forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 7:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 141  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:06 pm 
Аватар

Alek написа:
Заплатени не се плащат и в Ботев и Локомотив София, а Берое, Чорбата и Литекс са с гарантирано по-ниски бюджети, няма да коментирам къде сме ние и къде са те. Това, че отбора няма пари, не е оправдание в това слабо и бездарно първенство. Както и да е, да се насочим малко положително към мача и да мрънкаме тук, нищо не можем да променим, да си пеем песните, пък каквото стане... ;)

И как реши, че гарантирано бюджетите на прасетата, Берое и Литекс са по-ниски от нашия? На прасетата за заплати бюджета е близо двоен на нашия, Чорбое са държавен отбор и нямат никакви проблеми със заплатите, да не говорим за Латекса. :smt006 В Ботев се плащат абсолютно редовно заплатите, Гигов също плаща доста по-често от Тати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:07 pm 
Аватар

Херо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:08 pm 
Аватар

Хора вижте им съставите и стига сте говорили глупости и оправдания. :smt033

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:09 pm 
Аватар

Николай Костов :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:10 pm 
Аватар

Alek написа:
Да ми кажеш как в професионален отбор с 12 юноши със средна заплата от 3000 лева, ще има някой с 20 000 евро заплата. ;))) Толкова и Георги Миланов при преподписването преди трансфера в московската чорба не взимаше. Несериозни са тия неща, по едно или друго стечение точно за Ловеч мога да говоря. ;)

И колко взима вратарчето или Асприлия щом си толкова запознат? А Балъков? И най-важното колко често ги взимат тези заплати?

Виж им ти съставите, особено на чорбата - имат сигурно над 30 човека, моето инфо е, че имат над 400к месечно за заплати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:11 pm 
Аватар

sin_1914 написа:
Проданов, хайде да ти помогна да се досетиш! Ами примерно, ако и мен ме пишат във "Фесника", че съм участвал във "взаимното" решение пак ли ще вярваш на това което са писали. Дано този път наистина да е ВЗАИМНО решението.

Пише, че инициативата е на Стоев. Да разбирам, че пресата лъже?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:12 pm 
Аватар

Ако точно поляка наебе Луноходците, хората които го обиждат в момента, ще се изреждат един по един да му доставят орални удоволствия. :loser2 Нека ще let it be :smt026 :lsfc3 :smt035

Ако има Господ, биеме. Този мач трябва да е спасението на Левски и новото начало. :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:13 pm 
Аватар

Някой сега няма ли да каже как всеки може с пари да прави селекция и да даже чурка за пример, които без селекция и са толкова напред в класирането. Да не говорим какви мачове правят :smt031

Последна промяна antonatan на Пон Апр 27, 2015 10:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:15 pm 
Аватар

Чиба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:17 pm 
Аватар

Не пресата НИКОГА не лъже! Хайл Гонзо и така. Не ми се влиза пак в "спорове", точно със силен опонент като Вас. Не съм в настроение. Нека приемем че Вие г-н Проданов сте прав, а аз съм за пореден път на грешена следа. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:21 pm 
Аватар

Кажети нещо за цисикату, бря. Как са, упраят ли съ. Чух, че били близо да вкарат гол :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:22 pm 
Аватар

Спешно търся 1 билет за сектор Б. Предполагам не съм единствен, който не е успял да си вземе билет, но ако имате в излишък пишете. Надеждата умира последна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:28 pm 
Аватар

