forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Окт 29, 2025 3:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 1:02 pm 
Аватар

смърт за цдна написа:
Добре бе аз ли съм сбъркан нещо или кво? Тия олигофрени във форума им пишат, как нямало да припознаят цдна на малкия манджук и това не бил техния цдна, а щели да припознаят цдна на джуджето и черепа? Как така не признавали това цдна :smt005 нали това си е цнда София и на този отбор са фенове? Как така изведнъж стана цдна на манджука :?: :strkstrk Те си припознавали, който искат... аз не мога да повярвам, че това се случва и че има такива олигофрени. Все едно утре Левски да изпадне във В група и аз да кажа - това не е Левски аз не го припознавам, аз си припознавам Реал Мадрид за Левски :ohmygod2 те са фенове на цдна и ако сега се откажат от този отбор стават фенове на Литекс тва е. Но моите разсъждения от години, че тия не са фенове на цдна, а са просто анти Левски не са били напразни. Цял живот го повтарям това и ето, че най-накрая се случи и в действителност. Тия тъпи прасета се отказаха от отбора си защото е пратен във В група. Колко големи тимове са изпадали и не съм чул някой от тях да се откаже от отбора си. Тия лайнари само и само да играят в А група и Европа се отказаха от отбора на, който са фенове толкова време :smt005 За мен повече чорбари няма. От тук нататък са микренски селяни. Чорбата умря.

:strkstrk Амин! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 1:21 pm 
Аватар

Дори да не стане това "припознаване" и да няма две сесека-та, ние няма как да не сме максимално доволни вече. С последните седмици се затвърди, че да си Левскар трябва да те прави горд, а да си прасе значи да си без морал, принципи и пълна отрепка.
Не ви ли става кеф, като им четете писанията, ама честно? Как още без нищо да е станало, те предварително вече са станали от литекс? Как има въпроси "някой вчера беше ли на контролата НИ?" Едва ли са много феновете по света, които без замисляне ще искат да погребат отбора си и да станат от друг отбор, само защото техния е изпаднал в долните нива. Всъщност чорбарите показват, че те не са за "името им", те са глори хънтъри, селяци, които са припознали преди сесека, защото имат най-много титли. Сега като отбора ще играе в окръжните групи, те вече не са от сесека. Минават на "план 2" - продължаваме на първо място да сме анти-Левски и след това си гледаме уж нашия отбор, който вече е Литекс.
Няма значение дали ще прекръстят Литекс в последствие. Важно е, че маса чорби си заебават отбора с лека ръка и стават от друг отбор. Нещо което вярвам, че не би станало при нас. Затова и съм адски на кеф в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 1:27 pm 
Аватар

Тотални олигофрени.
Представям си тук какво ще стане, ако някой реши да ни обединява с някое подобно селско отборче. Направо ще дойде края на света.

А за тези олигофрени не само, че не е проблем, ами и адмирират подобен вариант :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 1:33 pm 
Аватар

:smt017 :roll:

Прикачени файлове:
Hmmm.png
Hmmm.png [ 36.7 KiB | Прегледано 3413 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 1:53 pm 
Аватар

Гиго, имам чувството, че повече киснеш в насрания им форум, отколкото да се интересуваш какво става в Левски :smt012 Не се опитвам да се заяждам, просто не знам как издържаш да им четеш глупостите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:03 pm 
Аватар

Пипа се на китайката от аватара си :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:08 pm 
Аватар

Новото Ал цесека колко титли ще има, че ми е важно? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:10 pm 
Аватар

Аз не знам как изобщо влизате там :)
Аз тия четири букви не мога да ги напиша правилно :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:24 pm 

Цитат:
Благодаря на Господ, че имах възможността да прекарам 2 години и половина в най-големия клуб в България. Нямам доверие в сегашните собственици и не искам да остана да играя под тяхно ръководство във "В" група. Благодаря и на невероятните фенове, които през годините не спряха да ни подкрепят, за мен бе удоволствие всяка тренировка и всяка прекарана минута на "джамията", тя бе нашата крепост!!

:smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:26 pm 
Аватар

deus написа:
Гиго, имам чувството, че повече киснеш в насрания им форум, отколкото да се интересуваш какво става в Левски :smt012 Не се опитвам да се заяждам, просто не знам как издържаш да им четеш глупостите :bigok

Ами и в нашия клуб не е цветущо положението, ама просто не се случват никакви кой знае какви събития към момента. Сега цяла България се е вторачила в свинете и аз просто следвам модата. :wink: Наистина е кофти човек да влиза във форума им толкова често, защото започва да губи вяра в човечеството, ама щом съм почнал, ще се жертвам... :smt012
Светльо написа:
Пипа се на китайката от аватара си :bigok

Корейка е. :slap И да. :8) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:27 pm 
Аватар

