forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 6:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2015 11:25 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Какви неустойки?

Финансови- на наумовски, на кунчев, на димитров, на крумов, на балтанов, на мурсия...
SZ_FEN написа:
Подготовката започна само след 10-11 дена. Би било добре поне част от трансферите да бъдат осъществени до тогава.

:smt005
Кога в нашия клуб селекцията се е осъществявала навреме? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2015 11:31 pm 
Аватар

Всъщност, не знам дали нарочно си ги подбрал, но за НИТО ЕДИН от изброените, Левски не дължи неустойки. Ей така тръгват митовете, някой си измисля факт, възмущава се от него, после се наслагват изводите, пък това, че фактът не е верен... на кой му пука :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2015 11:41 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 Проданов пий си хапчетата....
Специално Мурсия си му дължахме неустойки? Мисля и на Крумов, за другите не помня.
Да в момента не дължи, защото ги плати :smt006 Въртиш, въртиш и все ти да си прав деба :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2015 11:42 pm 
Аватар

Всъщност само на Мурсия неустойката е 40 000 евро, дали са му я платили, не знам.....за другите не знам, как са ги изгонили, но на слависта и Нумовски май също беше платено....

п.п. мда....оказах се прав.....

Цитат:
„Сините” дължат около 40 000 евро неустойка на испанеца заради прекратяването на договора му след само 2 месеца миналото лято. Тъй като не могат да преведат сумата наведнъж, от „Герена” са предложили вариант на наставника да му платят 30% от сумата, а останалите.
Изглежда тази схема не се харесва особено на Мурсия, тъй като споразумение на този етап няма, но това няма да има значение за получаването на лиценз на тима за първенството у нас, тъй като критериите за „А” група са по-ниски.
Освен това Левски ще изчака да види дали изобщо ще има смисъл тимът да взема лиценз за Европа. При положение, че тимът отпадне от турнира за Купата на България от Лудогорец, това ще се обезсмисли, тъй като класиране за Лига Европа през първенството няма как да се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2015 11:54 pm 
Аватар

Проданов е почти прав :smt006 :bigok

Крумов си тръгна без да иска неустойка, а само заплати. Същото стана и при Огнянов. Кунчев си тръгна без неустойка също. Димитров сам поиска да си прекрати договора. Балтанов прекрати по взаймно съгласие :wink:

На Мурсия дължим неустойка, но това е практика в 95% от случайте, като уволниш треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2015 11:55 pm 
Аватар

Лошото е че повечето от трансферите на Царя не издържат повече от 6 месеца след като ги е взел сам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 04, 2015 11:58 pm 
Аватар

Всъщност съм прав изцяло, пил съм си хапчетата и водката и бирата.

http://levski.bg/news_id.php?news=174147

Аре по-леко с квалификациите и съветите, и ако може нека не помним колкото врабче.

Лошият Гонзо с неустойките.. нищо, ще намерим за друго да е лош, нема проблеми. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 12:00 am 
Аватар

И да намерим друг с Ганьо начело няма да стане нищо.
Както и обратното - дори и с нов собственик не мисля че от Царя ще стане директор.

Яд ме е че е най-големия щит пред помака, и заради мустакатия боклук обира всичката помия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 12:04 am 
Аватар

Дейба :lol: На Мурсия наистина са заплати, сега се разтърсих, получавал е 12 000 евро месечно :shock: Мислех, че е бил тук за някакви къси 5 000 евро :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 12:07 am 
Аватар

На Наумовски му дължим всички заплати до края на договора му, тоест един вид неустойка, общо 60 000 евро.

Цитат:
Вратарят Кристиян Наумовски вече не е футболист на „Левски”. Това обяви адвокатът му Радостин Василев в една от социалните мрежи. “Поради неплащане на няколко месечни трудови възнаграждения днес моят клиент Кристиян Наумовски едностранно прекрати трудовия си договор с „Левски”, съобщи Василев. Това означава, че „Левски” ще има да дава 60 000 евро на резервния си вратар. Неговото месечно възнаграждение е 7000 евро, а договорът му е до 30 юни тази година. Според наредбите сега „Левски” трябва да издължи на македонеца всички заплати до края на договора му.

