forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 30, 2025 10:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 11:59 pm 
Аватар

Ами... аз лично не мисля, че това е възможно към момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:00 am 
Аватар

Е СЗ е прав... кво се правите. Ряците си взеха финала с такива футболисти в центъра, които печелеха почти всички първи топки. После влезе мамуната и носеше трима от нашите на гръб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:00 am 
Аватар

.

Последна промяна Оптимистичен стратег на Пет Юни 19, 2015 12:11 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:01 am 
Аватар

Висок и некадърен :smt006 В последните години изтървахме куп мачове само заради това че ни превъзхождаха с физика

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:02 am 

bogarra написа:
21 век сме. Ако беше така англичаните щяха да са богове на футбола. Там е пълно с некадърни високи дървета, които си дават живота на терена. :smt006 Иска ти се или не хората, които ти искаш са абсолютни антифутболисти и в нашия отбор биха били просто дупки въпреки размерите си. Тия спирания на топка, удар от далечно разстояние, техника не се учат от треньорите.

Аз мисля изключително просто и елементарно.

Очевидно нямаме кинтите/връзките да направим балансиран отбор в който да има хем Сержиньо Грийн, хем Жоазиньо, хем Гара. Съгласен ли си, че в момента това е факт?

Видях, какво постигаме когато залагаме само на 162-176 сантиметрови, техничари с физиката на Мерилин Монро, които играят зад нападателя, но ние ги налагаме като дефанзивни халфове, централни нападатели, помощник треньори и т.н.

Ако горните два факта не могат да се променят, тогава не мислиш ли, че единственото нещо, което можем да опитаме да променим е да вземем поне няколко грозни, потни, 190-сантиметрови дървета?

Нека веднъж да видим какво би могло да се случи когато нападателя ни достига поне 1 от всеки 3 високи топки отправени към него или пък няколко такива с неговите размери се наредят пред противниковата врата когато бием корнер.

Последна промяна SZ_FEN на Пет Юни 19, 2015 4:57 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:09 am 
Аватар

И нека поне веднъж да се научим да играем при статични положения.
targovishte написа:
при Мишата играехме футбол...особено при Грозни....сега играем ганкиното....и пак нямаме успехи.... :bigok

Баце, Грозни беше при Лафчис треньор :loser2 .
Катурнаха го с много грозная интрига тогава - отпаднахме от Слабия за купата с 3:0 без нито едно положение :wink:
flo написа:
... Ако Стоев ни беше поел още след като си тръгна Мурсия (тогава май вече беше уволнен от ЛЦ) топ 4 не ни мърдаше.

Чакахме Херо 6 месеца :strkstrk
Светльо написа:
Е СЗ е прав... кво се правите. Ряците си взеха финала с такива футболисти в центъра, които печелеха почти всички първи топки. После влезе мамуната и носеше трима от нашите на гръб.

Ряците взеха мача с дух и борба. Което преди Батковци и прочее винаги сме имали. С гърка президент пак нямахме пари, пак играеха некадърници, пак нямахме треньори, но си оставяха сърцето на терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:11 am 
Аватар

Ако ще играем селски футбол тип ЧМ няма да припозная тоя Левски :bigok Тия са ми най-гнусния отбор. Яко контри, калпав терен, селски футболисти и непостоянни резултати. Оня Левски, които обичам е тоя, за който викам "сините в атака". Тая тактика като на Тройчо с мощните контри срещу кадърни отбори тип Разград ще ни изяде главата.

Последна промяна bogarra на Пет Юни 19, 2015 12:12 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:12 am 

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
.

Без да отварям дори и брошура мога да ти кажа че:

- Нямаме централен нападател
- Десен бек ни е офанзивен футболист, чиито нападателни качества не можем да използваме защото играе в защита
- Имаме нов десен бек, който треньора го е шубе да пусне дори и срещу предишния му отбор
- След контузията на Сърмов нямахме дори и един дефанзивен халф
- Нямаме нито един офанзивен футболист над 1.80, а този дето го имахме беше при нас за важните дербита с Хасково (ама всичките) и Марек.

Какво можем да си кажем на фона на горната реалност?

На тема бюджет, ще ти кажа само, че всичките 7 нови попълнения на Берое са свободни агенти и ще получават заплати не по-високи от тези, които плащаме в момента.

