forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Окт 30, 2025 6:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 12:12 am 
Аватар

Само СИНИТЕ написа:
И "Господарите" им се изсраха на съществуването :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Видео моля !!! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 12:15 am 
Аватар

На мен ми е много странен (и смешен) опита на чорбарите да ни "затапват" със загубата от ЧМ. Все едно да загубиш мач, пък дори и финал, не е едно от нормалните неща във футбола. Но за тях явно е по-срамно и недостойно от това да смениш отбора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 12:28 am 
Аватар

Цитат:
...да припознаят един чист и.д.и.л., без сянката на съмнението, че това всъщност е "Личекс", Симитли или Микре с почервенено име.

:loser2 това беше добро

от http://www.dnevnik.bg/sport/2015/06/17/2554247_spasenie_li_e_za_cska_proektut_bojkov_-_ganchev/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 12:51 am 
Аватар

Аз също мога да гарантирам, че огромното мнозинство от феновете на БГ футбола веднага ще припознаят новия урод, а останалите до 1-2 години също ще го направят. Как ли? Ами, много лесно - когато започне медиина пропаганда по вестници, телевизии, радиа, че това е всъщност старата чорба и хората просто ще свикнат с тази мисъл, макар както вече да казах - мнозинството още отсега си е свикнало.
Като прибавим и факта, че самите ние ще сме сигурно първите, които официално ще ги припознаят (не говоря за феновете, а за ръководството, разбира се), та тогава кой и на основание на какво се съмнява, че новия изрод ще си бъде бързо-бързо обявен за новата чорба, а старата кучета я яли?
Друг е въпросът, че и да отпаднат задълженията на старата чорба, което сериозно се съмнявам, че ще се случи, то и новата набързо ще натрупа милиони задължения, защото ако някой си въобразява, че Божков и Ганчев ще дават някакви пари за играчи, титли, купи и т.н., значи просто е с доста тежко психично разстройство. :loser2 Ще си я карат като досега, и много скоро вместо г-н Божков и г-н Ганчев ще станат пак Черепа и Микренския гном. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:10 am 
Аватар

С тия спорове на тема "нова чорба", смея да твърдя, че вече я припознавате преди още да се е пръкнала :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:13 am 
Аватар

Няма да е точно така, както джеси го описва, защото чорбарите нито са Ботев, нито Локо, нито Берое. Това не е клуб с местна репутация, а национална, и техният случай ще се помни и обсъжда достатъчно дълго, за да не се забрави в близките 10-15 че и повече години (да не говорим за 2-3). Случаят с Локомотив и Ботев беше забравен за точно 2 години, случаите на Берое и Лудогорец са известни пък на не повече от няколкостотин души в цялата страна (като не броим Стара Загора). При розовите обаче има много пари, интереси (базите), врътки и така нататък и за случая им ще се пише и говори много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:15 am 
Аватар

dobrevche написа:
Това си зависи от нас. Аз лично отказвам да ги наричам чурка сега и завинаги. За мен те са мъртви и така ще си останат. Най-важното нещо, което трябва да се направи е във всички официални източници на информация да се знае - 4 титли, 4 купи, 6:2 на Герена и т.н. Затова можем и сме длъжни да настояваме. Сайтове на УЕФА, БФС, билетите за мачовете ни с тях и всичко, което може да се води официален източник на информация. Иначе да правят, каквото си искат!

ПП: Колегата ме изпревари! +1000

На билетите едва ли ще е легитимно да не се напише новото им официално име и емблема...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:15 am 

krisoBG написа:
Джеси, спри малко с епитетите към хората във форума, щото се излагаш брутално. Повярвай ми много се различаваме от форума на прасетата, ама много, но не можеш да го разбереш само от седене в тая тема ;) Надали си чорбар, но недей да скачаш на 10 човека, а просто се спри. Преди защитаваше Петричьев и каузата ако не се лъжа, тея неща не правят добро впечатление. И не, няма да припозная свинете в Литекс. И впрочем доста е вероятно да стане о'брат и франкенщайна да не стане факт, не виждам смисъл да се коментира толкова много предварително.

Добре, бе пич, защо е тоя брутален двоен аршин. Значи мен може всеки да ме обижда, да ми поставя всякакви епитети, да ме нарича чорбар, педераст, да си прави малоумни и неуместни ебавки с никът ми, но накрая аз излизам виновен, че съм имал лош тон, поведение, отношение и т.н.

