forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 29  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 4:46 am 
Аватар

Кур за тия нещастници с малки изключения. Днес видях десетки хора да ронят крокодилски сълзи за некви дето не го заслужават. Една момиче, което спря да пише тук, дори не можа да ми каже чао, просто защото не можеше да говори след това велико представяне на нашите путки. Същото това момиче, съм сигурен, има по-големи топки от 90% от тия капути.

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 4:55 am 
Аватар

Момчета и момичета, умолявам ви събитията от последните часове да са ни като обеца на ухото и да се научим НИКОГА да не предизвикваме съдбата. Мислех, че от 2013 година сме си научили уроците, но явно не сме.

Благодаря

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 5:08 am 
Аватар

Туко що се прибрахме.... мача няма да го коментирам, смазан съм достатъчно, не искам да се натоварвам....

Само искам да кажа, че си станахме ебати селската агитка... благодарение на всички, които се мислят за шефове в тоя Сектор.Евала на илия, тотално неадекватен и 5 песни цел мач.... от агитка, с ебати потенциала и мощ, се превърнахме в.... айде да не казвам

Любовта остава... въпреки всичко! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 6:17 am 

Не се спи, нека първо намерим проблемите в нас!
Аз друго се чудя как ЧМ може да намира такива чужденци, а при нас да акустират всички отрепки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 7:26 am 
Аватар

Ако Гунди беше играл в тоя мач, първото нещо, дето щеше да направи е от сърце да позрави Черно Море, след това да благодари на тая невероятна публика и след това да изведе мъжете в отбора да тренират допълнително.

И латексО и Домус-ага, че и чорбетата имат "купи". Обаче те нямат мача с Лацио, нямат Тити Папазов. За тях билетите винаги стигат. Ние напук на всички останахме едно цяло в цивилизован диалог. Продължаваме да купуваме клуба си, продължаваме да сторим стадион. Продължаваме да сме едно - Синята Лавина!

На мен ми дайте идеята, религията! Аз съм по-горд с тези неща и знам, че тази престъпулка, тази чистинлница, през която минаваме ще ни донесе истинските победи, истинските купи - тези, дето никой поданник (или червена курва) на султана или чалгаджия-мародер не може да си ги купи с пари.

Горд съм, че съм левскар!

Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:31 am 
Аватар

Публиката може да спечели мач, но понякога трябва и футболистите да направят нещо. Вчера не направиха, за пореден път. Абсурдно се закопаваме. Лошото е,че вместо да надграждаме, сега вероятно пак ще започнам от нулата, че и с още по-никакви пари. Жалко е за вълната от позитивна енергия, която се разби в некадърността на терена, а можеше да даде огромен тласък за по-добро бъдеще.

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:40 am 
Аватар

Толкова бледи и безмълвни лица не съм виждал през живота си

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 8:44 am 

А преди 10 години Домо ни донесе Купа срещи свин :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:39 am 
Аватар

В спорта е така - победите и победени. Да, на нас много ни се насъбра във важните мачове все да сме страната на победните, но това е. Трябва да го преглътнем мъжки. Приказките за уреден мач за мен и то на сериозни хора дано са плод на емоцията и болката. За мен най-важният извод, който трябва да се направи след този мач е, че синята общност е жива. Синята лавина е жива. За мен гледката как от всеки ъгъл на Бургас пред който минах се чуваха сини песни е по-важна от проклетата купа. Гледката как на хора закъсали по магистрала със сини шалчета им спира всяка втора кола да питаш дали има нужда от помощ е по-важна. Гледката на цялата морска градина е достатъчна, за да ми се осмисли цялото изморително пътуване и след години да помня именно това, а не Домо, Педро, Сватби, Венков с купата, всенародните празненства на фенове на комунистическото отроче и т.н. Левски е много повече от всякакви купи. Все някога и това ще дойде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:41 am 

Още като чух за Йовов... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 9:54 am 
Аватар

Тия боклуци, от първия до последния в т.нар. йерархична структура на този аматьорски клуб успяха да откажат завинаги хиляди левскари. За мен това бе повратната точка за много хора, които никога няма да се върнат повече на стадиона, на тях им писна от разочарования и им писна да страдат заради банда малоумници.
Само не разбрах снощи кога т.нар. ни ръководни лица успяха да изговорят една камара глупости пред журналистите, особено Гонзо, а и Йовов също се е включил в пиршеството, сигурно се гласи за някакъв пост в клуба, след като Пеевски влезе на бял кон

