forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 1:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 141  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:10 pm 
Аватар

Според мен теб те чака тая реалност :smt006

Последна промяна Оптимистичен стратег на Пон Апр 27, 2015 11:12 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Коя е спасителната сламка?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

hidden767 написа:
други сами определят живота си и сами са си модели на подражание. :wink:

Ти сам си си избрал чорбарския модел на подражание. Дерзай. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:12 pm 
Аватар

Кое му е чорбарското на Хидъна?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:12 pm 
Аватар

Прав е затoва, че светът ни е катo oт вица за глистите. И една oт oснoвните причини са хидъните. Вечнo чернoгледите хoра, кoитo не мoгат да се радват на малките неща и винаги имат причини да са недoвoлни и критични.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:15 pm 
Аватар

Само да ме обиждаш на чорбар няма да си позволяваш.
Ако пак се провалим за тебе всички ще станат чорбари. Щото тука моята критика ще е най-умереното мнение. ;) Гонзо понеже НИКОГА не е псувал треньор и НИКОГА не е правил мизерии по тренировки. И въобще НИКОЙ наш легендарен играч не е бил алкохолик и не е въртял простотии.
Дисциплина човек.
Гарата МНОГО ЛИ БЕШЕ ДИСЦИПЛИНИРАН? А тука ред сълзи ред сополи да се върне. Като става дума за него обаче, ако ще да пикае на главата на Гонзо, няма да го гониме. Ебати двойния аршин.

Ако на тебе ти е окей заради егото на Гонзо любимият отбор да се проваля на терена, НА МЕН НЕ МИ Е.
Последно ще кажа, че и аз обичам Левски с цялото си сърце и бих се борил мъжки. И и аз бих се провалил грандиозно като директор. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:21 pm 

Какво не ви е наред, бе, ЛЕВСКАРИ? Идва мача на годината. Стадионът ще е препълнен. Ако бием 1 седмица всички ще сме на 7 небе и вместо да се засилва еуфорията в последните часове преди мача, ние започнахме да се псуваме и караме. :ohmygod

Последна промяна Синя Религия на Пон Апр 27, 2015 11:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:21 pm 
Аватар

Може ли все пак някой да каже що сложихме Гонзо на мушката в тоя случай, или просто трябва да пишем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:23 pm 
Аватар

Спрете се бе, пичове. Нужно ли е всичко това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:23 pm 
Аватар

Мисля, че не е редно да се раздават диагнози кой е с чорбарско мислене, кой е чорбар и т.н.
Но не знам от къде тръгнахте, та стигнахте до Гонзо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:25 pm 

Бой,бооооооооооооооййййййййййй, искам боооооооооооооооооооооййййййййй

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:28 pm 
Аватар

Вече почти на всеки му е ясно че Гонзо не става за директор :idea:
И да дойде друг, с Тошаре начело пак няма да направи нищо, т.е. ще е поредният бушон :!:
Кур за Ганьо, а в сряда ебем и погребваме зИленитИ селяци :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:31 pm 
Аватар

Росен написа:
Мисля, че не е редно да се раздават диагнози кой е с чорбарско мислене, кой е чорбар и т.н.
Но не знам от къде тръгнахте, та стигнахте до Гонзо?

И аз това питам, но единственият отговор до тук беше, че медиите лъжат. Не разбрах точно каква е връзката ма нейсе.
Колкото до самия Гикиевич, към момента е около 1 000 пъти по-добър от Домо. Това обаче няма как да е причина да не бъде наказван.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:33 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Може ли все пак някой да каже що сложихме Гонзо на мушката в тоя случай, или просто трябва да пишем?

ЗАЩОТО НЕ МИСЛИ! Страшна тъпотия, не може в такъв мач да останеш с един нападател, бе! Футбол е, изнервяш се, говориш без да мислиш, кому е нужно да правят тая драма точно сега? И не ми говорете за принципи, става смешно, знаем си кирливите ризи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:34 pm 
Аватар

Хяйде сега да поемем дълбоко въздух и да се успокоим. Нека препишем последните 3 страници на Ирационалната част на мозъците си, която много често използваме в момент на гняв, както и на влиянието на алкохолните изпарения. :bigok
Все пак тук сме само Левскари. Напълно нормално е да НЕ сме канонизирани комунистически изчадия, наречени чорбари и да имаме СОБСТВЕНО мнение.
Аз около създалата се еуфория съм супер позитивно настроен и ще се кефя на ПЪЛНИЯ стадион, но от друга страна не забравям в какъв сезон сме и евентуално продължаване към финала за купата не би ме замъглило дори за момент. :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:35 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
tprodanov написа:

ЗАЩОТО НЕ МИСЛИ! Страшна тъпотия, не може в такъв мач да останеш с един нападател, бе! Футбол е, изнервяш се, говориш без да мислиш, кому е нужно да правят тая драма точно сега? И не ми говорете за принципи, става смешно, знаем си кирливите ризи...

