forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 12:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 6:17 pm 
Аватар

Емил Велев = Bela Guttman :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 6:31 pm 
Аватар

Валера Домус = ??

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 6:33 pm 

tprodanov написа:
СС, който сме оценили като най-добрият тренер у нас постигна същото, което и Ники Жадното, който сме определили за най-смотаният треньор у нас. Аз за по-ясно доказателство от това, че треньорът в Левски към момента няма значение, не се сещам.

ПП Крис, ти изхождаш в оценката си от изначалната ти оценка за некадърност на Батков. Аз обаче съм на около 100% сигурен, че това не е некадърност.

Няма значение, защото обикновено прекарват по няколко седмици в Левски... и аз и ти да се изредим, положението няма да се промени особено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 6:38 pm 
Аватар

Дали ще е това, дали някой ще им закара играчите у Казан, дали някой ще преебе нещо друго, няма да пусне отоплението на стадиона... Правят се достатъчно неща, за да няма никакво значение кой е треньор, и то съвсем успешно.

Вместо това, на хората са им виновни, Баждека (така и не разбрах що), Гонзо (за Гикиевич, нищо, че не го изгони той), Йовов, че казал мнението си, което е безкрайно точно всъщност, и кой ли не.

Единствените невиновни са Мустака и феновете, при все, че проблемите са само там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 6:39 pm 
Аватар

Проданов е абсолютно прав ;). Само Баждека може да се включи също към виновниците за състоянието на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 6:42 pm 
Аватар

tprodanov написа:
СС, който сме оценили като най-добрият тренер у нас постигна същото, което и Ники Жадното, който сме определили за най-смотаният треньор у нас. Аз за по-ясно доказателство от това, че треньорът в Левски към момента няма значение, не се сещам.

ПП Крис, ти изхождаш в оценката си от изначалната ти оценка за некадърност на Батков. Аз обаче съм на около 100% сигурен, че това не е некадърност.

За съжаление в момента единственото което имаме е треньор и няколко що-годе прилични футболисти. По една или друга причина любимият ни тим е оставен на произвола на съдбата и понася удари отвсякъде. На наш гръб история правят знайни и незнайни селски субекти. Ние нямаме нормален собственик, нормално управление, дори нямаме елементарно лоби в бфс. Знам, че е чорбарско оправдание с други фактори, но "г-н митев" на когото еклерите благодарят и който е м-то в тим, е член на изпълкома, а красен кралев е пудел на тим. Срещу това ние имаме Мо-кета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 6:43 pm 
Аватар

Сега видях втория им гол. Е, батко, все едно нарочно го пуснаха да си ги мине като пътни спирки, еби му майката, кви футболисти сте да не можете да направите и 1 тактически фаул. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 6:46 pm 
Аватар

Доста време ще трябва да мине за да мога да гледам тея два гола без да избеснея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 6:52 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
tprodanov написа:

Стойчо, може и да не е некадърност. Аз съм споделял във форума, че действията му може и да са преднамерени. Никой не е чак толкова некадърен.

Разбира се, че има огромна разлика кой ни е треньор.

Който и да ни е собственик без добър треньор няма да мине.

В примера си сравняваш ябълки и портокали.
При Ники Жадното, се борехме за шампионска титла, имахме Гари Родригес, Рамос, де Карвальо и Силва (де го сега играч с неговите габарити).

Сега ситуацията е малко по-различна :) . Стоев направи от нищо нещо. Наследи отбор, който беше на крачка от втората шестица, с некадърно направена, небалансирана селекция и излизащ от красива серийка от 6 поредни чорбарски загуби.

Нали ти е пределно ясно, че ако треньор Гонзо беше продължил да ни спасява, сега нямаше да има финал за който да съжаляваме.

Че без добър треньор не може. Но, ако собственикът проваля отбора, все тая. А Стоев не направи нищо. Беше на път, за малко, но не успя. Следващата година пак няма да успее, защото подобренията в играта нямат никакво значение - съставът ще е съвсем нов и всичко отначало.
Колкото до Гонзо, той треньор не иска да бъде, т.е., е все тая да обсъждаме варианта как би било и как не би. Проблемът не е в него, нито в Стоев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:01 pm 
Аватар

