forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Ное 01, 2025 9:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:16 am 

Noctis написа:
jessy1914 написа:
tprodanov написа:
Кво му е достойното?

Достойното е, че можеха да измислят 250 начина да се измъкнат от ситуацията, чрез някоя далавера, но избраха да започнат от 4-та дивизия на България.

Нужно ли е да се припомня, че опитаха да измислят 250 начина да се измъкнат от ситуацията, но след като на всички тънки номера им посочиха хоята, тогава взеха "достойното" решение, което беше и единствено :loser2

Ние можем само да гадаем, дали изобщо споменатите хипотези през последните седмици са били реалност или просто илюзия на червните заблудени прасета. Аз съм абсолютно убеден, че ако Божков искаше да направи такава врътка с Чорбата, тя щеше да бъде факт. В най-лошият случай, щяха да преименуват някой отбор от "Б" група.
БФС е толкова отвратително гнусен, подъл и безсмислен, че само най-малкият намек от Божков, Ганчев или някой друг подобен "бизнесмен" и прасетата щяха да са в елита.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:20 am 
Аватар

Изображение
:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:22 am 
Аватар

КЗЛ - КОЙ 'ЗЕ ЛИЦЕНЗА :bigok :smt005

амин!

AKO NE SLEDWA6 MANTRATA NE SI PRAWOSLAWEN!!11!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:23 am 
Аватар

jessy1914 написа:
tprodanov написа:
Кво му е достойното?

Достойното е, че можеха да измислят 250 начина да се измъкнат от ситуацията, чрез някоя далавера, но избраха да започнат от 4-та дивизия на България.

@Данеса

Честно, казано ми дреме на шнура, какво следиш и какво те дразни...Защо, трябва да се съобразявам със твоите прищявки ? Кой беше ти ?

ПП: Нямам намерение да се обяснявам на сульо и пульо за всяко едно мнение, никът ми или това, дали съм прасе или не. Който има някакви комплекси или забележки да се обърне с ЛС, защото става излишен оффтопик.

Много правилно те следи Данес-а, тебе. Само те чаках, да изпълзиш от дупчицата и да започнеш да дразниш, е така леко и напоително.
Какво става с големия бизнесмен черепа? Покри ли ей така тези 20-30 милиона? Или сега мина на достойния сектор Гей?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:26 am 
Аватар

Ми те така не се ли измъкват от ситуацията? Напълно лайнарско и чорбарско решение, в което няма нищо достойно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:32 am 
Аватар

Достойно щеше да е да предложат на държавата да даде базите на новото дружество, като то се ангажират да покрие задълженията към НАП. Няма особено достойнство да създадеш нов клуб, чрез който искаш да присвоиш(припознаеш) само активите на стария, но все пак като наследници на крадливи шумкари и партизани "пито-платено" е крайно далеко от "ценностната" им система. Започването от регионалните групи е не заради доблестта им (справка безброй чорбарски цитати в тази тема), а от няма накъде.

Два цитата от статията в Спортал за припознаването на титлите им:
Andrey Markov написа:

Термин "припознаване" има в семейното право - когато се роди извънбрачно дете, мъжът трябва да го припознае :-)

Н. Дачев написа:

Ами то държавата е припознала като свое "отроче"(в този случай- изродче) ЦДНА, копие на съветското си братче ;)

Трудно ми е да си представя какво им е на свинете като четат тези коментари, особено на тези, които имат поне малко мозък в главата и осъзнават, че са истина. :bii_chorbata

П.П.
Припознавам задължително трябва да влезе във футболния ни фолклор :strkstrk :strkstrk :strkstrk

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:40 am 
Аватар

tprodanov написа:
Ми те така не се ли измъкват от ситуацията? Напълно лайнарско и чорбарско решение, в което няма нищо достойно.

