forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 6:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 141  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:23 pm 
Аватар

Как пък все на тоя се случва? Що не се случи на Аниете например :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:24 pm 
Аватар

Добре, Гонзо е прав за решението си. ;))) Всеки до един в този форум признава, че той не става за спортно-технически директор, но всяка една грешка по отделно се смекчава, омаловажава, неглижира и по възможност се правим, че я няма, докато някой се обади. Този го намразваме и го обявяваме за боклук, интересно един как един от защитниците на това решение, не се хвана да коментира идентичната ситуация с беларусите, в доста по-важен и отговорен мач от решерен двубой с... Марек. И тогава имаше наставления друг да бие, но когато ни устройва е мъжкарско и доблестно, а когато не - тоя е надменен полски боклук. Абсолютно през онази работа ми е поляка, колкото по-бързо Гонзо разбере, че умните хора не действат чрез сила, толкова по-добре за него/нас. И да си добавя задължителното, Гонзо ми е любимият футболист, да не излезе, че търся под вола теле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:25 pm 
Аватар

Кратуна си мълчи, щото е още на острова на манксовете, а и вчера ме нахрани злокобно у фейсЪ :loser2
Добре, че пуснахте форума, че Данесата беше запалил ТИР-а, да ви т'вари докато не упрайти прублема :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:25 pm 
Аватар

Цитат:
Лукаш Гикиевич е изваден от първия тим на Левски заради системно нарушаване на правилника, съобщиха от лагера на „сините“ на официалната Фейсук страница на отбора.

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:26 pm 
Аватар

И как се разбира дали това е правилното решение или не? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:27 pm 
Аватар

Ако заради поляка вземем купата, ми е абсолютно се1 дали ще замеря Гонзо с тор на тренировки и дали ще реве, че не са му дали да бие дузпа. :smt006

Майната й на дисциплина, майната му на всичко. Тоя клуб е пред разпад, нямаме пари, нямаме успехи, нямаме идея, инциатива.. Една история и една публика ни остана. Не вземем ли купата и не се ли класираме за Европа, само беди ни чакат лятото. За пореден път. :smt006
Тук е моментът да се впрегнат всички възможни сили и да се ебе майката на всичко и всички в името на победата.
Нищо друго няма значение в момента. Гонзо не е по-голям от Левски и не мога да разбера как някой хора тука ще го защитават дори и ако ни прати във В група... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:28 pm 

Е какво да съобщят?Нормално инфо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:29 pm 
Аватар

Злостар явно аз не се изразявам правилно. Имах предвид, че момента не е то4ен, за "сто тояги на голо дупе" и показности. И пак наблягам на това, че НЕ СМЕ БИЛИ ТАМ И ЗНАЕМ САМО ЗА РЕЗУЛТАТА, НО НЕ И КАКВО ТОЧНО ГО Е ПРЕДИЗВИКАЛО. Не искам да нападам Гонзо специално за това му решение, но точно той да се прави на принципен, въз основа на историята си, ми идва е малко комично. Все пак като ръководител заемащ главна позиция е в ПЪЛНОТО си право "да въдворява ред", както намери за добре. За това и носи " отговорностти". :bigok
Мен лично ме дразни факта, че едвали не, този мач щял да ни оправи най срамния сезон в сто годишната история. А е просто мач за полуфинал за КУПАТА. Наистина важен мач, но пък животоспасяващ едвали не. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:30 pm 
Аватар

Малко еуфорията идва в повече и започнахме да говорим несвързано...

С билети за В да се влиза в Б, всеки, който дойде на стадиона ще влезе и т.н. Това не ни е юбилеят, не е и Арена Армеец. Единични случаи може и да има, ама масово да се пускат хора без билети и също така да не се спазват секторите - не ми се вярва :) Секторът все пак има капацитет, който ограничава :lol:

PhilipLS написа:
Най-жалко ще е за тези, които са редовно на стадиона и подкрепят Левски независимо дали е срещу свине, резани, жълтури или Монтана.

Точно те едва ли ще чакат последния момент, за да се сдобият с билети.

За членове на НКП не виждам по каква линия трябва да се пазят билети до последния ден. Като вземат да се откажат тези членове в "последния момент", ходи продавай билетите после.

