forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 2:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:00 pm 
Аватар

Всъщност, и ние имаме три - Валери, Лукаш и Илия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:02 pm 
Аватар

Инвалид, изгонен, инвалид ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:03 pm 
Аватар

Е, за третия не знам дали е инвалид. Уж вкарва..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:03 pm 
Аватар

Вкарвал той :bigok В дубъла е пълна дупка, гледал съм го.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:07 pm 
Аватар

Момци още със селекцията от миналото лято (където много правилно се каза, че тогава заплати се плащаха) Гонзо показа, че няма грам идея или визия как точно трябва да изглежда тоя отбор според него и как да играе, затова и взима едни играчи и след 2 месеца ги гони! Общо взето взе всеки играч който може без да гледа дали му трябва, на кой пост е, на кой пост къв играч му трябва и т.н. И така се продължа и до днес, на един пост имаме само един човек на друг 4ма! :smt042 Никаква последователност и логика и за съжаление смятам, че сега нещата ще се повторят отново. Пак ще взимаме някой не защото ни трябва той на дадената позиция, а защото може да го вземем въпреки, че на поста му има два други. И накрая пак ще се наложи халф да играе бек, бека да играе крило а крилото централен нападател! :bigok

Последна промяна We_Are_Levski! на Сря Юни 03, 2015 12:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:08 pm 
Аватар

Не мога да разбера тезата, че тези, които не искаме Гонзо в Левски сме против него. Точно обратното - не искаме Гонзо да се цапа като параван на непомака и да отвлича вниманието от него. Аз искам като срещна Гонзо на улицата да му кажа: "- Евала, Гонзо, за всичката радост, която си ми донесъл!" Обаче в момента не мога. :smt006

Последна промяна krasi_blue на Сря Юни 03, 2015 12:11 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:11 pm 
Аватар

Ако ще караме по веригата, мустакатата свиня има вина за хаоса и безпаричието в клуба, както и за идиотските управленски решения. Гонзо можеше да успее въпреки мустака и да ни вкара в ЛЕ, но доведе маса некадърници с оправданието че няма пари. А всъщност Аниете и ретардомо ни струват еднакво, така че не всичко е въпрос на пари, но и на умение да видиш кой става и кой не. Тоя сезон спокойно можеше да влезем в 6-цата, както спокойно можехме да си вземем и финалът при по-добра селекция. Колко щеше да ни помогне това обаче, не знам защото пак щяхме да се залъгваме че правим нещо и да бистрим кой ще игаре от ляво. За мен в идеалният вариант нито мустака, нито Гонзо, нито Баждека, нито Тонев имат повече място в клуба.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:11 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
На мнение сме, че ЧМ имат трима централни нападатели в състава си, а Левски един ;) и са с по-малък бюджет и на нашето игрово дередже ;)

Това е ясно. Когато нямаш добри нападатели, не може да очакваш победи. Ние нямаме, затова сме седми....

ЧМ влизат три равностойни смени, при нас влизат 3мa по-слаби футболиста.

За мен въпрос е друг. Защо винаги привличаме чужденци на които плащаме по 7,000 - 10,000 евро, а другите плащат на техните 2,000 - 5,000? И накрая техните, не са по-слаби от нашите?

Толкова ли е трудно да се разходи човек до Франция, Испания или Холандия и да намери прилични и евтини футболисти??? И въобще не ми говорете за скаути и други, защото както ни казаха представителите на Newcastle - Тази година отиват в Белгия, в хотел за една седмица. Канят всички футболни агенти, те им предлагам количество и те си избират такива, без трансферна сума. Tвaй! Поне като няма пари, да има малко акъл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:13 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
Не мога да разбера тезата, че тези, които не искаме Гонзо в Левски сме против него. Точно обратното - не искаме Гонзо да се цапа като параван на непомака и да отвлича вниманието от него. Аз искам като срещна Гонзо на улицата да му кажа: "- Евала, Гонзо, за всичката радост, която си ми донесъл!" Обаче в момента не мога. :smt006