На Крумов и Огнянов няма неустойки....

Цитат:
„Левски” не успя да постигне договорка за прекратяване на договорите на Пламен Крумов и Антон Огнянов вчера въпреки уверенията, че това се е случило от страна на Тодор Батков. Играчите не попадат в плановете на новия треньорския щаб за пролетта. Куриозното е, че в крайна сметка дуетът е склонил да скъса контрактите си със „сините”, без да иска нито лев неустойка за това. Единственото им условие е било те да получат двете си заплати, които им дължи клубът. Това обаче се е оказало непосилно за „Левски” на този етап, което говори, че финансовото състояние на клуба не е никак добро. „Сините” са предложили на играчите да им дадат по 20% от възнагражденията, а останалата част от тях да бъде разсрочена.

Плюс 40 000 евро на Мурсия...отделно дължим неустойки за Кристовао Рамос, Сюлейман Диамутен, Жоао Силва, Дъстли Мулдер....общо към 1 милион.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 12:08 am 
Аватар

Ок, думата неустойка може и да не е правилна, но клуба от всичките тия е яко вътре. Само от македонското вратарче и Мурсия сме едно 100-ина хилки евра назад.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 12:09 am 
Аватар

tprodanov написа:
Всъщност съм прав изцяло, пил съм си хапчетата и водката и бирата.

http://levski.bg/news_id.php?news=174147

Аре по-леко с квалификациите и съветите, и ако може нека не помним колкото врабче.

Лошият Гонзо с неустойките.. нищо, ще намерим за друго да е лош, нема проблеми. :smt006

Цитат:
Бившият треньор на Левски Пепе Мурсия извади голямата секира срещу клуба. Испанецът обяви, че няма никакъв начин да съдейства за лиценза на "сините". Клубът има дълг към него в размер на 40 хил. евро, който трябваше да плати още преди няколко месеца. Преди дни Левски внесе в БФС документи за лиценз. Сред тях имаше и такива за дълга на Мурсия, който бе обявен за разсрочен. Испанецът обаче категорично отрече да е постигнал подобно споразумение с бившите си работодатели.

"Често казано, не знам какво става с дълга на Левски към мен. Само съм наясно с факта, че не е платен. Не знам какво говорят от "Герена", но аз не съм подписвал никакво разсрочване. Няма и да го направя. Левски не показа уважение към мен и сега ще страда. Въобще не ме интересува дали имат проблем с лиценза. Осем месеца нито един човек от Левски не се сети да ми се обади. Ей така, за да ми обясни, защо се бавят парите ми. Това за мен не е нормално. Това е тотална липса на уважение. Защо да помагам на Левски?!", коментира Мурсия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 12:10 am 
Аватар

Гонзо е некадърен ръководител и земята е кръгла. И двете неща са ясни като бял ден, защо го спорите въобще...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 12:49 am 
Аватар

Аз предлагам спорещите тук първо да разберат какво е неустойка и какво неплатени заплати, разликата между тях и техния смисъл и едва тогава да го водим тоя разговор. Щото за неустойки със сигурност би бил виновен Гонзо, ама за неплатени заплати вината може да е единствено в Ганя. А да прехвърляме вина от Ганя и оневинявайки го да серем по Гонзо е една силно чорбарска практика, която масово се прилага тук напоследък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 12:55 am 
Аватар

що са праиш.... :bii_chorbata
след като са ги изгонили преждевременно, а ще им плащаме заплатите до края на договорите им....не ли един вид неустойка????? :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 12:57 am 
Аватар

Ми не им плащаме заплатите до края на договорите, щото договорите са им прекратени към момента на напускането. Дължим им заплатите, които Ганя не е плащал докато са играели при нас. Ганя. Не Гонзо. ГАНЯ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 1:02 am 
Аватар

ми не е така....на Наумовски дължим до края на договора му....на Мурсия 40 хилки, за две месеца, а това не е само заплатата му....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 1:12 am 
Аватар

Не знам как дължим до края на договора на Наумовски, след като той разтрогна договора... А на Мурсия, ако е същата логика, договорът му беше за 2 години, значи заплатата ще да му е била 1 600 евро :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 1:18 am 
Аватар

Наумовски разтрогна поради неплатени заплати....