Проданов, ама и ти обичаш да въртиш една и съща плоча. Къде видя някой да защитава Батков ? Естествено, че Мустака е главния виновник, обаче не е сам. При положение, че Левски е управленски колапс, Гонзо излиза и казва, че някои играчи щели да бъдат освободени ;) Е и ? Ще доведе Стефан Станчев, Хмарян и Симеон Райков. Айде да видим дали не е виновен той за селекцията ? Че нямаме алтернатива на нито един титуляр. Ами Баждека ? Че колко пъти нагнетява обстановката с неадекватните си действия. Като управлява паричните потоци, защо не са платили на Хома за юбилейните фланелки, при положение, че и баба ми знае, че тия фланелки ще се търсят с години ? Йовов не знам за какво се обажда, като го помним той като беше директор какви ги свърши. Ама то не става да вземеш служебно диплома от НСА и да идваш на работа с чейлите и белото по носа от дискотека.
Аз лично очаквам Гонзо да се оттегли, по-добре да е фен на трибуните, отколкото да се прави на това което не може, а дали ще оставят Стоев - нямам идея, аз лично предпочитам да остане, но това не зависи от мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:06 pm 
Аватар

Смит, Баждека съвсем наскоро получи една декларация, затова, че бил поръчал не знам си колко билета. Батков нищо не е получавал, а уби клуба. Баждека нЕма как да е виновен за неплатените пари към Хома, щото не е негова работа да ги осигурява. Йовов нема как да е виновен за загубения мач вчера и становището му, че Стоев също има вина е напълно вярно, щото ей богу, имаше.

Обаче от години все си повтаряме - "Къде видя някой да защитава Батков ? Естествено, че Мустака е главния виновник", обаче декларациите са към Баждека, храната към Гонзо, Йовов, а към Батков нема нищо. По какво се разбира, че някой го счита за виновен? Щото си казваме - естествено, че е така? Някакво подразбиране? Къде ни е позицията спрямо нещо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:12 pm 
Аватар

Всякога година един и същи филм с прогресивно отслабващ отбор.
Оставаме си с по 1 звезда, която да ни дърпа и да ни заблуждава, че играят нещо. Гара - Вуйчо - Тони Калво - Гари Родригез - Валери Божинов ( :loser2 ) - Антонио Аниете... Догодина ще докараме пак някакъв Фернандо Чикиджирентес, който ще ни вади селските мачове и ще ни оставя със заблудата, че имаме шанс за нещо.. И някак ще игнорираме фактите, че разполагаме със състав в който има ЕДИН ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ, НУЛА ДЕСНИ БЕКОВЕ, и ЕДИН ЦЕНТРАЛЕН ХАЛФ, като другия ни е толкова добър, че вместо него опорен играе хилаво испанче 1.50.

Всъщност не, имаме бек. Обаче явно е толкова добър, че Прохазка трябва да играе вместо него. А се подписвам с двете си ръце, че ако Прохазка беше играл крило, щеше да вкараме поне 3. Обаче щяха и да ни вкарат толкова. :smt006

Въобще, нищо не се получава. Затъваме все повече, лъжеме се и пак затъваме.
Това лято наистина е съдбоносно. Ако има нормални хора в тоя отбор, ще ВЗЕМЕМ ИГРАЧИ, КОИТО ДА ИГРАЯТ НА ПОЗИЦИИТЕ СИ. Но всички знаем, че няма да стане.

ПС: Нормален изход след всички безумия и през този сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:14 pm 
Аватар

Чакай сега, нали Баждека управлява паричните потоци? Обясни ми нещо просто - взимат се екипи от Хома, продават се и с парите не се плаща на доставчика, а на Педро заплатата. Съответно той отказва да даде нова стока и екипи няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:25 pm 
Аватар

А знаем ли какво е мислил собственикът по въпроса, или той няма отношение :wink:

ПП Не разбирам едно - как така не плащаме на Хома, и заради това нямаме вече юбилейни фланелки (някой май точно това беше казал), а същевременно те ни доставят екипите и за тоя сезон?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:27 pm 
Аватар

Цитат:
Боян Йоргачевич:
„Сини” фенове, благодарим Ви за невероятната подкрепа! Вчера оставихте сърцето си на стадиона за нас, но не получихте същото от нас!
За Левски всеки трябва да играе със сърце, душа, кръв и пот, а ние не играхме така! Сега трябва да бъдем силни и да продължим напред!
Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:28 pm 
Аватар

Докрай и после отначало!

САМО ЛЕВСКИ!

