forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 12:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 141  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:43 pm 
Аватар

Bachko9 написа:
На касите на Герена има само за В сектор .

Еми, отивам, поне ако са долу и нищо не се вижда, на Петричев нема да му се верва :bigok

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:45 pm 
Аватар

Тoнес, 1500 билета сме прoдали, не 7000. Прoстo качулките и Баждека са ги скрили oстаналите и затoва не се прoдават на Герена и в НКП.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:45 pm 
Аватар

Момчета истината е абонаментна карта дори на полoвината мачове да отидете си я избивате.Иначе за тези които са от София можеха на мача с Локото да си вземат и достатъчно дни имаше,но винаги чакаме последния момент.Иначе за протокола аз съм с карта. :lsfc4 :lsfc4

Последна промяна Мечока Гризли на Пон Апр 27, 2015 2:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:47 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Тoнес, 1500 билета сме прoдали, не 7000. Прoстo качулките и Баждека са ги скрили oстаналите и затoва не се прoдават на Герена и в НКП.

Бачи, наистина много тъп въпрос ще ти задам ама късно ли е да обявяваме В.Левски? 17-18к ги правим без проблеми...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:52 pm 
Аватар

2 дни преди мачО не виждам как ще се премести на В.Левски , на препълнен Г.Аспарухов аржентината ще е страшна . Дано само да се пропуснат песните против червените приятелки .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:52 pm 
Аватар

Къснo е. И за Г не става. В мoмента се разправяме на Герена. Билети няма. Твай. Всички oстанали мoгат да теoретизират, да брoят, да смятат и да мерят стадиoна, нo фактите няма как да се прoменят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:55 pm 
Аватар

За съжаление е късно, иначе можеше да се направи видео стена в парка за хората, които ще останат отвън. Гарнирано с продажба на скара и бира щеше да стане чук. :lsfc3

Имам и един друг въпрос. В мачове като този не е ли правилно членовете на НКП да имат запазени билети и те да се пазят до деня на мача? При неизкупуването ѝм се предлагат на касите преди двубоя и който хване промоцията я хване. Така ще се стимулират и хората да стават членове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:56 pm 
Аватар

Тогава за членовете на Тръста по два, какво ще кажеш? Защо НКП да е повече от другите организации?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:59 pm 
Аватар

А, Б и В на националния събираха около 30000 по памет. Сега нека да предположим че максимума ни за този мач е 20000. Това означава 2/3 пълни "наши" сектори. Таксата да кажем е 30000 лева. 1 лев по скъпи билет я покриват на 2/3, но имаш почти двойно продадени билети, при положение че смятаме 20000 за максимум(аз лично смятам че това е много консервативно осредняване въз основа на създалата се истерия и агитация, а и нека да не си кривим душата, че отбора на Анус ага си е дразнител) ами по тази аритметика излизат с над 90% по високи приходи и запас от места в евентуалена посещаемост над предвидените 20000. Да не говорим че ако се реши и Гей сектор може да "загради". 20000 на националния не биха звучали чак толкова лошо. Както и да е вече е в историята. Аз лично за мача единствено се надявам хората да си тръгнат с усмивки от стадиона и положителни емоции въпреки резултата от "мача на годината".

Последна промяна sin_1914 на Пон Апр 27, 2015 3:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:00 pm 

Има едно нещо - абонаментна карта се нарича. На Запад много го уважават. Носи ти спокойствие, струва буквално смешни пари и не се избива с половината мачове (както някой писа), а се избива с половината на половината на половината мачове (ако няма евротурнири - като има не ми се смята с колко малко се избива). За спестени нерви и разкарване изобщо няма да споменавам. Твай. Всеки без билет да си прави сметка защо не си е изкарал карта и да си мисли за догодина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:00 pm 
Аватар

Който дойде, ще влезне, твай!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:01 pm 
Аватар

Членовете на НКП или поне една част от тях са със запазен свободен вход в подобни ситуации :smt003

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:02 pm 
Аватар

Adepta написа:
Тогава за членовете на Тръста по два, какво ще кажеш? Защо НКП да е повече от другите организации?