Толкова по този въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:12 am 
Аватар

Това с физиката не важи. Барселона взеха 4 ШЛ в последните 10 години с цяла трупа дребосъци :bigok

Прецизни техничари като бок Карстен Янкер ни трябват, не некви големи и тъпи бастуни като Танко Дяков и сие :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:13 am 
Аватар

Не отваряй нищо и продължавай да си вярваш :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:13 am 

bogarra написа:
Ако ще играем селски футбол тип ЧМ няма да припозная тоя Левски :bigok Тия са ми най-гнусния отбор. Яко контри, калпав терен, селски футболисти и непостоянни резултати. Оня Левски, които обичам е тоя, за който викам "сините в атака". Тая тактика като на Тройчо с мощните контри срещу кадърни отбори тип Разград ще ни изяде главата.

Аз пък не искам да припознавам рекордьора Левски дето някакви случайни прошляци прасета го бият 6 пъти по ред без да играят някакъв футбол. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:15 am 

Коце Маца написа:
Това с физиката не важи. Барселона взеха 4 ШЛ в последните 10 години с цяла трупа дребосъци :bigok

Прецизни техничари като бок Карстен Янкер ни трябват, не некви големи и тъпи бастуни като Танко Дяков и сие :bigok

Каде бе бачи съм казал, че не искам играчите на Барселона? И на тези на Ювентус ще се навия (виж, не съм конфликтна личност, мога да правя компромиси) :) .
Хайде да ги вземем тогава, искаш ли?

Прочети моля ти се това, което пиша пък после коментирай колкото си искаш!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:16 am 
Аватар

спас делев, стивън петков или венци василев да вземем от тия от берое? Или Милиславевич, който взема 15к на месец. :bigok
Много искам да видя първите трима обратно в Левски. Не събличане ами и други неща ще има за кой да е от тия горните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:16 am 

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Не отваряй нищо и продължавай да си вярваш :smt023

Брат, извини ме, но с теб просто не говорим на един и същ език :bigok .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:19 am 
Аватар

Можем да си намерим читави футболисти. Така както намерихме Аниете и Бедоя (който е кинта и двадесет).
Селекцията наистина закъснява,, но просто защото явно наистина се избират точните футболисти, а не да събираме всекакви глупаци от Ботев, Берое и т.н.
Малко ли си изпатихме с Везалов, Педро, Тошко Христов и прочие, че продължавате да се искате подобни идиоти да играят в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:20 am 

bogarra написа:
спас делев, стивън петков или венци василев да вземем от тия от берое? Или Милиславевич, който взема 15к на месец. :bigok
Много искам да видя първите трима обратно в Левски. Не събличане ами и други неща ще има за кой да е от тия горните.

Добре де, нека вземем по-добри от тях :smt023 . Всяка сутрин се събуждам с тази мисъл и едно от първите неща, които правя е да проверя форума и спортните медии за нещо подобно.

Повярвай ми, аз искам разнообразна селекция от към качества и природна даденост. Моля се за такава.

Ако обаче няма да я получа, нека пък един път поне на физика и ръст да го докараме. В А група това ни гарантира поне влизане в 3-ката, а защо не и по някоя купа от време на време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:22 am 

Коце Маца написа:
Можем да си намерим читави футболисти. Така както намерихме Аниете и Бедоя (който е кинта и двадесет).
Селекцията наистина закъснява,, но просто защото явно наистина се избират точните футболисти, а не да събираме всекакви глупаци от Ботев, Берое и т.н.
Малко ли си изпатихме с Везалов, Педро, Тошко Христов и прочие, че продължавате да се искате подобни идиоти да играят в Левски.

Нека си намерим читави футболисти!

Нека има вариативност в състава!

Нека играем модерен футбол от 21 век!

НЕКА!

Кой се е молил за Педро и Тошко Христов? Та тези ми стигат на мен до пъпа!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:24 am 

СЗ Фен, разбирам, че ти харесват високите футболисти тип "ръгачи", и до някъде разбирам стремежа ти да "вдигнем височината", но бих те помолил да коментираш играта на един от височките "ни" играчи във Финалът. името му е Б. Стойчев. Ако се наложи бих сглобил клипче само с неговите отигравания за по лесен анализ.

