forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 12:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 29  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:07 pm 
Аватар

Според мен е напълно възможно ако в следващите мачове се появят Ретардомо и Педро, да има прекратяване :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:08 pm 
Аватар

Светльо написа:
Сега последно Пеевски ли ще идва, или зад мосю Тонев седи тиквата? Обърках се вече :roll:

То все тая. Батков явно се маха, значи ако Проданов е прав, всичко в Левски трябва да тръгне по мед и масло съвсем скоро

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:10 pm 
Аватар

Няма как всичко да е по мед и масло, ако новият прави същите простотии като бататюрк

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:12 pm 
Аватар

Светльо написа:
Сега последно Пеевски ли ще идва, или зад мосю Тонев седи тиквата? Обърках се вече :roll:

Боко седи зад Тонев.Стадиона се строи от фирми на които са дадени държавни поръчки за магистрали и тн.Поне така си мисля аз де може и да греша.
:smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:12 pm 
Аватар

От когато се махна точния човек от мегафона сме пълна скръб от съпорт 4,5 години.С тая синя окупация,стадиона трябваше дя падне и да не им позволяваме психически дори да си почислят за гол... камо ли за титлата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:14 pm 
Аватар

New Order написа:
Няма как всичко да е по мед и масло, ако новият прави същите простотии като бататюрк

Проданов смята, че само Батя мое да прави като Батя и като се махне, автоматично всичко се оправя. Поне с такова впечатление съм останал от форумните му филипики

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:18 pm 
Аватар

Не знам, но откакто Тонев е в Левски.. :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:21 pm 
Аватар

Именно този дисбаланс в състава заедно с вратарската криза от есента са най-големите грешки на Гонзо! Не може да имаш само 2 дефанзивни халфа и 5 офанзивни. И нито един от дефанзивните да не играе там където му е мястото а на тяхно място да играят офанзивни. Защото единия е контузен а другия играеше крило есента и бек през пролетта? А бека който си го взел за там е резерва! Не може само Домофона да ти нападател! 17 годишен да ти е титуляр за сметка на бездарна печка, която никой не знае защо е в Левски! Не може да вземеш централен защитник от чужбина за титуляр а той да се окаже на нивото на Тополата и да е твърда резерва на Белаид който си искал да гониш още зимата! :smt012 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:25 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Светльо написа:

То все тая. Батков явно се маха, значи ако Проданов е прав, всичко в Левски трябва да тръгне по мед и масло съвсем скоро

:bigok
Точно това съм казал със сигурност

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:29 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
New Order написа:

Проданов смята, че само Батя мое да прави като Батя и като се махне, автоматично всичко се оправя. Поне с такова впечатление съм останал от форумните му филипики
Не е казал точно това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:51 pm 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Именно този дисбаланс в състава заедно с вратарската криза от есента са най-големите грешки на Гонзо! Не може да имаш само 2 дефанзивни халфа и 5 офанзивни. И нито един от дефанзивните да не играе там където му е мястото а на тяхно място да играят офанзивни. Защото единия е контузен а другия играеше крило есента и бек през пролетта? А бека който си го взел за там е резерва! Не може само Домофона да ти нападател! 17 годишен да ти е титуляр за сметка на бездарна печка, която никой не знае защо е в Левски! Не може да вземеш централен защитник от чужбина за титуляр а той да се окаже на нивото на Тополата и да е твърда резерва на Белаид който си искал да гониш още зимата! :smt012 :smt031

Много правилно, и сега четох че дайректора щял ад гони футболисти, за да вземем нови, които едва ли ще са различни от старите, но дайректора никога не е виновен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:01 pm 

Brannik написа:
2 страхотни дни в Бургас и околията,15 хиляди левскари окупирали магристрали,бензоностанции,хотели и барове :smt006 Препълнени сектори,че даже и сред ряците имаше наши-ако има публика която след 6 години без трофей,след купища драми и провали и 6 пореди загуби в дербитата ше е повече,то нека се обади :wink: Да,вчера беше ужасен ден във футболно отношение но гигантска победа за синята публика :smt115

Като отминат 2-3 дена и отрицателните емоции от мача се забравят ше зацепите колко велики реално беха всички дни около тоя финал :smt023

Само Левски :levski

Точно същото си мислех и аз снощи в колата навръщане, час и нешо медитация и някъде около Ямбол ми мина, а не съм бил толкова шокиран никога. Реално като оставим настрана резултатът от мача, всичко останало беше на топ ниво. Супер изкарване!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:03 pm 
Аватар

Само не мога да разбера, от къде намирате сили да правите, изчисления, схеми, сметки ... :smt089 :smt089 :smt089 :smt085 :smt085 :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:06 pm 
Аватар

Какво следва, както за отбора, така и за нас като публика ? Болката от вчера е в пъти по-голяма дори от 25.05.2013 и дори искрицата за най-малка надежда изчезна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:12 pm 
Аватар

СпециалистО написа:
Какво следва, както за отбора, така и за нас като публика ? Болката от вчера е в пъти по-голяма дори от 25.05.2013 и дори искрицата за най-малка надежда изчезна.

