Goviado написа:
Цитат:
Акам на помощта ви. С откат.
https://www.facebook.com/samuilpetkan/p ... 0497762418Акай навътре, деба цифката чорбарска!
Доста общи приятели имам с тоя дришък. Вразумете го посредством шамари или виртуални токати.

Червените са доста за съжаление. Този уж има претенции да е по-ориентиран, но явно без много покритие. Или най-малкото в този пост повтаря глупостите без никакво покритие.
1. Любимата ми - Години наред, различни собственици, влошавали сесека с абсурдни договори, а държавата не направила нищо. Ако не са разбрали червенковците, те вече от доста години
не са държавен отбор. СЕСЕКА Е ЧАСТЕН отбор и държавата няма право да се меси в управлението му. Това е все едно аз да имам собствено заведение, ама в един момент държавата да дойде при мен и да ми каже "виж сега, ти май нещо не си управляваш заведението правилно, виж какви заплати даваш на сервитьорите, виж какви продукти зареждаш... я да намалиш малко заплатите, я да замениш това с онова..." ми няма как да стане, защото заведението си е мое и ако искам ще го въртя на печалба, ако искам ще го фалирам след 1 месец. Ако държавата ми се месеше, нямаше да имам заведение и щях да си бия шута от тук.
Не може да сравняваш футболен клуб с банка и да го даваш за пример

то няма какво да коментирам тук.
2. Тази база на школата кога като имот е била тяхна? Те реално какви имоти имат? Стадион, бази, зали? Или просто ползват срещу някакви договори. Ама да твърдиш, че крайно неподдържаната, занемарена база е била по-добре да си виси там, вместо в София да има една ЕДИНСТВЕНА и що-годе читава зала е МЕГА НАГЛОСТ! И после супер глупостите, че се пълнила само за чалга концерти...
3. Стадионът за който уж единствени плащали наем. Това, че някъде се е водило, че дължат наеми, НЕ ЗНАЧИ, че са ги плащали. Колко години са си плащали редовно наемите? Я да видим документи. Това е много слаба манипулация за глупаци, че едва ли не тези наеми затруднявали клуба и заради тях, той не можел плаща другите данъци и заплати. А реално те не плащат нищо, нито данъци, нито наеми, нито ток, че и заплати.
Държавата НЕ трябва да се меси във футбола, защото става дума за частни клубове. Държавата, трябва да оказва помощ по-скоро със странични свързани неща. Даване на концесии, инфраструктура около стадиони, зали, пътища до тях, градски транспорт, охрана на обществените места в близост до съоръженията и т.н.