forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 25, 2025 7:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 29  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 3:11 pm 
Аватар

Г-Батков НАПУСНА !!! !!!!!! http://www.sportal.bg/news.php?news=549915
Сега да се надияваме,че отбора ще заиграе както трябва !!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 3:11 pm 
Аватар

Не стояха толкова зле нашите... Наистина, играхме по-голямата част от мача срещу селски отбор с 10 души, но все пак... Гаджев, Прохазка, испанците и отчасти Абди показаха сносен футбол. Минев също се бори доста и имаше 2-3 доста интелигентни подавания. Необяснимо за мен беше това, че Стоев пусна Педро титуляр, при положение, че цял сезон играе Краев.
Едно голямо браво на всички сини сърца, които бяха вчера в Бургас. Чупенето на седалки обаче, е доста примитивно понасяне на загубата.
Ще идват още драми, още победи, още загуби... Все някога ще дойде и така жадуваната от някои хора тенекия, спокойно... Нищо не се свършило. Само Левски! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 3:20 pm 

tprodanov написа:
Ако бяхме взели тъпата купа щехме да имаме някакъв макар и минимален шанс за съществуване. Сега имаме такъв единствено през ръцете на някой чичко паричко, а той няма да е никак приятен.

Иначе виждам, че основните заблуди продължават - вчера бяхме адски посредствени на трибуните и поводи за хвалби не виждам. И второ, докато си мислим, че проблемът е в Йовое, Гонзо или който и да е извън Батков, все ще изживяваме същото.

Цитат:
„Тема спорт”: Левски с нов спонсор до десетина дни
Ръководството на Левски ще обяви подписването на нов спонсор до десетина дни. Става въпрос за компания, която ще е генерален спомоществувател на клуба. Преговорите са в напреднала фаза, като вече са договорени основните параметри. Възможно е компанията, която започне да налива пари на "Герена", да получи и акции на клуба. Председателят на Управителния съвет Иво Тонев разкри, че се водят разговори с три фирми, както и с такава, която и в момента помага на клуба. Една от тях е световноизвестна американска компания за хранителни добавки. В момента Левски е без генерален спонсор и през пролетта футболистите играха без лого на гърдите си. От новия сезон обаче се очаква в касата на клуба да влиза поне по 1 милион лева на година от бъдещия основен спомоществувател. На "Герена" стягат бюджет от около 5 милиона лева за новия сезон, като отделно от това ще има пари, които трябва да отиват за погасяване на дългове. Сините ще следват строга финансова дисциплина и вече обявиха, че ще харчат колкото изкарат. А няма да формират бюджета си на очаквани разходи, като вместо това го правят на база на гарантирани приходи. Първата задача на шефовете е да запазят гръбнака на отбора и за следващото първенство. Затова и на "Герена" изостават със селекцията. Към момента спортно-техническият щаб наблюдава само футболисти от родната А група. Тепърва Стойчо Стоев ще бъде заливан с предложения за чужденци. Към момента Левски може да си позволи да привлича само свободни агенти. При това такива със занижени финансови претенции. Сините обаче се надяват и на солиден изходящ трансфер. Този на 17-годишния Божидар Краев. Левски иска да получи за правата му поне 500 хиляди евро. Интерес към него има от италиански клубове, един от които е Лацио.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 3:33 pm 

blue_fury написа:
Вчера за пореден път си пролича, че няма ама грам вариативност в състава. В съвременния футбол без яка черна мамуна на върха на атаката не става. Да в някой мачове срещу определени отбори централен нападател трябва да е Аниете (Лудогорец например), но срещу тиквеници като Черно Хюмне Аниете трябва да играе зад някой като Дембеле. Нашето ръководство е съставено от много прости парчета.

Аз вчера точно това казах ама тук ми се обясняваше, че критериите ми са от 1945 година.
Когато ти се наложи е добре да имаш едно дръвце тип Божилов например, дето носи на бой, ръга се като свиня и обира поне 50% от високите топки отправени към него. Бакари без нито грам техника, а с чисто блъскане и бързина се справи със защитниците.