Цитат на един дядо който седеше зад мен:
Не е страшно да загубим, страшна ще е безпътицата.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:13 pm 
lubosway написа:
От когато се махна точния човек от мегафона сме пълна скръб от съпорт 4,5 години.С тая синя окупация,стадиона трябваше дя падне и да не им позволяваме психически дори да си почислят за гол... камо ли за титлата.

Категорично съм несъгласен за вчерашния мач!!! Влязох във форума само, за да напиша поздравление за вишката вчера! Няма да се обяснявам защо ми е харесало. Който мисли, че вчера подкрепата не е била на ниво, явно е прекалил с нещо преди мача и е имал тежки увреждания. Винаги може повече, но вчера хората дадоха всичко и то не само 120те минути...
Лека от мен и САМО ЛЕВСКИ!!!

Последна промяна dobrevche на Нед Май 31, 2015 9:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:14 pm 
Аватар

СпециалистО написа:

Споко, след един месец пак ще почнем да следим контролите в нета и да чакаме нападател. Тази болест е до гроб :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:18 pm 

Напълно съм съгласен,това обяснявах на всички в колата днес.Но ми се отразява на всичко,остарявам и вече доста по трудно преживявам тези неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:19 pm 
Аватар

Аз пък с възрастта по-лесно ги преживявам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:22 pm 
Аватар

Не е от възрастта, по- скоро е навик...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:24 pm 
Аватар

Не е от годините. Свикнахме си. И ние, и прасетата.. За абсолютно всяка загуба в тоя сезон не ми дремеше ама след тая си ми се ревеше. Писна ми от един и същи сценарий всяка година... малко радост не може ли и ние да имаме бе деба...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:24 pm 

Момчета пари назаем съм взел за тоя мач да го гледам.Една стотинка нямам до заплата сега , на всичкото отгоре и паднахме и то в 90 и 120 минута.До тука добре , ами на плажа някъв глупак счупи шише в краката ми и ме наряза.Тва не беше върха ами и по време на мача счупиха някъв прозорец над нас от няква кабинка и ме наряза по ръката.Ебем съдбата и всичкото.Тва не се издържа.Няма господ , няма моспод , ти серем на живота.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:25 pm 

:ohmygod2

Последна промяна Jivko Jelev на Нед Май 31, 2015 9:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:25 pm 
Аватар

bogarra написа:
Не е от годините. Свикнахме си. И ние, и прасетата.. За абсолютно всяка загуба в тоя сезон не ми дремеше ама след тая си ми се ревеше. Писна ми от един и същи сценарий всяка година... малко радост не може ли и ние да имаме бе деба...

Мен това най ме притеснява, това си е синдрома на средняшкия отбор :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:31 pm 
Аватар

Проклети да са всички които ни докараха до положение да приемаме редовните загуби и резили за нещо нормално :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:38 pm 

G.B. написа:
Проклети да са всички които ни докараха до положение да приемаме редовните загуби и резили за нещо нормално :idea:

Не трябва да гледаме много далече да ги видим.....питам КОЙ доведе домофона, нину, сашо алвеша...........???не може централния нападател на Левски да пропуска от дузпата необезпокояван от никой..........:).....Не е нормално педро да пропусне от два метра при легнал вратар....съдията е педераст е ясно....но никой не ни е виновен, виновни са тези който доведоха тези футболисти в Левски,,,,

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:41 pm 
Аватар

Не е ли виновен тоя, който е довел тези, които взимат въпросните футболисти? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:45 pm 
Аватар

Виновен е на първо място ТОЙ, но това не значи, че и другите не са. Всеки трябва да си поеме част от вината.

Няма как да се лъжем, колкото и Батков да е основният проблем, не може да се пропуска, че Гонзо просто няма умствения капацитет за подобен пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:50 pm 
Аватар

Гигиевич бил псувал,нас точно такива ни трябват характери!Глоби го стабилно накарай го да прави обиколки на стадиона,но какво спечелихме с това,че стояхме цял мач с абсолютно неадекватния и слаб Валери никой не разбра!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:51 pm 

rkk написа:
Виновен е на първо място ТОЙ, но това не значи, че и другите не са. Всеки трябва да си поеме част от вината.

Няма как да се лъжем, колкото и Батков да е основният проблем, не може да се пропуска, че Гонзо просто няма умствения капацитет за подобен пост.

На нас не са ни необходими научни сътрудници.....просто да различават добрите футболисти ще е ОК....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 29  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]