forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 11:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 3:31 pm 
Аватар

Е да продават бе. Можем да предложим 2.50 на човек и общо 7 лева за всичките. Само да си поемат храната и престоя, другото - от нас :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 3:34 pm 
Аватар

Цитат:
Една от трансферните цели на Левски - Марсел Апиа все още не е решил дали да продължи кариерата си при "сините". Той е помолил ръководството на столичани за още малко време, в което да обмисли всички оферти към него.
лъжеспорт.BG се свърза с Марсел Апиа. Ето какво сподели той пред нашата медия.

"Първото нещо, което искам да каже е, че г-н Тонев, г-н Иванов и г-н Жейнов са големи професионалисти. Те няма да имат никаква вина ако нещо в преговорите се провали и аз не подпиша с Левски. Аз имам няколко оферти и искам да обмисля добре следващата си стъпка. Поисках от Левски да ми дадат време да помисля. Ако са съгласни, добре", заяви немският защитник пред лъжеспорт.BG.

За престоя си у нас той сподели:" Прекарах два дни в София. Градът много ми хареса, а хората са много дружелюбни. Стадионът на Левски също е добър, но го видях празен. Разбира се, не може да бъде сравнявам, когато е пълен. Мисля, че това ще бъде незабравимо изживяване".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 3:36 pm 
Аватар

Пише, че са РЕШЕНИ да продадат. Нищо не пречи да наемем (тоест да го убедим да си плаща за да работи) специалиста по спортно право и свинеебство г-н Градев, който да им обясни как според стар махленски футболен закон, изчегъртан на северната стена на южното мазе на Саграда Фамилия, футболисти с имена на расови каталунски и латино педерасти нямат право да бъдат продавани и са задължени да плащат издръжка на ПОНЕ един непомак през жалкия си животец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 3:49 pm 
Аватар

Апиа иска да премисли дали да подпише с Левски, Ман Юнайтед или Милан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 3:58 pm 

Ние да се стегаме за европа, че натам отиват нещата :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 4:32 pm 
Аватар

Благой Макенджиев е доста стабилен. Определено ще си решим вратарските неволи, ако го вземем. Но не вярвам - добри играчи както се убедихме, не привличаме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 4:33 pm 
Аватар

Чорбое напазарували прасета от чорбата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 4:40 pm 
Аватар

Напазарували е главното в това изречение :loser2
SouthSupporter написа:
Заплювам си дърваря Адриано :smt007 Няма мач без поне 3 рискови влизания :lol: Нещо като Алвеша, само че доста по - класен :smt002

Да, и за поне още един ще намерим място в схемата на отбора. Алвеша ще го играе преводач :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 4:43 pm 
Аватар

За малко да пропусна днес да благодаря на Гонзо, че засега от 5 титиляра напуснаха само 4.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 4:48 pm 
Аватар

G.B. написа:
Тук явно наистина чакаме Томас Мюлер, Нойер и Левандовски :ohmygod2
Като отиде в Берое или Славия и ни издрънка наесен ще си говорим :smt006

Явно за Милисавлевич се оказах прав :smt006
Силно се съмнявам че ще взима повече от 4-5 хиляди евро при марулите. Ние разбира се ще разчитаме на Луис Педро и някое ново откритие на директора ни :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 4:52 pm 
Аватар

Не мога да повярвам, че стигнахме до там, че да не играем в Европа и да нямаме шампионски амбиции? Все се говори за новото начало, запазването и надграждането на отбора, а реалността е, че ние нямаме дори отбор... Ако успеем да добутаме до европа и отстраним някой отбор от Андора ще е гордост за Гонзо и компания... А когато биехме Баку и Маку мислех, че сме слаби. Тогава бяхме пъти повече отбор от това, което сме сега?! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 5:19 pm 
Аватар

Какво стана, отложиха ли лагера в Боровец или ще ходим с 10 човека?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 5:24 pm 
Аватар

С 10 човека е скука на лагер, най-много една хижа за уикенда да направят. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 5:42 pm 

Локо София приключиха курса... Време е за трансфери ! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 5:51 pm 
Аватар

Там няма достойни за нас, а и ние подобно на Гигов не плащаме :bigok
Edit:
Цитат:
Ювентус иска за Тевес 5 милиона евро

Да събираме пари, а :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 7:19 pm 
Аватар

3ма чорбари в чорбое (не казвам, че са мега играчите), а ние чакаме Гонзо да ни докара поредния футболен гигант :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 7:33 pm 

Официално: Прохазка послуша сърцето си, остава в Левски

Как ми се иска това да е новият ни капитан... според мен, заслужава напълно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 7:35 pm 
Аватар

Гонзо е велик бе, не разбрахте ли! Запази един играч, тренираме с 15 човека, еби му майката аматьорският ни волейболен е 12, само дето волейболът се играе от 6-7... :strkstrk

Велик! Велик!
Хубаво ми обясняваше майка ми колко му е акълът като му гледаше интервюта едно време, ама аз го защитавам - викам: не е верно... ама баш верно си се оказа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 7:37 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
3ма чорбари в чорбое (не казвам, че са мега играчите), а ние чакаме Гонзо да ни докара поредния футболен гигант :bigok

Тихо сега, третият трансферен прозорец е ключовият, след който нещата ще бъдат различни и планът трябва да бъде изпълнен, всеки трансфер трябва да бъде изпипан перфектно. :8) Дано само не ни отнесе към Б група :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 7:43 pm 
Аватар

rkk написа:
Гонзо е велик бе, не разбрахте ли! Запази един играч, тренираме с 15 човека, еби му майката аматьорският ни волейболен е 12, само дето волейболът се играе от 6-7... :strkstrk

Велик! Велик!
Хубаво ми обясняваше майка ми колко му е акълът като му гледаше интервюта едно време, ама аз го защитавам - викам: не е верно... ама баш верно си се оказа.

