forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 5:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 1:07 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Коце Маца написа:
SZ_FEN написа:
ПредлагаХ да дойдат играчи като Георги Костадинов, Аласан Н'Диайе, Том (известен и като Евертон), Мехди Бурабия, че дори и Камен Хаджиев и Преслав Йорданов.

Не виждам с какво изброените некадърници са нешо по-различно от Тошко Христов и Луис Педро.
Даже Преслав Йорданов и Ндайе са даже и по-зле понеже Тошко Христов беше твърд титуляр в Берое, докато тези двамата са резерви в Локо София и Берое :smt006

След като не виждаш, аз лично няма какво да си кажа с теб :bigok .

Човек, Преслав Йорданов предния сезон има едва 12 мача, от които само три мача е започвал титуляр и всичките през март, когато имаха кадрови проблеми и им беше единствения наличен играч.
В доста случаи дори беше неизползвана резерва на пейката.
И ти искаш този безкадърник да ни води атаката

Сега му видях и статистиката в Черноморец преди това. Та той дори там не е бил титуляр:
2013/2014 5 мача (3 като титуляр,2 като резерва) -> 0 гола
2012/2013 25 мача (8 като титуляр, 17 като резерва) -> 2 гола
2011/2012 12 нмача (4 като титуляр, 8 като резерва) -> 2 гола

Сериозно ли още смяташ, че този става за Левски. След като в последните 4 сезона е бил резерва навсякъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 1:13 am 

Бачи, дълъг 190 сантриметра и много здрав. Направо като Тошко Христов и Педро :lol: . Йорданов беше контузен цяла година. КУР за него. Ти ми докарай останалите, пък нямам нищо против вместо него да дойде и Алекс Колев.

Ох, съвсем забравих. Херо вече придърпа Н'Диайе, а практикуващия грозен футбол отбор на Черно Море прибра Бурабия.

Ех. Здраве да е. Все ще е останал за нас един 162-сантиметров халф, който ще използваме я за централен защитник, я за дефанзивен халф. Не се притеснявам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 1:14 am 

Явно Аз не се изразих правилно! За което се извинявам! Няма да те затормозявам повече. Само коментирай "намесата" на Бойчев при втория гол на Еклерите.
Моля да бъдеш обективен и да ми отговориш с чисто сърце.

Забрави за предишните му 7 намеси и мачове!!!

П.П Доста добра футболна кариера, да не кажа впечатляваща. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 1:20 am 

СиняДоминация написа:
Явно Аз не се изразих правилно! За което се извинявам! Няма да те затормозявам повече. Само коментирай "намесата" на Бойчев при втория гол на Еклерите.
Моля да бъдеш обективен и да ми отговориш с чисто сърце.

Забрави за предишните му 7 намеси и мачове!!!

П.П Доста добра футболна кариера, да не кажа впечатляваща. :smt023

Той е неадекватен, спор няма.
От централнтие ни защитници Белаид е единствения, който има някаква физика и качества, но взема някои малоуни решения.

Съмнявам се моята "футболна кариера" :) (не мога да го напиша без да се засмея) да е по-впечатляваща от твоята. Ти къде си играл?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 2:00 am 

Стигнах до старша Ч. Море, кариера завършила преждевременно с кофти контузия тип "край". Но пък даде възможност да се изявя в индивидуалните . След това няма значение. Явно ти си имал доста повече опит и би трябвало да можеш да ми обясниш поведението на Стойчев при втория гол(най-малко) по обстойно.
Както и да е, явно не съм те заинтерисовал достатъчно, е живи и здрави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 4:41 am 

Пуснах си пак репортажа на мача за да видя втория гол. Ами изглежда, че Мaтиас Курьор просто му влезе с рамо и го финтира.
Аз не виждам нищо необичайно. Според мен, той наистина няма нужната физика за поста, който заема.
Ти какво имаше предвид?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 5:13 am 

Явно съм се объркал! :wink:
Да заставаш с рамо по този начин и веднага да се обърнеш/отдръпнеш, явно не са ме учили на времето на нищо. Моя грешка. :D
Извинявай за безспокойството.
Преди доста години при подобна ситуация ни учеха следното: "топката минава, човека не". Знам че на сегашните деца ще им прозвучи грубо, но останеш ли последен пред наказателното-сваляш, не се дърпаш както Стойчев в 120 минута. :wink:
И да ти отговоря на въпроса мисля че това беше умишлено, както един от бившите администратори на форума се изрази- " този мач смърди".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 8:20 am 
Аватар

Да вземем играчи, които да могат да кюскат топката. Другото не е важно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 8:24 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Коце Маца написа:
SZ_FEN написа:
[quote="СиняДоминация"]Вариация е твоята философия! Мисля че няма да бъде преувеличено ако кажа че всички искаме това.
Но лично според мен стремежа за височина не би трябвало да е приоритет, а на кого "приннадлежи" даденият футболист. Надявам се да не съм те озадачил.
Все пак не ми отговори как намираш играта на Б. Стойчев?

