forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 11:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 10:51 am 
Аватар

kejual88 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 10:52 am 
Аватар

Градев много говори, ама реално не става нищо от това, което приказва. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 2:06 pm 
Аватар

Макарона написа:
Цитат:
Левски преговаря със защитника на Ботев (Пловдив) Даниел Златков. Наричаният “българският Роналдо” бранител заради физическата прилика вече е дал съгласието си да играе на "Герена". Сега остава само да се уточнят финалните детайли по трансфера.

спортал

Страшен некадърник. По-добре да останат Нину и Белаид, че с двойка Стойчев-Златков, може да завършим и с отрицателна г-р първенството. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 2:11 pm 
Аватар

Нали един подобен игра при нас. Едно крило от Миньор, приличаше на тоя, пак Роналдо му викаха май? :roll:

П.П. Намерих го. Милен Василев - пернишкият Гарет Бейл :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 2:37 pm 
Аватар

Ебаси недоносчето беше тоя. :smt115
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 2:40 pm 
Аватар

Покрай Прохазка, Димов и Везалов доста хора биха изглеждали недоносчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 2:58 pm 
Аватар

3а Димов доста ме е яд и ако бих избирал между него и Старокин, винаги бих избрал Димов. Даниел, де, не Пламен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 3:04 pm 
Аватар

Защо те е яд? Почти (пълен) безкадърник без грам чувство за позициониране, никакъв пас и спиране и слаба игра с глава + вкарващ си автоголове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 3:10 pm 
Аватар

:bigok

Аз и Велев харесвах, не ми обръщай внимание :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 3:16 pm 
Аватар

Велев до контузията беше прилична резерва, т.е. вместо да се пусне юноша, се пуска Велев, който да се справи прилично. Разбира се нашето треньорско ръководство очакваше от него едва ли не да е минимум Пирло на Балканите и затова така се получават нещата. Има го и другото, че като излезеш на Герена и на 2тория сгрешен пас и неспиране на топката, 1000 човека ти ревнат и се насираш. Типичен пример за футболист с прилични качества е наш Лъчко. Нищо, че е израснал на Герена, насира като му викнат 3 пъти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 3:18 pm 

Коце Маца написа:
Ако SZ_FEN ни беше спортно-технически директор вече да сме в Б група с тези идиоти, които ни предлага. :bigok

ПП: Абсолютно нито един дърводелец от Локо София не е за Левски :!: :!:

Хе-хеее, щото с трансферите на Гонзо сме страшилището на А група :bigok .

Както вече писах, Берое е моя еталон за селекция в А група.

Цитат:
Берое проявява сериозен интерес към дефанзивния халф на Локомотив София Евертон Джилио Том, твърди "Тема Спорт". Бразилецът е попаднал в плановете на треньора Петър Хубчев за подсилване на тима преди участието в Лига Европа.

Вероятността 29-годишният футболист да започне подготовка със старозагорците е много голяма заради факта, че в момента "железничарите" са без лиценз за "А" група, а той самият е с изтичащ договор.

Този НЕ Е за нас. Безплатен е, висок е, има физика, пресира здраво в центъра на терена и умее да подава от време на време.

Tотално дърво е. Точно като половината отбор на Черно Море.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 3:22 pm 
Аватар

Този не е нищо особено, но определено е по-добре от орльо. Лошото е, че Гонзо май не знае тел. номер на Гошо Марков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 3:29 pm 
Аватар

Ако искаш да си говорим сериозно - не виждам защо да не се очаква сносен играч, който е бил основна фигура в отбор като Берое, да не е добър.

Ще ти отговоря и защо ми харесваше Димов с риск да бъда баннат или минимум 2000 души да ме добавят във врагове. Първите добри игри на Гаджев бяха, когато играеше със Сърмов, а след това му спореше, когато играеше със научен играч в дефанзивен план като Грийн. Разбира се, почти всичките ни нови треньори се правят на минимум Анчелоти и идват с нагласата да играем минимум като Барса, за да се кефят 1000 души на Герена, и се пускат само нападатели и атакуващи халфове, което ни изяжда главата. Най-пресният пример е точно от преди седмица.

Да се върна на темата с Гаджев - играеше сносно, когато имаше така нареченият "разбивач" (тъпо клише) в халфовата линия до себе си. Дали е нужен такъв играч е относително да се каже - зависи от много, много неща. 3а мен Димов единствено в последните години се доближаваше до такъв тип играч - не случайно той и Грийн са ни единствените двама поливалетни играчи в последните години - халф + Ц3. Такива примери в големият футбол са Масчерано и Давид Луис.

