Седем:Едно написа:
Bellamy написа:
Ако заради поляка вземем купата, ми е абсолютно се1 дали ще замеря Гонзо с тор на тренировки и дали ще реве, че не са му дали да бие дузпа.
Майната й на дисциплина, майната му на всичко. Тоя клуб е пред разпад, нямаме пари, нямаме успехи, нямаме идея, инциатива.. Една история и една публика ни остана. Не вземем ли купата и не се ли класираме за Европа, само беди ни чакат лятото. За пореден път.
Тук е моментът да се впрегнат всички възможни сили и да се ебе майката на всичко и всички в името на победата.
Нищо друго няма значение в момента. Гонзо не е по-голям от Левски и не мога да разбера как някой хора тука ще го защитават дори и ако ни прати във В група...

Етo тoва е изключителнo прoтивoречивo и изцялo чoрбарскo мнение. За теб е все едни дали Кюрда ще ни дoнесе победата или Мазния ще купи мача. Важнoтo е да гo вземем. Тoва влиза в oгрoмнo прoтивoречие със следващата ти сентенция, че ни е oстанала една история и една публика. И двете винаги са били безкoмпрoмисни, НЕЗАВИСИМO каквo ще ни струва. Теб не те е пребивал ушев, щoтo викаш Левски, а не Витoша.,нo сигурнo нямаше да имаш прoтив преименуванетo, стига да има купа или титла. Срамнo е дoри да се oбсъжда пoдoбнo мнение. Явнo младите вече нямате никакви принципи и забравихте каквo ни различава oт еничарите. Ние не пеем самo за пoбеда.
И, разбира се, пресата лъже, щoм казва, че СС е пoискал изважданетo му. Акo бяха написали, че тoй е прoтив, нo Гoнзo гo иска, нямаше да има и капчица съмнение в дoстoвернoстта на инфoрмацията. И за пoследнo ще ви кажа, че е изключителнo срамнo за хoра, наричащи се левскари, да серат пo Гoнзo заради някакъв пръдлив пoляк, кoйтo аз личнo пoмня самo с 10 засади. Ваша си рабoта, ама е адски жалкo. Адски.
Този път не мога да се съглася. Значи "Напред с Гонзо към В група" е Левскарско, а "в името на победата", е чорбарско?
В това ли се превърнахме - гониме си играчите защото се размръкнали за някаква дузпа????? Това по-скоро показва огромно желание да се изяви, отколкото нещо друго. Ще си отблъскваме играчите, които играят със сърце за Левски защото Гозно е най-велик? Айде не.
Пламен Крумов не беше цвете, ама си оставяше сърцето на терена. Гонзо ли беше прав в ситуацията с него? Ами Антон Огнянов?
Поляка далеч не ми е причината. И въобще не съм "срал" по Гонзо. Това да кажеш истината не е сране.
Истината е, че Гонзо НЕ СТАВА за тая работа ако ще развиеш реферат в негова подкрепа. Негови решения ни доведоха до тука, ако заради негово решение си изпуснем последния шанс да спасим тоя сезон и да получим някаква светлинка в тунела, какво става? Пак ли е светиня?
Винаги ще го обичам и уважавам като футболист. Като директно НЕ СЕ СПРАВИ. И не е сране, а ИСТИНАТА.
Мен са ме пребивали заради Левски, не се тревожи. И с гордост съм си лекувал раните.
Обаче историята с поляка е ИДИОТСКА и няма никакъв смисъл в навечерието на (за кой ли път казвам) РЕШАВАЩИЯ мач за близкото ни бъдеще (може би и далечното.).
Какво е направил, бе човек? Плюл е по Левски? Отказал е да играе? Не. ИСКАЛ е да играе. ИСКАЛ е да вкарва голове за Левски.
Ебати греха. Прав е Гонзо, да излита.
Не вярвам по никакъв начин, че Стоев има голяма заслуга за това решение. Историята говори.