Който държи да е на мача, има възможности да се сдобие с билет предварително, независимо в коя точка от света се намира. Колко от вас споменаха, че ще има хора, които си идват в България специално за мача - те как се сдобиха с билет? Но най-лесно е да обвиниш "калпавата организация"... няма значение, че билетите отдавна бяха пуснати в продажба :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:30 pm 
Аватар

.

Последна промяна levskar_dokrai на Пон Апр 27, 2015 9:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:31 pm 
Аватар

Немога да разбера какво ревете за тоя шапшал, и без това след няколко мача си тръгваше :bigok Ако руши дисциплината, по добре да не е в отбора особено преди най-важният мач на сезона. Замислете се колко по големи футболисти са изкарвани от отборите си заради проблеми с дисциплината, вие тука се разправяте за някъв дето даже не трябва да му помним името за няколкото му месеца в България :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:31 pm 
Аватар

Прекалено много драматизирате! Един некадърник по-малко, ей сега ще се разплача за него :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:32 pm 
Аватар

Заплатени не се плащат и в Ботев и Локомотив София, а Берое, Чорбата и Литекс са с гарантирано по-ниски бюджети, няма да коментирам къде сме ние и къде са те. Това, че отбора няма пари, не е оправдание в това слабо и бездарно първенство. Както и да е, да се насочим малко положително към мача и да мрънкаме тук, нищо не можем да променим, да си пеем песните, пък каквото стане... ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:32 pm 
Аватар

Bellamy написа:
Ако заради поляка вземем купата, ми е абсолютно се1 дали ще замеря Гонзо с тор на тренировки и дали ще реве, че не са му дали да бие дузпа. :smt006

Що гледаш само в една посока. Какво ще кажеш ако точно заради поляка не вземем купата :smt031 . Ако беше толкова незаменим нямаше да е резерва на Валери и да реве за 1 дузпа срещу...Марек :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:35 pm 
Аватар

Alek написа:
Добре, Гонзо е прав за решението си. ;)))

Bellamy написа:
Гонзо не е по-голям от Левски и не мога да разбера как някой хора тука ще го защитават дори и ако ни прати във В група... :smt017

sin_1914 написа:
Не искам да нападам Гонзо специално за това му решение, но точно той да се прави на принципен, въз основа на историята си, ми идва е малко комично.

Нека всички заедно наблегнем на четенето и да се съсредоточим върху тази извадка от статията:

Цитат:
Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев и спортният директор Георги Иванов-Гонзо отстраниха Лукаш Гикиевич от състава. Решението е съвместно, като инициативата е дошла от специалиста. Една от причините е поведението на нападателя по време и след мача с Марек по повод дузпа, която треньорът нареди да изпълни Борислав Цонев.

След като уточнихме авторството на идеята, предлагам да се съсредоточим върху самия мач. Дали решението е правилно или не, няма как да разберем без да сме в кухнята на отбора и няма нужда от категорични и експертни мнения. Надяваме се да е правилно и до тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:35 pm 
Аватар

Не можем да съдим без да знаем за какво става въпрос, но лично за мен такава принципност преди най- важния ти мач за сезона не знам дали е добро решение..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:36 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
Bellamy написа:

Що гледаш само в една посока. Какво ще кажеш ако точно заради поляка не вземем купата :smt031 . Ако беше толкова незаменим нямаше да е резерва на Валери и да реве за 1 дузпа срещу...Марек :smt006

Е, момчето беше с контузия? От това което съм гледал е класа над Валери, но това си е моето мнение, не е особен фактор. А, щом е некадърник да го слагаме като поредно име в селекцията която се избира от СТД и се одобрява от треньора? В този списък няма празно, добре, че "некадърника" Мурсия доведе двамата испанци, че да има за какво да се хванем.

САМО ЛЕВСКИ и това е, може и аз малко повече да копая, но за мен продължава да си е излишна разправия в този момент, след мача, ако искаха и да го изгонят, както знаем, няма да е първия с два мача и аут.