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 10:08 am 

Аз толкова висока средна възраст на мач не съм виждал :!: :wink:

и за да се пошегуваме, въпреки мизерията: О Праз се беше дегизирал като Шамил Басаев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 10:33 am 
Аватар

Този сезон ще ни се види рай за разлика от другия! От отбора си тръгват Аниете, Прохазка, Гаджев, Абди, Краев и Сърбино!!! И на тяхно място ще си цъкаме със Сър Мофф, Айде Валери, Сашо циганина, Борко Стойчев, Пацо The Tiger и великата селекция от Хмариян, Коконов и тем подобни нефелници?!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 10:43 am 
Аватар

:( .........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 10:43 am 
Аватар

И в тоя ред на мисли черно хюмне да ни благодарят че отмъкнахме звездите им Айдее Варели и Сашо Сашов или какъвто е там. Определено им дигнахме качеството на отбора.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 10:56 am 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Аз толкова висока средна възраст на мач не съм виждал :!: :wink:

И няма и да видиш повече, поне до следващия финал....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 10:59 am 
Аватар

Тръгнаха като аслани,а се върнаха насрани........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:00 am 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Този сезон ще ни се види рай за разлика от другия! От отбора си тръгват Аниете, Прохазка, Гаджев, Абди, Краев и Сърбино!!! И на тяхно място ще си цъкаме със Сър Мофф, Айде Валери, Сашо циганина, Борко Стойчев, Пацо The Tiger и великата селекция от Хмариян, Коконов и тем подобни нефелници?!!!
Ако Сърмов беше на терена вчера, нямаше да е такава дупка в центъра като Вагинал в дефанзивен план

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:02 am 

sid написа:
Току-що се прибирам в квартирката. Нещото, което беше три пъти по-жалко от продукцията на терена, това бяха МАСАТА чорбари в синьо, които си тръгнаха преди края на мача. Смеем им се на ония, а се превърнахме точно в тях. Дано поне на телевизията не се е видяло.

Срам, срам, срам.

Приятел, не си прав. Самият факт, че тези хора са пътували 400 км, за да подкрепят Левски, давайки си и последните пари, пеейки с цял гърло, заслужава уважение. Няма как да очакваш 13 000 души да приемат по еднакъв начин тежката загуба. Просто при втория гол на някои им е дошло в повече и не са издържали да догледат поредното унижение. Чорбарите в синьо са онези интернет тролове, които на мач не стъпват, но веднага заляха интернет пространството с помия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:05 am 
Аватар

Съгласен съм с това, че вчера беше повратна точка.. с 200 сме се засилили към посредствеността мамка му

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:06 am 
Аватар

Не съм се чувствал по емоционално пребит.Просто след втория гол на морето , исках някой да ме уцели със седалка и да се приключва.Дано всичко това да е за добро , и един ден всичко да си дойде на мястото.А ако Тони е прав , наистина това ще е най-срамното нещо в 100 годишнината ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:21 am 
Аватар

Искам да поздравя Тича за мъжката им игра!На мнение съм,ужасно ми е трудно да го кажа,че през този сезон трябваше да изпием горчивата чаша до дъно,това което се случи вчера и дано да е за добро.
И през омраза и прах,
и през забрани и страх,
и през слава и поклони,
и през гавра и пагони,
и през трупове и кърви -
ЛЕВСКИ пак ще бъде първи!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:30 am 
Аватар

Спечелването на купата щеше да доведе до редица заблуди, относно работата в клуба, но пък е гадно да загубиш точно по този начин... :? За трети път поред губим финален мач (онова със Славия го броя като финал) по абсурден и болезнен начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:37 am 
Аватар

bate sasho написа:
Не съм се чувствал по емоционално пребит.Просто след втория гол на морето , исках някой да ме уцели със седалка и да се приключва.Дано всичко това да е за добро , и един ден всичко да си дойде на мястото.А ако Тони е прав , наистина това ще е най-срамното нещо в 100 годишнината ни.

