forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 10:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 4:54 pm 
Аватар

Сега като гледам клипа с пирото, се чудя за пореден път : Защо се дават факли, на хора, които не могат да ги ползват ? Палят я, и след 10 секунди я хвърлят :ohmygod Остави я да изгори, пък я хвърли в краката баси..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 10:52 pm 
Аватар

Коко шпионката написа:
PlamenS написа:
Колкото и да ми е тъжно да го кажа, направи ми впечатление, че прасетата ни превъзхождат доста в последно време като пеене. Имат доста добри песни, които звучат доста добре, а при нас почти липсват.

Отивай при тяx като са ти по зрелищни :slap

Tи добре ли си? :smt017 Трябва да си заровим главите в пясъка и да си мислим, че сме по-добре ли, вместо да се постараем да вдигнем нивото за в бъдеще? Да по-зрелищни са ми и то в мачове с много по-малък заряд.Ако някой не го вижда, явно гледа през много тъмно сини очила. По-добре да си кажем истината и да се постараем да променим нещата, вместо да се пуснем по течението мислейки си, че сме най-великите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 11:06 pm 
Аватар

:ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 11:14 pm 
Аватар

В сезон,в който сме седми,с поредни загуби от прасюгите,да се сравняваме с ония гейтаци е нелепо. Те ако бяха в това положение,нямаше да ги има. Ние сме на стадиона,и си подкрепяме любимия отбор! Много,малко,пеещи,непеещи,малолетни,пенсионери - на стадиона сме. Да си ебават майката чорбарска. Взимаме купата, и ония пак не се интересуват от бг футбол :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 11:17 pm 
Аватар

Представете си свинете седми с 6 поредни загуби в дербито.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 11:18 pm 
Аватар

Не знам какъв левскар трябва да си , че да се възхищаваш на свинете ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 11:19 pm 
Аватар

Kryten написа:

+ конфликти в сектора им

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 11:19 pm 

Добре,значи искате да кажете че ние сме номер 1 в момента на трибуните,така ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 11:20 pm 
Аватар

И защо трябва да се сравняваме с тях, въобще? Не се ли имаме за нещо повече? Това, че тези гейтаци щяха да си бутнат стадиона за 7мо място и 6 поредни загуби, хич не ме грее. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 11:21 pm 
Аватар

Голямо недоволство след такъв мач и такава бройка и тези изпепеляващо положителни емоции. :smt012

Кой е номер 1? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 11:22 pm 
Аватар

Vasilev написа:
Добре,значи искате да кажете че ние сме номер 1 в момента на трибуните,така ли?

Летвата беше доста високо вдигната , нормално е в началото разликата да осезаема :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 11:28 pm 
Аватар

Kryten написа:

Представям си ги и всички знаем какво би било, но това не трябва да ни спира да се стремим да държим високо ниво, особено в мачове в които сектор Б е пълен.
Коко шпионката написа:
Не знам какъв левскар трябва да си , че да се възхищаваш на свинете ?

Никой не им се възхищава, просто не бива да си затваряме очите пред някои очевидни неща. Само като си признаеш несъваршенствата можеш да ги коригираш. Това е което искам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 11:48 pm 
Брат, не се занимавай и не се хаби, няма смисъл :wink: Трайкай си и всичко е велико... До още 1-2 мнение ще си чорбар, човек на X :8) и ще работиш умишлено против интересите на Сектор Б, Тръст "Синя България", фракциите, магазина, боксовата зала и т.н...
Изначално е малоумно да има в този форум ултрас тема, щом в нея се внушава "за мястото в класирането сме си перфектни", "що да се занимаваме с пиро и хорео като сме шести", "радвайте се на победата, кво ви ебе пее ли се или не се пее" и т.н нон сенс истории за всеки, който има претенции да има нещо общо с ултрас. Ние сме ултрас трибуна, която е много над тия работи :bigok Вземи па да кажеш, че прасетата си подреждат знамената в някакъв ред, а нашите са 4 върху едно или кой както му падне, и да вземеш да напишеш, че това е нещо правилно, е тогава директно те пращат на Ариана и ти купуват фланелка :smt026 :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 11:54 pm 

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 11:56 pm 

Очевидно е за мен, че сме свалили нивото доста :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 01, 2015 11:56 pm 
Аватар

Прасетата нямат знамена,кво да подреждат?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 02, 2015 12:54 am 
Аватар

Точно с това заравяне в пясъка, стигнахме дотук... За една година свалихме нивото зверски, който не го вижда, за негова сметка си остава! Колкото по-бързо се осъзнаем, толкова по-добре за сектора. Нещата не са окей и това е крещящо ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 02, 2015 1:29 am 
Аватар

Само не разбирам защо хора, които отдавна не ходят в Сектор Б, обясняват как стоят нещата с пеенето и организацията (няма да визирам никого, просто нека тези хора да спрат да се изказват като последна инстанция за случващото се!) :ohmygod
Когато имаш слаба и ялова вишка, имаш и ялов и слаб Сектор, много е просто! През последните 7-8 години имахме хора, които имат някаква идея какво, как и кога да се правят нещата! Изведнъж тези хора или се отказваха "поради лични причини", или бяха изгонени поради личните причини на едни други сладури (естествено става въпрос за едно и също нещо и при двете). След можещите дойдоха кои? Единия щеше да пребива ако види някой да не пее, другия реши, че е по-готин като си прави гласа дрезгав и се дере като магаре докато дава тон за сране и ебане :shock:

