forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 11:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 11:46 am 
Аватар

Bellamy написа:
Ще се повторя за 30593296296296929629 път.

ЩЕШЕ ЛИ ГОНЗО ДА СЕ СПРАВЯ КАТО СТД, АКО ВСИЧКО ДРУГО В ТОЯ КЛУБ СИ БЕШЕ КАТО ХОРАТА И НА МЯСТОТО? НЕ? КРАЙ НА СПОРА.

:ohmygod

Защото нищо друго не е наред, дайте да не искаме и това да е наред? Все от някъде трябва да се започне :)

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Bellamy написа:

ЩЕШЕ ЛИ ГОНЗО ДА СЕ СПРАВЯ КАТО СТД, АКО ВСИЧКО ДРУГО В ТОЯ КЛУБ СИ БЕШЕ КАТО ХОРАТА И НА МЯСТОТО? НЕ? КРАЙ НА СПОРА.

Тоя въпрос не стои. Единственият въпрос, който стои е - щеше ли ДРУГ СТД да се справя по-добре при Батков - не, нямаше. Така приема ли се за край на спора?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Kryten написа:
New Order написа:
Ами проданов си е прав, но не знам защо не го проумявате. Няма как всички други в ръководството на този клуб да не са на мястото си, всичко останало да е пълна аматьорщина, само Гонзо като СТД да се справя перфектно.
Къде точно видя да се настоява управлението да е "перфектно"? Искаме да не сме СЕДМИ (по дяволите, седми бе, не ви ли бърка, да еба)

7-ми си ми е идеално, нема куфари в сектора, само такива с по-едно изпуснато гостуване :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 11:47 am 
Аватар

Alek написа:
New Order написа:
Ами проданов си е прав, но не знам защо не го проумявате. Няма как всички други в ръководството на този клуб да не са на мястото си, всичко останало да е пълна аматьорщина, само Гонзо като СТД да се справя перфектно.

Каква ти перфектност? Аз се опитвам да намеря ЕДНО правилно решение във вече дългогодишната му треньорска и директорска кариера в Левски. Нещо, ако може да е различно от изгони некадърните футболисти които доведе, просто не ми звучи особено градивно. Нещо... дори минимално.

1. Управлява добре съблекалнята.
2. Управлява добре школата.
3. Управлява добре договорите с футболистите.
Всичко гореописано в рамките на позволения му бюджет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 11:49 am 
Аватар

Kryten написа:
New Order написа:
кога хер СТД е бленувал Алекс Колев

Ин дис момент :smt006

не само ин дис момент, ами цела пролет си правят тайни срещи по заведенията :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 11:52 am 
Аватар

Гонзо е бушона на ТКБ, който успешно го защитава от
временен скок във фенското напрежение,

той не го е избирал по качества, а по "легендарност"
ако не се справя, просто ще го смени- легенди бол...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 11:53 am 
Аватар

tprodanov написа:
1. Моята теза пич е потвърдена със статиите из медиите. Можем да я проверим - избираш си играч, за който твърдиш, че има неустойки, казваш и гледаме. ОК?
2. Да, твърдя, че безпаричието е провал единствено на Батков. Друго разбиране ли имаш?
3. Виж, тук не мога да ти помогна. Считам, че всеки Левскар трябва да е наясно със състоянието на школата на любимия отбор.

ПП Да, Батков е спуснал Боримиров, тука съвсем си еба майката, а сега въпросът бил и какви ПРИХОДИ носил Гонзо.
Алек, Гонзо в предишния си престой донесе 5 млн приходи за два сезона. И? Някой да го брои за плюс?

Абсолютно неадекватен отговор, отново отговаряш на въпросите с въпроси, а ти самият ми направи ОСНОВАТЕЛНА забележка и какво виждаш не се повтори. Защо правиш нещо, което ти самият не обичаш да ти правят на теб? Слабост? И за да се води конструктивен диалог, ще отговоря на твоя въпрос, с надеждата ти да отговориш на горните мой, НАЙ-ПОСЛЕ, след третото или четвъртото им задаване.