Рейнджърс не направиха ли подобно - аматьорски статут и кредиторите пиха по една студена вода?
Дребна подробност е, че няма втори "припознат" Рейнджърс :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:42 am 
Аватар

Никич...еми..няма да може да ти отговори отворкото :smt006

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:43 am 
Аватар

Локо Сф няма ли и те да са в тяхната група ? :smt017 :strkstrk Aко е така - нема излизане от там, батко. :strkstrk :losers :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:51 am 
Аватар

Достойно е дума, която по никакъв начин не може да се свърже или да характеризира "припознаващите"... Те се видяха в чудо в последните дни, малко ли отбори припознаха за колкова кратък период от време...
А техният любим отбор, на който са винаги верни, както знаете, все още съществува, на практика. Не се знае за колко време още, нали апелът им към собствениците бе да фалират старото дружество :loser2 За да се даде път на евробоеца :loser2
Колко лесно било да се откажеш от нещо, което уж обичаш още от дете :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:53 am 
Аватар

Adepta написа:
tprodanov написа:

Рейнджърс не направиха ли подобно - аматьорски статут и кредиторите пиха по една студена вода?
Дребна подробност е, че няма втори "припознат" Рейнджърс :loser2

Rangers is newco. -> New club, no history, no traditions, no cups.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 12:55 am 
Аватар

danesa написа:
Никич...еми..няма да може да ти отговори отворкото :smt006

Тоз ми лазеше по нервите от първия си пост :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 1:06 am 
Аватар

Защо обсъждате фенове на цецека не знам, при положение че половината вече събират багажО за Разград :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 1:29 am 
Аватар

На Джасим нема ли накрая да му се бутне капака, щото накрая ние ще отнесем бан за псувни

ПП. Извинявам се, не видях поста. Благодаря данеса

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 2:30 am 
Аватар

Абе, някой запознат ли е как стояха нещата при Рейнджърс? Нещо ми се върти в главата, че бяха платили някаква сума за да вземат марката или нещо от сорта :smt017

Иначе по принцип при един вариант, в който чорбата сега дава фира и се прави нов отбор в селските групи, има някаква възможност новият отбор да се приеме като "наследник" или нещо от сорта (точно при Рейнджърс си е така май). За целта обаче няма да е зле първо сегашният отбор да фалира, защото доколкото знам Милко и Морко все още нито са се отрекли от отбора, нито нищо. Обявен фалит няма, нито пък нещо от сорта. Дучето , офанзива и не знам си кой си още могат да си припознават който си щат, това си е тяхна работа, но реално нещата така не стават.

Пък и според мен Манджука наби доста кинти, подлъган от Томов, и последното което иска сега е да му бият шута и да е капо. Квото е имал бол - дал, сега друг ще се пъчи, че е собственик на чорбата - едва ли това му се иска като вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 3:13 am 
Аватар

За да си вземат титлите (поне морално) от потъващия кораб, трябва при публичната продан на старото дружество, да си откупят физическите тенекии, иначе йок успехи. Ако опитат да продадат от потъващото дружество към новосъздаденото подобни активи, може да се търси обявяване на сделките за недействителни :bigok Вече знам едни хора, от един форум, които на една евентуална публична продажба на парченца свинска гордост ще са първите дали много пари :smt005 I'M LOVIN IT!

амин!

AKO NE SLEDWA6 MANTRATA NE SI PRAWOSLAWEN!!11!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 3:54 am 

7 е добро числооооооооооо

бележим сеееееееееее
на страницааааааааааааа
71

Аре бееееее
яжте пийте
Лупито черпиииииииииииииииииииии

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 4:21 am 
Аватар

А СЕСЕКА УМРЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕ ..,

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 5:10 am 

1HUNNA написа:
За да си вземат титлите (поне морално) от потъващия кораб, трябва при публичната продан на старото дружество, да си откупят физическите тенекии, иначе йок успехи. Ако опитат да продадат от потъващото дружество към новосъздаденото подобни активи, може да се търси обявяване на сделките за недействителни :bigok Вече знам едни хора, от един форум, които на една евентуална публична продажба на парченца свинска гордост ще са първите дали много пари :smt005 I'M LOVIN IT!

