forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2015 10:29 pm 

Имаше да.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2015 10:31 pm 
Аватар

Да се върнат хората на стадиона, пък ще оправим и песни, синхрони и всичко, което куца.
Трябва да се ходи на мачове, това е, другото го можем - показвали сме го хиляди пъти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2015 10:39 pm 
Аватар

Със едни западнали хора няма как да не пеем за сране и порене на путки, дреме ни ... Имаме нечовешки песни, които е СРАМ да не ги налагаме. Ако не друго поне след като парата от Батков свърши решиха, че е време да се включат в борбата против "бедна курва"...10 години по-късно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2015 10:47 pm 
Аватар

Колкото и отборът да играе, докато в сектора основна роля играят разни хорица с умствен капацитет на капачка от буркан, няма да стане по-добре положението. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2015 10:54 pm 

Просто не мога да повярвам, как някои хора усилено не искате да си отворите очите. Още откакто стана онзи спор преди няколко седмици за Плебея и т.н., като всичко се потули вече и всичко явно е ок, гугу, а-у.. живи и здрави, до великото творение за путката на оная Танева. Ми утре някой да издигне едно знаме на че гевара, просто щото му е кеф и да се приключва всичко. Изумен съм, честно. И понеже някой наскоро писа тука за знамето "смърт за курвите".. искам да кажа, че на мен лично също много ми "харесва". Перфектно си пасва с малките миндили дето са се насъбрали в сектора, макар въобще да не знаят защо са там и си мислят, че са на дискотека.
И искате хората да се върнат в сектора... е обединителя да ги връща :wink:

серящия гъз с хуй да достигне.

Последна промяна ultima frontiera на Съб Апр 11, 2015 12:01 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2015 10:54 pm 
Аватар

Най-боли срането и разединяването от левскари. Утре като вземем няколко мача подред ще се врътне пак другата страна на палачинката, въй колко сме големи, нЕмаме равни и тн. Всичко живо иска да ни види сломени, пречупени и закрити. Дядо ми е подкрепял Левски в най-тежките времена за България. Тогава са немали ултра, мултра и такива измислени лайна, движела ги е една думичка наречена ЛЮБОВ. Ей за това няма друг такъв отбор, народа обича Левски. Ето за това в провинцията е празник като имаме мач. БОЛИ ГИ КУРА кой движи нещата, кой кого напсувал или с кой се е сбил, както трябва да е.

Оправдания да не се ходи на мач ще се намерят винаги. Понякога се чудя защо влизам в спортни сайтове и форуми, писна ми да чета мнения от "привърженици" , който много обичат Левски, ама нема да им стъпим щото.......∞

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2015 11:30 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Категорично мога да кажа, че секторът ни не е зле. Отборът е зле.

На съвсем различно мнение съм. Мисля, че като структура и организация е добре, но вътре е куха история. Нещо като структурите на СДС, има ги, ма там нема никой. Дано не съм прав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 10, 2015 11:41 pm 

Ако Левски за всички ни беше най-важен, никога нямаше да се стига до подобни разделения, интриги и прочие. Не може да виждаш как сектора израства и нарочно да му ебаваш майката вече няколко пъти. Отказа се цифра народ от доста читави хора. Днес великия сектор Б е с 'лидери', родени в годините когато вече съм ходил на мачове (а се имам за младеж все още), некви курвенца 8ми-9ти клас обули клинчетата и държат знамето.. И може би съм изнежен, но мисля, че 'Синовете на Апостола' са длъжни да спазват некъв елементарен етикет, свеждащ до минимум секви разпорени путки, сперми, говна, курви и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2015 12:01 am 
Аватар

tprodanov написа:
acrimonious написа:
Категорично мога да кажа, че секторът ни не е зле. Отборът е зле.

На съвсем различно мнение съм. Мисля, че като структура и организация е добре, но вътре е куха история. Нещо като структурите на СДС, има ги, ма там нема никой. Дано не съм прав.

Какво имаш предвид под това, че е като сдс и, че е с кухи структури За лидерството в Сектора няма да говоря, но като клубове в страната си е много добре, примерно в град като Русе където винаги досега сме били сравнително зле сега си има сериозна организация с доста качествени момчета

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2015 12:03 am 

Kryten написа:
Аз искам да питам - на това клипче толкова ли сме трагични? Само за разпорени путки ли пеем цял мач?

Аз не си спомням някога при дългия да сме срали на путки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2015 12:05 am 
Аватар

Имам предвид това, че ако на един мач тези, които правят организацията, не я направят, нямаме разпяващ, нямаме организирана хореография, няма организирано вкарване на пиро, ще изглеждаме адски жалко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2015 12:09 am 
Аватар

Това да, само че малко не се разбира от предния ти пост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2015 1:59 am 
Аватар

tprodanov написа:
Имам предвид това, че ако на един мач тези, които правят организацията, не я направят, нямаме разпяващ, нямаме организирана хореография, няма организирано вкарване на пиро, ще изглеждаме адски жалко.

Ами да се взимат в ръце тогава и да се държат като левскари докрай и да се постараят да не носят вреди за Левски и да не отблъскват малко по-културните хора от сектора. Ползата от това ще е за всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2015 2:01 am 
Аватар

Лично теб,с какво са те отблъснали?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 2:45 am 
Аватар

Шпаня написа:
Лично теб,с какво са те отблъснали?

