forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 12:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 10:57 am 

Хореото много зле, даже на стадиото изглеждаше по-добре, отколкото на видео... Което е странно... Пиро и знамена според мен екстра. Пеенето - еми реално наистина тва момче беше мега надъхано, но от толко емоция нишо не се разбираше какво се случва... Второто полувреме имаше проблясъци, май след като се качиха некои хора да го съветват :) Общо взето средна работа викане.

Значи казват, че организацията само горе се е променила, надолу са си същите хора... Ми не знам дали е така, но за мен всеки заслужава шанс. И втори шанс - да видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 11:00 am 
Аватар

Това беше катастрофа за сектора..Неадекватно държание и ръководене от вишката..
90те години без мегафони и уредби бяхме по-добре .....
КАТАСТРОФА
ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ...ЗАСЛУЖАВАХМЕ НЕЩО ПОЛОЖИТЕЛНО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 11:23 am 

Имам един въпрос - това че Фондът вече не е активен означава ли, че и sectorbvideo в ютуб няма да се ъпдейтва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 11:26 am 
Аватар

Ще се ъпдейтва и още как!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 11:28 am 
Аватар

В последните години имаме доста по-посредствени представяния. Например мачът със Славия, когато беше пълен стадиона и нищо. Имаме не е едно дерби, в което хората отдолу са викали по нас, че не пеем. Юбилеят за мен лично също беше зле откъм пеене, особено първото полувреме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 11:36 am 
Аватар

Мисля, че вчера всички видяхте разликата във визията на сектора ни преди и след изгонването на Ицо и компания. Върнахме се с около 5 години назад. Задаването на песни също беше трагично, не може да 6-тата минута два пъти да сме изпяли "Да запеем" и "Ние сме Левски, ние сме Левски...", просто отново отбелязвам фактите.
Иначе радостта в хората беше неописуема, сектор В беше много надъхан, един прекрасен ден :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 11:39 am 
Аватар

Ние трябваше да сме в "бялото" откъм А, точно между бялото и зеленото обаче найлони не се дадоха :loser2 За вишката не ми се коментира просто, но имахме добри моменти. Браво на футболистите и честита победа!

амин!

AKO NE SLEDWA6 MANTRATA NE SI PRAWOSLAWEN!!11!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 11:40 am 

srahmevinaputkite написа:
Мисля, че вчера всички видяхте разликата във визията на сектора ни преди и след изгонването на Ицо и компания.

Aз не я видях, не долових никаква разлика.
За сметка на това пък бях супер щастлив от победата и още съм така. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 11:42 am 
Аватар

Вчера пеенето, не беше добре, ако погледнем реално отвъд еуфорията. Имахме няколко изключително силни моменти, но трябваше да са през целия мач. Всеки даде каквото може от себе си, но трябва още да се натиска в тази посока. Пирото беше добре, но не това, което беше планувано, тъй като част от нещата бяха конфискувани. Хореографията, не се получи, поради големия брой хора в сектора и паниката, около позиционирането на привържениците!
Все пак сме на финал и това е нашият поправителен изпит.
Честито на всички и най-важното, доказахме, че "А" сектор ни е нужен и достатъчен! Жалко за хората, които останаха без билети и по една или друга причина не посетиха тоя СПЕКТАКЪЛ, защото наистина си струваше!
Колкото до юбилея, както спомена потребителя отгоре, пеенето, когато сме пълен стадион, явно ни куца, но за това трябва да си зададем някой въпроси, как да го подобрим.
Вчера видях един обединен сектор, видях и хората, които пееха преди това на микрофона, как съдействаха на момчетата от вишката!
Само Левски и наздраве, на тези, които продължават! :D :levski :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 11:54 am 
Аватар