Какво е направил тоя изрод и убиец Петричев за да го мразя ? Кажи ми една причина поради, която трябва да мразя този човек и да се радвам на някакви селяци, че го плюят и т.н. Защо такива играчи не скочат да бият и плюят Домусчиев, Ганчев, Батков или Венци Стефанов ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:18 am 
Аватар

Селяци ли сме бе, убавец, онеправдан?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:19 am 
Аватар

Ми кви сме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:23 am 
Аватар

Махайте го тоя вече. :smt006 Най-учтиво на ЛС го призовах да спре да обижда като каруцар и да се извини.

Джеската написа:
Цитат:
Ти нормален ли си, бе ? Я бягай от тука с твоите малоумни извинения.. Ще се извинявам на някакви лайна, че съм имал неблагоразумието да си изразя собственото мнение !?
Извини ми се, че ми загуби времето да ти чета малоумните съвети и си лягай !

Не е само за бан, а и за ебане. :strkstrk

Последна промяна Blue world на Чет Юни 18, 2015 1:24 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:24 am 

jordanofff написа:

Ако си бил от тези, който го оплюха без никаква причина и повод, да абсолютно !

@driven: Ало културният и любезният. Мен ще ме махнат, това не е проблем, но някой от вас ще си останат същите лайна, което е жалко, защото има хора в тоя форум, който си заслужават.

Имаш много хубави женски качества. Само искам да ти кажа, че личната кореспонденция си е лична и не се коментира с други, защото в момента изглеждаш, като елементарна, озлобена, женска клюкарка !

Последна промяна jessy1914 на Чет Юни 18, 2015 1:27 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:25 am 
Аватар

Е как без никаква причина виж какъв грозен мангал е :strkstrk тоя е толкова долен, че не е истина. Сега е късно и не се сещам точно кво, но си спомням, че говореше нещо против нас тоя лилав венец?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:26 am 
Аватар

Сладурче.. Жалко, че ще приключиш престоя си тук рЕзко. Забавен си до припадък. Кажи как са кренвиршите, докато си тук още, какви предпочиташ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:26 am 
Аватар

jessy1914 написа:
jordanofff написа:

Ако си бил от тези, който го оплюха без никаква причина и повод, да абсолютно !

ПП: Ало културният и любезният. Мен ще ме махнат, това не е проблем, но някой от вас ще си останат същите лайна, което е жалко, защото има хора в тоя форум, който си заслужават.

...коИто си заслужават...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:28 am 

Неволна грешка, прости ми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:30 am 
Аватар

Печатна бих казъл, простено ти е отдавна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:32 am 
Аватар

Момци, пикайте, ощастливете си жените (в дупито) и си лЕгайте, че пишете без да мислите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:33 am 
Аватар

Джасиме, 0 толеранс за курви на домусчиев. Тва е форума на Левски. А тия дето са лайнарите са в пъти по-сериозни хора и са направили толкова неща,че имаш право само да им гризеш ноктите на краката. Пали

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:37 am 

Макарона написа:
Джасиме, 0 толеранс за курви на домусчиев. Тва е форума на Левски. А тия дето са лайнарите са в пъти по-сериозни хора и са направили толкова неща,че имаш право само да им гризеш ноктите на краката. Пали

Аз не задължавам никой да го обича, просто аз не го мразя, прости ми и ти за този грях нечовешки...
А ти знаеш ли, какво съм направил аз за Левски за да определяш, кой на кого , трябва да гризе ноктите ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 1:53 am 
Аватар