Трябва да гледаме от положителната страна....можеше да не задържим...нито един..... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 8:02 pm 
Аватар

FLAME написа:
Suum cuique написа:

Тихо сега, третият трансферен прозорец е ключовият, след който нещата ще бъдат различни и планът трябва да бъде изпълнен, всеки трансфер трябва да бъде изпипан перфектно. :8) Дано само не ни отнесе към Б група :smt042

Все пак ни трябват само още 2-3 попълнения към добре смазаната ни машина и ще мачкаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 8:04 pm 
Аватар

Ето затова следващият път когато пак му приревем на вратата, ще му намеря номера и лично ще му се обадя да не идва и да остави говедата да се самозатрият, мастурбирайки върху портретите на Херо, Насо и други, които щяха да си бият камшика още щом видят в каква обстановка ще работят. Амин astor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 8:48 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Ето затова следващият път когато пак му приревем на вратата, ще му намеря номера и лично ще му се обадя да не идва и да остави говедата да се самозатрият, мастурбирайки върху портретите на Херо, Насо и други, които щяха да си бият камшика още щом видят в каква обстановка ще работят. Амин astor

Неправославен пост. Не знам как не виждаш, че Гонзо е некадърник и не може да привлече нито едно прасенце с държавни пари от Марица изток. Малка подробност, че ако някое от трите прасенца беше дошло, тук щеше да има 5 страници пляскания по челото и заклинания против уроки. BTW, колко победи имат трите прасенца през пролетта?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 9:03 pm 
Аватар

Заеби. Гонзо излезе най-големия виновник за всичко. Батков няма пари да плаща по 4 месеца заплата, нямаме пари за селекция, ЮБИЛЕЯ БЕШЕ ОРГАНИЗИРАН ОТ ФЕНОВЕТЕ,стадиона ни трябваше да е готов преди 1 година и още не е приключен, Вардар Скопие предлагат по-добри условия от нас ама Гонзо ни е проблема. Наистина следващия път, когато Гонзо се върне под каквато и да е форма ще се надявам да стане някакъв обрат и да не припарва повече при нас. От 10 години вече един и същи тумор ни тормози ама все го пропускаме. Я малко тръгнем нагоре и той ще се обади по медиите да обяснява я колко пари е дал, я какво е направил, я ще изрече някоя глупост към УЕФА ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 9:04 pm 
Аватар

Това, че сме задържали един е леко идиотско. Всъщност, до сега изпуснхме един, който искахме да задържим, и поне аз не знам да не сме успяли да задържим друг.

И понеже гледам, бая храна се сипе по Гонзо, да вземе някой да ми припомни, Стоев в Левски ли беше, че нещо не се сещам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 9:05 pm 
Аватар

Бойко ни го донесе. За Гонзо или лошо или нищо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 9:08 pm 
Аватар

Проданов, защо намесваш Стоев в проблема. Човекът е служител както и Гонзо, нито дава парите, нито определя бюджета на клуба. Всъщност аз не знам кой дава и какви пари дава в Левски, но знам че това не е Батков, а за трагедията обхванала този клуб само ще припомня, че когато Камората искаше да става пресаташе ходи на интервю при СТД

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 9:12 pm 
Аватар

Не, не го намесвам. Изобщо не мисля, че той има каквато и да била вина. Казвам само, че слекцията се прави от него и от Гонзо, с ресурсите и ограниченията наложени от Батков. Странно защо обаче, само Гонзо е виновен, ей това не си обяснявам..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 9:27 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Странно защо обаче, само Гонзо е виновен, ей това не си обяснявам..

Странно е само за теб и още 2-3 души. Явно сте ослепели от ореола му.
Още чакам отговор на
BLUE_MAGIC написа:
tprodanov написа:
На втория въпрос, който и е единственият смислен до тук, оценявам следното - Гонзо направи работеща школа и клуб, в който в спортно техническо отношение всеки знае какви са му задълженията - Борето на Герена, Пелето на Раковски, Захариев на вратарите, Стоев на клуба. Т.е., структурата в спортно-техническо отношение я има. Не е успял да направи нищо по темата със селекционерите, но доколкото знам, те не са на негово подчинение. На тоя фон, всички други структури, като се почне от собственост, бази, маркетинг, структури извън спортно-техническите са в пълен разпад.

Чакай да вляза в твоята стилистика.................... Готово, пренастроих се.

Т.е. едногодишния престой на Гонзо е успешен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 9:32 pm 
Аватар

Гледай само проданов да не извади същия цитат за Илиян Илиев преди 2 години, че ще стане малко смешно :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]