forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 28, 2025 1:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 1:49 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Пак си говоря празни приказки :smt023

Е това вече е приказка :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 1:49 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Понеже това с вратаря като че ли остана единствената опорна точка, ще го кажа за втори път, па дано стане по-ясно:

Когато имаш определен бюджет, който ти е наложен от собственика, и когато на база на тоя бюджет имаш таван на заплатите, то този таван важи за абсолютно всички играчи, независимо от тяхната полезност. Ако ще да иде реч Меси да играе за 30 000. Ако някой е решил със собствените си въжделения да оборва основите на мениджмънта, нямам против, но да не очаква добър резултат.

Искаш да кажеш, че Педро не взима пари над тавана на заплатите (при обявен около 15к таван, той взима 9к евро)? Както и Гаджев?

Пак да попитам - Гонзо има ли вина за вратарската криза и липсата на вратар цяла есен, която ни коства изключително много точки? Гонзо има ли вина, че ни докара Мурсия, обеща му 1 година, разкара го след 50 дни и в следствие на това му дължим доста солидна сума заплати? Като съответно бяхме и без треньор цяла есен - защото..дори и ти ще се съгласиш, че Гонзо и за треньор не става.

И не разбрах. Как реши, че никой не иска да ни става СТД? На каква база обосноваваш тезата си? Предложили сме на 10 човека, но всички са отказали и останал сам Гонзо да носи цялата отговорност и да направи заветната трета селекция?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 1:50 pm 
Аватар

Проданов, не се притеснявай, скоро време и ти ще прогледнеш некадърността на Гонзо. 2011 година след отпадането от Търнава, хората тук, които бяха срещу Гонзо се брояха на едната ми ръка. Сега са само ти, Адепта и още двама трима. И на малките деца им е ясно, че Гонзо не става нито за треньор, нито за СТД. Заради неговата некадърност завършихме на седмо място и от части заради него не взехме купата комбинирани с тактически грешки на Стоев. Но не е тук проблема. Склонен съм да приема всичко от Гонзо, но няма да приема, че заради неговото его Херо не дойде в Левски.

За да излезем от сегашното положение има два варианта наливане на много пари или човек, който да подбира добри играчи за стотинки и да ги продаваме. В България такива има двама Херо и тройчо (колкото и жалко да звучи). Заради егото на наш Гонзо, Херо не дойде, а каквото и да си говорим вторият е много по-кадърен от първия във всяко едно отношение и щеше да е много по-полезен на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 1:54 pm 
Аватар

Добре бе tprodanov да приемем като по чудо, че стане чудо и тоАр се махне! И че на негово място дойдат нормални бизнесмени които искат да изградят от Левски нормален европейски клуб който да функционира нормално!

Та ти тогава Гонзо ли ще искаш да ни остане СТД отново или да го сменят с нов?

Ей на това ако отговориш, нема да имаш грешка братче?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 1:56 pm 
Аватар

Хайде да видим в тази селекция дали ще платим някаква трансверна сума. Миналата година платихме ли за някой? Май да. Нали нямахме пари? Ако платим за играч, който не знаем какъв е, защо не се предложи някаква еднократна такава и на Антонио за да остане. Така не се нарушава въведения таван на заплатата и в същото време е стимул за подписване с играч, на който знаеш възможностите. Играч който е влачил отбора на гърба си почти цял сезон. Това не трябва аз да го казвам, а трябва да е действие от страна на СТД, негова инициатива. В съвремието няма идеализъм, няма. Играчите са обикновени работници и трябва да се подхожда към тях като такива. Ако аз искам да имам в екипа си специалист, ще намеря начин да му платя. Ако не мога да намеря, значи съм некадърен и не ставам за този пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 1:57 pm 
Аватар

Таванът на заплатите беше 10К евро - http://www.dnevnik.bg/sport/2014/04/10/ ... _hil_evro/
Т.е., никой не го е надвишавал.

За вратарите считам, че отговорих достатъчно ясно, прочети назад. За Мурсия вина няма. Това беше четвърти избор. Батков да казва що предишните трима ни отказаха. И не, на Мурсия не дължим солидна сума заплати - http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levs ... sie-291063 Дължим му неизплатените заплати, които не е получил тук, плюс, ако не бъркам, някакво минимално обезщетение от един или два месеца.

Колкото до СТДто, винаги, когато някой иска да стане такъв в Левски, то се започва една храна по текущото ръководство от него. Сега такава няма, всички обичайно заподозрени си траят. А извън обичайно заподозрените Батков няма ресурс да намери който и да било.

We_Are_Levski! написа:
Добре бе tprodanov да приемем като по чудо, че стане чудо и тоАр се махне! И че на негово място дойдат нормални бизнесмени които искат да изградят от Левски нормален европейски клуб който да функционира нормално!

