forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 7:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2352, 2353, 2354, 2355, 2356, 2357, 2358 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 10:31 am 
Аватар

От снощи си го пея.. много яко :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 10:31 am 

Като се замисля, че най-вероятно пак ще минат между капките и ми става криво. Даже ми се разваля кефа и не ми се следи цялата драма...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 10:42 am 
Site Admin
Аватар

lo6ite kapitalisti :cry:
прасе написа:
Тъпо, но от друга страна и със Стойчо и стария отбор в европа нямаше да сме на ниво. Просто без нападател при подчертано дефанзивния футбол който играехме не мисля, че щяхме да се преборим. Та общо взето хала ни щеше да е същия, като няма кинта е все тая... Въпроса за 1.000.000 е дали наистина ще се върви към работещо предприятие и дали наистина ще се захванат с това, защото според мен ние го караме все още като едно време преди 89. Но за съжаление вече сме в капиталистически строй и пазарна икономика. Т.е. крайно време е да влезем в час. Та така ако няма видни подобрения в това отношение, а наистина само ни държат на командно дишане... :censored: :censored: :censored:

ПСЛ Всъщност, доколкото съм чувал това с финансовия феър плей ни ограничава така или иначе и ще трябва да затегнем коланите щем нещем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 10:52 am 
Аватар

Продължавам да не вярвам, че ще закрият тая измет. Твърде е хубаво, за да е истина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 11:28 am 
Аватар

Мисля тая седмица в която ще се обжалва решението да не сера :bigok та като дойде то4ната дата да се пръсна от кеф :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 12:19 pm 
Аватар

"Който задника си в Коматево поклаща, 2015 без ЛИЦЕНЗ изпраща. "

- Паулу Коелю

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 12:54 pm 
Аватар

Коооопеле, тоя Лупи колко е голям :bigok :bigok :bigok :bigok

Интервю с турския англичанин, който няма нищо общо с Лупи, но е пълно копие на оня с пурите :loser2

Цитат:
Имахте ли среща с г-н Ивайло Манджуков и какво обсъждахте на нея?