Няма такава теза. Гонзо изобщо не е част от никаква теза. Нито Стоев. Нито Илиан, нито Раев, нито Боримиров. Тезата има само едно име и тя е само Мустака, всичко останало е вятър или следствие от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:15 pm 
Аватар

В Левски е по-скъпо винаги. Освен това отбори като чорбое и морето играят с цел да ти рушат играта и да стоят в защита. Ние така не можем да играем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:16 pm 
Аватар

Мисля да звънна на чичко Иво Тонев(той ще вдигне разбира се, вече знае какво е Левски) и да му се предложа за директор.. Ще трансферирам само расови и гладни мангали от Столипиново и ще играят за парче салам и вода от маркуча, демек няма да ни струват нищо, а ще спят пред общежитието между кофите. След това ще ги продавам на мосюто педофил, да си попълва колекцията от цигани, за милиони от парите с бабичката на тях.. win - win хава. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:17 pm 
Аватар

Проданов, според теб при нормален собственик, Гонзо би ли вършил добра работа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:19 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Проданов, според теб при нормален собственик, Гонзо би ли вършил добра работа?

Не мисля. Но този въпрос нямаше да стои при нормален собственик.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:23 pm 
Аватар

Някой може ли да извади снимки от презентацията на Гонзо, много ми е интересно какво пишеш в тия 2 листа и колко от написаното е факт?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:26 pm 
Аватар

Еми това е дъ пойнт.
Докато Батков е начело няма особено значение кои хора са на другите постове.
Но при адекватен собственик, Гонзо по-добре да се отдръпне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:28 pm 
Аватар

Проданов, аз не искам да изкарам Гонзо виновен за всичко. Но твърдя, че дори въпреки Батя, като взимаш играчи, може да ги правиш по някакви нормални критерии. Ако не можеш да си изработиш, ще си внесеш ноу хау.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Последна промяна akela на Сря Юни 03, 2015 4:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:28 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Еми това е дъ пойнт.
Докато Батков е начело няма особено значение кои хора са на другите постове.
Но при адекватен собственик, Гонзо по-добре да се отдръпне.

Е тъй де. Това ми е становището от 6-7 години насам. Затова, нека усилията да са ни към адекватен собственик, а не към храна по Гонзо.

И понеже по-горе видях забележки по селекцията, с които разбира се съм съгласен, искам да вметна, че имаше период, в който Гонзо работеше сам, без треньор, с един помощник и двама селекционери. В същото време, ръководството на клуба е от 7 човека, плюс администратор. Т.е., структурата ни е малко индианец и много вожд. Къде ли е проблема...

И очаквам коментар за две неща от форумО:

1. Как се развива школата и къде е причината за това?
2. Кой точно друг СТД (нека не се ограничаваме само до родни, нека ги търсим из целия свят) щеше да създаде атмосфера в отбора, заради която с 5 невзети заплати, футболистите нямаше да са се разбягали?

Последна промяна tprodanov на Сря Юни 03, 2015 12:31 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:29 pm 
Аватар

Според мен пък от както дойде г-н бивш шеф на Тотототототоото(доброто аверче на бойче), стана червен картон за Марио Матушев и всичко си еба путката майчина, пък нека да си вдига ако иска телефона и докато е в Бора Бора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:34 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Според мен пък от както дойде г-н бивш шеф на Тотототототоото(доброто аверче на бойче), стана червен картон за Марио Матушев и всичко си еба путката майчина, пък нека да си вдига ако иска телефона и докато е в Бора Бора.

Нещата си ебаха майката още след отказа на тодАр да направи селекция зимната пауза на сезон 2006/07! Тогава станахме шампион по инерция и даже накрая имахме директен мач с Локото за титлата в Надежда! От тогава си еба майка, тодАр се взе на много сериозно и започна да се прави на машинист, и нещата тръгнаха стремглаво и непоправимо надолу. И това дълбане си продължава и до ден днешен!