Ей сега казаха по спортните новини, че чурка на М&M щяла да почва от В група, т.е. ако преименуват лиечекс утре ще си е чисто и и просто Кърпачев и Осъм с ново име и ще е мега цирк тогава :strkstrk
Аз лично искам точно така да стане да играят в А група лиечекс с новото име - идил 1745 (Ловеч-София) а във В група да е истинския ИДИЛ АД :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:43 pm 
Аватар

Тея се разбегаха доста

Sent from my D2303 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 3:13 pm 
Аватар

Ми ще се разбегат, нали тея от Ловеч си стоят :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 3:21 pm 

Момчета, не си правете пишка с разбягването. То протича и при нас в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 3:33 pm 
Аватар

Цитат:
лит(*кс-етрополе се гърчи в тинята и чака гилотината да падне, пращайки главата на клуба да се търкаля от Люлин от Урвич. Основните виновници за мизерното състояние на „армейския" тим са отдавна ясни - Бандата на прякорите. Като започнеш с Лупи, минеш през Гърнето, Праховеца, Сеуекцията и Цимбика, та стигнеш пак до Добрия вълк и завършиш с Екзекутирания от Мура и Зимбру... Те са! Същите тези особи, които се биеха в гърдите, че са спасители. Спасиха себе си, пратиха лит(*кс-етрополе в бездната. Сега се покриха, стоят в мишите си дупчици и църкат. Защото няма какво да кажат в своя защита.

Ежедневно се появяват нови ЦСКА-та. Прииждат в Регистъра на рояци. Днес питаме кой ще припознаете - лит(*кс-етрополе на Васил Божков и Гриша Ганчев, лит(*кс-етрополе на Ивайло Манджуков и Милко Георгиев... Може би лит(*кс-етрополе на Георги Георгиев - Леджеата, който търсеше Томов със стик за голф на „Армията" да го сурвака и да му вземе петте лева от джоба. Или пък лит(*кс-етрополе (Раднево) на легендата Аспарух Никодимов? Венци Стефанов вчера роди поредния бисер, питайки Баба Гица ли ще плаща дълговете на лит(*кс-етрополе, които Лупи уж беше намалил значително... Та и лит(*кс-етрополе на бата ти Гица може да пръкнем...

Предлагаме на светлата личност проф. Александър Томов (мразещ и отричащ лъжата) също да регистрира един лит(*кс-етрополе. Какво ще кажете за лит(*кс-етрополе - ЛУПИ АД? В превод: Цялостно Съсипан Клуб на Армията от Лъжци, Узурпирали Парите и Избягали. АД в случая е Ала-бала Дружество. Действай, Томов, ти си! Регистрирай и връщай Човека с пурите за президент, че ни липсва. И ти ни липсваш. Така хубаво ни омайваше как лит(*кс-етрополе е спасен от теб, как „червените" гонят титла, Купа, групи на ШЛ...

Обявилият се за спасител на лит(*кс-етрополе Александър Томов и любимецът му Стойчо трябва да поемат своята отговорност за сегашното състояние на клуба. Само Лупи и Екзекутирания са по-лоша комбинация за лит(*кс-етрополе от юнаците Ивко и Милко. И хората го разбраха. Но късно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 3:35 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :strkstrk

Цитат:
Ето какво написа Дучето на страницата си в социалната мрежа "Фейсбук":

"За злоба и простотия почивен ден няма! Вече 101 години Попкръстьовото семе петни името на АПОСТОЛА. Няма как подлост и донос да са морал... Просто това е съвременната интерпретация на поп Кръстьо...

1994 година лит(*кс-етрополе победи Ювентус с 3:2! Подъл предател донесе на УЕФА, че Петър Михтарски не бил картотекиран правомерно...

2008 година агент на Държавна сигурност отново сътвори донос, за да може неговият отбор да играе там където не му бе мястото, просто защото той беше с 16 точки зад шампиона! Справедливостта получи име - БАТЕ БОРИСОВ...

Дойде 2015 година. Пред нашия клуб реално се появи възможност за възраждане, лит(*кс-етрополе отново да бъде силен и независим... И ето отново "син" поп Кръстьо - този път в лицето на специалист по спортно право!!!

"Армейци", борете се за клуба си, борете се за Отечеството си! Направете така, че наистина да има лит(*кс-етрополе, да има и Отечество. За да се случи това трябва едно единствено нещо - Попкръстьовото семе да изчезне!!! Борете се за любовта си. Само лит(*кс-етрополе!!!".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 3:38 pm 
Аватар

Тоя на ДЖИХАД ли призовава или нещо не разбирам менталния му проблем? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 3:41 pm 
Аватар

Поредния шизофреничен изблик. С кого да се борят? Сами със себе си ли? Ми тя тази среща ще завърши пак с 0:8 за неосъществимото :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 3:42 pm 
Аватар

targovishte написа:
:smt005 :smt005 :strkstrk

Цитат:
Ето какво написа Дучето на страницата си в социалната мрежа "Фейсбук":

А тоя бидон с лайна не разправяше ли преди една или две години, че именно левскар хирург му е спасил живота ?!?! Да му пикам на партизанските полюции в словесен вид, най-гнусната комунистическа паплач пръкнала такива дегенарти трябва да се затрие с всякакви средства.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 3:42 pm 
Аватар

Цитат:
Министърът на спорта Красен Кралев обяви, че е напълно възможно Литекс да стане лит(*кс-етрополе.