Преди време докато функционираше все още Фонд " Сектор Б " много пъти се е писало, че недостигат хората и че всичко се върши от една шепа хора. След като обявиха офциално, че спират, само тук във форума поне 30 човека се изказаха колко много работа са свършили за Фонда
Разберете се накрая какво искате, защото някои хора тук стават жалки
И последно, момчето което вчера даваше тон за песните не го прави от 26.02.2015г., а е бил на микрофона доста преди това
Много пъти сме го говорили, че пеенето зависи от само и еднинствено от пеещите, а аз по-жалък сектор Б от последното дерби в снега и като бройка, и като пеене във важен мач не помня в близките 6-7 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 11:59 am 
Кои са тия 30 човека, дето са се изказали, че работили за Фонда, я ги изреди, че да не излезе, че нещо си говориш само ей така? :lol:
И принципно би било най-хубаво да не се намесват имена на хора, дето ясно са заявили, че не желаят да ги намесват!? Като напишете още 10 пъти Ицо, та Ицо, и после се чудим що някакви "новопосветени" :smt002 в тайните и живота на Сектор Б :smt002 пичове му използват името и на още 2-3 човека навсякъде за всевъзможни ехидни братвежи и турбо свежи конспирации. (това не към теб, ами към който го намеси преди теб)
Коментирайте хората, които са въвлечени в тази работа. Дали са се справили добре или зле. Тия дето ги няма, майната им. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 12:01 pm 
Аватар

sid написа:
Имам един въпрос - това че Фондът вече не е активен означава ли, че и sectorbvideo в ютуб няма да се ъпдейтва?

За момента клиповете на "фабриката" се преустановяват. Другите предполагам ще ги има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 12:03 pm 
Аватар

Явно са свършили добра работа и е могло още ,но е имало недостиг на хора ;) ..
Двата мача е даже смешно да се сравняват ..Сектора като не му се пее нищо не можеш да направиш понякога,въпроса е като му се пее и има настроение и не задават от където трябва като хората ....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 12:10 pm 
Аватар

Чакай малкото в повечето случаи беше, щото се губеше синхрон. Имайте предвид, че нещата в пеенето не станаха много добре, щото отдавна не сме били толкова много. Не ни е за първи път :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 12:15 pm 
Аватар

antonatan написа:
Чакай малкото в повечето случаи беше, щото се губеше синхрон. Имайте предвид, че нещата в пеенето не станаха много добре, щото отдавна не сме били толкова много. Не ни е за първи път :wink:

:smt005 :smt005 :smt005
абе сами се подценявате ,а не знаете колко може този сектор и каква лудница е бил гледан отпред...а стига оправдания...едно е да имаш желание друго е да можеш.

Последна промяна WEST FRONT на Чет Апр 30, 2015 12:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 12:15 pm 
Аватар

Към 30 минута слязох до входа да дам билет на приятел, закъснял за мача, когато се качвах обратно към сектора, все едно нямаше мач :shock:
За синхрон, качествено пеене и т.н. изобщо не мисля да подхващам темата, защото сме кръгла 0 в това отношение... Положителните неща от вчера са избухването около пирото и втория път със сядането на Сто години славен Левски.
Само Левски :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 12:16 pm 
Аватар

1HUNNA написа:
Ние трябваше да сме в "бялото" откъм А, точно между бялото и зеленото обаче найлони не се дадоха :loser2 За вишката не ми се коментира просто, но имахме добри моменти. Браво на футболистите и честита победа!

Раздадоха се бая найлони, явно не са достигнали до всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 12:28 pm 
Аватар

Wooden Pints написа:
Пирото беше добре, но не това, което беше планувано, тъй като част от нещата бяха конфискувани.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 12:47 pm 
Аватар

Да си заврат в гъзовете това, което са го намерили

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 1:05 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 1:08 pm 
Аватар

Пичове, не знаете какво е 5 минути преди мача ти да си в задръстване, да мрънкаш на шофьора да отваря вратите, за да може целия рейс да спринтира към стадиона, и отвънка да чуваш ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ... Ти да нямаш въздух(щото си трътлест мързел), но да тичаш само и само да стигнеш навреме...