Срещнахме се първо в хотел в София и говорихме относно ситуацията моментната ситуация в УЦКА. Той ми обясни всичко. На срещата присъства и Александър Тодоров, от когото бях много впечатлен. С Манджуков обсъдихме състоянието на УЦКА и му обясних защо искам да купя клуба, да стана собственик на отбора, да платя заплатите на футболистите и всички дългове. Той ми обясни ситуацията с неговия баща, че той е купил УЦКА за него, но не иска да го финансира. Аз му казах, ако си бизнесмен и управляваш клуба, трябва да разбереш каква е реалността. Не можеш да разчиташ на някой друг без да имам черно на бяло написано: ”Аз ще дам толкова и толкова пари”. Разбирате ме, нали? Той ми отвърна, че ситуацията с баща му е много сложна. Той не желае да помага финансово.
"Попита ме защо имам интерес да купя клуба. Отговорих му, че това ми е работата. Аз се занимавам с приоритетно инвестиране, SDO и изкупуване. Купувам и инвестирам в нови и начинаещи компании. Имам интерес да купя клуб от Европа.
Имах желание да закупя 5 процента от акциите на Еспаньол. В Англия преговарях за закупуването на дялове на Блекпул и Рединг. Проучих пазара и разбрах, че УЦКА е добро име и с традиции в Европа. Смятам, че мога да работя за развитието на клуба. Манджуков ми отговори, че клубът има огромни задължения и ще го доведе до банкрут. Казах му ако не можеш да продължиш, трябва да го продадеш. Аз мога да купя клуба, имам собствен фонд, мога да доведа свои инвеститори, които са мои бизнес партньори от Англия. Единият от тях е бившият собственик на футболен клуб Катар, бизнесмен от Доха. Имам и бизнес партньор от модния бизнес. Занимавам се и с моден бизнес. Бях партньор на бившата приятелка на Джорд Клуни – Моника Якишич. Бизнес партньорите ми са заинтересовани да инвестират в УЦКА, защото клубът има огромен потенциал.
Можем да изградим добър бизнес план и да доведем подходящите хора, които да попаднат в борда на директорите, като финансов съветник, финансови специалисти и банкови одитори. С правилния бизнес план и финансова стратегия ние можем да платим най-спешните задължения. Манджуков ми отговори, че иска да се срещне със своя адвокат и ще се видим по-късно през деня. Така и не се срещнахме. Покани ме дори на обяд с баща му и вечеря със семейството му. Не спази думата си. Обадих му се и ми каза, че е болен и няма възможност да прави каквото и да е в събота. Насрочихме среща за понеделник. Дойде в хотела ми заедно с неговия шофьор, след което продължихме срещата в офиса на адвоката му. Стефан се казва, но не мога да произнеса фамилното му име. Извинявам се.
Разговаряхме и казах още веднъж, че наистина имам интерес да купя клуба и имам възможност да платя всички дългове, но трябва да ми покажете някакви документи. Не ми дадоха каквато и да е документация. Получих от Александър Тодоров всички салда от финансовия отчет. Жена му превеждаше. Посетих стадиона на УЦКА, маркетинговият директор на клуба ми обясни моментната ситуация в отбора. Английският му е много добър. Казах на г-н Тодоров: ”Можем да направим нещо и да подобрим ситуацията в клуба. Ти можеш да останеш изпълнителен директор на УЦКА”. Той ми отговори, че г-н Манджуков не прави нищо. Той не плаща, само губи време и дълговете нарастват.
Казах на Манджуков: ”Ако имате желание, аз мога да купя УЦКА. Умея да поемам рискове. Занимавам се с инвестиции и изкупуване, и имам представителства в Женева и Лондон. За мен не е проблем да осигуря пари". Той ми отвърна, че адвокатът му ще изготви предварителен договор. Контрактът беше готов, но той не подписа нищо. Поиска от мен 640 хил евро, за да плати най-спешните дългове. Казах на г-н Манджуков, че не съм негов инвеститор, а съм дошъл да купя клуба. Каза ми, че няма да подпише, ако не платя.
Казах му, ако искаш плати от джоба си, донеси ми документа и тогава чак мога да правя паричен трансфер. Той ми предложи и десет процента от акциите на отбора и поиска да сме партньори. Няма как да бъда бизнес партньор с човек, когото не познавам. Казах му: ”Ако си добър бизнесмен и ако имаш уменията да управляваш клуб, УЦКА нямаше да е в тази ситуация. Аз съдя за хората по техния бизнес. Според мен не си подходящ за бизнес. Не мога да поема този риск. Не мога да рискувам с теб. Той продължи да ме пита дали иска дял от акциите. Отговорих, че ще си помисля. По-късно видях, че Манджуков е заявил пред медиите, че съм свързан с Александър Томов.
Нямам нищо общо с Томов, казах го и на феновете на УЦКА. Осъществих контакт с Александър Тодоров. Има разлика във фамилните имена, нали? Не купувам клуба за някой български бизнесмен или политик. Нямам бизнес отношения с политици в България. Търсех възможности за инвестиция в Европа. Мои познати и партньори ми препоръчаха УЦКА, защото е доказано име. Аз се свързах с Александър Тодоров, който е лицето за контакти в клуба.
Дойдох в България и се срещнахме. Тодоров ми показа клуба, гледахме мач заедно, видях базата. Запозна ме със съпругата си. Казах й: ”Нали нямаш нищо против да го запазя като изпълнителен директор. Предложих му, заявявайки, че ще се радвам да работя с него". Ако подпишем договор, съм готов да платя належащите дългове, да направим одит в клуба и да изградим бизнес план. Разговарях със семейството си в Турция. Имаме желание да инвестираме в нов стадион с инвеститори от Турция. План за тренировъчни игрища, хотел и магазини на стадиона – един цял спортен комплекс. Ще отнеме време. Казах му - приоритетът ми е да платим належащите дългове и да създадем нов мениджмънт в клуба. Нужни са 6-7 месеца на тежка работа, докато постигнем финансова стабилност. Разговарях с приятели от Турция. Един от тях е собственик на тим от Суперлигата, друг е в борда на директорите. Не е проблем да споделят с нас от опита си и начина си на работа. Проблемът е, че г-н Манджуков е името. Той е човекът, който трябва да се съгласи. А той иска да доведе клуба до банкрут.
Проблемът е, аз говорих с адвоката на Манджуков вчера, преди да летя от София до Женева. Той ми каза ,че г-н Манджуков не разговаря с мен и не отговаря на обажданията ми. Не ми даде зелена светлина да работим върху договора. Не може да направи нищо – няма комуникация.
Не можем да правим бизнес план, особено с г-н Манджуков. Той не е мой бизнес партньор. Срещнах се с фенове на лит(*кс-етрополе и им казах цялата ситуация. Той предложи 10 процента от акциите на клуба, а аз отказах. Затова той си съчинява истории. Че съм свързан с Томов, това не е истина. Това, което разбрах от двете си срещи с Манджуков, е че той не е способен да управлява УЦКА или да прави бизнес в България. Днес казва едно, а утре друго. Променя си мнението през вечер".