„Публично се обсъждат няколко варианта. Единият е преименуването на Литекс на лит(*кс-етрополе и смяна на седалището, клубните цветове и емблемата. Не е забранено. Това обаче ще доведе до невъзможност за участие в турнирите на УЕФА за една година“, обясни Кралев пред БНТ.

„Има още един лит(*кс-етрополе, който е без лиценз и отива, да речем, във В група. От нас се иска да решим проблема с базите. Това дружество, което ги стопанисва, в момента е изпаднало в несъстоятелност и не си изпълнява договора за базите. Този договор ще бъде прекратен и ще бъде предоставен на ново дружество, което представлява лит(*кс-етрополе“, добави Кралев, с което намекна, че преобразуваният Литекс ще вземе „Армията“ и базата в Панчарево.

След тоя трак не виждам нужда от други по темата. :ohmygod Сам министъра на спорта обясни, че държавата с радост не просто ще позволи да се случи тая незаконна идиотия, но и ще побутне даже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 3:55 pm 
Аватар

thegboy написа:
Цитат:
Министърът на спорта Красен Кралев обяви, че е напълно възможно Литекс да стане лит(*кс-етрополе.

След тоя трак не виждам нужда от други по темата. :ohmygod Сам министъра на спорта обясни, че държавата с радост не просто ще позволи да се случи тая незаконна идиотия, но и ще побутне даже.

Тимаджията Крадлев да се запознае по-обстойно с разпоредбите на УЕФА и да не бълнува...нов отбор може да има, който обаче няма да бъде признат от европейската централа за този, който фалира и отива в А окръжна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 4:04 pm 
Аватар

Цитат:
БФС да внимава в картинката, размахаха пръст от фенфракцията

Фенфракцията на лит(*кс-етрополе "Горди София" излезе днес със съобщение по случай последните драматични събития в клуба.

Ето го и него, публикувано без редакторска намеса:

"Горди София застава твърдо зад плановете и намеренията на г-н Васил Божков и г-н Гриша Ганчев за бъдещото развитие на лит(*кс-етрополе! Призоваваме сегашните притежатели на мажоритарния пакет акции, да не създават проблеми и да не пречат по никакъв начин на реализацията на замисления проект! Бяхме твърдо против това, Томов да продължава да води нашия клуб към сигурна гибел. Сега обаче е ред на господата с ултиматумите и неизпълнените обещания, да дадат път на г-н Божков и г-н Ганчев! БФС също да внимава в картинката, защото моментът е решаващ, а натрупаното напрежение е огромно! лит(*кс-етрополе ще играе в А група и ще доминира, а сектор Г ще продължи да преподава! Така е било и така ще бъде!

:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 4:06 pm 
Аватар

Горди Курви

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 4:07 pm 
Аватар

ще доминира :cold , ще преподава :slap
:strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 4:08 pm 
Аватар

Кочината им не е закрита.. а тия си търсят нова кочина на която да бъдат фенове. Истински фенове. Истински лоботомирани идиоти. Как живеем с такива по едни земи бе!? :ohmygod :ohmygod Ако не беше толкова тъжно, щеше да е смешно. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 4:08 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 4:09 pm 
Аватар

Тия много сериозно копаят дъното :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 4:10 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=552 ... 17&c=51006
http://www.sportal.bg/news.php?news=552598
http://www.sportal.bg/news.php?news=552593
http://www.sportal.bg/news.php?news=552586

МЕДЕЕЕЕЦЦЦЦЦЦЦЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 4:13 pm 
Аватар

Ще им викаме вече даскалите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 4:18 pm 
Аватар

А за "бягствата" няма какво да ги ебаваме, щото това реално в момента не ги интересува. Ако литекс се преименува, тия футболисти спокойно ще могат да си отидат в Ловешка Чорба 2015 като свободни агенти, ако толкова са решили да играят в чорбата. Така или иначе, този отбор, който напускат, или ще го закрият или ще отиде в А окръжна. Така че кво като разтрогват.

Виж, при нас е кофтито, щото единстевните в тоя отбор, дето знаят от коя страна се рита топката, ни пеят бай-бай. Накрая ще се молиме на Домо да си се върне :? .

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]