И когато някой като мен наддаде вой, се подхвърля "Който мисли, че може по-добре, да заповяда"... еми по-добре могат много хора, но никой не иска да се занимава защото се знае, че скоро ще му бъдат разкрити "личните мотиви" и ще бъде отказан! :smt006 Който не е съгласен, нека ме обори, но докато се гонят можещите от този Сектор, ще си останем на ниво сране и ебане! :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 02, 2015 1:46 am 

Само СИНИТЕ написа:
Само не разбирам защо хора, които отдавна не ходят в Сектор Б, обясняват как стоят нещата с пеенето и организацията (няма да визирам никого, просто нека тези хора да спрат да се изказват като последна инстанция за случващото се!) :ohmygod

Ами сигурно и отстрани се вижда как стоят нещата с пеенето. Щото и тия хора не са по-малко ултраси, агиткаджии, фенове, запалянковци или както искате го наречете от нас :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 02, 2015 1:51 am 
Аватар

Имах предвид тези, които не виждат нищо нередно в това което се случва, но както и да е :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 02, 2015 2:10 am 

Само СИНИТЕ написа:
Имах предвид тези, които не виждат нищо нередно в това което се случва, но както и да е :smt006

Явно не съм те разбрал, извинявай...
Няма да е лошо тия дето искат да водят сектора да прочетат книгата "Психология на тълпите". Най-малкото е че не става да си 70 кила и да искаш 6 000 човека да са респектирани от теб и да правят каквото кажеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 02, 2015 2:46 am 
Аватар

Левскарското ултрас движение много отдавна тръгна в грешна посока. Всичко, което се случва сега е следствие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 02, 2015 4:29 am 
Аватар

CRAZYBAT написа:
Най-малкото е че не става да си 70 кила и да искаш 6 000 човека да са респектирани от теб и да правят каквото кажеш.

Аз съм 72 кила. Имам шанс да съм на вишката :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 02, 2015 5:25 am 
Аватар

Шпаня написа:
CRAZYBAT написа:
Най-малкото е че не става да си 70 кила и да искаш 6 000 човека да са респектирани от теб и да правят каквото кажеш.

Аз съм 72 кила. Имам шанс да съм на вишката :smt026

Да сложим Пеевски тогава :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 02, 2015 9:20 am 
Аватар

Представям си ги свинете след 6 поредни загуби в дербито, ама нека и си представим Сектора след девет мача без гол...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 02, 2015 9:31 am 
Аватар

Същото като след 6 загуби в дерби ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 02, 2015 10:12 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Брат, не се занимавай и не се хаби, няма смисъл :wink: Трайкай си и всичко е велико... До още 1-2 мнение ще си чорбар, човек на X :8) и ще работиш умишлено против интересите на Сектор Б, Тръст "Синя България", фракциите, магазина, боксовата зала и т.н...

Искаш никой да не намесва Ицо, пък вкарваш в дискусията Тръстове, магазини, боксови зали, които нямат нищо общо с дискусията....

За мен лично нещата тръгнаха на зле от мача със Славия и гола на Везалката :bigok Оттогава сме се надолу, с моментни проблясъци след н-тата загуба от свинете и победата над гурътъ есента. На Юбилея също бяхме зле. Играта на отбора ни влияе все още за съжаление.

Последна промяна antonatan на Съб Май 02, 2015 10:26 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 02, 2015 10:21 am 
Аватар

Това за подреждането на знамета, което спомена Макето ми направи и на мен впечатление вчерашния им мач. На няколко пъти им дадоха кирливата ограда, имаха две големи знамена Кофанзива и Гейнималс, останалата част бяха еднакви на размери малки знамена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 02, 2015 10:52 am 
Аватар

От доста време оградата им е такава.Турците си взеха поука след като загубиха маса парцали.Правят се малки знамена, защото се крият лесно и оградата изглежда по-подредена и по-представително.

За нашия сектор също имаше такава идея още преди години, но си остана просто идея. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 02, 2015 10:56 am 
Аватар

antonatan написа:
Oachkatzlschwoaf написа:

Искаш никой да не намесва Ицо, пък вкарваш в дискусията Тръстове, магазини, боксови зали, които нямат нищо общо с дискусията....

За мен лично нещата тръгнаха на зле от мача със Славия и гола на Везалката :bigok Оттогава сме се надолу, с моментни проблясъци след н-тата загуба от свинете и победата над гурътъ есента. На Юбилея също бяхме зле. Играта на отбора ни влияе все още за съжаление.

Може да сме били зле, ама на някой друг юбилей. Пусните си клипчето на сектора, което е половинчасово. Имаме и едно дерби с 1/2 пълен сектор Б, който бучи като два сектора. Само че на микрофона беше човек с усет, който явно е роден лидер и хората припознаха за около 1 минута. Не всички стават за тая работа и не е нужно да стават. Дано с времето сегашните момчета се понаучат и придобият опит, защото очевидно други желаещи няма.

Какво ѝ беше на играта на отбора оня ден, та не можахме една песен да изпеем за 2 часа?

Въобще не мислех да взимам отношение по тая тема, защото е абсолютно безсмислено, както е видно. Просто в тоя форум има промити хора, които май съвсем неумишлено и искрено наричат черното бяло и обратно.

Моля всички хора с идеи да излязат на повърхността и да помагат на сектора.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]