Въпросния Тодор Паланков, дето вчера наистина направи мача на живота си, Морето го взеха без кинти след разпада на Черноморец. Манзоро в Славия е същия случай. Има и други такива.

Батков е некадърник, но е абсолютна простотия да виждаме само неговата некадърност, а не тази на останалите ръководители на отбора, ако ще и тя да е по-малкия проблем.

Можехме да имаме и физика и вариативност дори и за сегашнтие заплатаи, които даваме.

Където има желание (и умения) има и начин. За останалото си има куп оправдания.

Последна промяна SZ_FEN на Нед Май 31, 2015 3:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 3:34 pm 
Аватар

Този ден със сигурност няма да го забравя никога. Емоциите преди мача, страхотен ден със страхотни хора, на страхотно место. Бири, песни, смях, простотия :bigok сватбата :bigok Сигурен съм, че и младата двойка ще помнят този ден :) Мача, нервите, крясъците и мъртвешките лица на всички.... От рая до ада....за една минута
Левски София до гроб

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 3:40 pm 

Бачи, то няма как да е иначе. Ние левскари няма да престанем да бъдем заради един загубен финал. Докато има Левски ще се случват и неща като това което описваш.

Както написах и вчера, аз съм оптимист. Другата есен ще се срещаме по стадионите на Европа и от този финал ще останат само хубави спомени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 3:51 pm 
Аватар

Е, тръгнал си Батков, останал Тонев ... то каква е разликата? И досега не се знаеше кой кара влака и сега ще е така ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 3:52 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Този ден със сигурност няма да го забравя никога. Емоциите преди мача, страхотен ден със страхотни хора, на страхотно место. Бири, песни, смях, простотия :bigok сватбата :bigok Сигурен съм, че и младата двойка ще помнят този ден :) Мача, нервите, крясъците и мъртвешките лица на всички.... От рая до ада....за една минута
Левски София до гроб

Имаше много добри девойки на сватбата :smt007 :smt007, ама ние търсихме жени с КУР :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 4:02 pm 

Супер преживяване беше,доволен съм. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 4:04 pm 
Аватар

Всичко беше идеално, жалко само че имаше мач...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 4:16 pm 

rkk написа:
Аз минавам само да поздравя тия, дето бяха тръгнали към Гюргево и Скопие. Повече няма да говоря за тоя мач, всичко е казано за цяла нощ.

Другия път ще си пускаме тия голове, не на Везалов.
И при един гол разлика е забранено дори и минута преди края да се подема скандиране "Купата е синя". Ама това са някакви суеверия, ще кажете. Ми добре, умници, продължавайте. :smt006

Хората искат отличия, евромачове, мачове с ЗАРЯД. И аз не се кефя на подобни неща, но не могат да бъдат винени, дай сега на тях да си го изкараме :wink: И аз скандирах Купата е синя, не виждам нещо лошо, при положение, че всичко си вървеше натам.................. деба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 4:18 pm 
Аватар

Един от най - великите дни евър , до 92 минута :smt047 , само като се сетя какво беше по това време вчера :smt007 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 4:21 pm 
Аватар

Ако си говорим реално просто става дума за малшанс. Вкарахме гол и водехме. На прима виста ви изреждам - Реал-Атлетико, Байерн-Юнайтед, Робен изпусна дузпа с/у Борусия Д. в 88 минута преди 4 години в мач за титлата, след това пък вкара на Борусия в финала на ШЛ в 90 минута. Случва се навсякъде в футбола. Някой може да търси причини в кармата, други в това, че съм си правил сметки с кого ще играем финал в ЛЕ, 3-ти може да се сърди на приятеля си, който е купил бирата от магазина, от който, като купят, винаги падаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 4:47 pm 

rkk написа:
Аз минавам само да поздравя тия, дето бяха тръгнали към Гюргево и Скопие. Повече няма да говоря за тоя мач, всичко е казано за цяла нощ.