Искам от номер 6 включително, нагоре да има поне 2-ма футболисти с ръст и физика.

Що се отнася до въпроса ти за Борко Стойчев, играта му не мога да я преценя защото в отборите от А група пред централните защитници има поне един истински дефанзивен халф (а в повечето случаи и 2), който да им помага и да снема от време на време напрежението от защитата. Сержиньо Грийн беше такъв когато го пускахме на този пост.

Владко Гаджев, Стефан Велев и Бедоя не могат да свършат това за Борко Стойчев и Белаид.

От дясно на Борко Стойчев играе нападател преквалифициран на десен бек. Когато му се получи е ОК на този пост. Когато не му се получи (финала за купата) е по-малко ОК.

От ляво на Борко Стойчев играе един човек, който точно след 2 месеца и 11 дена ще стане на 35 години.

Какво друго искаш да ти кажа за Борко Стойчев?

:smt017 :smt017
Да смяташ Прохазка за нападател ми е ясно колко разбираш от футбол.
Словакът винаги, ама винаги е бил халф в средата (независимо дали с офанзивни ил ис дефанзивни функции).
По едно време го пробвахме дясно крило, но позицията си му е в халфовата линия.
Не знам как прецени, че е нападател.

Бачи аз наистина НЕ разбирам от футбол.
Аз умея само да анализирам фактите, които са пред мен. А те са:
- Прохазка игра зад нападателя (предимно) и на дясното крило в Спартак Търнава. На тези постове се превърна в основна фигура и капитан на този отбор.
- Когато играеше в атаката и на нашия отбор вкара сума ти важни голове и направи важни голови асистенции, а атаката ни имаше повече острота.

Нямам нищо против да НЕ разбирам от футбол, стига да не ми се налага да гледам Прохазка като десен бек, централен защитник или дефанзивен халф.[/quote]
Тренерът му в Търнава явно не разбира, понеже играеше дясно крило.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 8:53 am 

Аз пък предпочитам да гледам Прохазка като дефанзивен халф, отколкото като дясно крило - нито има скорост, нито техника за крило.
А последните високи играчи, които взехме бяха Иво Главата и Везалов. Смятам, че никой не иска да си спомня за тях :lol: :lol: :lol: :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 9:04 am 
Аватар

Точно пък за дх се иска и бързина и повратливост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 9:18 am 

Т.е. Сърмов, който ни е единствения що годе ставащ дх, е бърз и повратлив :roll:
Или пък Ричард беше такъв?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 9:19 am 
Аватар

Кво толкова спорите за очевидни неща ? В сегашната ситуация ни трябва висок дървар тип Чиликов, който на фона на сегашните е много повече от бок.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 9:20 am 
Аватар

Гледал ли си ги на живо или по телевизията?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 9:21 am 
Аватар

Гледал съм го на живо , защо ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 9:22 am 

И двете :lol: :lol: :lol: :lol:

Искахте дърводелец, ето ви един:
Цитат:
Венцислав Христов е изненадващото име в селекцията на Левски за новия сезон. "Сините" усилено търсят централен нападател, като вече се разминаха с американеца Боби Ууд. Вариант номер 1 за таран от чужбина все още е на дневен ред. При провал с него обаче от "Герена" ще се насочат към бившия нападател на Берое, който в момента играе в Риека. Там обаче българинът не е със статут на титуляр, особено след идването на бившия нападател на Лудогорец Роман Безяк. Така от Левски имат шанс да го вземат под наем, а след това да откупят правата му срещу 80 хил. евро.

В същото време стана ясно, че италиански кондиционен треньор ще започне работа на "Георги Аспарухов". Той е препоръчан от Роко Перота и ще помага на Левски един месец в подготвителния период. Самият Перота, който е асистент на Ивайло Петев в националния отбор, преди това е отказал същото предложение от страна на "сините".
"Меридиан мач"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 9:24 am 
Аватар

viva написа:

Искахте дърводелец, ето ви един:
Цитат:
Венцислав Христов е изненадващото име в селекцията на Левски за новия сезон. "Сините" усилено търсят централен нападател, като вече се разминаха с американеца Боби Ууд. Вариант номер 1 за таран от чужбина все още е на дневен ред. При провал с него обаче от "Герена" ще се насочат към бившия нападател на Берое, който в момента играе в Риека. Там обаче българинът не е със статут на титуляр, особено след идването на бившия нападател на Лудогорец Роман Безяк. Така от Левски имат шанс да го вземат под наем, а след това да откупят правата му срещу 80 хил. евро.

