forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Окт 30, 2025 6:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 1:25 pm 
Аватар

Един въпрос ме мъчи много обаче.. Нито един ли нормален журналист няма в тая държава?! Нито една медия ли няма да ги подхване още от преди да са станали факт дори нещата, само декларациите им са достатъчни, ебати?! Всички трябва да ги натегат по всички показатели за това как си ПРЕДАВАТ И ИЗОСТАВЯТ клуба на който са се кланяли до вчера. Тотален смях! Явно вече всичко се приема толкова безразлично тук, че и да ни стане министър председател бат сали, няма да има грижи... Искам просто УЕФА да ни изчука зловещо и да ни закрие смешния професионален футбол. Трябва рестарт, а тоя рестарт без едно 3 до 5 годишно наказание, което да позволява само провеждане на Каменица фен купа, няма да дойде.
Това с татусите беше много добро.. Студията яко ще вдигнат оборота! :smt005 :smt005

АХ, КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧОРБАР!

Последна промяна jordanofff на Сря Юни 17, 2015 1:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 1:25 pm 

Wildkid написа:
Сопот изобщо не са подавали документи за Европа и нямат лиценз. Следващите сме ние, но няма да ни пуснат (а и ние едва ли ще искаме) - оставаме с отбор по-малко, както казах. Перуката няма да тръгне да прави врътката N3BUL за втори път, щото вече ще го ебат от УЕФА. А и ще трябва да обяснява....

То такъв вариант изобщо да имаме право да участваме, но да откажем има ли? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 1:26 pm 
Аватар

Ми просто няма да поискаме да подадем документи.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 1:29 pm 
Аватар

Нищо не напуска жожето, школата им продължава да бачка, просто ще е сателит на чурка-микре, тамън, ще може по-добре да си продава футболистите навън. Черепа и дришата не губят нищо, единия печели най-апетитния имот в София + база в Панчака, другия вече ще може да се припознава като президент на великия арамейски клуб, т.е. да го пипат значително по-малко властите. Проблема е че това става пред очите на властите, със очевадно заобикаляне и пристъпване на закони и наредби, което ощетява НАП, НОИ и една камара българи и чужденци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 1:44 pm 
Аватар

Вече бащиците в А група да си знаят, че закъсат ли го с дългове, винаги могат да си припознаят друг отбор без дългове и така се решават нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 1:47 pm 

прекалено много внимание им обръщате.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 1:47 pm 
Аватар

Литекс, цура, Микреее,
кои сте всъщност виеее,
знаем, че сте просто -
мърши с петолъчки!
Мъъъъъърши с петолъчки шаляляля,
ооо мърши с петолъчки шаляляля :fuck6crb :ls_bukake

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 2:14 pm 
Аватар

LS_LM написа:
Някои от вас са много черногледи. Давайте по-ведро момчета! ал-сесека си заминава скоро. Нали това е най-важното от всички врътки. 1948-2015 и край. Колкото титли и купи намазали-толкова, всичко остава в историята и сега ще си пишат някаква друга с друг отбор. Дербитата с тях остават в историята към моментната статистика, а тя си е в наша полза по много показатели.

Това ще си го мислим само ние. Всички останали в България ще си мислят, че това са си свинете с 31 титли, 32840295730 полуфинала и т.н. Няма как да съм доволен от такова развитие на нещата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 2:18 pm 
Аватар

И ето идват Гришата и Черепа
със ръце на кръста са те
и подават мечтана хоя
на прасетата

Микре, Цура, Еврофутбол,
сюнет, минет, алъш-вериш

Литекс, Грейт Уол, петолъчка,
кръвосмешения.