Та, ако Сърмов играе на нивото, на което игра преди контузията, според мен е грешка да махаме Гаджев. Не, че няма да си го върнем след максимум година и половина, де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 3:39 pm 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Ако искаш да си говорим сериозно - не виждам защо да не се очаква сносен играч, който е бил основна фигура в отбор като Берое, да не е добър.

Ще ти отговоря и защо ми харесваше Димов с риск да бъда баннат или минимум 2000 души да ме добавят във врагове. Първите добри игри на Гаджев бяха, когато играеше със Сърмов, а след това му спореше, когато играеше със научен играч в дефанзивен план като Грийн. Разбира се, почти всичките ни нови треньори се правят на минимум Анчелоти и идват с нагласата да играем минимум като Барса, за да се кефят 1000 души на Герена, и се пускат само нападатели и атакуващи халфове, което ни изяжда главата. Най-пресният пример е точно от преди седмица.

Да се върна на темата с Гаджев - играеше сносно, когато имаше така нареченият "разбивач" (тъпо клише) в халфовата линия до себе си. Дали е нужен такъв играч е относително да се каже - зависи от много, много неща. 3а мен Димов единствено в последните години се доближаваше до такъв тип играч - не случайно той и Грийн са ни единствените двама поливалетни играчи в последните години - халф + Ц3. Такива примери в големият футбол са Масчерано и Давид Луис.

Та, ако Сърмов играе на нивото, на което игра преди контузията, според мен е грешка да махаме Гаджев. Не, че няма да си го върнем след максимум година и половина, де.

Ванка, ние не махаме никой, по принцип :smt006 . Димов става за централен защитник и до там. За халф, тип разбивач, в днешно време се изисква и да можеш да подадеш, а той това не го можеше. В нашия случай, оптимален вариант е Сърмов и Бедоя. Гаджев просто стана излишен и май повече пречи....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 3:51 pm 
Аватар

Гаджев и Сърминьо отдавна са свършили за футбола, но с оглед ситуацията в момента, разбира се, че ще са полезни. Конкретно за Гаджев той от доста време е приключил и ако му се извади статистиката за точен/неточен пас, направени фаулове/картони, голове и т.н. ще излезе нещо страшно. Може би след последните добри игри в Европа трябваше да бъде продаден.

Колкото до умението да се играе на няколко позиции - това зависи от футболния интелект и не мисля, че димов има такъв. Грийн беше страшен играч и неслучайно направихме много добри мачове в Европа. Примерът с Масчерано е добър, но не забравяй, че пред него играе бускетс, който измести яя туре и самия масчерано.

Принципно играта, която Мъри наложи, предполага дефанзивен халф, който да е връзката м/у разиграващия халф и защитата, т.нар. позиция на "Макелеле". И за мен този играч е най-важният в халфовата линия, тъй като в дефанзивен план отборът играе много по-спокойно, а има ли спокойствие играта върви. Същото е, когато знаеш, че имаш добър вратар, който би могъл да те спаси, ако направиш грешка. В атакуващ план е много важна позицията на т.нар. 10ка - този, който може да даде решаващ пас, или да вкара гола. Неслучайно повечето ни добри мачове са били, когато на тази позиция сме имали много добър играч от чужбина - Бардон,Тасевски,Аниете. На Бедоя също позицията му е там, а не разиграващ халф, но просто няма къде да играе.
А нашите треньори очакват от Гаджев да може да играе на 3 позиции в халфовата линия, нещо, което не може да стане.

Съжалявам за дългия пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 3:58 pm 
Аватар

Никич, :smt023 . Не искам да влизам в спор какво е "разбивач", съгласен съм с виждането за тази позиция. Напълно съм съгласен, но такива играчи струват лев, а не показваш, че ще закупуваш на мажоритарния пакет скоро :bigok 3а България играчи тип Димов ни стигат да бием като гости Ловеч, Берое и Черно Море, вервай ми. Дъртите тактики на САФ, с който биеше Арсенал и Тотнъм (давам ги като пример за офанзивни отбори) като гост, а и като цяло биеше в ШЛ, биха ни били перфектни за 5-6 поредни титли.. :strkstrk

Вече кой как вижда тази позиция в халфовата линия е относително. Преди 2 месеца играх срещу отбор, който играеше 3-5-2 с либеро, при което въпросното либеро стоеше на 10 метра зад защитата и ги бихме 8:1, щото 3 пъти покри скандални засади :strkstrk Което искам да кажа с това е, че всеки треньор си има виждания. На теория можеш и Гаджев да го върнеш яко отзад, а до него да сложиш млад офанзивен играч, стига да накараш Гаджев да стой отзад, да мълчи пред треньора и да бъде истински капитан. На теория.