Мерси. Само Левски и на теб! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 4:50 pm 
Аватар

ЧМ имат доста по-равностоен състав, щом Мастиката си позволи да остави най-добрия си нападател Бакари на пейката и да почне титуляр с третия си избор в атака, говори доста, а и след като пусна рогача Божилов да обира високи топки съвсем обърнаха нещата. Маймуната от като влезе мачкаше по двама от нашите и очевидно може да бележи с удари от воле, за разлика от Ретардели и Ментоя.
Ако ретарда все още бе играч на ЧМ нямаше да има и секунда игра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 5:14 pm 

Mr. Smith написа:
Толкова бледи и безмълвни лица не съм виждал през живота си

+1 Аз си се разциврих на стадиона даже. Никога няма да забравя физиономията на един приятел от нашата група, той е на около 50 години, гледа Левски от 30 години, всичко е видял. Такава смут беше изписана на лицето му като свърши мача. :smt085 После на излизане тези лица...Завинаги ще останат в съзнанието ми. И сега ми се плаче.
Повече от 20 часа ни продължи преживяването - от Смолян и обратно. Всичко беше прекрасно, срещахме десетки сини по магистралата, забава по пътя и в Морската, подкрепа с пълно гърло 120 минути. Но резултатът ни срина. Трябваше ни тази тенекия, мамка му! :cry:

И въпреки всичко, Левски докрай, а после отначало! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 5:38 pm 
Аватар

Кадрите от дрона кога ще се появят ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 5:40 pm 
Аватар

Явно няма дъно тая горчива чаша мамка му, не знам още колко разочарования и резили трябва да преживеем докато се завърти колелото...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 5:41 pm 
Аватар

2 страхотни дни в Бургас и околията,15 хиляди левскари окупирали магристрали,бензоностанции,хотели и барове :smt006 Препълнени сектори,че даже и сред ряците имаше наши-ако има публика която след 6 години без трофей,след купища драми и провали и 6 пореди загуби в дербитата ше е повече,то нека се обади :wink: Да,вчера беше ужасен ден във футболно отношение но гигантска победа за синята публика :smt115

Като отминат 2-3 дена и отрицателните емоции от мача се забравят ше зацепите колко велики реално беха всички дни около тоя финал :smt023

Само Левски :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 5:42 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
ЧМ имат доста по-равностоен състав, щом Мастиката си позволи да остави най-добрия си нападател Бакари на пейката и да почне титуляр с третия си избор в атака, говори доста, а и след като пусна рогача Божилов да обира високи топки съвсем обърнаха нещата. Маймуната от като влезе мачкаше по двама от нашите и очевидно може да бележи с удари от воле, за разлика от Ретардели и Ментоя.
Ако ретарда все още бе играч на ЧМ нямаше да има и секунда игра.

Тва го коментирахме и преди мача, че тая маймуна ще ни влачи като пръскачка из лозе. И добре че мастиката не ги пусна с Божилов титуляри, щото при тая наша насрана игра през целия мач, изобщо нямаше да се стигне до продължения. Отделно сватбата осра зверски мача.
Не знам, чувствам се смазан и обезверен. Бяхме длъжни да вземем тоя мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 5:42 pm 

Бог с нас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 5:46 pm 
Аватар

Да му еба майката, на отиване в колата си говорихме с Ив за един мач от СП 90 в Болоня, Белгия-Англия, 119 минути Белгия мачка, 3-4 греди, пропуски, чудесии, да си ебе не майката, а не знам кое.... Сър Боби Робсън пуска резервата Плат и той в 119-а минута вкарва и няма дузпи.....то бива да сме дърпали дявола за опашката, бива.... :( :(
ама Кольо Мастиката .... треньорски гений.... Кольо Мастиката :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 5:49 pm 

Майкооо, къде ме връщаш :) . Помня го този мач. По него време бях в бежанския лагер в Австрия. Онзи отбор на Англия имаше Дейвид Плат и Пол Гаскойн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 5:49 pm 
Аватар

