forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 12:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 12:01 pm 
Аватар

Днес ми е по-гадно и от снощи... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 12:03 pm 
Аватар

Абе не знам, ама историята показва, че в компаниите на Гейтс и Рокфелер има професионалисти, а в тези на Батков - не. Та не знам дали е все тая, май не е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 12:06 pm 
Аватар

Ужас ми е....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 12:10 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Абе не знам, ама историята показва, че в компаниите на Гейтс и Рокфелер има професионалисти, а в тези на Батков - не. Та не знам дали е все тая, май не е...

Еми аз точно това казвам, че който и да ние е президент ако се продължава по-същия начин и няма персонална и организационна промяна в този клуб е все тая! Който и да е президент ако същите хора които сега си останат на 100% в клубът начело с Баждечето и надолу по-веригата, ако се работи по-същия абсолютно начин както сега и няма никаква промяна, как ще има различен резултат? Една мисъл на Айнщайн гласеше следно него горе долу:
-Че глупак е този който повтаря една и съща грешка постоянно, но очаква различен резултат! :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 12:13 pm 
Аватар

Който и да дойде на местото на Батков няма да е човек, който няма да се меси в управлението на клуба и само да дава пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 12:14 pm 
Аватар

Баждечето според мен е най-малкият проблем, и ако има някакъв читав кадър, това е той. Това, че си има драма с една част от една организация е отделна тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 12:20 pm 
Аватар

Абе работа на един икономист е да намира нови свежи финансови патоци. И да организира сегашните такива така, че те да се увеличават лавинообразно на горе?

-Нещо от това някога да е правил нашия ФИНАНСОВ ДИРЕКТОР? Баждечето е по-скоро счетоводител от колкото икономист и мисли като счетоводител! А на нас ни трябват хора които да могат от 1 лев да направят 2! А не само да могат да харчат този 1 лев на готово!

Последна промяна We_Are_Levski! на Нед Май 31, 2015 12:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 12:20 pm 
Аватар

Спечелена купа я изпуснахме за няколко секунди :? :?
Аз в един момент просто не виждах как тези ще ни вкарат гол, бяхме с човек повече и си контролирахме играта, дори не им давахме да припарва опасно до нашата врата.
Еби му майката, откъде падна този гол от нищото накрая. Още ми е пред очите :( :( :smt089 :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 12:26 pm 
Аватар

Пеенето ни вчера беше трагично. Нищо не ни остана в тоя клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 12:36 pm 
Аватар

Баждеко е финансов директор. Работата му е да управлява парични потоци, не да ги намира. Нападките към него много повече наподобяват Сиони, отколкото някакво реално недоволство от работата им. А това пък е проявление на въпроса - що сме толко зле като агитка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 12:41 pm 
Аватар

Мога да изброя поне десет дребни на вид неща, които дебелия осра последните две години, които всеки път нагнетиха голямо напрежение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 12:50 pm 
Аватар

Аз минавам само да поздравя тия, дето бяха тръгнали към Гюргево и Скопие. Повече няма да говоря за тоя мач, всичко е казано за цяла нощ.

Другия път ще си пускаме тия голове, не на Везалов.
И при един гол разлика е забранено дори и минута преди края да се подема скандиране "Купата е синя". Ама това са някакви суеверия, ще кажете. Ми добре, умници, продължавайте. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 1:15 pm 
Аватар

rkk написа:
Аз минавам само да поздравя тия, дето бяха тръгнали към Гюргево и Скопие. Повече няма да говоря за тоя мач, всичко е казано за цяла нощ.