Та ти тогава Гонзо ли ще искаш да ни остане СТД отново или да го сменят с нов?

Ей на това ако отговориш, нема да имаш грешка братче?

Отговарял съм достатъчно пъти, ма няма кой да чете. Ако има нормални хора, и клубът функционира нормално, тоя въпрос няма да стои. Изобщо няма да ми дреме кой ще е СТД, както и в момента не ми дреме. Баш ме брига и за Гонзо дали е в Левски или не и като какъв. Това, което ме брига, е пълната слепота, с която хората тук са готови да махнат проблемите от сметката на Ганя, благодарение на което той си седи необезпокояван.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 1:57 pm 
Аватар

Дискусията малко е

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 1:59 pm 
Аватар

flo написа:
Проданов, не се притеснявай, скоро време и ти ще прогледнеш некадърността на Гонзо. 2011 година след отпадането от Търнава, хората тук, които бяха срещу Гонзо се брояха на едната ми ръка. Сега са само ти, Адепта и още двама трима. И на малките деца им е ясно, че Гонзо не става нито за треньор, нито за СТД. Заради неговата некадърност завършихме на седмо място и от части заради него не взехме купата комбинирани с тактически грешки на Стоев. Но не е тук проблема. Склонен съм да приема всичко от Гонзо, но няма да приема, че заради неговото его Херо не дойде в Левски.

За да излезем от сегашното положение има два варианта наливане на много пари или човек, който да подбира добри играчи за стотинки и да ги продаваме. В България такива има двама Херо и тройчо (колкото и жалко да звучи). Заради егото на наш Гонзо, Херо не дойде, а каквото и да си говорим вторият е много по-кадърен от първия във всяко едно отношение и щеше да е много по-полезен на Левски.

Херо :bigok Нямам намерение да го коментирам, тая сага стана достатъчно разнищена. Феноменалният Херо последно работеше в изпадащ клуб, а от тогава е безработен.
И тук е мястото за един въпро- след предишния си период Гонзо се махна. И подобриха ли се нещата? Кратко и ясно - да или не?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:00 pm 
Аватар

А феноменалния ръководител Гонзо какво постигна за тези години :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:04 pm 
Аватар

Los Zetas написа:
А феноменалния ръководител Гонзо какво постигна за тези години :smt006

Е как какво? 7мо място, изравнен рекорд от 1937/38 година! :smt007 :smt007 :smt007 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:04 pm 
Аватар

Тука някои хора не могат да вденат, че който и да е СТД, то той няма да е поставен да работи в нормална обстановка. И това ние основният проблем, а не кой е СТД

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:07 pm 
Аватар

Някои хора май не осъзнават, че над всичко Херо обича най-много парите. И тия глупости как Гонзо му бил виновен, че не е дошъл заради него са малко без никакви доказателства.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:09 pm 
Аватар

deus написа:
Аз не виждам смисъл да спорите толкова много. Колкото по-рано се отървем от туморите Батков и Гонзо, толкова по-добре за Левски! :smt006

Гонзо тумор :smt017 Чудя се къде ли е границата.

Що не прочетете какво каза вчера СС и да се опитате да вникнете малко
Цитат:
„Имаше два пътя. Оставяме си отбора с няколко промени, другият път е по-трудният, по-непредсказуем, но трябва да го направиш, защото след година-две ще е още по-късно. За да може след година-две Лески да изплува.“

Цитат:
"Много е трудно да говорим за план "А" или план "Б". Истината е, че план "А" за всеки треньор и отбор е, когато може да отиде и да си купи футболистите, от които има нужда. Кога­то сме принуде­ни да работим със свободни агенти, ве­роятността от греш­ка съществува, но ние изгледахме доста футболисти и се стараем да сведем опасност­та до минимум."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:11 pm 
Аватар

Досега знаем, че Гонзо е тумор, и че урежда мачове. :bigok
Продължаваме напред да видим къде точно е дъното.

Batkov likes this!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:13 pm 
Аватар

Проданов, я ми кажи сумарно колко години Гонзо е ръководител(треньор и СТД) в Левски и какви успехи има?
Не ми вади от десет кладенеца вода, а отговори точно и ясно, защото това е визитката на Гонзо - неизмислена от мен и теб, а създадена от него, от неговата дейност.
Харесва ли ти?
Кой друг е бил толкова време на този пост в последните 10 години и кой има по слаби резултати от него?
И последно - начина по който защитаваш Гонзо говори само за едно - ти си праволинеен като него и ако ръководиш хора, и ако в работата си не разширяваш кръгозора си и не включваш дипломатически прийоми в упоравлението им, просто си обречен на неуспех също като него.
Не искам да те обидя, а и ти не би трябвало да се обиждаш, нали? Все пак начина му на работа ти харесва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:15 pm 
Аватар

Досега знаем че Гонзо е велик ръководител и 3-4 трансферни паузи са му малко.Дано му се даде шанс да разгърне потенциала си и тая година да сме минимум 6-ти :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:17 pm 
Аватар

bogarra написа:
Някои хора май не осъзнават, че над всичко Херо обича най-много парите. И тия глупости как Гонзо му бил виновен, че не е дошъл заради него са малко без никакви доказателства.

