forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 28, 2025 12:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:40 am 
Аватар

Хаха, да, казвам го, също така добавям и, че Гонзо избира куп куци коне с много големи заплати от позиция седмо място. Обвинявам го и за редица лъжи, намаляване на реномето на отбора и превръщането му в абсолютно нежелано работно място. Защото всеки български футболист знае, че при 3 слаби мача си заминава, да не мислите, че футболистите не си говорят по между си и не знаят какви ги върши с набелязаните от него? ( Огнянов, Крумов, Велев, Балтанов, вратарчето от Славия и Т.Н.) Каква сигурност би имал Мариан Огнянов примерно, за да дойде при нас? А, за чужденците го каза някой по-нагоре... защо ни е Буш, когато имаме Валери. Дано ясно съм ти отговорил за СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКИ неща, а не да се захващаш за неплатените заплати в КРАЯ на сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:42 am 

Според мен на Буш си му платиха. Миналата година бая лев мина през чорбата - първо 5-те милиона китайски, които сега петолъчката дължи на Лира. После същият размер заем от Манджуците.

Грам сравнение нямат нашите разходи с техните. Поне за миналата година :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

tprodanov написа:
Т.е., да не бяхме взимали никой и да играем с 13 човека. Или юноши :D

Или по-скоро вместо 10 некадърника 2-ма които могат с общия сбор на заплатите на некадърниците. Според теб от мега сделките със Стефано и Наумовски на далавера ли сме, че изгонихме Гуфи? Слагаме чисто финансовата страна, без да гледаме какви спортни резултати имаха двамата му заместника.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

tprodanov написа:

Страхотен аргумент. Интересно други отбори как намират по-качествени чужденци, за които после ние бленуваме, на по-ниски заплати. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:43 am 
Аватар

Щом стигаме до там да се питаме каква сигурност би имал мангала от Лом, че да дойде при нас, значи всичко е ток. И за тоя ток може да благодарим от г-н ТКБ през този със сафарито и книгите до тоя дето си вдига телефона. Бял ден да не видят, майка им да еба!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:44 am 
Аватар

Los Zetas написа:
Еми сметни си трансферните недоразумения лятото и ето къде е разликата в заплатата на Буш.Важното е че си карахме цяла година с нападател и половина и всичко беше чики-рики :strkstrk

Лятото има Валери и Валери. Ако някой знаеше предварително, че Валери ще отиде в Италия след един месец, да беше казал предварително да го изгонят, а на Буш да се даде по-голяма заплата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:44 am 
Аватар

Алек, ако написаното от теб е вярно, то в съблекалнята щеше да е един кошмар. А аз твърдя, че в отбора няма скандали, духът и екипността са на достатъчно ниво, за да стоят 5 месеца без заплати. Бих казал дори, лоялността във футболистите е на възможно най-високото ниво у нас.
Като кратък извод, моето и твоето мнение са противоположни. Единият от двама ни греши жестоко. А скандали няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:45 am 
Аватар

Нас ни е имало и ще ни има, ония се обединяват, преструктурират и го лапат на всеки. Докато Гонзо ни е СТД заставам зад него. :lsfc3

Поствам го и тук, мнение от свинския форум от днес:

Цитат:
Добър ден и от мен, пичове. Днес наистина е D-Day - надявам се да празнуваме Деня на победата скоро, а не да живеем във фашистки гнет! :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:46 am 
Аватар

Хубаво си беше, като Проданов пишеше само в неговата си тема :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:48 am 
Аватар

Другото ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важно за което го обвинявам е, че искаме да градим отбор 2-3 трансферни прозореца, искаме време, търпим смехотворни резултати и накрая се оказва, че футболистите от 10те новопривлечени решаваме, че искаме да оставим трима. ( Аниете, Бедоя и Абди ) Единия е с договор за 1 година, другият е под наем и вече чак при третият сме постигнали колосалния успех при договорите - двугодишен договор. Т.е. той създава един омагьосан кръг, страх от избора си, първо да не вземе 10 човека с +2 години договор, защото после ще трябва да дава обяснения като иска да ги гони и им се плаща, а второ добрите футболисти с 1 сезон тук супер лесно си намират отбор с големи заплати и си заминават без пари. Спомняте ли си кога за последно сме продали футболист за пари под ръководството на Гонзо? ПРИ НЕГО НЯМАМЕ ТАКЪВ ПРИХОД, защото той сам не си вярва на преценката и не предлага качествени договори. Другото защо изобщо имаме такава длъжност след като когато има разговори за пари всичко се решава от Иво Тонев? Защо треньорът не си избира играчите и директно Тонев не води разговорите с тях? Гонзо избира играчите, Тонев договаря заплатите и на треньорът му се спускат "одобрени" от него футболисти?!

Последна промяна Alek на Вто Юни 16, 2015 10:52 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:49 am 
Аватар

Да умират в комунизъм във В група тия, ако все още имат отбор!