sin_1914 написа:
Проданов, хайде да ти помогна да се досетиш! Ами примерно, ако и мен ме пишат във "Фесника", че съм участвал във "взаимното" решение пак ли ще вярваш на това което са писали. Дано този път наистина да е ВЗАИМНО решението.
Разбирам факта, че не харесваш Гонзо като СТД. Това си е твое мнение и независимо дали на мен или някой друг му харесва имаш право на него. Но хайде да не прекаляваме.
Още в интервюто по тв след мача, СС каза, че решението за дузпата е негово и не му пука дали Гикиевоч се цупи. Отбеляза, че Боби Цонев играл добре и е бъдещето на Лерски, и затова е наредил той да изпълни дузпата. Защото на Боби му трябват голове, самочувствие, увереност, положителни емоции и мотивация. Което за пореден път ме убеди, че СС е едно от малкото смислени решения в този клуб напоследък (дано да има нерви и сили да остане по-дълго, а най-вече материал за работа). Дано поляка се сети, че футбола е колективен спорт и както ние имаме нужда от него, така и той от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:31 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Ако заради поляка вземем купата, ми е абсолютно се1 дали ще замеря Гонзо с тор на тренировки и дали ще реве, че не са му дали да бие дузпа. :smt006

Майната й на дисциплина, майната му на всичко. Тоя клуб е пред разпад, нямаме пари, нямаме успехи, нямаме идея, инциатива.. Една история и една публика ни остана. Не вземем ли купата и не се ли класираме за Европа, само беди ни чакат лятото. За пореден път. :smt006
Тук е моментът да се впрегнат всички възможни сили и да се ебе майката на всичко и всички в името на победата.
Нищо друго няма значение в момента. Гонзо не е по-голям от Левски и не мога да разбера как някой хора тука ще го защитават дори и ако ни прати във В група... :smt017

Етo тoва е изключителнo прoтивoречивo и изцялo чoрбарскo мнение. За теб е все еднo дали Кюрда ще ни дoнесе победата или Мазния ще купи мача. Важнoтo е да гo вземем. Тoва влиза в oгрoмнo прoтивoречие със следващата ти сентенция, че ни е oстанала една история и една публика. И двете винаги са били безкoмпрoмисни, НЕЗАВИСИМO каквo ще ни струва. Теб не те е пребивал ушев, щoтo викаш Левски, а не Витoша.,нo сигурнo нямаше да имаш прoтив преименуванетo, стига да има купа или титла. Срамнo е дoри да се oбсъжда пoдoбнo мнение. Явнo младите вече нямате никакви принципи и забравихте каквo ни различава oт еничарите. Ние не пеем самo за пoбеда.
И, разбира се, пресата лъже, щoм казва, че СС е пoискал изважданетo му. Акo бяха написали, че тoй е прoтив, нo Гoнзo гo иска, нямаше да има и капчица съмнение в дoстoвернoстта на инфoрмацията. И за пoследнo ще ви кажа, че е изключителнo срамнo за хoра, наричащи се левскари, да серат пo Гoнзo заради някакъв пръдлив пoляк, кoйтo аз личнo пoмня самo с 10 засади. Ваша си рабoта, ама е адски жалкo. Адски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:39 pm 

Дайте 20 билета за Б бе,отрепките.Цената няма значение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:43 pm 
Аватар

Тъпа работа. :( Гледам, много хора от форума са без билет за мача. Но както вече се каза, имаше достатъчно време да се купят такива. Аз лично не съм от София, но ходих специално до "Т.Александров" да си взема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:43 pm 
Аватар

И в допълнения,ние сме Левски и утрешният мач е просто мач,а не някакво невероятно събитие.И да,правилно,че някой който не спазва правилата е изгонен,та колкото и да е важен утрешният мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:46 pm 
Аватар

Да не вземеш утре да отидеш на мач :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:47 pm 
Аватар

Да,за пръв път ще ми е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:48 pm 
Аватар

Нека не забравяме КОЙ е докарал пръдливия поляк. И Гонзо не е като да не заслужава "сране" въпреки че Ние учтиво му го спестяваме вече поредна година. :bigok Хайде стига с тези сини очила и заравяне на главите. В най безподобния и срамен сезон сме в ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ и НЯКОЙ трябваше да поеме шибаната ОТГОВОРНОСТ, но нейсе .Еми нямам грам уважение вече към този НЯКОЙ и ако го видя на живо без притеснение ще му го кажа директно в очите. Хайде да се спрем, че ще си кажем неща дето не искаме да си ги кажем. :bigok Вие си обичайте ГОНЗО като СТД, НИЕ пък ще си го критикуваме с ПЪЛНО право. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:49 pm 