Викаш в ЧЦ беше пълно до тавана с кинти :lol:

Херо домъкна в Черноморец - Азис, Жужу, Анисе, Шаешу, Яник Боли, откри Терзиев, Фонсека етц. Отделно на няколко пъти със селекция за 0 лева се намесваше в четворката. Ако беше почнал работа при нас му стигаше да ни домъкне само една от неговите расови маймуни и излизахме с поне 1 млн лева напред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:19 pm 
Аватар

ЧЦ са изпаднали и от Б група

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:20 pm 
Аватар

Проданов тоя сезон няма да е като миналия? Миналия сезон хората дадоха пореден картбланш на Гонзо да работи, но той се провали отново с гръм и мълнии! Сега няма да е така, продължим ли по-същия начин на 2рия или 3тия мач на Герена хората ще му поискат оставката, помни ми думите. Всичко се търпи но до едно време, след това писва!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:21 pm 
Аватар

antonatan написа:

Сега ще ти отговорят: щото са без Херо. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:21 pm 
Аватар

antonatan написа:
Тука някои хора не могат да вденат, че който и да е СТД, то той няма да е поставен да работи в нормална обстановка. И това ние основният проблем, а не кой е СТД

:!: :!: :!:

Приказките, че Гонзо е тумор... :ohmygod Тръстът нали е в УС на ПФК Левски София 1914 АД :smt017 (то и това е малко сложна тема, ама..), та като участник в този УС, да предостави кандидатура за нов "силен" човек на Герена. Всеки недоволен може да се запише в тръста и от там, чрез указаните механизми да се гласува кандидатура, която да се предложи на УС в ПФК Левски София 1914 АД. Херо, да си гледа здравето и по-далече от Левски завинаги. В момента е тук - (https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=z3WxYu-4SuKU.kATm78521RSQ&hl=en_US)..

А докато мустаче и перчемче играят тая партия шах, като представители на хората, които седят зад тях, накрая Левски ще се изчезне. Никой май не осъзнава, че в момента сме супер късметлии, че не сме като прасетата, а крачката до там, май не е много голяма. Ама ляля да има.

Думите на СС от вчера казват всичко, но чукча писател, не читател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:22 pm 
Аватар

За мен идването на Херо и евентуалното намиране на 2-3 маймуни които щяха да донесат пари от продажби означаваше спокойствие за Помака, поне откъм пари. Така че до известна степен е добре че не дойде, ако наистина се води война с Тара

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:23 pm 
Аватар

antonatan написа:

Ама не заради Херо, а заради онзи балък Балъков! Дето направи такъв проект с Фреди Бобич, че имаха бюджет от 20 милиона лева, ако не помните! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:23 pm 
Аватар

tprodanov написа:
На втория въпрос, който и е единственият смислен до тук, оценявам следното - Гонзо направи работеща школа и клуб, в който в спортно техническо отношение всеки знае какви са му задълженията - Борето на Герена, Пелето на Раковски, Захариев на вратарите, Стоев на клуба......

Проданов, аз съм шокиран.... :shock:
Или не си наясно или намерено заблуждаваш за състоянието на школата. В момента школата ни е пълен батак и такива слаби резултати, като таз годишните, не сме имали никога през годините. За да не бъда голословен, предлагам ти "успехите" от тази година на ДЮШ Левски, и Герена и Раковски.
Показвам ти ги по възрастови групи..... :wink:

1. Младежка група U-21, трето място след Лудогорец и Литекс
2. Юноши старша "Зона", родени 1996/1997 г., Левски Герена, втори след ИДИЛ, Левски Раковски, трети след Елит София и Витоша.
3. Елитна юношеска група - U 17, Левски на четвърто място след ДИТ, Литекс и чурка
4. Юноши младша, Левски-Раковски на четвърто място след фк София, Септемвриэи БМ Спорт
5. Юноши младша „Б” - родени 1999 г. Левски е на трето място след ДИТ и Славия
6. Единствено при децата имаме успехи и сме взели първите места.