Посочи ли ви г-н Манджуков точната цифра на дълговете?

"Да бъда честен, не ми каза точна цифра. Той единствено поиска 640 000 евро. Александър Тодоров ми показа документи за дългове на стойност 20 млн. лева или иначе казано 10 млн. евро. Аз казах, че мога да платя належащите дългове, а до понеделник мога да осигуря 2 млн. Готов съм да поема управление на клуба и да доведа одитори и кредитори.
Г-н Манджуков няма пари, за да плати дълга. Аз му казах: ”Вие имате богат баща, който купува клуб за вас, а вие нямате пари за да го управлявате. Тогава защо ви е? Не може да разчитате на баща си. Вие сте на 41 години, а нямате пари за собствен бизнес".

БоК, познава стотина собсктвеници на клубове, катарци, приятелката на Джордж Клуни, партньори навсякъде, парите не са проблем, изкупува отбори като луд, нищо общо с Лупи, само с Тодоров, даже е преговарял с жена му да го остави ИД :bigok :bigok :bigok :bigok

Бах мааму, как не му ги дадоха свинете на тоя.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 1:38 pm 
Аватар

Цитат:
Гей "Офанзива": Спокойно, АФК цуци ще вземе лиценз за "А" група
:cold :cold

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 1:48 pm 
Аватар

Боко Тиквата ще ги спаси. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 1:54 pm 

Цитат:
Г-н Манджуков няма пари, за да плати дълга. Аз му казах: ”Вие имате богат баща, който купува клуб за вас, а вие нямате пари за да го управлявате. Тогава защо ви е? Не може да разчитате на баща си. Вие сте на 41 години, а нямате пари за собствен бизнес".

:bii_chorbata :bii_chorbata Не знам дали му го е казал наистина, но е доста силно и вярно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 1:55 pm 

Днес им гасят тока на кочината, сигурно инфо. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 2:04 pm 
Аватар

Тук ми идва една тематична песен на Кали. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 2:10 pm 
Аватар

Omraz написа:
Днес им гасят тока на кочината, сигурно инфо. :bigok

Буквално или преносно?:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 2:11 pm 

Буквално. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 2:12 pm 
Аватар

Е за какво им е ток, нали гостуват :bigok :bigok :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 2:46 pm 
Аватар

Ооооопаааа, пак се прокрадва мантрата "и на турския господ ще се молиме"
:bigok :bigok :bigok :bigok