Другия път ще си пускаме тия голове, не на Везалов.
И при един гол разлика е забранено дори и минута преди края да се подема скандиране "Купата е синя". Ама това са някакви суеверия, ще кажете. Ми добре, умници, продължавайте. :smt006

Да, хората са виновни, че цял мач с човек повече не можеш да биеш черно хюмне...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 1:19 pm 

Айде, айде, все едно след победата над Лудогорец го нямаше това скандиране. Сигурно и след загубата от Славия, както и преди мача в Бургас липсваше. И съм сигурен, че ти не си го скандирал. Точно това ни е проблема, нали? Едно скандиране, което показва вярата на хората.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 1:19 pm 
Аватар

Чудя се как Хидъна още не е цъфнал тук

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 1:24 pm 
Аватар

Явно е бил снощи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 1:33 pm 

Беше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 1:34 pm 
Аватар

Бях сигурен, че точно това ще ми отговорите. Хем сте прави, не сте. Ама продължавайте де, прав ви път :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 1:59 pm 

Тежко е да загубиш финал по такъв начин. През тези две години ни съкратиха живота тия футболистки. Мен обаче друго ме изнерви супер много! Поздравявам Черно море за мъжката игра, но не и смешното им треньорче... Коментира цяла седмица, кой бил съдия, как ще ни даде мача и накрая не ни даде чиста дузпа, която в такъв момент решава мача! Друго да не кажа, че и заради съдия останахме във втората шестица... мача на Лаута и двете измислени засади, които пак решаваха мача. НЕ оправдавам футболистите и аматьорството в нашия клуб, но не може разни треньорчета да коментират съдията и той да се насере така. Финала е загубен, но тоя боклук не трябва да свири наш мач повече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 2:02 pm 
Аватар

Играчите ни нямаха нито желание (90% от тях), нито възможност да направят каквото и да е. Пълен провал и унижение за нас :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Да тръгнат над 13 000 човека с положителни емоции на 400 км, за да те гледат и подкрепят, а ти да не им се отблагодариш с победа, за която уж се подготвяш от 20 дни... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 2:03 pm 
Аватар

Е то тактиката с говорене за съдията е от край време - някой селски алкохолик каже 2 приказки за съдията и веднага ни режат, за да докажат че няма такова нещо видиш ли. И това вече им е ясно на всички селски треньорчета. Тоя селяк цирозата ще го оправи преди да се нарадва на курвенския си мач, въпросът е ние какво ще правим вече в тоя мрак...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 2:06 pm 
Аватар

Нито съдията е виновен, нито това, че хората се зарадваха малко предварително, но след толкова време на огорчения това си е съвсем обяснимо... Просто на играчите не им достига психика (и физика, но това не бе решаващо). Още ми е пред очите втория гол на морето и не мога да намеря логично обяснение. :ohmygod2 Според мен Стоев задължително трябва да остане - видя се последните мачове, че работи добре дори и с това, което разполага. Ако направи и някаква, макар и лоукост селекция, може да се дръпне лека-полека нагоре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 2:22 pm 

Досега никога не съм коментирал съдията и малоумните им изцепки. Нито оня страничния с лудогорец, когато всяка наша контра беше засада,а дали има или няма се вдига. Но просто снощи този не свири дузпа от страх, защото го коментират цяла седмица. Понеже ние си знаем, че нямаме пари и подминаваме всичко останало. Треньор да коментира цяла седмица как Левски излиза с техен съдия, как ще повлияе на мача, как не знам какво. Ако беше станала същата ситуация, но с Черно море... щеше да се коментира цяла седмица, как съдията не дава дузпа за морето и съдията е купен, но понеже ние нямаме пари и мислим, кой да играе от ляво и от дясно не е проблем една дузпа дето ти решава мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 2:23 pm 

Надявам се СС да остане, ама нещо ми подсказва, че Гонзо пак ще "спаси" отбора... Надявам се и играчите да останат, ама какво може да им предложим, забавени заплати и 5-7 място... Спрях да се надявам чорбата да фалира, тъй като има КАРМА, с главни букви и ние се движим няколко месеца зад тях... Надявам се някой да ни купи, който да разбира не от футбол, ами от управление на голямо АД, ама май няма луди дето трабва да налаят над 30млн...
И още не мога да повярвам, тия ги бихме 2 пъти, а сега те излизат като лъвове, а нашите като насрани. Тоя Паланков напарви мача на живота си, а ние разчитаме в защита на Стойчев и Нину. Гонзич, вярно си легенда, ама твоята селекция ни струва прекалено много. То не бе 7 място, то не бе да нямаме един читав футболист на скамейката и 3-4 на терена. Не може да разчиташ на 17 момче да ти носи финал, не може. Краев в нормален отбор щеше да играе в мачове без значение и в решени за по 15 минути накрая. При нас заменя втория по безполезност в 60тата минута при 0:0 на мача на годината. Не може да имаме претенции, а единственият ни нападател да е домовчийски. Не може.
Публиката също носим вина. Създадохме напрежение, радвахме се преди мача все едно сме шампиони и нашите излязоха смачкани, повече от нормалното. А почупването на стадиона и замеряне на играчите на морето няма да го коментирам. 5 цифрената глоба няма да помогне на клуба.
Само Левски! Вече не вярвам, но се надявам пак да сме на върха. Вярно не е само тенеката, ама не може да се очаква стадиона да се пълни до безкрай, а само горчилка да пием. Дори и на най-верните ще им прегори в даден момент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 2:28 pm 
Аватар