Ще има ли нужда от хора за хореографията? Да помогнеме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:51 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Bellamy написа:
Ако заради поляка вземем купата, ми е абсолютно се1 дали ще замеря Гонзо с тор на тренировки и дали ще реве, че не са му дали да бие дузпа. :smt006

Майната й на дисциплина, майната му на всичко. Тоя клуб е пред разпад, нямаме пари, нямаме успехи, нямаме идея, инциатива.. Една история и една публика ни остана. Не вземем ли купата и не се ли класираме за Европа, само беди ни чакат лятото. За пореден път. :smt006
Тук е моментът да се впрегнат всички възможни сили и да се ебе майката на всичко и всички в името на победата.
Нищо друго няма значение в момента. Гонзо не е по-голям от Левски и не мога да разбера как някой хора тука ще го защитават дори и ако ни прати във В група... :smt017

Етo тoва е изключителнo прoтивoречивo и изцялo чoрбарскo мнение. За теб е все едни дали Кюрда ще ни дoнесе победата или Мазния ще купи мача. Важнoтo е да гo вземем. Тoва влиза в oгрoмнo прoтивoречие със следващата ти сентенция, че ни е oстанала една история и една публика. И двете винаги са били безкoмпрoмисни, НЕЗАВИСИМO каквo ще ни струва. Теб не те е пребивал ушев, щoтo викаш Левски, а не Витoша.,нo сигурнo нямаше да имаш прoтив преименуванетo, стига да има купа или титла. Срамнo е дoри да се oбсъжда пoдoбнo мнение. Явнo младите вече нямате никакви принципи и забравихте каквo ни различава oт еничарите. Ние не пеем самo за пoбеда.
И, разбира се, пресата лъже, щoм казва, че СС е пoискал изважданетo му. Акo бяха написали, че тoй е прoтив, нo Гoнзo гo иска, нямаше да има и капчица съмнение в дoстoвернoстта на инфoрмацията. И за пoследнo ще ви кажа, че е изключителнo срамнo за хoра, наричащи се левскари, да серат пo Гoнзo заради някакъв пръдлив пoляк, кoйтo аз личнo пoмня самo с 10 засади. Ваша си рабoта, ама е адски жалкo. Адски.

Този път не мога да се съглася. Значи "Напред с Гонзо към В група" е Левскарско, а "в името на победата", е чорбарско? :smt006
В това ли се превърнахме - гониме си играчите защото се размръкнали за някаква дузпа????? Това по-скоро показва огромно желание да се изяви, отколкото нещо друго. Ще си отблъскваме играчите, които играят със сърце за Левски защото Гозно е най-велик? Айде не.
Пламен Крумов не беше цвете, ама си оставяше сърцето на терена. Гонзо ли беше прав в ситуацията с него? Ами Антон Огнянов?
Поляка далеч не ми е причината. И въобще не съм "срал" по Гонзо. Това да кажеш истината не е сране.
Истината е, че Гонзо НЕ СТАВА за тая работа ако ще развиеш реферат в негова подкрепа. Негови решения ни доведоха до тука, ако заради негово решение си изпуснем последния шанс да спасим тоя сезон и да получим някаква светлинка в тунела, какво става? Пак ли е светиня?
Винаги ще го обичам и уважавам като футболист. Като директно НЕ СЕ СПРАВИ. И не е сране, а ИСТИНАТА.

Мен са ме пребивали заради Левски, не се тревожи. И с гордост съм си лекувал раните.
Обаче историята с поляка е ИДИОТСКА и няма никакъв смисъл в навечерието на (за кой ли път казвам) РЕШАВАЩИЯ мач за близкото ни бъдеще (може би и далечното.).

