forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 9:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 141  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 1:33 pm 
Аватар

100% ще оставят билети и за двата сектора, които да се продават в деня на мача. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 1:34 pm 
Аватар

Т.е. ако 12500 е пълният капацитет на секторите Б и В, включително и първите 2-3 реда, които по принцип не се продават и нищо не се вижда от там, махаме 1000 места, които са за притежателите на абонаментни карти, махаме и разните покани, с които всякаква паплач се опитва да се снабди, остават 9500-10000 билета максимум за продажба :smt006 А ако някой попита Баждека колко билета общо са пуснати, колко са продадени и т.н. отговора ще е "не знам" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 1:36 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
В нкп билети няма и няма да има. Не се разкарвайте. На Герена има нищoжни шансoве да се пуснат малкo билети за В.

Е добре, на едно място казват 7 000, друго 10 000, ти казваш, че няма :/
Все пак ще мръдна към 16 до Герена, дано има... :pastor

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 1:37 pm 

Накрая да не се откаже някой да дойде на мача, защото прочел, че няма билети. :lol: Никой няма да остане отвън. Ако трябва стюардите ще пускат гратис. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 1:37 pm 
Аватар

Само СИНИТЕ написа:
100% ще оставят билети и за двата сектора, които да се продават в деня на мача. :smt006

Абе гoлеми сте капацитети, ама аз съм на Герена. Ще се пуснат тoчнo 100 билета за Б днес, а oтвън има oпашка oт 150 чoвека. Дoри за фракциите няма билети, даже и за най-oмразната на фoрума такава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 1:38 pm 
Аватар

https://www.facebook.com/levskinews/pho ... =1&theater

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 1:39 pm 
Аватар

bessen написа:
Откога ходите на мачове ? Оставал ли е някой извън стадиона, понеже нямало билети :smt042 (изключвам ШЛ) ? Спокойно, дори капацитетът на сектор Б да е 4000, вътре ще има 6 ако трябва.

Винаги съм мислел, че Б е малко под 6000, а В е малко над 8000 :roll:
Измерих ги в Wikimapia и Б е широк 90 метра в долната част и 125 в горната. В е 150 метра в долната и 190 в горната. Б трябва да събира малко под 2/3 от В. Освен да не са отпечатали местата до А, от които не се вижда част от терена, няма друг вариант Б да е само 4000.

Със сигурност стадионът ще е разпродаден. Даже ако малко по-рано се беше създала истерията спокойно щяхме да сме 20-25000 на националния.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 1:41 pm 
Аватар

За мен най-удачният вариант към момента е да се пуснат билети и за Г сектор :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 1:42 pm 
Аватар

Цитат:
Реалният капацитет на стадион „Георги Аспарухов“ в този момент е около 12 500 зрители без да се смята сектор Г. Там ще бъде настанена публиката на гостите, а в другата част от тази трибуна се очаква да бъдат юноши от школата на Левски, които да не заемат места в останалите трибуни на съоръжението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 1:46 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Само СИНИТЕ написа:

Абе гoлеми сте капацитети, ама аз съм на Герена. Ще се пуснат тoчнo 100 билета за Б днес, а oтвън има oпашка oт 150 чoвека. Дoри за фракциите няма билети, даже и за най-oмразната на фoрума такава.

Това с фракциите не знам защо трябваше да го пишеш. Не вярвам да останат извън сектор Б, а сега даваш повод след мача 1018492118 човека да кажат: ето, влизали са гратис и не знам си още какво...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 1:47 pm 
Аватар

Тoчнo така ще катo в цитата на Антoнатан. Не мoже да се прoдават билети за Г. Другия път хoрата ще се научат, че за Левски не се чака дo пoследния мoмент. Да запoвядат на мача с Хаскoвo и Марек, за тях билети ще има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 1:49 pm 
Аватар

Мечo, ще влязат разбира се, нo наистина с oгрoмна мъка се намериха билети. Има списъци, има и списъци с резерви, кoитo чакат някoй да се oткаже. Тoва е реалната ситуация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 1:52 pm 
Аватар

За другия път не е ли по уместно, великото ни ръководство да прояви чувство на далновидност и мач с подобен заряд да се играе на Васил Левски. За пореден път пропуснати финансови ползи заради умствено недостатъчни решения. То не беше с фланелките сега и това. Нека после реват, че нямало пари, нека.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:00 pm 
Аватар

Е та да се излагаме на по-голям стадион :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:00 pm 

Седем:Едно е прав. От седмица са в продажба билетите. Ако се бяхме активизирали в началото - щеше да се мисли за Васил Левски, почти съм сигурен.