Спомняш ли си вместо Дембеле, Грийн и Мюлдер кой футболисти искаше спортно-техническия директор Георги Иванов? Ще ти ги кажа Камбуров, Борносузов и Бандаловски. Какви точно приходи е докарал лично Гонзо не знам. Но да, прав си, той изпълняваше тази длъжност когато бяха привлечени тези футболисти, макар реално само за първия да сме взели пари, това бяха добри играчи и ще ти ги броим към успехите на Гонзо, макар и двамата да знаем минималната му заслуга. Просто защото и на мен ми се иска той да е кадърен за позициите които заема. И да си призная, все пак ми се искаше нещо от това десетилетие... ( дано не изпадаш в някаква дребна пунктуалност )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 11:55 am 
Аватар

Alek написа:
Абсолютно убеден съм, че всички преговори са на ултиматуми от сорта "абе селяк новобранец няма да ти се молим, подписвай или заминавай и т.н." (образно казано)

Нищо чудно даже дословно да си го нацелил :)
Все пак говорим за човек, който пред собствените си юноши (Цоневи, Краев и ко на няколко метра от него) на въпрос от журналист от типа "имате добри юноши, ще им дадете ли шанс" казал "щом ти харесват, взимай си ги - подарявам ти ги" :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 11:56 am 
Аватар

tprodanov написа:
Alek написа:
New Order написа:

Каква ти перфектност? Аз се опитвам да намеря ЕДНО правилно решение във вече дългогодишната му треньорска и директорска кариера в Левски. Нещо, ако може да е различно от изгони некадърните футболисти които доведе, просто не ми звучи особено градивно. Нещо... дори минимално.

1. Управлява добре съблекалнята.
2. Управлява добре школата.
3. Управлява добре договорите с футболистите.
Всичко гореописано в рамките на позволения му бюджет.

1. Това вече е върха. И нито едно от нещата не е вярно. Георги Марков добре ли управлява съблекалнята в Локомотив София, и там няма заплати, няма лиценз и никой не си тръгна март месец? Чорбата добре ли управляват? Разбери го, че това не работи както ти и New Order си мислите. Нито един футболисти не говори нищо добро за Гонзо, факти, ето дори Бойо спомена примери, аз лично по тренировки и мачове съм чувал НЕВЕРОЯТНО грозно псувни към играчи от негова страна.
2. Нито едно доказателство за това.
3. Аниете.

;)

Последна промяна Alek на Вто Юни 16, 2015 11:57 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 11:57 am 
Аватар

Alek написа:
tprodanov написа:
1. Моята теза пич е потвърдена със статиите из медиите. Можем да я проверим - избираш си играч, за който твърдиш, че има неустойки, казваш и гледаме. ОК?
2. Да, твърдя, че безпаричието е провал единствено на Батков. Друго разбиране ли имаш?
3. Виж, тук не мога да ти помогна. Считам, че всеки Левскар трябва да е наясно със състоянието на школата на любимия отбор.

ПП Да, Батков е спуснал Боримиров, тука съвсем си еба майката, а сега въпросът бил и какви ПРИХОДИ носил Гонзо.
Алек, Гонзо в предишния си престой донесе 5 млн приходи за два сезона. И? Някой да го брои за плюс?

Абсолютно неадекватен отговор, отново отговаряш на въпросите с въпроси, а ти самият ми направи ОСНОВАТЕЛНА забележка и какво виждаш не се повтори. Защо правиш нещо, което ти самият не обичаш да ти правят на теб? Слабост? И за да се води конструктивен диалог, ще отговоря на твоя въпрос, с надеждата ти да отговориш на горните мой, НАЙ-ПОСЛЕ, след третото или четвъртото им задаване.

Спомняш ли си вместо Дембеле, Грийн и Мюлдер кой футболисти искаше спортно-техническия директор Георги Иванов? Ще ти ги кажа Камбуров, Борносузов и Бандаловски. Какви точно приходи е докарал лично Гонзо не знам. Но да, прав си, той изпълняваше тази длъжност когато бяха привлечени тези футболисти, макар реално само за първия да сме взели пари, това бяха добри играчи и ще ти ги броим към успехите на Гонзо, макар и двамата да знаем минималната му заслуга. Просто защото и на мен ми се иска той да е кадърен за позициите които заема. И да си призная, все пак ми се искаше нещо от това десетилетие... ( дано не изпадаш в някаква дребна пунктуалност )

Даже не Бандаловски, а Данчо Тъча му беше номер 1 в списъка за десен бек тогава.
Което е още по-фрапиращо :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 11:58 am 
Аватар

Даааа, лелеле, колко си прав...