Да, трябва да може да подават. Но като не може да подава толкова добре, 2-та халфа пред въпросният разбивач, ще направят едно усилие повече и ще ги научиш да поемат малко по-навътре в нашата половина, като отнемем топката, а вместо това ще заложиш на бързи крила. Добри крила има повече отколкото добри халфове. Пак - всичко е въпрос на гледна точка.

Suum cuique, :smt023 . Въпросът е, че лесно отписваме играчи, а в нашата реалност не мисля, че не може да са полезни. Но пак стигаме до мотивация. Гаджев вероятно е свършил, да.

Специално за селекцията ни - не мисля, че има разлика кого ще купим, смятам, че всички нови ще са голям ташак :roll:

И аз съжалявам за дългия пост. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 4:16 pm 
Аватар

Е то това, че караме гаджев да играе по-назад, ама той горкият не иска, мързи го и т.н. Иначе с всичко съм съгласен с теб. А най-логичното е, че като нямаш пари, залагаш на най-евтиното - юноши. Не казвам, че нашите са супер, но биха свършили работа особено в сегашната ситуация. Примерно орачев може да играе повече, ако не се насира всеки мач, може и да стане за нещо. Ама трябва и разбиране от публиката, което за съжаление в Левски няма как да стане.

Да видим какво ще стане. Аз лично не съм оптимист, както се казва: нищо не очаквам и пак съм разочарован.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 5:06 pm 
Аватар

Тоя Евертон Джилио Том има типичната селска мутра на играч на Чавдар / Бяла Слатина /, Ком / Берковица / и Паламуд / Мичурин /

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 5:45 pm 
Аватар

3а Димов доста ме е яд и ако бих избирал между него и Старокин, винаги бих избрал Димов. Даниел, де, не Пламен :bigok

Не ми беше идеята да обидя кой да е от тия футболисти. Май не ме разбра. Димов си оставяше белия дроб, сърцето и бъбрека на терена и това си пълнеше душата. Предпочитам да имаме 11 такива играчи пред тактически научени и технични играчи тип - бог Аниете. Може би поради тая причина и английския футбол ми е 2-ят най-любим след българския :bigok Пълно е само с такива играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 6:03 pm 
Аватар

СпециалистО написа:
Ебаси недоносчето беше тоя. :smt115
Изображение

Предупреждавайте преди да пускате толкова близък кадър на Везалов, баси

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 6:28 pm 

Mr. Smith написа:
Тоя Евертон Джилио Том има типичната селска мутра на играч на Чавдар / Бяла Слатина /, Ком / Берковица / и Паламуд / Мичурин /

Точно това бачи е играча от който имаме нужда. А ако може да имаме и един нападател с подобна физика, ей тъй ако ни се наложи някой път, аз лично ще обявя селекцията за успешна.

Ние сме пълни с футболисти между 1.69 и 1.76, с физика на Мерилин Монро, чиято истинска позиция е зад нападателя - Аниете, Бедоя, Гаджев, Б. Цонев, Р. Цонев. Прохазка също играе на този пост, само дето е по-як физически.
Ние разбира не оставяме това да ни притеснява и смело ги слагаме на бекове, крила, врата и т.н.

Хайде да излезем от стереотипа, че дефанзивния халф трябва да е с ръста на Шуменския Деко, техниката на Меси и да е играл като ляво крило преди това.

В момента имаме нужда на този пост от един дънер лъхащ на Нова Загора или Калахари, който само като пръдне до халфовете на Морето и Свиняспор те да се насират. Ако има и елементарно чувство за пласиране и от всеки 3 паса 1 му се получава, няма какво да чакаме.

Всеки се кефи на Бедоя-дефанзивен халф като бием Лудогорец. Не ви чувам гласовете като разни паланkaджийски отбори като Монтана, Бероe и Черно Море ни разнасят като пръскачка из лозе.
Нека си имаме и Бедоя и въпросния дънер, а СС да решава кого да използва според ситуацията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 6:40 pm 
Аватар

Качествен опорен халф в България е само селяка Дяков, всичко друго е алеле майко. Без значение дали играе за чорбое, еклерите, латекса или за нас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 6:50 pm 

We_Are_Levski! написа:
Качествен опорен халф в България е само селяка Дяков, всичко друго е алеле майко. Без значение дали играе за чорбое, еклерите, латекса или за нас!