Аз предлагам длъжността СТД да се закрие и Гонзо да поеме длъжността психолог. И без това ни трябва един. Ще ги мотивира и сплотява. СС да си поеме одобряването на футболисти и тренировките, а Спящият перчем да им договаря парите и договорите. Нали той е чичко-паричко сега и без това.

П.П. Алек лекичко ме изпревари. :loser2

Последна промяна АвстралиецО на Вто Юни 16, 2015 10:51 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:50 am 
Аватар

tprodanov написа:
Алек, ако написаното от теб е вярно, то в съблекалнята щеше да е един кошмар. А аз твърдя, че в отбора няма скандали, духът и екипността са на достатъчно ниво, за да стоят 5 месеца без заплати. Бих казал дори, лоялността във футболистите е на възможно най-високото ниво у нас.
Като кратък извод, моето и твоето мнение са противоположни. Единият от двама ни греши жестоко. А скандали няма.

Е, да де, то за това подготовката започва с цитирам от теб "10 юноши и трима футболисти", защото не е имало скандали и всички са много доволни. ;))) Или сигурно не ти изброих 5 футболиста и има поне още 10 които са надигнали вой от своеволията на СТД. И все пак, по-важно ми е да ми отговориш на горният пост, тук по тази линия мисля, че приключихме доста красноречиво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:51 am 
Аватар

Батков ли е виновен, че завършихме на 7 място? Локо Сф, Ботев и свинете по-богати ли бяха от нас? Колко пари трябва да има един отбор, че да бие Марек?
Батков е виновен за куп неща, включително и назначаването на Гонзо за СТД. Ама недейте да отричате вината на Гонзо за купищата резили, които ни се случиха в последно време. Визирам най-вече униженията от свинете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:51 am 
Аватар

Kryten написа:
Да не пропусна да припомня на аудиторията, че бленуваният в момента (от хер СТД) Алекс Колев можеше да бъде взет за стотинки преди година. Но кой би взел нещо евтино, като може да се плати дебело и да се наложи да се правят договорки?

За това определено Батков е виновен, че е сложил този СТД.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:53 am 
Аватар

Alek написа:
tprodanov написа:

Е, да де, то за това подготовката започва с цитирам от теб "10 юноши и трима футболисти", защото не е имало скандали и всички са много доволни. ;))) Или сигурно не ти изброих 5 футболиста и има поне още 10 които са надигнали вой от своеволията на СТД. И все пак, по-важно ми е да ми отговориш на горният пост, тук по тази линия мисля, че приключихме доста красноречиво.

Т.е., има скандали, но стоят без заплати по 5 месеца :bigok
Кои са тия, дето са надигнали вой? Щото ти посочи един, и то изгонен. Ако ще съдим по мнението на изгонен, ае нема нужда, а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:54 am 
Аватар

Росен написа:
Батков ли е виновен, че завършихме на 7 място? Локо Сф, Ботев и свинете по-богати ли бяха от нас? Колко пари трябва да има един отбор, че да бие Марек?
Батков е виновен за куп неща, включително и назначаването на Гонзо за СТД. Ама недейте да отричате вината на Гонзо за купищата резили, които ни се случиха в последно време. Визирам най-вече униженията от свинете.

Да, Батков е виновен. И тук не е въпрос на пари, а на цялостна обстановка, структура и какво ли не. И за да те изведа от примера с Марек, кой е виновен да не бием Черно Море на финала? Кой, Гонзо ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:54 am 
Аватар

Сега се сетих как Гонзо разпалено обяви как вече щяло да се подписват само договори по 1 година за да не правели проблеми играчите като ги гонят. Вече берем плодовете на тази политика :strkstrk А, всъщност, човек като се замисли, тази 'политика' говори красноречиво за това как Гонзо оценява селекционните си възможности. А вчера му писнало да гради нов отбор! Шизофрения :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:55 am 
Аватар

tprodanov написа:
Росен написа:

Да, Батков е виновен. И тук не е въпрос на пари, а на цялостна обстановка, структура и какво ли не. И за да те изведа от примера с Марек, кой е виновен да не бием Черно Море на финала? Кой, Гонзо ли?

Да, остави отбора с поливин нападател.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:56 am 
Аватар

tprodanov написа:
Росен написа:

Ах, ти колко се правиш, на мен ми направи забележка, че ти отговарям с въпрос, а ти тук го правиш същото? Определено се наслаждаваш на скандалите, но тук здраво издишат тезите ти, по-добре иди в темата за кръстовищата и магистралите. Защото с всяко мнение тук започваш да си противоречиш на горното. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:57 am 
Аватар

G0nzi написа:
tprodanov написа:

Или по-скоро вместо 10 некадърника 2-ма които могат с общия сбор на заплатите на некадърниците. Според теб от мега сделките със Стефано и Наумовски на далавера ли сме, че изгонихме Гуфи? Слагаме чисто финансовата страна, без да гледаме какви спортни резултати имаха двамата му заместника.

Знаеш ли, когато правиш екип, и в този екип на база на поставения ти бюджет, слагаш и таван на заплатите, то този таван важи за всички. И няма как някой да получава повече от тавана, ако ще да е Меси и да играе не за двама, а за 11. :smt006

G0nzi написа:
Да, остави отбора с поливин нападател.