Едит:

И за да добавя към трета точка, освен красноречивото Анието, специално за теб ще си препиша тезата, че договорите които сключва Георги Иванов са страхливи, защото той самият не си вярва в избора на футболисти, подписва за една година и всеки кадърен играч си бие камшика, обречени сме да гоним с минимални неустойки некадърниците, а кадърните да напускат без пари, разберете го, колелото НЕ може да се завърти така, приход НЕ може да се докара. Само едно голямо текучество от играчи, излизат по един-двама кадърни и те са аут при първата оферта. Страхотен контрол на договорите, страхотна логика Проданов! Успя да изгони некадърниците със заплахи, че няма да играят 1 година, кой ще вземе футболист не играл месеци наред? Защо не изгони досега поляка? Направи любимият ни клуб място в което нито един български футболист да не желае да припари. Прав си, нека всички заедно да му благодарим.

Последна промяна Alek на Вто Юни 16, 2015 12:05 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 11:59 am 
Аватар

tprodanov написа:
Bellamy написа:

Тоя въпрос не стои. Единственият въпрос, който стои е - щеше ли ДРУГ СТД да се справя по-добре при Батков - не, нямаше. Така приема ли се за край на спора?

Ми, Проданов, тука не си прав. 100% съм убеден, че има не един и двама души, които биха се справили по-добре от Гонзо, ВКЛЮЧИТЕЛНО в настоящата ситуация....

Проблемът е, че това, че щяха да се справят по-добре, нямаше да ни реши генерално проблемите, които идват от Борат. Щото с друг СТД примерно взимахме купата и завършвахме в първата 6-ца, да речем - 4-ти или 5-ти. И играехме в Европа. Което, при настоящата ситуация, в общи линии нямаше да помогне особено, най-много да задържи Борат малко по-дълго....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:00 pm 
Аватар

Алек, тая работа я знам. Ако селекцията на Гонзо е успешна, то тя е случайност. Ако е кофти - то тя е нарочно. Не виждам да си спомняш, че Мурсия беше 4ти избор, щото предишните 3 отказаха. Заради Батков :smt006
Колкото до въпросите, да въпроси са, защото отдавна спрях да ти отговарям - каквото имах да казвам, го казах. Ти сменяш непрекъснато уж основния ти въпрос - няма как все да отговарям на него. И продължаваш да вкарваш определения, което не ме кефи.

С това и със заключението по-долу приключвам темата:
СТД може да бъде оценяван единствено в що-годе прилична обстановка. Вината не е в него, не е в Стоев, не е в Илиев, не е и във Вуцан, Кокала, Борето или който и да е. Вината ВИНАГИ може да бъде единствено само в тоя, дето е постоянен фактор.

Пожелавам на всички разбирачи Гонзо да си тръгне скоро и да им се изпълнят мечтите. Г-н Батков, разбира се, не го пипаме. Тогава ще бъде просто - а, то и Батков е виновен, разбира се, ама Борето.....

Wildkid написа:
....

Т.е., вината за купата е в Гонзо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:02 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Bellamy написа:

Щеше ли Гонзо да се справя по-добре при друг собственик - не, нямаше :bigok

Всяко ръководство което би включвало Гонзо или Ганьо не би се справило.

Гонзо е последният щит на Ганьо, ако той напусне се надявам че атаките срещу Мустака ще станат по-големи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:03 pm 
Аватар

G0nzi написа:
Bellamy написа:

Защото нищо друго не е наред, дайте да не искаме и това да е наред? Все от някъде трябва да се започне :)

Вие може да искате, ама не е реално.
Анти-Гонзо сектата минава на абсурдни доводи. Какво оценявате не мога да разбера - многоръкия Шива Гонзо в условията на тотален разпад на клуба? Колко СТД-та и треньори трябва да се сменят, за да видим, че проблема е най-малкото в СТД и треньор?
Понеже някой спомена подписа на Кратун като страхотен аргумент - дали Батков не е наистина най-големият фен на Левски? Дава най-много $$$ от всеки друг. Просто е ултра некадърен бизнесмен. В нашия случай президент и собственик. Но това означава ли, че не е най-големият левскар, измерено в пари? На нас проблема ни в трудно оспорваното заявление на Гонзо ли е ака размера на фенщината на ТКБ, или в управленския капацитет на собственика?
Wildkid написа:
..Ми, Проданов, тука не си прав. 100% съм убеден, че има не един и двама души, които биха се справили по-добре от Гонзо, ВКЛЮЧИТЕЛНО в настоящата ситуация.... ..