Няма вече цеденеа,
има нова оранжева сган,
няма титли, няма купи,
няма и лиценз.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 2:22 pm 
Аватар

Гиго написа:
LS_LM написа:
Някои от вас са много черногледи. Давайте по-ведро момчета! ал-сесека си заминава скоро. Нали това е най-важното от всички врътки. 1948-2015 и край. Колкото титли и купи намазали-толкова, всичко остава в историята и сега ще си пишат някаква друга с друг отбор. Дербитата с тях остават в историята към моментната статистика, а тя си е в наша полза по много показатели.

Това ще си го мислим само ние. Всички останали в България ще си мислят, че това са си свинете с 31 титли, 32840295730 полуфинала и т.н. Няма как да съм доволен от такова развитие на нещата!

Не е баш така, защото манджуковото цдна ако остане във футбола непременно ще се пише и говори за тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 2:36 pm 

Аз не мога да разбера ония стрийт ловеч таун хулиганс и т.н., въобще феновете на литекс, що не протестират по некъв начин...

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 2:36 pm 
Аватар

прасе написа:
Абе тва говеда,канари,мангали и секФи подобни уроди да ревът срещу нас,значи много им бъркаме в анусите.
Сексът още НЕ Е започнал,а Вие вече СВЪРШИХТЕ.КУРВИ СТЕ.
лит(*кс-етрополе 23 ще е нещо което може да се равнява само с отборите стигнали 1/2 на КЕШ и печелили 9 титли подред.
Червената Хунта отново ще е на власт,до 3 години ще си върнем реномето и след Олимпиакос,Стяуа ние ще бъдем истнински балкански Гранд в футболна Европа.Такива каквито винаги сме били.

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 2:37 pm 
Аватар

По-скоро единствено свинете ще мислят преименувания Литекс за нов цура. Сигурен съм, че привържениците на останалите отбори с традиции също ще се гаврят с комунистическия Франкенщайн.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 2:39 pm 
Аватар

Росен написа:
Не е баш така, защото манджуковото цдна ако остане във футбола непременно ще се пише и говори за тях.

Като ги слушам, няма да останат. Но и да останат, след някой месец никой няма да се сеща за тях - ще играят в някое софийско село и това ще е. Много е прав Гиго, за съжаление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 2:43 pm 
Аватар

Тия сливания и путки майни от една страна показват беззаконността в държавата, но от друга ще станат повод за уникални гаври с прасетата. По-лошия вариант нямаше ли да е, ако си фалира истинската чурка и си замине у "В' група (както всъщност и ще стане)? Изчистват си дълговете и след 3 години се връщат. Сега просто отбора от Ловеч се прекръства на цдна 23 и ония уроди му стават фенове. А, на всичкото отгоре отбора, до който са подкрепяли вчера ще съществува в друга девизия. И ние сме зле в момента, но съм сигурен, че никога няма да стигнем до това ниво. Няма да го позволим, просто.
Радвайте се, че сте от Левски и не си тровете нервите излишно. Отдавна е ясно, че в тая държава всичко е възможно. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 2:48 pm 
Аватар

Росен написа:
Гиго написа:
LS_LM написа:

Манджуците са точно на едно посещение и едно дуло в слепоочието от това в рамките на 5 минути да се откажат от всичко, стига "врътката" да стане факт. Дришата и и Черепа са много по-силни и са с властта в момента, така като ги гледам.
Аз предлагам да обръщате внимание само на новини от официални източници, а не декларации на некви припознаващи клошари. Това с преименуването въобще не е янсо до къде е и какви пречки има там. Това трябва да следим и да реагираме, ако го извършат. До колкото разбирам утре е последния ден, в който може да се получи Франкенщайна, нали?

Последна промяна Goviado на Сря Юни 17, 2015 2:49 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 2:49 pm 
Аватар

Да, в петък "би трябвало, може би, най-вероятно" да се тегли жребия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 2:49 pm 
Аватар

Добре де, ние какво можем да направим в такъв случай? :lol: Ясно е, че постоянно ще ги ебаваме и ще им се напомня какви са. Друго какво? Да накараме трибунала в Хага да се произнесе? Аз съм сигурен, че всички ще ги хапят зверски за това, че си предадоха кочината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 2:52 pm 
Аватар

1837 - ... написа:
Добре де, ние какво можем да направим в такъв случай? :lol: Ясно е, че постоянно ще ги ебаваме и ще им се напомня какви са. Друго какво? Да накараме трибунала в Хага да се произнесе? Аз съм сигурен, че всички ще ги хапят зверски за това, че си предадоха кочината.