Как точно го остави?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Докато въртим плочата "Гонзо е виновен, Тара е виновен" за 248-ми път, дочух, че вчера е имало преговори за продажба на любимия ни клуб. Между , цитирам "Чорни и хората на Бойко"..... Сделка няма. Чорни иска 5 милиона евро, а хората на Бойко искат клуба за без пари..... Не знам колко е вярно, нито кои са "хората на Бойко", но за съжаление нямам причина да се съмнявам в човека, от когото го чух....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Ми според мене не беше работа на Батков да намери нападател, който да може да вкарва поне на празна врата.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Ставате смешни с тая сляпа защита на Гонзо ... От сега мислете оправдания за следващите осирания, защото те са неизбежни. Гонзо няма капацитета за спортен директор и това е цялата истина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:58 am 
Аватар

Alek написа:

Ах, ти колко се правиш, на мен ми направи забележка, че ти отговарям с въпрос, а ти тук го правиш същото? Определено се наслаждаваш на скандалите, но тук здраво издишат тезите ти, по-добре иди в темата за кръстовищата и магистралите. Защото с всяко мнение тук започваш да си противоречиш на горното. :)

Затова ли правиш остър завой и бягаш от темата?
Тезата ми е, че Батков затрива клуба от години и той върви постоянно надолу независимо дали СТД е Сираков, Боримиров или Гонзо, и независимо от 20те треньора, минали от тук. Издиша ли тая теза? Чакам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:59 am 
Аватар

Росен написа:
Ми според мене не беше работа на Батков да намери нападател, който да може да вкарва поне на празна врата.

Ми Гонзо докара такъв, ако не бъркам? От мнението ти, да разбирам ли, че за отпадането на финала е виновна селекцията?

Последна промяна tprodanov на Вто Юни 16, 2015 10:59 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 10:59 am 
Аватар

tprodanov написа:
Alek написа:
tprodanov написа:

Т.е., има скандали, но стоят без заплати по 5 месеца :bigok
Кои са тия, дето са надигнали вой? Щото ти посочи един, и то изгонен. Ако ще съдим по мнението на изгонен, ае нема нужда, а?

Приятелю, какво да прави професионален футболист март месец в разгара на сезона? Да си търси нов отбор? А, за втората част дори няма какво да коментирам и ти знаеш перфектно отговора. Пак ще те насоча към друга тема, защото логиката ти тук вече е осмивана от доста хора и само ти не го разбираш. А, ако все пак решиш да си твърдоглав, отговори на по-горното ми мнение от цитираното. ;))

Последна промяна Alek на Вто Юни 16, 2015 11:03 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 11:03 am 
Аватар

tprodanov написа:
Alek написа:

Затова ли правиш остър завой и бягаш от темата?
Тезата ми е, че Батков затрива клуба от години и той върви постоянно надолу независимо дали СТД е Сираков, Боримиров или Гонзо, и независимо от 20те треньора, минали от тук. Издиша ли тая теза? Чакам :smt006

Тази тема не издиша, издишат само опитите ти да изкараш, че това което ни сервира Гонзо от години е нещо добро, а аз не мога да се сетя положителен ход, наистина. Тъкмо разкара едни малоумници и ни напълни с други, тъкмо каже, че ще сме принципен клуб и привлече Минев. Нещата са ХИЛЯДИ, а едно добро, положително не се сещам. А, ако имах мечтата като теб да получа отличието "спечелих спора" лесно можеше да ти кажа, че ти си човекът сменил темата и обобщил над "спортно-техническите" въпроси и напуснал основната тема, но реално няма никакъв смисъл. ;) Чакам си отговора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 11:04 am 
Аватар

За момента са напуснали Пацо, Домовчийски, Велев и Аниете. Т.е., тезата ти за някакво разбягване издиша - от всичките тях, единствено Аниете напуска по собствено желание.

Колкото до въпросът ти какво да прави футболиста, примери в други тобори достатъчно. Ако не си ги забелязал, не е мой проблем.

ПП Реплики от рода - това било осмивано от други хора, тук си се изложил, пиши другаде... общо взето единствено показват неувереност в собствената теза и търсене на виртуална подкрепа от другаде. Няма смисъл от това. Ако можеш - пиши нормално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 11:05 am 
Аватар

tprodanov написа:
Росен написа:

Ми Гонзо докара такъв, ако не бъркам? От мнението ти, да разбирам ли, че за отпадането на финала е виновна селекцията?

Ако говориш за Гара Дембеле преди години ще се съглася. Ако говориш за Гикиевич - даже не ми се коментира. Само му виж статистиката на тоя пинокио.
Целия трагикомичен сезон е благодарение на селекцията. От взимането на неадекватния Кунчев, от липсата на резервна скамейка, от липсата на читави играчи на някои позиции. И равносметката можеш и сам да си я направиш. Прасетата ни бият като брашнян чувал, Славия ни бият 3 пъти поред с 3 гола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2015 11:07 am 
Аватар

tprodanov написа:
Росен написа:

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]