Ама само като СТД или като мултифункционално устройство?
И кои са тези, че съм малко любопитен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:05 pm 
Аватар

Абе стига бе даже и на трансферните му боНби Гарата, Грийн и Мюлдер натресе тренер Яската. Даже и с тези нищо не взехме, така че айде моля! Един СТД да се измерва по спортно-техническите му достижения! Спортни нямаме никакви, технически не знам! Тотален некадърник за такава длъжност!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:06 pm 
Аватар

Не можах да се сдържа. Пускам ви едно мнение, адски много приличащо на сегашните. Е, обектът на нападките е друг, ма няма значение :bigok

Цитат:
Кой докара Ели, Опоку, Силва, Йорданов, Прохазка, Марсиньо, Везалов, Пламен Димов, Милен Василев
:bigok :bigok :bigok

viewtopic.php?p=1382174#p1382174

Четете старите си теми и старите си мнения, щото тогава същите, дето плюят сега, плюха и тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:08 pm 
Аватар

tprodanov ще ти кажа само едно нещо, Гонзо като СТД може да вирее и съществува само в такава среда при нас за която отговарят Тодор Костадинов Батков или Иво Мазния Тонев!

При нормален собственик и нормален клуб, никой не би му позволил дори той сам да си помисли, че може да заеме този пост!

Освен това съм обеден на 1000% че сегашния му престой като директор на Герена ще е последен в кариерата му при нас, щом един ден реши да си тръгне. Или ако не е последен, то едва ли ще му се отвори нов шанс за подобен пост при нас в близките 15 години да речем след като си тръгне!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:08 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Алек, тая работа я знам. Ако селекцията на Гонзо е успешна, то тя е случайност. Ако е кофти - то тя е нарочно. Не виждам да си спомняш, че Мурсия беше 4ти избор, щото предишните 3 отказаха. Заради Батков :smt006
Колкото до въпросите, да въпроси са, защото отдавна спрях да ти отговарям - каквото имах да казвам, го казах. Ти сменяш непрекъснато уж основния ти въпрос - няма как все да отговарям на него. И продължаваш да вкарваш определения, което не ме кефи.

С това и със заключението по-долу приключвам темата:
СТД може да бъде оценяван единствено в що-годе прилична обстановка. Вината не е в него, не е в Стоев, не е в Илиев, не е и във Вуцан, Кокала, Борето или който и да е. Вината ВИНАГИ може да бъде единствено само в тоя, дето е постоянен фактор.

Пожелавам на всички разбирачи Гонзо да си тръгне скоро и да им се изпълнят мечтите. Г-н Батков, разбира се, не го пипаме. Тогава ще бъде просто - а, то и Батков е виновен, разбира се, ама Борето.....

Wildkid написа:
....

Т.е., вината за купата е в Гонзо?

По твоята логика, кой беше собственик при Сираков-Стоилов? Колко пари имаше тогава клубът? Какво постигнаха едните, за колко години? Какво постигна Гонзо, за колко години?

Много е крив Батков, най-крив от всички, но колкото повече омаловажаваш и се правиш, че не разбираш до какъв разпад ни е довел Георги Иванов толкова по-зле. На никой не му трябва бушон Георги Иванов, след като стои там вярва, че е в помощ на Левски, в такава ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:09 pm 
Аватар

Алек, а Илиан беше ли виновен? А като Наско и Мъри са били успешни, къде са? Гонзо ли ги изгони?