Цитат:
Вратарят Кристиян Наумовски вече не е футболист на „Левски”. Това обяви адвокатът му Радостин Василев в една от социалните мрежи. “Поради неплащане на няколко месечни трудови възнаграждения днес моят клиент Кристиян Наумовски едностранно прекрати трудовия си договор с „Левски”, съобщи Василев. Това означава, че „Левски” ще има да дава 60 000 евро на резервния си вратар. Неговото месечно възнаграждение е 7000 евро, а договорът му е до 30 юни тази година. Според наредбите сега „Левски” трябва да издължи на македонеца всички заплати до края на договора му.

А за Мурсия значи има неустока... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 1:48 am 
Аватар

Вие не сте наред! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 8:03 am 

Освен пари, на този отбор му трябват и специалисти... докато няма такива, няма да има и успехи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 8:22 am 
Аватар

Дейба, ако можеше да се уволняват дисциплинарно футболистите колко щеше да е лесно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 8:51 am 
Аватар

Важното е че пак ще привлечен Н на брой футболисти, които ще се каже че са точните за Левски.
След 2 месеца ще излезе един човек който ще ги обяви за некадърници и ще каже че ако са мъже ще си тръгнат без претенции.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 8:55 am 
Аватар

Дано не говориш за Гонзо....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 8:59 am 
Аватар

Май говори за Венко? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 9:14 am 
Аватар

Преговаряме с БГ Роналдо, а сме се били договорили вече с Алекс Колев.

Между другото, ние хубаво храним нашето спортно-техническо ръководство (кога заслужено, кога не), обаче нещата в алхимик рязград също не са розови.
Започват подготовка след седмица;
нямат още назначен треньор;
имат 4-5 напуснали без трансферна сума, но ми се струва, че ще продадат още 2-3 (Стоянов на 99% и Кейсара на 95%, може би и Мисиджан);
имат само един входящ трансфер (Борян).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 9:20 am 
Аватар

През кура са ми ИДИЛ Разград.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 9:29 am 
Аватар

На мен също са ми през кура. Просто исках да покажа, че като цяло в бг футбола нещата са против всякаква логика. Все пак алхимик имат пари, президент с гел, питричеф, селекционери, скаути, трибуна ноци... Същата е ситуацията при черно хюмне, при папагалите. чурка и Локо Сф в момента са валат, Венци корема мисли пак някакви схеми...
Единствено при Берое нещата изглеждат професионално (знае се кой е треньор и сериозен процент от новопривлечените още преди края на сезона), и микре, които засега запазват треньор и в общи линии състава.
На тази основа, ако ние успеем да изчистим състава в следващите 2 седмици, смятам, че СС може да изгради и подготви добър отбор (спрямо реалността). За мен ключово е оставането на Аниете и Прохазка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 9:30 am 
Аватар

Мен пък точно Аниете ме притеснява силно, ако остане. Защо го казвам - Аниете в момента очевидно е най-силният ни футболист, и останалите май решиха да лежат на него един вид. Като излезе от игра и всичко спира. Това, в дългосрочен план, няма как да е добро. Отборът трябва да си осигури вариативност на този (и не само) пост, и не може да бъде зависим от един играч.

Последна промяна tprodanov на Пет Юни 05, 2015 9:32 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 05, 2015 9:31 am 
Аватар

СС, Старокин, Митрев, Колев, ХМариян(поне за тия се говори, че имаме интерес) Аниете, Бедоя, Прохазка и би трябвало да влезем в горната 6-ца тая година(ако изобщо има такова нещо тоя сезон), че даже и за ЛЕ да се борим. Време ни е и на нас да нацелим трансферите ебати... писна ни от провали, малко радост и ние да видим. :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]