В същото време стана ясно, че италиански кондиционен треньор ще започне работа на "Георги Аспарухов". Той е препоръчан от Роко Перота и ще помага на Левски един месец в подготвителния период. Самият Перота, който е асистент на Ивайло Петев в националния отбор, преди това е отказал същото предложение от страна на "сините".
"Меридиан мач"

Екстра, най-накрая талпа. Писна ми от недоразвити нападателчета....

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 9:27 am 
Аватар

Цитат:
Левски изненада приятно феновете си след като започна преговори с роден национал. Става въпрос за Венцислав Христов, който в момента играе в Риека. Там обаче българинът не е със статут на титуляр, особено след идването на бившия нападател на Лудогорец Роман Безяк. Така от Левски имат шанс да го вземат под наем, а след това да откупят правата му срещу 80 хил. евро

Тоя не беше ли казвал, че е прасе?

Последна промяна dimitranov_bd на Пет Юни 19, 2015 9:28 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 9:28 am 
Аватар

Поредната партенка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 9:34 am 
Аватар

Те повечето футбалери са левскари/чорбари от малки ама ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 9:36 am 
Аватар

viva написа:
Щом си ги гледал и смяташ, че не са повратливи...
Особено Ричи.
Грийн добър дх ли беше според теб? Той повратлив ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Абе не се ли научиха играчи от чорбое да не се гледат изобщо...и Меси да играе там, като дойде при нас първата му работа е да си зашие автогол.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Новината за кондиционния треньор повече ми допада. :bigok Иначе тоя Перота е доста добър :smt023 ама явно иска да е само в нацианалния ни отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 9:47 am 

New Order написа:
Щом си ги гледал и смяташ, че не са повратливи...
Особено Ричи.
Грийн добър дх ли беше според теб? Той повратлив ли е?

Нека се изразя така, за да ме разбереш - за мен крилото трябва да може да надбяга съперник, да го мине с топка в крака. Като пример мога да дам Жо, Гари Родригес, Калво, Йовов ( преди да остарее и да изгуби всякаква скорост ). За мен Прохазка няма тези качества. Той е издръжлив, има добра физика, може да отнема топката, може да я задържи и да я подаде ( същото което правеше Ричи ). Което го прави чудесен дх.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 9:51 am 

SZ Fen полОдиава в тази тема, 1/3 от мненията в последните 20-30 страници са негови. :lol:
Истината е, че очевидно се изчакват някои процеси в клуба и един благ човек с мустаци през сълзи да обяви, че се оттегля.
След това някой друг добър чичко вероятно ще ни напазарува десетина играча с прилични визитки и ще изпаднем в еуфория. :lsfc3 :strkstrk :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 10:21 am 
Аватар

Венци Христов е ненужен в Риека понеже го разкриха още след втория мач там, така че като нищо ще го вземем.
СПоред мен няма да е лош трансфер. Предпочитам го пред Наско Курдов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 10:24 am 
Аватар

Аз пък бих предпочел да вземем и двамата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 10:36 am 
Аватар

Цитат:
Италиански треньор ще започне работа в Левски в близките дни. Специалистът обаче няма да сменя настоящия наставник Стойчо Стоев, а ще влезе само временно в щаба му. Той е вещ в областта на физическата подготовка и именно в тази насока ще бъдат задълженията му.

На "Герена" по никакъв начин не са снели доверието си от кондиционния специалист Ясен Екимов,
но искат и още един човек да помогне в подготвителния период. Точно за целта идва и италианецът, който ще бъде само за месец на "Герена". Той няма да влиза за постоянно в щаба на Стоев, а ще бъде само на хонорар за подготовката.

"Сините" искат тимът да бъде перфектно подготвен, тъй като след миналата лятна подготовка, дело на Пепе Мурсия, отборът бе зле кондиционно цяла есен. Това рефлектира сериозно върху резултатите. Освен това форматът на първенството най-вероятно ще бъде 36 кръга. Времето за подготовка пък е доста кратко, като след около месец ще стартира новият сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 10:38 am 
Аватар

Сега пък отборът бил зле кондиционно при Мурсия :lol: Това ли е поредната опорна точка на Директора?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 10:43 am 
Аватар

На пръв поглед Христов и Курдов биха изглеждали като атомно нападение пред Варели и Поляко :bigok Но о-брата вече и при нас никога не е изключен :lol:

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]