BLUES написа:
Wildkid написа:
Пичове, недейте да се нахвърляте на някого, само защото има по-различно мнение от вашето. Това не го прави чорбар. В свинския форум (и "общество") са характерни подобни простотии - ако не си "православен", значи си говедо и толкова. Именно затова са на това дередже.
Както казах още преди време, не само вчера, за съжаление "припознаването" на урода е гарантирано. Да, няма да го
Това, което не ми е ясно в далаверата е как се придобива "историческо правоприемство", защото никой не отрича правната възможност да се създаде нов урод със същото име; аз съм склонен да се съглася с К.Кръстев, отколкото с теб с цялото ми уважение; при хипотезите ти излиза, че ГФС може да действа еднолично и безконтролно при признаването на "историческото правоприемство" или пък самият клуб може да се заяви за какъвто си иска и ГФС може само да потвърди самоопределението му като едва ли не това е някаква странична и маловажна част от лицензирането. Извади по точки и алинеи, как точно става "историческото правоприемство".
Къде точно в наредбите на УЕФА има такова понятие "припознаване", а не просто: хората Одат на стадиона, всички ги мислят за такива, значи са такива.
Човече, няма "историческо правоприемство". И е невъзможно да има. Историята е съвкупност от факти. АЗ съм направил това, ти онова, случило се е трето, пето..... Това няма как да се промени. Всички ние утре може да кажем "е това първото не го е направил Пенчо, а Генчо", но това не променя факта, че всъщност го е направил Пенчо, не Генчо. ГФС също не може да "пише история" или да определя че титлите на ИДИЛ ще преминат към Латекса. Това, което ГФС ще направи, е да разреши (противно на собствените си правила) Микре да се прекръсти на ИДИЛ. А оттам-нататък просто "обществото" (най-общо казано, затова в кавички) просто ще се отнася с Микре като с ИДИЛ. И ще си смята Микре за "продължение" на ИДИЛ, ако щеш. Нищо, че не е така. Даже, сигурно, след някой и друга година, в Уикито да речем ще пише как всъщност Микре е "приел историята на ИДИЛ" или нещо от сорта. Да, това е невъзможно. Ама така ще бъде възприемано, разбираш ли? В момента Ботев Пловдив се води създаден 1912-та година. Тоя същия Ботев, дето игра тая година и завърши 6-ти. Дори в сайта на УЕФА пише същото. А ти и аз добре знаем, че Ботев от 1912-та година фалира. А тоя новия "Ботев" е едно търговско дружество, което купи Металик Сопот. А Металик Сопот не е създаден 1912-та година. Е да, ама какво от това, а?
"Припознаването" (неслучайно навсякъде го пиша в кавички) е точно това, което ти си описал - "всички мислят за такива, значи са такива". Погледни от обратната страна - Черепа и Джуджето местят латекса в София и го кръщават ИДИЛ-23. Свинете обаче, в пристъп на просветление, се сещат, че клубчето на Манджука всъщност е ИДИЛ с 30-те титли и 6-те поредни победи над Левски. И остават фенове на МинджуИДИЛ. Е в тоя случай проектчето на Ч и Д си остава едно нищо. Пък ГФС, ако ще, може да си го третира като ИДИЛ.
Малко е като с историческите легенди. Като примерно тая за Левски и връзките, дето се закачили на оградата...... Представяна ни е като исторически факт, и ние сме я "припознали" като такъв. Реално май-май не се е случило баш така, обаче огромната част от хората го смятат за исторически факт.....и "се води" именно такъв....