каквото и да било друго. Тя не знае лайната в клуба, а и не я интересуват - интересува я да има пари за футболисти. Ако утре купим половината Лудогорец, тая маса няма да пита откъде са парите - тя ще пляска и ще се кефи, че сме шампиони. Това че ти и приятелите ти, или аз и приятелите ми не мислим така, не значи, че болшинството не са на друго мнение. За съжаление, както се вижда и по трибуните в последните години, "активните" левскари останаха доста малко. И е голяма заблуда да съдиш за мнението на масата привърженици по реакциите на малкото хора около теб - просто дори ние тука, във форума, в НКП, Тръста и т.н., сме твърде малка част от публиката на Левски. Активна, но малка.....

Далече съм от мисълта, че само свинете са абонирани за лоботомия... Малко са различни казусите. Съгласен съм, че масата левскари не ги ебе, само пара да има. Но, ако тръгнем на варианти "припознаване", тези които лаят във фейсбук или някой форум, няма да тръгнат да пишат декларации в стил "Цирк чорбарски". Ще си носим кръста гордо, сигурен съм! Относно намаляването на активните левскари, то си е видно. Както е видно и намаляването на Личностите и Примерите в нашия клуб. Интересна дискусия, но май за друга тема! Омразе, наборе, тия дето много лаят, не хапят. Те си мучат, ама като им кажем, хайде дайте по 100 лева, че събираме за слот за юбилея и почват да пестят "за море". Тези не са страшни. Страшни са тези, дето са активни, но със задни помисли.

Да не съм офтопик: Прасета, умрехте, бе, умрехте!!! :losers

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]