Въпросният "левскар от дете" го наблюдавам "от-късо" през последните му 6-7 мача и как да се изкажа по меко... мммм нещата не изглеждат въобще добре/чисти. Идеята ми е е следната дори и с ниски, но отдадени на идеята ЛЕВСКИ футболисти бихме спечелили ФИНАЛЪТ, въпреки участието в него на Домо. !!!Това е лично мнение!!!
Според мен най важен сега е треньора с главно Т. Дано СС успее да покаже класа, защото иначе жална ни майка.
Само ЛЕВСКИ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:27 am 
Аватар

Дани Златков и Алекс Колев са трансфери тип Гонзо :bigok Не вярвам Стойчо да ги иска тия...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:31 am 

НЕ МИ ХАРЕСВАТ ИГРАЧИ ТИП РЪГАЧИ!!!!

Хайде пак ще опитам да го кажа по 10-ти различен начин.

В един отбор трябва да има както Бедоя, така и Бакари. На това му се вика вариативност. Тя позволява на отбора да играе по-добре срещу различни видове противници.

Бих предпочел отбор съставен само от Бакарита, пред отбор съставен само от Бедои.

Дано съм се изразил ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:37 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Коце Маца написа:

НЕКА!

Еми предлагаш тук да привлечем подобни идиоти като Педро и Тошко Христов.
Това имам предвид.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:37 am 

Вариация е твоята философия! Мисля че няма да бъде преувеличено ако кажа че всички искаме това.
Но лично според мен стремежа за височина не би трябвало да е приоритет, а на кого "приннадлежи" даденият футболист. Надявам се да не съм те озадачил.
Все пак не ми отговори как намираш играта на Б. Стойчев?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:44 am 

СиняДоминация написа:
Вариация е твоята философия! Мисля че няма да бъде преувеличено ако кажа че всички искаме това.
Но лично според мен стремежа за височина не би трябвало да е приоритет, а на кого "приннадлежи" даденият футболист. Надявам се да не съм те озадачил.

Искам от номер 6 включително, нагоре да има поне 2-ма футболисти с ръст и физика.

Що се отнася до въпроса ти за Борко Стойчев, играта му не мога да я преценя защото в отборите от А група пред централните защитници има поне един истински дефанзивен халф (а в повечето случаи и 2), който да им помага и да снема от време на време напрежението от защитата. Сержиньо Грийн беше такъв когато го пускахме на този пост.

Владко Гаджев, Стефан Велев и Бедоя не могат да свършат това за Борко Стойчев и Белаид.

От дясно на Борко Стойчев играе нападател преквалифициран на десен бек. Когато му се получи е ОК на този пост. Когато не му се получи (финала за купата) е по-малко ОК.

От ляво на Борко Стойчев играе един човек, който точно след 2 месеца и 11 дена ще стане на 35 години.

Какво друго искаш да ти кажа за Борко Стойчев?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:47 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
СиняДоминация написа:

Искам от номер 6 включително, нагоре да има поне 2-ма футболисти с ръст и физика.

Що се отнася до въпроса ти за Борко Стойчев, играта му не мога да я преценя защото в отборите от А група пред централните защитници има поне един истински дефанзивен халф (а в повечето случаи и 2), който да им помага и да снема от време на време напрежението от защитата. Сержиньо Грийн беше такъв когато го пускахме на този пост.

Владко Гаджев, Стефан Велев и Бедоя не могат да свършат това за Борко Стойчев и Белаид.

От дясно на Борко Стойчев играе нападател преквалифициран на десен бек. Когато му се получи е ОК на този пост. Когато не му се получи (финала за купата) е по-малко ОК.

От ляво на Борко Стойчев играе един човек, който точно след 2 месеца и 11 дена ще стане на 35 години.

:smt017 :smt017
Да смяташ Прохазка за нападател ми е ясно колко разбираш от футбол.
Словакът винаги, ама винаги е бил халф в средата (независимо дали с офанзивни ил ис дефанзивни функции).
По едно време го пробвахме дясно крило, но позицията си му е в халфовата линия.
Не знам как прецени, че е нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:49 am 

Коце Маца написа:
SZ_FEN написа:
Коце Маца написа:

НЕКА!

Еми предлагаш тук да привлечем подобни идиоти като Педро и Тошко Христов.
Това имам предвид.