Има нещо обаче, което ме кара да се усмихвам. Кога за последно сме обсъждали липсата на билети? :lsclapp Обожавам тези дни на вълнение и все едно часовникът е спрял. Жадни сме за големи мачове, със заряд, които да ни държат будни ... дни преди него.
Айде да идва! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:04 pm 
Аватар

Кoгатo предлoжих Нациoналния, тo всички скoчиха срещу тoва. Даже един потребител ми писа ЛС с въпроса дoкoга ще прoдължавам да давам малoумни идеи. Дoслoвнo гo цитирам. Тoва ме oтказа да рабoтя пo въпрoса. Данo някoга се научиме, че е мнoгo леснo да демoтивираш и най-дейния и устoйчив чoвек. Oще пo-леснo е да oтсечеш, че тoва няма да стане и тoлкoва, вместo да пoмoгнеш да се случи. Гoвoря пo принцип, не за кoнкретната ситуацуя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:07 pm 

Бачи, а имаше ли някакъв шанс мачът да се играе на Васил Левски? В смисъл, при по-сериозен интерес от самото начало, да речем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:10 pm 
Аватар

Gesha91 написа:
Бачи, а имаше ли някакъв шанс мачът да се играе на Васил Левски? В смисъл, при по-сериозен интерес от самото начало, да речем?

Има още 2 дена, не могат ли да го преместят някак, защото майната ми на мене или някакви такива единици, като че ли има доста голям интерес от доста още хора...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:11 pm 
Аватар

Да местим бабата с тиквата и "Green pussies" в ложите да ближат хоя на агата и да се настаняваме и в клетката. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:11 pm 
Аватар

Много по-добре е пред 2 пълни сектора на Герена, от колкото пред полупразни на националния. Нищо чудно за следващия ни подобен мач да е отворен А сектор ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:12 pm 
Аватар

По мои сметки се губят 1500-2000 места и ще ми е интересно някой да обясни откъде идва разликата. Когато навремето се монтираха седалки при първия по-сериозен ремонт, капацитетът беше към 29000. А и В от една страна и Б и Г от друга бяха с практически идентичен капацитет. Общо Б и В трябва да са към 14500 места, а те в момента са с 2000 по-малко.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:13 pm 
Аватар

3 дена преди мача почти свършиха билетите ли бе :shock: Наядох се на помашкия хой, така ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:16 pm 
Аватар

С цялото ми уважение, но според мен в клуба има хора на които им се плаща, за да вземат подобни решения, не би трябвало това да стои на плешките на феновете. Нека се замислим първо колко бихме загубили от това мача да е на националния. Второ хайде сега да помислим колко бихме спечелили. Има много хора които предпочитат националния чувал съм го с ушите си през годините. Доводите им са били различни. Разбира се повечето си ходят на Георги Аспарухов, така или иначе. За подобен мач все си мисля, че решението да се играе на националния би било по правилното. А сектор е затворен бе хора, колко има да му се мисли? :shock: А ако имаше толкова страх от таксите, наемите и т.н едва ли някой би възроптал срещу един лев по скъпи билети, като се има предвид финансовата ситуация и че това е удобен случай да се помогне на клуба.

Последна промяна sin_1914 на Пон Апр 27, 2015 2:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:16 pm 
Аватар

bogarra написа:
3 дена преди мача почти свършиха билетите ли бе :shock: Наядох се на помашкия хой, така ли?

Много хора сме така, към 16 макс отпрашвам, пък да видим, може да отпуснат някакви още :/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:20 pm 
Аватар

mech0 написа:
Да местим бабата с тиквата и "Green pussies" в ложите да ближат хоя на агата и да се настаняваме и в клетката. :strkstrk

Бабата ви я подарявам, пуситата ще ближат хойа, ама нема да е на агата, вервай ми :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:34 pm 
Аватар

Ше се съберем бе момци! Едно време в първите мачове на кочината като влизахме с билети на ксерокс не знам колко бехме тогава ама влизахме всичките. Все ще се съберем, може да ни е тясно ама всеки трябва да е вътре. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:37 pm 
Аватар

Кефи ме обаче как продължаваме да осигуряваме комфорт на всички чужди фенове на "Герена", въпреки че с нас продължават да се държат като говеда по клетките и ни настаняват в ниви и един върху друг. Сбиваш селяните от Разград на 2 реда, останалата част от клетката я заделяш за буферна зона и пускаш хората в Г сектор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:38 pm 
Аватар

3 дни преди мача сме продали 7000, не знам какъв национален искаме :lol: Виж ако в първите 3 дни билетите бяха свършили, тогава предполагам щеше да е оправдано. Но честно не виждам смисъл да сме 15 000 - 20 000 на Васил Левски, при положение че наемът не е никак малък.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:41 pm 
Аватар

Повече от 7к са продадени 100%. Пък и билетите ги пуснаха миналата седмица и кажи речи тия билети са продадени за 3-4 дена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 27, 2015 2:42 pm 
Аватар

На касите на Герена има само за В сектор .

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 141  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]