Последна промяна We_Are_Levski! на Сря Юни 03, 2015 12:36 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:34 pm 
Аватар

Проданов, сложи си го това за Батков и Гонзо на подписа, вместо да го пишеш по 72 пъти на ден. Не се заяждам, с най-добри чувства го казвам :smile:

Футболен отбор сме, хората винаги ще се интересуват кой играе отляво, не можеш да спреш гората да се разлиства.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:48 pm 
Аватар

Не е нужно Тара да е собственик, за да знаеш, че Алвеша е антифутболист, че домофона е антифутболист. Че като изгониш стабилен вратар и доведеш на негово място двама некадърника, с обща заплата надвишаваща тая на стабилния вратар, правиш поредното безумие. Че гониш играчи, които лично си довел преди 2 месеца, и им плащаш неустойки. Че гониш треньор, който лично си довел преди 2 месеца, и на него му плащаш неустойки. И т.н.
На Гонзо мястото му е на Герена, но в ложата, като зрител. Като един от най- големите играчи, които сме имали. За сегашната си работа не става, и колкото по-дълго остане, толкова повече ще се закопае. И това го казвам с огромно съжаление, щото той е от хората, които заслужават най-много да успеят, и да затвори устите на всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 12:54 pm 
Аватар

tprodanov и мен ме дразни как си бае едно и също навсякъде, но за това съм 100% съгласен с него:

tprodanov написа:
. Кой точно друг СТД (нека не се ограничаваме само до родни, нека ги търсим из целия свят) щеше да създаде атмосфера в отбора, заради която с 5 невзети заплати, футболистите нямаше да са се разбягали?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 1:00 pm 
Аватар

Sir_J написа:
tprodanov и мен ме дразни как си бае едно и също навсякъде, но за това съм 100% съгласен с него:

tprodanov написа:
. Кой точно друг СТД (нека не се ограничаваме само до родни, нека ги търсим из целия свят) щеше да създаде атмосфера в отбора, заради която с 5 невзети заплати, футболистите нямаше да са се разбягали?

Абсолютно, това си е така! По-скоро ако беше друг, да са се разбягали и ни финал, ни нищо...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 1:12 pm 
Аватар

Гонзо е виновен за Алвеша, Домофона, Кунчев, Наумовски и т.н., а Батков е виновен за Гонзо. Така става ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 1:20 pm 
Аватар

Гонзо просто няма мениджърски нюх, какъвто се изисква за тоя пост. Може да мотивира, да надъхва - сигурно. Но като цяло интелигентността му, меко казано, не е блестяща. Неслучайно едни от най-великите хора, заемали подобен пост, са се отличавали на първо място с проницателност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 1:55 pm 
Аватар

Ларс Фредрик Рисп написа:
Insomnia написа:
Ларс Фредрик Рисп написа:
Какво се загледахте по играчи на изпадащия Локомотив. Тия четири поредни години бяха на ръба да изпаднат и да се разпаднат, изведнъж ние, свинете, папагалите и смърфовете издъхнахме и тия облажиха и станаха големите звезди.

По-сериозно. :smt005

Ами по-сериозно де, Локото завършиха в тройката тоя сезон, а ние и свинете къде сме? :smt006 Чорбата даже падна два пъти за един сезон от тях, което не се е случвало от десетилетия.

Тва, че ние не можем да играем, не значи, че те могат. :smt006

Да бе, не могат да играят затова са трети ПРЕД НАС в класирането. В началото на сезона ги писахме сред изпадащите, а драха свинете, латекса и берое, нещо което ние така и не направихме тоя сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 1:58 pm 
Аватар

Но пък ги чокнахме два пъти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 1:58 pm 
Аватар

Берое точно не са ги драли де :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 1:59 pm 
Аватар

С това се изчерпваме... И резаците ги бихме два пъти, ама кел файда?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 03, 2015 2:00 pm 
Аватар

rkk написа:
Гонзо просто няма мениджърски нюх, какъвто се изисква за тоя пост. Може да мотивира, да надъхва - сигурно. Но като цяло интелигентността му, меко казано, не е блестяща. Неслучайно едни от най-великите хора, заемали подобен пост, са се отличавали на първо място с проницателност.

Проницателните са в Левски, когато има кинти. Когато няма, не са толкова проницателни.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]