А именно при юношите, а забележи това са цели пет набора, сме станали средняци и е факт, че школите на ДИТ, Лудогорец и Литекс са ни изпреварили във всяко едно отношение.... :smt006
Та искам да коментираш тези "успехи"? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:24 pm 
Аватар

hixxtam написа:
Проданов, я ми кажи сумарно колко години Гонзо е ръководител(треньор и СТД) в Левски и какви успехи има?
Не ми вади от десет кладенеца вода, а отговори точно и ясно, защото това е визитката на Гонзо - неизмислена от мен и теб, а създадена от него, от неговата дейност.
Харесва ли ти?
Кой друг е бил толкова време на този пост в последните 10 години и кой има по слаби резултати от него?
И последно - начина по който защитаваш Гонзо говори само за едно - ти си праволинеен като него и ако ръководиш хора, и ако в работата си не разширяваш кръгозора си и не включваш дипломатически прийоми в упоравлението им, просто си обречен на неуспех също като него.
Не искам да те обидя, а и ти не би трябвало да се обиждаш, нали? Все пак начина му на работа ти харесва...

Не се обиждам. Всъщност, не твърдя, че начинът на работа на Гонзо ми харесва, нито, че не ми харесва. Твърдя нещо съвсем различно - че Гонзо или който и да е не може да бъде оценяван в текущата обстановка. Затова, по същия начин твърдя, че не беше проблема и в Илиан, но същите хора, които сега хранят Гонзо хранеха и Илиан. Аз просто казвам, че проблемът е в Батков, а фигурата на СТД, който и да е той, е извън оценката ми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:26 pm 
Аватар

targovishte написа:
tprodanov написа:
На втория въпрос, който и е единственият смислен до тук, оценявам следното - Гонзо направи работеща школа и клуб, в който в спортно техническо отношение всеки знае какви са му задълженията - Борето на Герена, Пелето на Раковски, Захариев на вратарите, Стоев на клуба......

Проданов, аз съм шокиран.... :shock:
Или не си наясно или намерено заблуждаваш за състоянието на школата. В момента школата ни е пълен батак и такива слаби резултати, като таз годишните, не сме имали никога през годините. За да не бъда голословен, предлагам ти "успехите" от тази година на ДЮШ Левски, и Герена и Раковски.
Показвам ти ги по възрастови групи..... :wink:

1. Младежка група U-21, трето място след Лудогорец и Литекс
2. Юноши старша "Зона", родени 1996/1997 г., Левски Герена, втори след ИДИЛ, Левски Раковски, трети след Елит София и Витоша.
3. Елитна юношеска група - U 17, Левски на четвърто място след ДИТ, Литекс и чурка
4. Юноши младша, Левски-Раковски на четвърто място след фк София, Септемвриэи БМ Спорт
5. Юноши младша „Б” - родени 1999 г. Левски е на трето място след ДИТ и Славия
6. Единствено при децата имаме успехи и сме взели първите места.

А именно при юношите, а забележи това са цели пет набора, сме станали средняци и е факт, че школите на ДИТ, Лудогорец и Литекс са ни изпреварили във всяко едно отношение.... :smt006
Та искам да коментираш тези "успехи"? :bigok

И аз съм шокиран от идеята да слагаш U21 в категорията юноши, ма нейсе. 6 от 11 набора са шампиони. Ти наричай това единствено, нямам против.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:27 pm 

Заспивам. Тази тема е на страница 43. Събуждам се, вече е на 50. Помислих си, че коментираме някакви гръмки трансфери, а то все старата плоча.

Няма как да е иначе, докато отбора ни е в това състояние.

Гонзо не носи цялата вина за това наше състояние, но е сред хората, които са докарали отбора до него.

С оглед на това, очаквам да работи усърдно и умно за да поправи грешките си.

Не знам кога точно кога започва траснферния прозорец. Знам само 2 неща:
- тази година може да се направи прилична (не добра, а прилична) селекция изцяло със свободни агенти от А група
- ако изчакаме до края на месеца ще има повторение на току що завършилия сезон.

Много разчитам Гонзо да докара играчи, които може да не са талантливи, но ще имат по-високо КПД (физика и елементарна тактическа грамотност) от сегашните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:28 pm 
Аватар

Постнал съм ти успехите ни на играчите, на които ще разчитаме в следващите 5 години. И не коментира тези успехи, защо?
А да слагаш децата от детските градини и да ги броиш, като успехи е просто смешно.... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:29 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
antonatan написа:

Ама не заради Херо, а заради онзи балък Балъков! Дето направи такъв проект с Фреди Бобич, че имаха бюджет от 20 милиона лева, ако не помните! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Е нали това обсъждахме, че след ерата Балъков Херо без пари намерил ебати играчите, направил ебати отбора и сега са във В група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 2:30 pm 
Аватар

Ех, този любител на споровете, скоро ще трябва да помоли целият форум да не му отговаря и сам да си води разговори.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]