Изобщо не се знае дали новия урод реално ще се пръкне. Все пак "обрат" е повече от вероятен. Затова само си чешем пръстите в момента с теории и хипотези. Не че е проблем де... щом ни кефи. И за да влезна в тон - и аз смятам, че при свинете ще е много по-различно отколкото при Ботев и изобщо няма да им мине лесно номера с припознаването. От една страна медиите само шумят, няма спор, че ще има тонове лайна и пропаганда за промиване на мозъците, пак ще се измисля историята им и т.н., но ще има и контра информираност. Няма да е еднопосочно и няма да допуснем истината да бъде потъпкана, а ние сме наистина много. За протокола, имам познат чорбар, който от сега си е казал, че никога няма да стане от Литекс, независимо какво име му сложат.
и нещо много по-важно. При този сценарии и фалита на същинската чорба, много хора, менъджъри и фирми ще изгорят. Най-хубавото е, че не малка част от тях не са на местно ниво. Така скандала ще получи международен отзвук. Разправяте някакви измишльотини, че УЕФА я боли кОра какво става на местно ниво. Вероятно има доза истина в това, ама как виждате чорбата да завлече с пари толкова чужденци, футболисти и мениджъри и те да си трая. Те няма да се жалват на пОдките от бфс, а направо в УЕФА. Смятате ли, че тогава централата няма да й стане интересно, как са завлечени толкова хора с дължимото им, пък уж някакъв урод се води за наследник и без последствия си разцъква в мижавата "А" група?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 2:00 am 
Аватар

най малкото ще има и опозиция, колкото и слаба да е....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 2:49 am 
Аватар

Аз предлагам направо всички отбори в София да се обединят под името ФК София с 68 титли, 60 купи, 3 полуфинала и 7-8 1/4 финала :strkstrk

Отборът ще играе на Васил Левски пред минимум 45 хиляди зрители всеки мач, а клубните стадиони ще са бази за ДЮШ. Предвиждам балканска хегемония и минимум 1/2 финали в ШЛ :bigok

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 2:52 am 
Аватар

добра идея.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 5:20 am 

А честито!

Едни другари не спираха да пеят за Жилинки, Дебърцини и Батета.
Сега смело ще добавят към историята си и Жилина и Дебрецен, че и едно БАТЕ.
Ех, нямат си Олимпия или Тампере, но за това пък си запазват Зимбру и получават чисто нов Видзев Лодз.

Както е казал народа, който много пее, сам пада в него!

С трансформирането на Литекс в лит(*кс-етрополе, гейците най-после успяха да играят на пролет в ЕКТ. Макар и с 9 годишно закъснение искам да им честитя излизането от групите на УЕФА.

Хайде на kyp да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 7:52 am 
Аватар

Тук се избихме преди да се е случило каквото и да е. Към момента старото дружество не е фалирало и нов урод не е създаден. Ако уродът стане факт, Джеси е прав, че освен нас, на другите нема да им пука, че това е Литекс, а не ЦДНА. Нашата работа ще е да не ги легитимираме никога и да ги спукваме от гавра. Но нека да стане, пък тогава. Сега си ляляме само.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 8:11 am 
Аватар

Тези производители на сензации Дон Балон вчера бяха най-убедени, че мутантът е създаден, а днес.... О Б Р А Т !!!!

Цитат:
Първо в db: Обединението между Литекс и лит(*кс-етрополе пред провал?
17 юни 2015 22:36
Автор: don balon Фотограф: Десислава Комарова
Гриша Ганчев и Васил Божков не могат да се разберат за новия проект
Така планираното и очаквано обединение между Литекс и лит(*кс-етрополе е пред провал, научи donbalon.eu. Задвижващите механизми в плана - Гриша Ганчев и Васил Божков все още не могат да се разберат за всички условия по проекта. Днес те са имали среща, след която различията са останали и засега консенсус няма.

Очаква се в следващите часове двамата бизнесмени отново да се срещнат в опит за изглаждане на различията. Ако това не се случи, проектът на практика ще се разпадне още в зародиш и лит(*кс-етрополе ще бъде запратен в аматьорските дивизии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 8:17 am 
Аватар

Доста тъпа и неточна статия. Първо, няма обединение и второ, чорбата и без това си отива при аматьорите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 8:20 am 
Аватар

Колкото и да не ни/ви се иска, това дето го каза Джеси е почти сигурно... Най-малкото погледнете същия урод от близкото минало Велбъжд-Локо Пловдив. Някой сеща ли се как се е пръкнал? Най-много в Кюстендил някой да се сети. Просто в нашето "общество" дълготрайната амнезия повсеместна, не случайно хората ебали майката на България 45 години, продължават да ни управляват, чрез продълженията си...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 18, 2015 8:31 am 
Аватар

Най- големият ташак е, че именно чорбарите постоянно им пееха Велбъжд, Локо, Юве, кои сте всъщност вие, а сега са първи припознавачи. Мръсна, долна сган. :slap

пред славния ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]