WIldkid каза как можем да сезираме УЕФА. Казвам ние, като фенски общности, защото педерастите, които управляват клуба ни и са замесени с картела наречен изпълком няма да го направят.

Друг начин да се раздуха е чрез наши хора с връзки в медиите (ама истинските медии на запад). Не от помиярите, които живеят от подаянията на "бащиците" във футбола и няма никога да се впрегнат да говорят за престъплението ако то стане факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 2:54 pm 
Аватар

Настоявам да ни обявяват нас за най-титулуван клуб в България! 26>4!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 2:55 pm 
Аватар

Гришата в момента може да е с всички други, но не и с властта. Даже за първи път през цялото му съществуване като добре облечен бизнесмен държавата така го притиска. Черепът няма неговите проблеми, но не е силен като преди години.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 3:03 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Ми просто няма да поискаме да подадем документи.

Що да не поискаме? Втори път на мястото на Цура - дали няма да има прерязани вени, свински квич и призиви към джихад :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 3:06 pm 
Аватар

Щото Тати няма да поиска

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 3:21 pm 

Ако цурата на Милко и Морко влезе в А група след няколко години ще гледаме кървави дербита Чурка 1 срещу Чурка 2 .. Това ако се случи ще сме номер 1 по олигофренизъм в цял свят завинаги.. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 3:21 pm 

Ако тази гавра се случи, нашата борба против тяхното легитимиране ще бъде безсмислена и обречена...
Всяко чудо за 3 дни, ако не на първият мач то на следващият с тях, вече "дербито" ще е налице. Цурка ще си бъде припозната, от самите нас, от обществеността, просто от всички. Сигурно няма да стане веднага, но със сигурност ще се случи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 3:27 pm 
Аватар

jessy1914 написа:
Ако тази гавра се случи, нашата борба против тяхното легитимиране ще бъде безсмислена и обречена...
Всяко чудо за 3 дни, ако не на първият мач то на следващият с тях, вече "дербито" ще е налице. Цурка ще си бъде припозната, от самите нас, от обществеността, просто от всички. Сигурно няма да стане веднага, но със сигурност ще се случи...

Ама какво почнахте и вие да бълнувате :shock: Тука могат да си се смятат за каквито искат и да си скандират глупостите, нали трябва да се впишат в УЕФА, тя е важно дали ще им сложи 4 или 31 титли; в официалния им регистър дали ще пише 1948 г. или 2015 г. - това е важно!, другото са глупости на нагли боклуци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 3:28 pm 
Това си зависи от нас. Аз лично отказвам да ги наричам чурка сега и завинаги. За мен те са мъртви и така ще си останат. Най-важното нещо, което трябва да се направи е във всички официални източници на информация да се знае - 4 титли, 4 купи, 6:2 на Герена и т.н. Затова можем и сме длъжни да настояваме. Сайтове на УЕФА, БФС, билетите за мачовете ни с тях и всичко, което може да се води официален източник на информация. Иначе да правят, каквото си искат!

ПП: Колегата ме изпревари! +1000

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юни 17, 2015 3:30 pm 
Аватар

Нещо птичките пеят за oбрат и развод между черепа и Джуджето от село Мѝкре........

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Цитат:
След фалита Гърция може да закупи лиценза на България и да започне на чисто в ЕС.

Върнете се в началото
 Профил  

Niki4a написа:
Нещо птичките пеят за oбрат и развод между черепа и Джуджето от село Мѝкре........

Дай по-конкретно :strkstrk

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]