С пеенето на античорбарски песни през голяма част от времето, пеенето за сране и путки и простотиите докарващи глоби. Ходя в сектор В, да не си помислите, че използвам това за оправдание да не ходя на мачове. Аз без Левски не мога и ако трябва и от Г сектор ще гледам, но не мога да си се представя без мачовете на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 2:09 pm 
Solo Contra Tutti написа:
Щом основния фактор за Сектора е играта на отбора, значи просто нямаме ултра манталитет. Щом нямаме манталитета къде се слагаме? Звезда, мезда, дето всеки им се кефи на нещата сигурно всеки ден играят с Барса и са шампиони постоянно. Или Хайдук са били шампиони последните 10 години ;) Докато толкова зависим от смешните футболистчета няма да сме силата, която ни се иска да сме.

Играта на отбора е основния фактор за "гонгаджиите" и истинските нежни душици, които за жалост преставляват по-голямата част от публиката и дори агитката ни. Наистина качествените хора от агитката ни не се влияят от тези неща, но едва ли скоро ще стъпят в сектор Б.
Междувременно малолетните келеши и техните шефчета ще "изразяват позицията си" от името на агитката на Левски.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 2:14 pm 
Аватар

Тъжно е, че говорим как не трябва да се пеят анти-чорбаризми, а се случва точно това. Гледах целия мач на розовите и нямаха нито една песен против нас... дори тия амеби са се усетили, че това е скапано. При нас нещата бяха добре, но пак се започна със сране и прочие. Хубави песни, но само за дерби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 2:21 pm 
Аватар

От малкото неща, които не схващам: форумът е много принципен на тема "пеене на анти-чорбаризми", ама същевременно си имаме фен-тема "анти-чорбари", която наброява 2000 и нещо страници. Или средно по около 30 мнения на ден за свинете. Има или няма мач, Коледа, Великден, лятна пауза, зимна пауза.

Аз съм объркан, последно одобряваме ли анти-чорбаризмите или не?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 2:50 pm 
Аватар

Е не е така.. едно е да си коментираме курвите между нас си, друго е да се изтипосаме в сектора и в 75% от времето да НЕ се пее за Левски! Когато темата във форума е за чорбари пиши каквито искаш антирозови мнения.. когато темата на стадиона е Левски, тия нямат място там! :) Поне аз така го разбирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 5:13 pm 
Аватар

Т.е. никаква логика, нещо подобно на нацистите с петолъчки. "Прави каквото кажа, а не каквото правя".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 5:25 pm 
Аватар

Логиката е, че като си в кръчмата или форума може да си обсъждаш пички, световната конспирация и да кълнеш свинете, но като си в сектор Б на мач на Левски, се предполага, че си там за да подкрепиш Левски, а не за да обсъждаш пички, световната конспирация и да кълнеш свинете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 5:27 pm 
Аватар

А всъщност коментаторите не са в Сектор Б на мач на Левски, а са много възмутени във фейсбук и форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 5:34 pm 
Аватар

Аз като преселил се в сектор А и после съответно В още преди 2 години, си ги виждам някои "възмутени коментатори" вече във В. Някои дори са ми се подигравали преди това какво правя там и колко е тъпо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 5:40 pm 
Аватар

Има, но повечето и във В не ходят, щото мачът не ги интересува.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 5:43 pm 
Аватар

Срането на путки, свине минет и т.н. не са измислени от вчера или от последния мач.Така, че докато тези момчета дават тон за песните такъв ще е репертоара

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 6:20 pm 
Аватар

Докато хора с акъл колкото орех командват сектора това ще е положението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 6:40 pm 
Аватар

est1914 написа:
Solo Contra Tutti написа:
Щом основния фактор за Сектора е играта на отбора, значи просто нямаме ултра манталитет. Щом нямаме манталитета къде се слагаме? Звезда, мезда, дето всеки им се кефи на нещата сигурно всеки ден играят с Барса и са шампиони постоянно. Или Хайдук са били шампиони последните 10 години ;) Докато толкова зависим от смешните футболистчета няма да сме силата, която ни се иска да сме.

Играта на отбора е основния фактор за "гонгаджиите" и истинските нежни душици, които за жалост преставляват по-голямата част от публиката и дори агитката ни. Наистина качествените хора от агитката ни не се влияят от тези неща, но едва ли скоро ще стъпят в сектор Б.
Междувременно малолетните келеши и техните шефчета ще "изразяват позицията си" от името на агитката на Левски.

Тоест "наистина качествените ни хора" са 200 човека? Това потвърждава казаното по-горе :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 6:52 pm 
Аватар

Кое е невярното Пример с дербитата, 2013-та пролетта, Левски е в борбата за титлата, Сектор Б препълнен - говедата един върху друг, за да са повече :bigok, есента същата ходина вече Левски е пети и не е борбата за нищо - резултат поне 1000-1500 човека по-малко в сектора, за да се стигне до 25.10.2014г. - шеста поредна загуба , а Сектор Б пълен наполовина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 6:58 pm 
Аватар

Имам чувството че повечето коментатори са ходили на дерби от три години. Най-убитото дерби на което съм бил беше 2006та лятото, след първия мач с Барса. Слаба бройка, нищо на трибуните. Което и да е от последните 5 дербита го бие по атмосфера многократно. Яката аржентина на дербитата почнахме да правим през 2009та и държим прилично ниво оттогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2015 7:11 pm 
Аватар

То и по време на този сезон сме играли мачове и пред 200 човека :bigok
А имаше и предни години едни плакати " Златине, къде ти е публиката ? "

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]