AND I AM FUCKING IT!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 8:05 am 
Аватар

Колко може да е началната цена на полуфиналите, ако се стигне до публична разпродажба? Ако ми е по джеба ще купя два и ще ги подаря на някой от съперниците им в селската група

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 8:09 am 
Аватар

След 7 години, на страница 7:1 :lsfc4 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 8:59 am 

New Order написа:
Колко може да е началната цена на полуфиналите, ако се стигне до публична разпродажба? Ако ми е по джеба ще купя два и ще ги подаря на някой от съперниците им в селската група

Голa нa Жиняк, продaвa ли се? :losers

Последна промяна БялоСини на Нед Юни 21, 2015 9:27 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 9:20 am 
Аватар

Всъщност дружество на Черепа няма да наследи нищо. Всичко остава при Милко и Морко. Още по-големият цирк ще бъде когато Черепа разбере, че "проекта" се подкрепя от 200 души и реши да спре кранчето. Интересно е какво ще правят и Манджуците. А се чува, че и Дришата още ги баламосва нещо. Изобщо - забавление ще има тепърва. И още не е сто процента сигурно, че някой няма да направи врътка за А група. Но каквато и врътка да има, тия вече се разцепиха на 100.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 9:26 am 

Всъщност, те сами си изрязоха клона на който стоят заради лакомия.

Реално Манджуците им предложиха отбор със заплати таван 5 и къси вноски по дълговете за да оцелеят докато дойдат по-добри времена.

Все пак едва ли наринаха една торба с пари на Томов за да хвърлят кърпата два месеца по-късно.

Само че свинете като идат два пъти в кабинета на Черепа и се подмокриха :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 9:26 am 
Аватар

много е важно да уточним :
1. кой предложи да изтриоем старата тема :smt017
2. кой я изтри :smt017
3. да направим форуННа сбирка да ги/се почерпим по случая, иначе ще спрем процеса (няма да има повече закривания, а трябва) :beerch :beerch1 :drinkb :bldrink :drunk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 9:27 am 

Когато Крисч0 си би камшика от форона, трябваше да вземе с него и старата му тема :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 9:36 am 
Аватар

И леко да поясня как седи въпроса с Фиорентина, която свинските мозъци толкова много цитират:
Те наистина фалират, отказват да играят в серия Б (което по техния закон е равно на закриване) и приключват.
Прави се нов клуб (Associazione Calcio Fiorentina e Florentia Viola), който започва от серия C2, печелят я безпроблемно и трябва да играят в C1, но тяхното ГФС ги кани направо в B, защото тогава сериятя става с 24 отбора и се позовават на "случая Катаня" (тяхното ГФС и съда имат прецедент по-ранен такъв).
И тук идва най-важното:
2003 година новият клуб събира пари и откупува правото да се казват ACF Fiorentina както и емблемата и дизайна на фланеките (пак тяхна запазена марка).

:bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 9:38 am 
Аватар

Цитат:
Английският бизнесмен от турски произход Дениз Кизилоз, който преди няколко седмици бе вариант за собственик на Чурка, заяви чрез профила си в една от социалните мрежи, че води преговори за закупуването на Локомотив (Пловдив). "Новият ми отбор ще бъде Локомотив (Пловдив)", написа предприемачът, а малко по-късно даде повече информация:

"Скъпи привърженици и турци в България :smt005 :lol: :strkstrk ,

Искам да кажа едно голямо благодаря на всички, които ме подкрепиха, като ми изпратиха съобщения по телефона, Фейсбук или Инстаграм. Беше невероятно. Надявам се да успеем да се вдъхновим един друг и да успеем да постигнем целите и мечтите си в България. Това е моето официално съобщение, че аз не съм част от лит(*кс-етрополе и няма да бъда. От друга страна, се намираме в преговори с Локомотив (Пловдив). Надявам се да успеем да постигнем съгласие и всичко да има положителен изход в края на лятото", написа Кизилоз.

Щеше да е достоен спасител :duner на ИДИЛ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 9:48 am 
Аватар

Косьо, некой форумци още не сме спрели с черпенето от вчера. Давай да отиваме и да се почваме, че да не се усерат нещата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 21, 2015 9:49 am 
Аватар

Макарона написа:
Косьо, некой форумци още не сме спрели с черпенето от вчера. Давай да отиваме и да се почваме, че да не се усерат нещата

Да се уточнят "виновниците" за изтриването на старата тема, съответно на фалита на чурка и пак почваме!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]