Бачи и този беше свободен агент като си тръгна от Локото и за този във форума се обясняваше, че е селяндур, дърво, капут, лайнар и не знам си какво още и за това не си струвало да го вземамe, пък и колкото повече го гледаме, толкова повече каресваме Тасевски, Бардон и Шуменския Деко като дефанзивни халфове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 7:20 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
We_Are_Levski! написа:

Бачи и този беше свободен агент като си тръгна от Локото и за този във форума се обясняваше, че е селяндур, дърво, капут, лайнар и не знам си какво още и за това не си струвало да го вземамe, пък и колкото повече го гледаме, толкова повече каресваме Тасевски, Бардон и Шуменския Деко като дефанзивни халфове.

Дяков е искан от нас когато изтече договора му с илиенци. Но селяците изскочиха с по-добра оферта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 7:23 pm 
Аватар

Аз пък за друго си мечтая, най-после да имаме един сезон в който на левия бек ще играе лев бек, на десния десен, опорен халф ще играе опорен халф, офанзивен халф офанзивен, на крилата истински крила и на поста на нападателя истински нападател. Поне един сезон в който някой да не трябва да играе чужд пост и да замества друг. Сезон в който всеки ще играе на поста за който е взет! :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 7:31 pm 
Аватар

Само Калоян Караджинов ще ни извади от блатото :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 7:39 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Аз пък за друго си мечтая, най-после да имаме един сезон в който на левия бек ще играе лев бек, на десния десен, опорен халф ще играе опорен халф, офанзивен халф офанзивен, на крилата истински крила и на поста на нападателя истински нападател. Поне един сезон в който някой да не трябва да играе чужд пост и да замества друг. Сезон в който всеки ще играе на поста за който е взет! :pastor

:strkstrk :smt005
От почти десет години май не се е случвало за жалост, чак ме напуши на смях...деба... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 9:24 pm 

New Order написа:
SZ_FEN написа:
We_Are_Levski! написа:

Дяков е искан от нас когато изтече договора му с илиенци. Но селяците изскочиха с по-добра оферта.

Говорех за реакцията във форума

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 06, 2015 9:26 pm 

We_Are_Levski! написа:

Dream on

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 07, 2015 1:12 am 
Аватар

Никич, :smt023 . Не искам да влизам в спор какво е "разбивач", съгласен съм с виждането за тази позиция. Напълно съм съгласен, но такива играчи струват лев, а не показваш, че ще закупуваш на мажоритарния пакет скоро :bigok 3а България играчи тип Димов ни стигат да бием като гости Ловеч, Берое и Черно Море, вервай ми. Дъртите тактики на САФ, с който биеше Арсенал и Тотнъм (давам ги като пример за офанзивни отбори) като гост, а и като цяло биеше в ШЛ, биха ни били перфектни за 5-6 поредни титли.. :strkstrk

Вече кой как вижда тази позиция в халфовата линия е относително. Преди 2 месеца играх срещу отбор, който играеше 3-5-2 с либеро, при което въпросното либеро стоеше на 10 метра зад защитата и ги бихме 8:1, щото 3 пъти покри скандални засади :strkstrk Което искам да кажа с това е, че всеки треньор си има виждания. На теория можеш и Гаджев да го върнеш яко отзад, а до него да сложиш млад офанзивен играч, стига да накараш Гаджев да стой отзад, да мълчи пред треньора и да бъде истински капитан. На теория.

Да, трябва да може да подават. Но като не може да подава толкова добре, 2-та халфа пред въпросният разбивач, ще направят едно усилие повече и ще ги научиш да поемат малко по-навътре в нашата половина, като отнемем топката, а вместо това ще заложиш на бързи крила. Добри крила има повече отколкото добри халфове. Пак - всичко е въпрос на гледна точка.

Suum cuique, :smt023 . Въпросът е, че лесно отписваме играчи, а в нашата реалност не мисля, че не може да са полезни. Но пак стигаме до мотивация. Гаджев вероятно е свършил, да.

Специално за селекцията ни - не мисля, че има разлика кого ще купим, смятам, че всички нови ще са голям ташак :roll:

И аз съжалявам за дългия пост. :loser2

Ванка, дълги постове, НЕ ЧЕТЕМ :blass. Твоя го прочетох, апропо. И съм съгласен с всичко.

Най-лошото е, че след финала, почти веднага получих "сигурна" информация, че Мустака си тръгва. После не беше толкова сигурно, a накрая сигурно и няма да стане факт. Признавам си, че се страхувам от продължаващото вече няколко години мачкане на отбора ни. Също така, това мълчание от НКП въобще не ми харесва. Златин можеше да бъде всякакъв, но поне имаше мнение и не се страхуваше да го изкаже. Докато Гугутката, явно е просто един параван.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]