Кольо Мастиката го направихме адмирал...А еклерите взеха първа купа в историята си... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 5:54 pm 

Моя любов, мое страдание. :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 5:57 pm 
Аватар

Еx-Запознат написа:
Да му еба майката, на отиване в колата си говорихме с Ив за един мач от СП 90 в Болоня, Белгия-Англия, 119 минути Белгия мачка, 3-4 греди, пропуски, чудесии, да си ебе не майката, а не знам кое.... Сър Боби Робсън пуска резервата Плат и той в 119-а минута вкарва и няма дузпи.....то бива да сме дърпали дявола за опашката, бива.... :( :(
ама Кольо Мастиката .... треньорски гений.... Кольо Мастиката :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Не Кольо Мастиката, ами направо сър Стенли Ройс

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 6:01 pm 
Аватар

СС, който сме оценили като най-добрият тренер у нас постигна същото, което и Ники Жадното, който сме определили за най-смотаният треньор у нас. Аз за по-ясно доказателство от това, че треньорът в Левски към момента няма значение, не се сещам.

ПП Крис, ти изхождаш в оценката си от изначалната ти оценка за некадърност на Батков. Аз обаче съм на около 100% сигурен, че това не е некадърност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 6:08 pm 
Аватар

basma написа:
Моя любов, мое страдание. :lsclapp

:levski

Велики 2 дни, велики преживявания. Благодаря на замесените.
След мача успокоявах всички, ама сега, като останах сам с мислите си, ми идва да изпочупя всичко у нас...
Още преди мача имах предчувствието, че ще се насерем, така и стана. Това излишно пренавиване, тая сигурност, че едва ли не Купата е само наша, ме дразнеха страшно много. След 80-ата минута сърцето ми се присви и не можах да запея и за миг, просто чаках момента, в който Морето ще ни вкарат... А след "Сини шампиони" :loser2 бях сигурен просто, че ще е след 90-ата минута, както най-много боли.
Това е, дами и господа, това е любовта, онази истинската. :levski Струва си, болезнените моменти най-добре показват колко огромна е нашата обич.
ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 6:11 pm 

tprodanov написа:
СС, който сме оценили като най-добрият тренер у нас постигна същото, което и Ники Жадното, който сме определили за най-смотаният треньор у нас. Аз за по-ясно доказателство от това, че треньорът в Левски към момента няма значение, не се сещам.

ПП Крис, ти изхождаш в оценката си от изначалната ти оценка за некадърност на Батков. Аз обаче съм на около 100% сигурен, че това не е некадърност.

Стойчо, може и да не е некадърност. Аз съм споделял във форума, че действията му може и да са преднамерени. Никой не е чак толкова некадърен.

Разбира се, че има огромна разлика кой ни е треньор.

Който и да ни е собственик без добър треньор няма да мине.

В примера си сравняваш ябълки и портокали.
При Ники Жадното, се борехме за шампионска титла, имахме Гари Родригес, Рамос, де Карвальо и Силва (де го сега играч с неговите габарити).

Сега ситуацията е малко по-различна :) . Стоев направи от нищо нещо. Наследи отбор, който беше на крачка от втората шестица, с некадърно направена, небалансирана селекция и излизащ от красива серийка от 6 поредни чорбарски загуби.

Нали ти е пределно ясно, че ако треньор Гонзо беше продължил да ни спасява, сега нямаше да има финал за който да съжаляваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 6:16 pm 
Аватар

Тотален пореден резил, ама тотален. Вече коя година поред даваме храна на всякакви селски тимчета да се гаврят на гърба на най-великият български отбор. 12-13к човека са се дигнали от стотици километри и тия некадърници така да се изгаврят, просто нямам думи. Този път нито Гонзо ни е виновен, нито Батков. Не може да създадеш поне 10 чисти положения и да вкараш само едно, а еклерите от 3 положение ни вкарат 2 гола :ohmygod2 След мача много хора плачеха, а този мач тотално преля чашата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 29  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]