Няма да подхващам много за пеенето, защото и според мен беше слабо, в края на сектор Б, откъм А, през 90% от времето не знаехме каква песен ще се пее. Чувахме само че ще скандираме нещо към Сектор В, но не знаехме какво..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 1:12 pm 
Аватар

Почни да спортуваш. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 1:25 pm 
Аватар

Да бе да :loser2 Спортно тичане между блокове :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 1:28 pm 
Аватар

Оф, аре престанете. Във важен нерешен мач НИКОГА не се е пяло на ниво. Ако вчера беше 0:3 за резняците до 10-та минута, съм убеден, че щяхме да си сцепиме гърлата. А направо оставам с впечатлението, че повечето хора ги интересува повече, че не е имало малко зеленичко или малко беличко, вместо победата. Дайте да не забравяме- ние сме фенове на ФУТБОЛЕН клуб, не на Ким Чен Ун.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 1:29 pm 

Преди след подобен мач нямах търпение да изгледам всички клипове и снимки на агитката....рефрешвах през 5 минути разни сайтове с надеждата за мощен клип с избухвания и т.н. Сега като че ли повече ме интересува да видя гола на Аниете и от каква ситуация е станал, как са сгрешили Лудогорец....не искам да се изказвам черногледо след толкова емоционален мач - песни, победа, много хора, но пеене не се случваше, защото една песен се започва - 3 секунди пеят някви хора, в останалите се мъчим 100 човека и тъкмо сме я подхванали както трябва и задаващия решава, че трябва да почнем отначало. Не знам дали си спомняте като бяха др. хора на вишката, ако изгледате един клип, има моменти, в които не трябва да се прекъсва песента, а да се посочат 100те човека, които я пеят правилно и сектора да се води по техния ритъм и темпо. Както и да е хореото и пирото бяха на що-годе нормално ниво и имаха добър замисъл, но изпълнението не беше най-доброто. На сектор без седалки с найлони-трудно. Хубави знамена с революционери - ще е хубаво да се вадят на всеки мач поне някои от тях.
Дано да бием ЧМ на финала! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 1:47 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Оф, аре престанете. Във важен нерешен мач НИКОГА не се е пяло на ниво. Ако вчера беше 0:3 за резняците до 10-та минута, съм убеден, че щяхме да си сцепиме гърлата. А направо оставам с впечатлението, че повечето хора ги интересува повече, че не е имало малко зеленичко или малко беличко, вместо победата. Дайте да не забравяме- ние сме фенове на ФУТБОЛЕН клуб, не на Ким Чен Ун.

Съгласен съм :smt023 Всеки път когато съм бил на подобен важен мач в сектора, съм се усещал на моменти как спирам да пея и следя играта, доколкото е възможно. Пък и не ми се струва, че вчера беше толкова зле работата. От "В", където поне хората около мен бая пяхме и скачахме, сектора изглеждаше нелошо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 1:52 pm 
Аватар

Според англичанина, дето го доведох, "you're all fuckin' mental" :bigok Естествено неговите критерии са низшата лига така, че не знам това колко топли.
Аз си се драх като животно във В, днеска съм преграхнал(снощи не бях :smt017 ).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 1:53 pm 
Аватар

niki87 написа:
acrimonious написа:

Съгласен съм :smt023 Всеки път когато съм бил на подобен важен мач в сектора, съм се усещал на моменти как спирам да пея и следя играта, доколкото е възможно. Пък и не ми се струва, че вчера беше толкова зле работата. От "В", където поне хората около мен бая пяхме и скачахме, сектора изглеждаше нелошо.

+1 +1 :bigok :levski

В началото на 2-то пък си беше ебати мощното избухване на але але и в Б и във В.. че дори и в А гледах, че пичовете, дето пазеха явно се разцепват. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 2:08 pm 
Аватар

Накрая беше най-доброто избухване :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 2:08 pm 
Аватар

Краят беше черешката. Ебасимо лютеницата стана чУек! !! ! 111! :shock: :strkstrk :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]