Няма да се карам сега за глупости. Все пак затова е нац. фен клуб - за да ПОДКРЕПЯ Левски навсякъде. Тръстът е организация, целяща да привържениците да придобият дял от клуба, не знам в устава да пише нещо за ходене на мачове. Поинтересувай се какви привилегии има в другите страни за членовете на нац. фен клубове. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:03 pm 
Аватар

Makavelli написа:
Има едно нещо - абонаментна карта се нарича. На Запад много го уважават. Носи ти спокойствие, струва буквално смешни пари и не се избива с половината мачове (както някой писа), а се избива с половината на половината на половината мачове (ако няма евротурнири - като има не ми се смята с колко малко се избива). За спестени нерви и разкарване изобщо няма да споменавам. Твай. Всеки без билет да си прави сметка защо не си е изкарал карта и да си мисли за догодина.

+1
Затова започвайте отсега да заделяте за карта. Помагате и на себе си, и на клуба. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:04 pm 
Аватар

Makavelli написа:

Знам че се избива с както ти каза половината на половината на половината,но реших да напиша само половината за да ми повярват хаха иначе за 6 мача и е избита. :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:05 pm 
Аватар

mech0 написа:
За съжаление е късно, иначе можеше да се направи видео стена в парка за хората, които ще останат отвън. Гарнирано с продажба на скара и бира щеше да стане чук. :lsfc3

Имам и един друг въпрос. В мачове като този не е ли правилно членовете на НКП да имат запазени билети и те да се пазят до деня на мача? При неизкупуването ѝм се предлагат на касите преди двубоя и който хване промоцията я хване. Така ще се стимулират и хората да стават членове.

Ако има скара и бира в парка на герена, никой нема да влезне :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:06 pm 
Аватар

На Герена преди малко бяха останали само 4 билета за В сектор. Има ли смисъл да ходя до НКП или там няма шанс да има билети за Б или В в краен случай?

Последна промяна Deco на Пон Апр 27, 2015 3:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:07 pm 
Аватар

Levski news написа:
2 mins ·
Уважаеми фенове, искаме да ви уведомим, че пропуските за сектор „Б” за предстоящия реванш с Лудогорец в полуфиналите за Купата на България бяха изчерпани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:08 pm 
Аватар

Deco написа:
На Герена преди малко бяха останали само 4 билета за В сектор. Има ли смисъл да ходя до НКП или там няма шанс да има билети за Б или В в краен случай?

В НКП няма билети от оня ден

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:10 pm 
Аватар

Някой по-назад писа, че на Васил Левски креМвиршите се чувстват много по-комфортно.На Герена им е много по-тегаво и мисля, че е по-добре така. Загубите от миналото тежат, цялата еуфория, че е изкупен стадиона, че ще се пръска по шевовете, че нема им се верва ще им повлияае негативно. Хората няма да останат отвънка, все пак сме домакини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:10 pm 
Аватар

mech0 написа:
....Поинтересувай се какви привилегии има в другите страни за членовете на нац. фен клубове. :levski

Е нашата паница е по-различна :wink:
Преди имаше бройки запазени билети за всяка организация от различните градове, съмнява ме много да се е променила. Няма как да се запазват за всички членове, както и е правилно да могат да се продават до определен % от местата абонаментни карти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:12 pm 
Аватар

:smt031

Прикачени файлове:
image.jpg
image.jpg [ 186.65 KiB | Прегледано 3605 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:23 pm 
Аватар

Успях да намеря билети в последния момент :lsfc3 А целият ли Г ще е за юношите ? Никакви ли билети няма да има за там? Все пак те едва ли са 1000 човека ?

П.П. Мощно абонаменти карти. От 5 години съм с карта и нямам ядове :lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:26 pm 
Аватар

С билет за В дали ще може да се влезне в Б ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:27 pm 
Аватар

Да

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:33 pm 
Аватар

В НКП нямаше билети преди 30 мин, но имаше хора, които чакат отвън. Ще има ли по-късно или не е ясно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:36 pm 
Аватар

Нали си с карта, за какво ти е билет?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:37 pm 
Аватар

Обещал съм на хора от провинцията...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:38 pm 
Аватар

Говорех на ракията :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 3:40 pm 
Аватар

Гледам, че е настанала яката еуфория... Търся два билета за В. Чак сега си освободих деня. Има ли доброволци от Форума да помогнат на чичките от провинцията....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 141  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]