ПредлагаХ да дойдат играчи като Георги Костадинов, Аласан Н'Диайе, Том (известен и като Евертон), Мехди Бурабия, че дори и Камен Хаджиев и Преслав Йорданов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:51 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
ПредлагаХ да дойдат играчи като Георги Костадинов, Аласан Н'Диайе, Том (известен и като Евертон), Мехди Бурабия, че дори и Камен Хаджиев и Преслав Йорданов.

Не виждам с какво изброените некадърници са нешо по-различно от Тошко Христов и Луис Педро.
Даже Преслав Йорданов и Ндайе са даже и по-зле понеже Тошко Христов беше твърд титуляр в Берое, докато тези двамата са резерви в Локо София и Берое :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:55 am 

Коце Маца написа:
SZ_FEN написа:
СиняДоминация написа:

:smt017 :smt017
Да смяташ Прохазка за нападател ми е ясно колко разбираш от футбол.
Словакът винаги, ама винаги е бил халф в средата (независимо дали с офанзивни ил ис дефанзивни функции).
По едно време го пробвахме дясно крило, но позицията си му е в халфовата линия.
Не знам как прецени, че е нападател.

Бачи аз наистина НЕ разбирам от футбол.
Аз умея само да анализирам фактите, които са пред мен. А те са:
- Прохазка игра зад нападателя (предимно) и на дясното крило в Спартак Търнава. На тези постове се превърна в основна фигура и капитан на този отбор.
- Когато играеше в атаката и на нашия отбор вкара сума ти важни голове и направи важни голови асистенции, а атаката ни имаше повече острота.

Нямам нищо против да НЕ разбирам от футбол, стига да не ми се налага да гледам Прохазка като десен бек, централен защитник или дефанзивен халф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:55 am 

Ами Аз съм играл футбол(организирано) до напреднало ниво и мога да ти кажа следното, когато останеш последен "събаряш", а не се "дърпаш" на страни от пътя на атакуващия. Още повече че говорим за ситуация ИЗВЪН наказателното поле. Относно Прохазка само бих добавил, че пича игра на инджекции с контузия!!!
Иначе за опорните халфове сме на едно мнение. Нямаме!!!
Хубаво би било да изгледаш мача отново и да прецениш колко са "реални" намесите на Стойчев. Лично за мен той е trojan.
Всичко това го казвам, въз основа че искаш високи футбалери.

Последна промяна СиняДоминация на Пет Юни 19, 2015 12:56 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 12:56 am 

Коце Маца написа:
SZ_FEN написа:

Не виждам с какво изброените некадърници са нешо по-различно от Тошко Христов и Луис Педро.
Даже Преслав Йорданов и Ндайе са даже и по-зле понеже Тошко Христов беше твърд титуляр в Берое, докато тези двамата са резерви в Локо София и Берое :smt006

След като не виждаш, аз лично нямам какво да си кажа с теб :bigok .

Последна промяна SZ_FEN на Пет Юни 19, 2015 1:03 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 19, 2015 1:03 am 

СиняДоминация написа:
Ами Аз съм играл футбол(организирано) до напреднало ниво и мога да ти кажа следното, когато останеш последен "събаряш", а не се "дърпаш" на страни от пътя на атакуващия. Още повече че говорим за ситуация ИЗВЪН наказателното поле. Относно Прохазка само бих добавил, че пича игра на инджекции с контузия!!!
Иначе за опорните халфове сме на едно мнение. Нямаме!!!
Хубаво би било да изгледаш мача отново и да прецениш колко са "реални" намесите на Стойчев. Лично за мен той е trojan.
Всичко това го казвам, въз основа че искаш високи футбалери.

Борко Стойчев е бавен, а въпреки ръста си няма физика. Значи тромав, но за това пък хилав :) . Познах ли до тук?

С оглед на тоталната ни липса на дефанзивни халфове, дори и да дойде някой малко по-добър (защото ние кинти за много по-добър нямаме), той ще се справи маргинално по-добре от него.

От 16 до 18-годишна възраст играх за "Ракета" село Богомилово в Старозагорската Б окръжна група.

През 1992-1994 играx на приливи и отливи за "Йорк Юнайтед" от 4-тото ниво на американската USL. През 2003-2005 играx за "Bulgarian Express" в регионалната международна футболна лига на Вашингтон, Ди Си.

Това е :bigok .

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]