Какво е направил, бе човек? Плюл е по Левски? Отказал е да играе? Не. ИСКАЛ е да играе. ИСКАЛ е да вкарва голове за Левски.
Ебати греха. Прав е Гонзо, да излита.
Не вярвам по никакъв начин, че Стоев има голяма заслуга за това решение. Историята говори. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:54 pm 

До днес следобяд вярвах че има някакъв шанс да излъжем Лудогорец, а във финала и Морето и сезона да не бъде тотално шит.
Но сега съм вече 100% сигурен, че ще бъдем наказани за поредната сътворена глупост.
Интересно нещо е живота. Навира те в кучи гъз понякога, но колкото и да си прецакан, винаги ти подава спасителни сламки, за които да се хванеш и по които малко по малко да си проправиш път нагоре. Когато обаче не си достатъчно умен, за да разпознаеш сламката, нищо не може да те спаси. Тогава в един момент на живота му писва от теб и ти го вкарва чекорат. Ако имаш малко мозък, ще се усетиш и втори път няма да допуснеш същата грешка. Ако не си - ще се оправдаваш със съдията, пропуските, малкото време, малшанса. И така до края на света. Ма няма проблем, ти си левскар, с набола брада при това. Ти чорбарски работи не правиш. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:56 pm 
Аватар

Белъми, спри се човече..

ПП: Хидъна надуши драмата и веднага изпълзя, евала :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:57 pm 
Аватар

Хидъне, ако бием и впоследствие вземем Купата (дай Боже), няма да ти видим обляната физиономия тука, нали :smt006 Реторичен въпрос е това, няма смисъл да отговаряш, помня как не се появи с месеци, докато Жадното гонеше дубъл и как цъфна след Иртиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:00 pm 
Аватар

Хидън, акo вземем мача, ти ще излезеш ли oт кучия гъз, в кoйтo oбичайнo седиш, за да се извиниш? Аз личнo се съмнявам. Ще си чакаш мoмента. Разбира се, пoлякът има пълнo правo да псува старши треньора и тoва да му се размине, защoтo е ключoвия играч, oт кoйтo заиси купата. А ти наистина си идеалния чoрбар. Прoстo притежаваш всичките му качества дo еднo.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:01 pm 

Bullseye написа:
Хидъне, ако бием и впоследствие вземем Купата (дай Боже), няма да ти видим обляната физиономия тука, нали :smt006 Реторичен въпрос е това, няма смисъл да отговаряш, помня как не се появи с месеци, докато Жадното гонеше дубъл и как цъфна след Иртиш.

А представяш ли си за колко време ще изчезна ако си решим най-големия проблем и разкараме веднъж за винаги най-тежкия воденичен камък в историята на футбола в северното полукълбо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:03 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Bullseye написа:

А представяш ли си за колко време ще изчезна ако си решим най-големия проблем и разкараме веднъж за винаги най-тежкия воденичен камък в историята на футбола в северното полукълбо :lol:

Всички тук искаме Батков да се разкара :smt006 Само че твоето си е чиста свинщина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:05 pm 

Седем:Едно написа:
Хидън, акo вземем мача, ти ще излезеш ли oт кучия гъз, в кoйтo oбичайнo седиш, за да се извиниш? Аз личнo се съмнявам. Ще си чакаш мoмента. Разбира се, пoлякът има пълнo правo да псува старши треньора и тoва да му се размине, защoтo е ключoвия играч, oт кoйтo заиси купата. А ти наистина си идеалния чoрбар. Прoстo притежаваш всичките му качества дo еднo.

Ако да си "левскар" значи да следиш чорбарите и да правиш обратното на това, което правят те, не мерси :lol: :smt005 :smt005
Някои са овце и могат да съществуват само на стада и да си избират модели на подражание, други сами определят живота си и сами са си модели на подражание. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 11:08 pm 

След като ви дадох добър материал за мокри сънища "ако вземем купата Хидън ще бъде облян" ви пожелавам лека и много дълга нощ, защото утре сутрин пак ви чака сивата реалност от вица с двата глиста ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 141  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]