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:29 pm 

Страшен срам на терена, иначе великолепно изкарване до мача, невиждано досега. Твай.
Лошото е, че май няма светлина занапред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:29 pm 
Аватар

Когато имаше пари ония мърши мениджъри, които бяха около Герена си набутваха най-скъпите и малоумни футболисти. Ние 3 години се опитвахме да вземем Бру :ohmygod Не знам от къде си мисли Белами, че ще докараме бекове, халфове и т.н. За мен вече си е късно и ще ни трябват поне 3-4 години да си оправим клуба. По пътя, по който вървим следваме прасетата с много бърза крачка. Толкова некадърно управляван клуб едва ли има някъде в света. Не виждам как ще си оправиме клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:31 pm 
Аватар

Признал съм го Проданов, на въпроса винаги с въпрос отговаря и си излиза прав. И си вярва...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:33 pm 
Аватар

Днес чурка ще бие Микре, марулите ще бият селяците на агата като гости и само ние ще бъдем унижени и на колене. Сигурен съм, че е случайност и съвпадение. Както и че чурка ще вземе утре лиценз, потъпквайки всички закони в страната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:34 pm 
Аватар

Yan написа:
Признал съм го Проданов, но въпроса винаги с въпрос отговаря и си излиза прав. И си вярва...

Ми вярвам си, щото мнението ми, че Батков е причината и треньорът няма значение датира някъде от 2009та :smt006 . И тогава много хора казваха - само да се махне Кокъла и излитаме, а Бижуто беше основен враг. После стана Йовов, Гонзо, Гаджев, Бру и все в тях търсим проблема. Що ли не се получават нещата дейба ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:36 pm 
Аватар

Проданов, Мустака не го играе никакъв последната година доколкото разбирам последните дни :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:37 pm 
Аватар

Ми по нищо не личи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:46 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Днес чурка ще бие Микре, марулите ще бият селяците на агата като гости и само ние ще бъдем унижени и на колене. Сигурен съм, че е случайност и съвпадение. Както и че чурка ще вземе утре лиценз, потъпквайки всички закони в страната.

За сега си прав :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:48 pm 
Аватар

То в тоя отбор кой какъв го играе отдавна им загубихме спатиите ... Батков го играе шеф, ама май друг е шефа, Тонев никакъв не е, ама май командва, а пък кой е зад него - не се знае, треньорът не се знае дали той реди съставът или Гонзо, капитанО сменя треньорите, някакви го играят футболисти, ама не могат пък да ритат топка :lol: ... Като народния театър сме - всеки играе нещо, дето не е всъщност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:53 pm 
Аватар

Оставете го Стойчо. В момента и Сър Алекс да дойде ще излезе некадърник с такива пошли ритнитопковци.

А проблема е че и тия некадърници ще избягат или ще изгоним и на тяхно място ще дойда все по-слаби и слаби. Поредния сезон в който ще се обяви борба за титла и купа и ще завършим под 4 място.

Трябват радикални промени в тоя отбор от президента до лелката за водата ако трябва ( Макето да не се сърди ама ... )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:54 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Yan написа:
Признал съм го Проданов, но въпроса винаги с въпрос отговаря и си излиза прав. И си вярва...

Ми вярвам си, щото мнението ми, че Батков е причината и треньорът няма значение датира някъде от 2009та :smt006 . И тогава много хора казваха - само да се махне Кокъла и излитаме, а Бижуто беше основен враг. После стана Йовов, Гонзо, Гаджев, Бру и все в тях търсим проблема. Що ли не се получават нещата дейба ...

Само потвърждава моите наблюдения. Не се заяждам. Даже мога да кажа, че в повечето случаи възприемам мненията ти. Но ти си човек на спора. И като кажеш, че Баждечето няма вина и оттам на сетне защитавай....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:57 pm 
Аватар

Не, не казвам, че няма вина. Казвам, че основната е в Батков, а ние не му обръщаме внимание, само твърдим, че го правим.
Пък за спора... вероятно си прав :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:01 pm 
Аватар

Сега последно Пеевски ли ще идва, или зад мосю Тонев седи тиквата? Обърках се вече :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:05 pm 
Аватар

Ние играем без нападател цяла година и съответно трудно можем да спечелим равностоен двубой, какъвто беше този вчера.
Затова и ни трябваше тъч в 90-тата минута със селяните за да победим на Герена в мач, който превъзхождахме.
За късмет поведохме, но съдбата за пореден път ни обърна гръб.
Вчера бих отличил Минета и Абди, които тичаха и пресираха най-много. Роман, Бедоя и Аниете също се раздадоха, но не им се получаваше.
Ретардомо, Педро, Велев, Нину ще ги псувам ако ги видя отново на терена. :ohmygod2

пред славния ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]