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:38 am 
Аватар

Според вас ако бяхме взели тъпата купа , какво щеше да се случи ? Нова синя приказка ли ? За мен разочарованието е също голямо защото имах рожден ден и си пожелах купата , но Господ , съдбата или и аз не знам какво вече беше решила друго . Просто с Батков няма как да направим нещо повече от място в петицата и със супер клизма да вземем 3то място макс , вчера голяма част от играчи бяха прегоряли от напрежението Прохазка ,УмриВалери и Бедоя бяха много посредствени , но и ако сте има ли очаквания от някой друг освен Аниете да направи нещо просто сте явно неадекватни , дори и той беше на път да ни измъкне в пореден мач и да ни заслепи но уви не стана ! :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:47 am 
Аватар

Ако бяхме взели тъпата купа щехме да имаме някакъв макар и минимален шанс за съществуване. Сега имаме такъв единствено през ръцете на някой чичко паричко, а той няма да е никак приятен.

Иначе виждам, че основните заблуди продължават - вчера бяхме адски посредствени на трибуните и поводи за хвалби не виждам. И второ, докато си мислим, че проблемът е в Йовое, Гонзо или който и да е извън Батков, все ще изживяваме същото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:48 am 
Аватар

За съжаление нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено! Онзи май 2013 трябваше да се превърне в катарзис за нас? Но изобщо не стана така! Следващия сезон като се започне от Иртиш, после с това, че свинките ни биха 4 пъти, че завършихме 5ти и не се класирахме в Европа за първи път от 20 и кусур години също трябваше да е катарзис за нас, ни нищо подобно не стана! Сега обаче е крайно време, така повече не може а И НЕ ТРЯБВА да продължават нещата! Крайно време е тодАр да обяви публично, че се маха! Така и така не дава пари, така и така се носят разни слухове просто е крайно време вече. И на нас ще ни олекне и на него, това ще е е огромна глътка чист въздух за целия клуб и за нас феновете! И е единственото нещо заедно с трибуната което може да мотивира хората да се върнат на стадиона от юли месец. Второто нещо е Гонзо да се предаде най-после и да разбере, че не става за тази работа! Нека е в клубът, нека му се намери някаква работа защото е истинска наша легенда. Но за директор или треньор не става. Третото нещо трябва да е ясен план и стратегия за развитие на този клуб, защото от 2007 до сега се кара ден за ден и тва е. Никой няма идея какво прави, защо го прави и какво се очаква да се получи накрая. :smt006

Нека Иво Танев или който вече ще решава в този клуб нещата, защото е ясно че Ганьо беше до тук. Да гласува доверие на Стоев (ако наистина смята, че той е човека), да го махне ако смята че не е. Да сложи който си иска и да се почне не от 0лата а от -1000 където сме в момента! Да се обявят 2 нулеви години, да се даде кредит на треньора без значение от резултатите. Да му се даде право сам да си избира играчите и т.н. Ако е само 4 милиона бюджета да е 4 милиона, но в този клуб да се работи и да има стратегия за развитие. Да се гради нещо и всеки да си знае местото и какво точно и персонално се иска от него. Да се плаща всичко на деня, дори максимума да е смешна заплата от 5000 евро.

Иска се истински катарзис и земетресение при нас, иска се стратегия и план за бъдещето и визия за настоящето. Крайно време е за промяна, защото сега е последния момент. Ако и сега забатачим нещата и изпуснем момента, бъдещето на нашия клуб ще се казва Славия или Локо Сф! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:48 am 
Аватар

Адски слабо,по-съм разочарован от представянето по трибуните (за пореден път) отколкото от загубата! Иначе винаги по-рейсовете,спирките,плажа,бензиностанциите, се дерем и бием в гърдите ?!
Победата по скоро щеше да ме изненада.За съжаление,последните 6 години нищо добро и позитивно не сме видели.
Толкова си можем,стадиона и града не са ни виновни :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 11:50 am 
Аватар

Щото с Делян Пееески ще е нещо по-различно от при Батков ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2015 12:00 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Щото с Делян Пееески ще е нещо по-различно от при Батков ;)

Aко ще и Бил Гейтс заедно с Рокфелер и Тръмп са ни собственици. Като няма стратегия за развитие която да се следва. Като се кара ден да мине, друг да дойде и никой не знае какво прави в този клуб и защо? Като в клубът работят чисти аматьори, е все тая кой ни е собственик! Не става само с харчене, трябва и акъл! А при нас явно акъл, знания и можене липсва в милиони кубици. В този клуб колкото и пари да има (или няма както е сега и положението е още по-катастрофално), като няма професионалисти в техните си сфери на дейност и направление е все тая! :ohmygod :smt042 :smt042

Последна промяна We_Are_Levski! на Нед Май 31, 2015 12:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 844 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 29  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]