Цитат:
Не ми се струва правилно да се напада човека, само защото е турчин. За това, че е партенка и е наговорил глупости - ОК. Но какво ви дреме ако някой свестен чужденец (не казвам, че този специално е!) поеме отбора и го вдигне на крака. Никой не ви кара да си сменяте религията и паспорта! Това си е бизнес в крайна сметка! Като беше Митал и направихме добра селекция и мачкахме, оплаквахте ли се?!?!?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 3:08 pm 
Аватар

Че те да не би да са спирали?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 4:04 pm 
Аватар

:bigok :bigok :bigok :bigok :bigok

Цитат:
Е, те тези сегашните имат страхотна визия.Според мен Томов ще се върне отново.Вероятно му се е искало ЧУРКА да бъде със собственици българи.Но всички видяха окончателно, какво представляват българските "бизнесмени".И Томов наистина опипва почвата.Ще видим по-нататък.

:loser2 :loser2 :loser2 :loser2

Цитат:
Стилян да не дава много акъл, ако иска да помага - да заповяда с кешовица или докарвайки хора с пари. :bigok :bigok :bigok Има блестяща кариера, хората го уважават, а без УЦКА щеше да си остане монтански пустиняк. Така че... Моите уважения - ама или да помага, или да не мели отстрани как било "по-добре да почнем отначало". От кое начало?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 4:06 pm 
Аватар

Ебах тия скандални подобия на жив организъм..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 4:12 pm 
Аватар

Цитат:
В лит(*кс-етрополе готвят обжалване: Ще спечелим!

Цитат:
Лицензионната комисия на БФС е отрязала лит(*кс-етрополе за участие в евротурнирите и „А" група. Писмото е получено в клуба вчера. Като основен довод се посочва, че „червените" били подали грешно документите само за евролиценз, които трябвало да бъдат разделени от тези за вътрешното първенство.

Малко да поотпуснат анОсите :bigok
Цитат:
Отделно имало проблем с документите от НАП, които да удостоверят, че дълговете са гарантирани или е започнало изплащането им.

Гарантирани са :lol: и е започнало изплащането им :strkstrk
Loop is back, have a fear goviadas :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 4:43 pm 

antonatan написа:
Боко Тиквата ще ги спаси. :wink:
И аз така си мисля.Ситуацията при свинчета е идеална ББ да блесне да се покаже като месия,а и има нужда от гласоподаватели в провинцията като Харманли,Казанлък,Разлог да спечели кметските избори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 5:18 pm 
Аватар

Покъртително участие на Милко "Елека" с акциите на Цуца по Гонг. С парите, които събирали свинете за спасението си, Томов направил някаква мега схема за придобиване на ниви, с които искал да направи друга схема за обезпечение пред НАП, които естествено не се вързали, но за сметка на това в резултат от цялата врътка задлъжняват с още 1 млн към края на август :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 5:23 pm 
Аватар

Токът спря :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 5:26 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Впрочем тва за схемата на Томов може изобщо да не е лъжа :loser2 :loser2 :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 5:31 pm 
Аватар

Цитат:
Спряха тока на лит(*кс-етрополе

Цитат:
Неприятностите продължават да засипват лит(*кс-етрополе. БЛИЦ научи, че днес стадион "Българска армия" остана без ток заради дълговете на клуба към ЧЕЗ. Шефове и служители не могат да вършат делата си заради липса на електричество. Още преди няколко месеца се говореше, че лит(*кс-етрополе дължи крупна сума на ЧЕЗ и ако не плати, шалтерът ще бъде дръпнат. Ето, че това се случи днес, което едва ли изненадва някого в "червения" клуб.

:smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 5:31 pm 
Аватар

Омраза с to4no инфо :smt023

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 5:33 pm 

ЗАКРИВАЙ. :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 5:34 pm 
Аватар

Не знам какво е говорил тоя Милко, обаче във форума им вече си режат вените :strkstrk :strkstrk :strkstrk

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 5:35 pm 
Аватар

Сра по Томов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 21, 2015 5:35 pm 
Аватар

ахахах Сашко ще се включва :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2352, 2353, 2354, 2355, 2356, 2357, 2358 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]