Последна промяна tprodanov на Вто Юни 16, 2015 12:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:09 pm 
Аватар

Adepta написа:

Никой не иска мултифункционален, а такъв който да разбира от това за което е назначен, без да се бута да шефства на всякъде! И от къде си сигурен, че някой го кара Гонзо да се прави на Шива, а не той сам да се бута на всякъде?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:12 pm 

Според мен, най - големият проблем на Гонзо в момента е в това, че се мисли за добър ръководител. А от това самочувствие без покритие страдаме всички, не пожелае ли да види, че пречи на отбора, скоро няма да се оправим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:13 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Не можах да се сдържа. Пускам ви едно мнение, адски много приличащо на сегашните. Е, обектът на нападките е друг, ма няма значение :bigok

Цитат:
Кой докара Ели, Опоку, Силва, Йорданов, Прохазка, Марсиньо, Везалов, Пламен Димов, Милен Василев

Четете старите си теми и старите си мнения, щото тогава същите, дето плюят сега, плюха и тогава.

А Тевия, Миро Антонов, Слори, Матондо, Щърков, Видович, Башлиев, Тодор Христов ? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:14 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Алек, а Илиан беше ли виновен? А като Наско и Мъри са били успешни, къде са? Гонзо ли ги изгони?

Ауу, колко красиво сменяш темата. :))))) Тук дори двамата човека които привлече към тезата ти, биха се изсмели. Разбира се, че Батков е виновен, но защо Гонзо не може да постигне и 1/100 от успехите на горните двама в абсолютно същата обстановка? Защото предполагам си спомняш покрай Беверен и Публикум колко пари имаше в отбора и какви селекции се правеха тогава? Как тогава започнахме да взимаме ТИТЛИ ( а, в момента сме СЕДМИ, СЕДМИ БЕ ЧОВЕК, СЕДМИ, това дори не съм ти го споменавал досега ) и участия из Европа? Значи безпаричието е константна величина и в двата случая, основната ти теза издиша? Има ли кадърни хора може, Георги Иванов от тях ли е за изискваната от него длъжност? Да или не? :)

Едит: Ако съмненията към Сираков и Стоилов, че са успешни са истински, а не някаква доза ирония, то абсолютно спирам да отговарям на мненията ти, защото просто няма смисъл, мислех че говоря със зрял човек. Това както казах важи, само ако не е ирония.

Последна промяна Alek на Вто Юни 16, 2015 12:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:15 pm 
Аватар

В същата обстановка Боримиров при двата си престоя като СТД - в единия ни донесе титлата през 2009, а в другия почти спечелихме дубъл през 2013.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:15 pm 
Аватар

Същата ще да е била, да :lol:
tprodanov написа:

Цитат:

Въй, Кратун :bigok :loser2
Alek написа:
....По твоята логика, кой беше собственик при Сираков-Стоилов? Колко пари имаше тогава клубът? Какво постигнаха едните, за колко години? Какво постигна Гонзо, за колко години?

Любимите ми сравнения. Значи Пенев е треньор нумеро уно на всички времена, а :strkstrk
G0nzi написа:
Adepta написа:

Никой не иска мултифункционален, а такъв който да разбира от това за което е назначен, без да се бута да шефства на всякъде! И от къде си сигурен, че някой го кара Гонзо да се прави на Шива, а не той сам да се бута на всякъде?

Отдавам това заявление на факта, че не си работил в такава среда, за да кажеш "ми то никой не го кара".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:16 pm 
Аватар

Същата обстановка? СЪЩАТА ОБСТАНОВКА? :ohmygod

Приятен ден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:19 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Приятен ден.

А, каква е обстановката? Йовов не си ли плати сам, за да играе в Левски? Каква според теб е била атмосферата? Или сигурно есента не се плащаха заплатите, когато реално завършихме седми? Много е лесно да се осланяш неплатените заплати през пролетта когато играехме срещу Марек и Хасково, че те са основната причина да сме супер некадърен отбор. Много изкусна се опитваш да лавираш, но просто разбери, че не ти се получава. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:19 pm 
Аватар

Adepta написа:
Отдавам това заявление на факта, че не си работил в такава среда, за да кажеш "ми то никой не го кара".

Работил съм и работя, и съм се нагледал на нахални некадърници алчни за постове, които като заемат си нямат и грам идея какво да правят, но замазващи очите на собственика колко много работа вършат. (не търси прилика).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 12:20 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Приятен ден.

E 2009 да не би да плувахме в милиони? Същата мизерия си беше и тогава, да е имало 1 или най-много милион и половина повече кинти!

Все пак помним какви велики селекции за без пари направихме летата на 2008 и 2009! :smt005 :smt005 :smt005 Гошо певеца, Бистрон и те така! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]