Нямам против, ама що Гонзо, като предложението е на Стоев, ей богу, 20 страници спор, а хората ги мързи да прочетат статията. :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:36 pm 
Аватар

И май никой не е прочел, че не му е първо провинение. И че и в предния му отбор са го гонили.
Аз също бих го изгонил, по-добре да не трови атмосферата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:37 pm 
Аватар

Пичове, нека да спрем с тези спорове за неща, които хиляди пъти са обсъждани. Едва ли не става въпрос за Аниете, а не за някаква резерва, който още с нищо не се е доказал, че е полезен на отбор. Да насочим изцяло позитивизма си към предстоящия важен мач. Левски има нужда от него. Колко често играем мачове с такъв залог последните години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:38 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Let There Be Rock написа:
tprodanov написа:

Нямам против, ама що Гонзо, като предложението е на Стоев, ей богу, 20 страници спор, а хората ги мързи да прочетат статията. :bigok :bigok :bigok

Щото знам по-различна история от извадената пред медиите. Не оправдавам тъпия поляк, казвам, че е страшна глупост да останеш с половин нападател за най-важния мач през сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:40 pm 
Аватар

Ами разкажи я?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Щом поляка не спазва дисциплината - ВЪН. Няма нужда от футболисти, които тровят атмосферата.
Иначе още на мача с Марек ми направи неприятно впечатление арогантното му държание към Боби Цонев и му грабна топката от ръцете за да бие дузпата.
За пример: негрото Абди също поиска да бие дузпа срещу Локо Пловдив, но го направи по нормален начин и дори да не му бяха дали нямаше да е проблем за него :smt006

А и не е вярно, че нямаме нападател. Аниете също може да играе като централен нападател :smt006
Имаме и Илия Димитров, който въпреки, че нямам много наблюдения над него ми е достатъчен факта, че точно Йоканович го забеляза и хареса и първи започна да го вика в мъжкия отбор :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

:smt026 :lsfc3 :smt026
Изображение

Aко поляка е сгафил, естествено, че трябва да бъде отстранен на секундата :smt006 Без значение какъв мач предстои и колко е важен за отбора :smt006 Щефан Ефенберг показа среден пръст и го махнаха до живот от националния на Германия, без значение, че им беше ключов играч. Подкрепям подобно решение, макар и осъзнавайки, че поляка би свършил много по-добра работа в подобен мач, отколкото Домо ретарда. Явно ще чакаме на испанците и бачи Роман.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:42 pm 
Аватар

Тая работа не е като оная...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:46 pm 
Аватар

Кризата на средната възраст яко е завладяла форума :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:46 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Само да ме обиждаш на чорбар няма да си позволяваш.
Ако пак се провалим за тебе всички ще станат чорбари. Щото тука моята критика ще е най-умереното мнение. ;) Гонзо понеже НИКОГА не е псувал треньор и НИКОГА не е правил мизерии по тренировки. И въобще НИКОЙ наш легендарен играч не е бил алкохолик и не е въртял простотии.
Дисциплина човек.
Гарата МНОГО ЛИ БЕШЕ ДИСЦИПЛИНИРАН? А тука ред сълзи ред сополи да се върне. Като става дума за него обаче, ако ще да пикае на главата на Гонзо, няма да го гониме. Ебати двойния аршин.

Ако на тебе ти е окей заради егото на Гонзо любимият отбор да се проваля на терена, НА МЕН НЕ МИ Е.
Последно ще кажа, че и аз обичам Левски с цялото си сърце и бих се борил мъжки. И и аз бих се провалил грандиозно като директор. :smt006

Това не знам дали е към мен, но аз ти изтъкнах кое ти е противоречието в мнението и какво му е чорбарското. Ако се провалим, причините със сигурност ще са много, а полското лайно е последната от тях. Шансовете ни за успех са 50/50 и е възможен всякакъв резултат. А при загуба какво ще е в този пробит форум ми е пределно ясно. Въобще не смятам да си причинявам четенето му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:47 pm 
Аватар

АЙДЕ МАЛКО ЕУФОРИЯ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:48 pm 

С риск да обидя мнозина, но не мога да изпитвам жал, заради това, че някой не е успял да се уреди с билет, защото Левски не се подкрепя само срещу Лудогорец, Чорбарспор или на мач в Евротурнирите.

Нещата са прости, купуваш си абонаментна карта в началото на сезона и гледаш Левски цяла година, като пич, не те интересуват подобни истерии и си спокоен.

В Сряда ще бъде препълнено с хора, които са фенове на Левски само от време на време. Хората, трябва да проумеят, че любимият клуб се подкрепя винаги ! Няма значение, дали мачът е срещу Хасково или Барселона, няма значение, дали Левски е 1-ви или 8-ми в "Б" група, само хора, които подкрепят отбора по този начин имат право на претенции, другите следващият път да не чакат последният момент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:49 pm 
Аватар

Вейте ги :hipi_01 :hipi_01 :hipi_01

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:51 pm 

jessy1914 написа:
С риск да обидя мнозина, но не мога да изпитвам жал, заради това, че някой не е успял да се уреди с билет, защото Левски не се подкрепя само срещу Лудогорец, Чорбарспор или на мач в Евротурнирите.

Нещата са прости, купуваш си абонаментна карта в началото на сезона и гледаш Левски цяла година, като пич, не те интересуват подобни истерии и си спокоен.

В Сряда ще бъде препълнено с хора, които са фенове на Левски само от време на време. Хората, трябва да проумеят, че любимият клуб се подкрепя винаги ! Няма значение, дали мачът е срещу Хасково или Барселона, няма значение, дали Левски е 1-ви или 8-ми в "Б" група, само хора, които подкрепят отбора по този начин имат право на претенции, другите следващият път да не чакат последният момент.

Изтървахме коня,коняяяяя

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:51 pm 
Аватар

Камьоните с омраза вече са на Владая, там на КПП-то ги проверяват за контрабандни цигари, но нали няма нищо ще ги прегледат и ги пускат. После я изсипваме да чака кремвиршите.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 141  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]