Не е въпрос нито до желание на футболистите, нито до това, дали някой е запял еди коя си песен. Не могат просто да я играят нашите тая игра и това е.Може ли да ти остава една минута до края и да не я накъсаш играта, да убиеш темпото - прави го всеки читав отбор по футбол. Да не говорим пък за втория гол - какъв рейд, какво чудо беше, все едно Меси гледах :ohmygod . Голяма техника, голяма работа, от къде се взе такъв футболист в А група ще кажеш. Просто толкова си (не)могат нашите.

Няма как един отбор да е зле и да постига резултати на мускули и на публика. Сектор Б пее, но топката си е топка и трябва някой да рита като хората. Вчера играха два слаби отбора, но единия пропусна положения, другият пък взе, че ги вкара и толкова.

Да сме живи и здрави и аз лично не очаквам нищо добро от този отбор - много още има да удряме дъното, че и да го дълбаем.

В тоя ред на мисли - и Хидън не е виновен за това положение. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 2:43 pm 

Вчера за пореден път си пролича, че няма ама грам вариативност в състава. В съвременния футбол без яка черна мамуна на върха на атаката не става. Да в някой мачове срещу определени отбори централен нападател трябва да е Аниете (Лудогорец например), но срещу тиквеници като Черно Хюмне Аниете трябва да играе зад някой като Дембеле. Нашето ръководство е съставено от много прости парчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 2:46 pm 
Аватар

Не е честно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 2:47 pm 
Аватар

Тази загуба ще ни изкърти допълнително. Всеки ще побегне нанякъде - испанците ще се разкарат, Краев ще го продадем, Прохазка ще си тръгне и той, Йоргачевич и той ще си бие камшика, Ел Капитано вероятно този път окончателно ще си тръгне и няма да го търпим повече. Надявам се поне СС да остане, но ме съмнява. Задаващото се лято е най-съдбоносното, което ще сме имали някога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 2:50 pm 

сковани,губят единоборства,никаква идея,подреждане,не се движат,аматьорски изпълнения в защита,..все неща които се пишат и на треньора,като цяло посредствен мач за Стойчо , трудно му се получават нещата когато излиза като фаворит

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 3:01 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Тази загуба ще ни изкърти допълнително. Всеки ще побегне нанякъде - испанците ще се разкарат, Краев ще го продадем, Прохазка ще си тръгне и той, Йоргачевич и той ще си бие камшика, Ел Капитано вероятно този път окончателно ще си тръгне и няма да го търпим повече. Надявам се поне СС да остане, но ме съмнява. Задаващото се лято е най-съдбоносното, което ще сме имали някога.

Кой нормален футболист ще иска да играе в седмия в България и да е далеч от ЕКТ :? Аниете и Прохазка, не че са за Барселона, ама нивото определено не им е това, да завършват под Ботев и Берое. Краев, ако иска да стане футболист, трябва час по-скоро да замине в някоя страна, в която този спорт не е останал в края на 80-те. Гаджев и той не е лош футболист, може да е всякакъв, но футболните качества си ги има и вероятно ще му мръзнат мъдурите някъде по Русия догодина. Виж Домо, Сърмов, Пацо и останалите - те ще си останат тука, тях никой не може да ни ги отнеме. Те са си за това ниво, така че няма страшно. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 29  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]