Последна промяна Alek на Пон Апр 27, 2015 9:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:38 pm 
Аватар

Всъщност някой знае ли колко е бюджета на Левски ? Но не приблизително, а точно ?
Литекс имат няколко чужденци със заплати поне 20000 евро. В Локомотив не знам тази година да имат проблем с изплащането на парите, при Берое такъв проблем не стои от години. До колкото съм чел единствено от Черно море обявиха бюджета си за тази година - 4,5 милиона

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:43 pm 
Аватар

Всичко живо на стадиона! С билети, без билети... има начини да се влезне, никой няма да остане отвън!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:43 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Всъщност някой знае ли колко е бюджета на Левски ? Но не приблизително, а точно ?
Литекс имат няколко чужденци със заплати поне 20000 евро. В Локомотив не знам тази година да имат проблем с изплащането на парите, при Берое такъв проблем не стои от години. До колкото съм чел единствено от Черно море обявиха бюджета си за тази година - 4,5 милиона

http://sportvox.net/2014/09/13/%D0%B2-% ... %B8%D0%B8/

http://donbalon.eu/news232576.html

Абсолютно първите два резултата в google.

31Винисиус Баривиейра
13Васил Божиков
23Иван Горанов
5Рафаел Перес
16Страхил Попов
93Петрос Бумал
10Пауло Регула
15Кристиан Малинов
70Данило Асприля
73Милчо Ангелов 77'
11Бьорн Маарс
---
12 Александър Красимиров Конов - ВРАТАР
18 Илия Венциславов Миланов
28 Пламен Йорданов Гълъбов
4 Емил Добринов Петров
8 Александър Веселинов Георгиев
7 Георги Пламенов Минчев
99 Кирил Василев Десподов

( групата за мача с прасюгите )

Не мисля, че има още какво да говорим по темата за другите отбори, 20 000 евро заплати и други щуротии. :)))

Последна промяна Alek на Пон Апр 27, 2015 9:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:44 pm 
Аватар

Проданов, това че решението е взаимно, нали се сещаш... Както и да е явно няма да разчитаме на него, дано леко негативните трепети преди "мача на века" не се отразят съответно негативно, а напротив положително. В крайна сметка в този двубой ни трябва и голяма доза спортен шанс. Дано вудо магиите на зулу Антонатан да захванат. :lsfc1
П.П. Алек и аз смятах че в това момче има футбол. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:45 pm 
Аватар

За какво ми даваш списък на футболистите на Литекс

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:48 pm 
Аватар

Alek написа:
А, щом е некадърник да го слагаме като поредно име в селекцията която се избира от СТД и се одобрява от треньора? В този списък няма празно, добре, че "некадърника" Мурсия доведе двамата испанци, че да има за какво да се хванем.

Темата за селекция е съвсем друг въпрос като 2те неща са коренно различни и не бива да се смесват. Едва ли има някой който да смята, че е успешна (и то х2) в това число и аз. За мен в конкретния случай въпроса е принципен и е взето правилно решение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:49 pm 
Аватар

Абе в Локото се плаща по-често отколкото при нас, няма спор в това :smt006 И Наумовски напусна за неизплатени заплати, но на другите се изплатиха, нали :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:51 pm 
Аватар

Да ми кажеш как в професионален отбор с 12 юноши със средна заплата от 3000 лева, ще има някой с 20 000 евро заплата. ;))) Толкова и Георги Миланов при преподписването преди трансфера в московската чорба не взимаше. Несериозни са тия неща, по едно или друго стечение точно за Ловеч мога да говоря. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:52 pm 

За къде останаха билети да си го туря в устата :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:53 pm 
Аватар

Ееееееее, пак ще намерите как да ми преебете настроението. :loser2 Тва да не ви е темата за трансферната политика, бре (ако изобщо още я има)? Тука се надъхваме за мазало по трибуните! :bigok

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

ВАИ, имало някви къси за В.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 9:53 pm 
Аватар

sin_1914 написа:
Проданов, това че решението е взаимно, нали се сещаш...

:smt017 Не? Какво не знам или не се сещам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:01 pm 
Аватар

Проданов, хайде да ти помогна да се досетиш! Ами примерно, ако и мен ме пишат във "Фесника", че съм участвал във "взаимното" решение пак ли ще вярваш на това което са писали. Дано този път наистина да е ВЗАИМНО решението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 10:06 pm 
Аватар

Вече съм спокоен. Темата навлезе в нормалното русло.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 141  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]