forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 1:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2275, 2276, 2277, 2278, 2279, 2280, 2281 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 11:24 am 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Ако бяха мъже щяха да си излязат след 20-та ли там коя беше минута :wink:

Ако.... бяха..... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 11:34 am 
Аватар

BlueForce91 написа:
Bellamy написа:
Как ше забравяте Михелич бе, двойника на ония селяндур от Биг Брадър дето за малко да се найаде ан хой с един траверс Пенка :lol: .. Не беше и лош футболист, имаше вид на заклет алкохолик. :!:

Иначе дори и аз, който си падам малко нърд в това отношение, едва ли мога да изброя всичките ни трансфери от последните години.. По едно време имахме някакъв бек обратното на Нуно Пинто, некъв друг Нуно :lol: ... Имахме един невероятен кадър Рамон Лопес, заради който щях да повърна от смях на Герена - направи едно от вечните футболни отигравания. Ако някой има "бест моментс ъф Рамон", да праща.. :loser2

Всъщност като сравня комедията, която представлявахме с Генков, Маркиев, Бру и сие с отбора на Ил.Ил и Ники Митов.. Направо си бяхме машини тогава, никога няма да спре да ме боли за шибаните дузпи и нещастника Урсула.. :cry:

Много се отплеснах, да се върнем на темата. :strkstrk
Като бях на работа отворих чорбал и случайно видях нарОшението на Ноци и чак ми стана жал за розовите. После видях коментарите им и спря да ми е жал, да умират да един :lol:

offtopic
Имахте пернишкиО Гарет Бейл. Между другото преди няколко дена го изгониха от третодивизиония Етър :loser2 Изкарал е там точно 2 седмици доколкото разбрах :smt042 На кой от ръководството изобщо му хрумна да го привлича този е направо за трепане :ohmygod2

Ти от кои си?Или е правописна грешка...че не съм ровил в мненията ти?

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 11:35 am 
Аватар

BlueForce91 написа:
offtopic
Имахте пернишкиО Гарет Бейл. Между другото преди няколко дена го изгониха от третодивизиония Етър :loser2 Изкарал е там точно 2 седмици доколкото разбрах :smt042 На кой от ръководството изобщо му хрумна да го привлича този е направо за трепане :ohmygod2
Сигурно Гонзо го е довел, а не примерно ИлИл. Само Гонзо ги води такива

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 11:38 am 
Аватар

New Order написа:
Съдията хубаво закла свинете, ама ноци си беше за гонене отвсякъде. От друга страна може да е по-добре. Сега всички червени путки реват по медиите и следващия мач едва ли съдията ще си позволи нещо такова. А и ако бяха изгонили ноци, с/у нас излизаше Терзиев, който според мен е по-лош вариант за айде Валери.
Честно казано съдията ме учуди вчера, защото това е същия съдия, който изгони ноци в Ловеч и при когото имаме 2 победи с/у рязанград, като при едната изгони Гулдан /ако не бъркам/

Не бъркаш, но явно си забравил, че и тогава тия си правеха каквото искат и още първото полувреме трябваше да са останали с 9 турци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 12:09 pm 

В свинския подфорум в Гонг има една тема "Пътят към титлата".Голяма пушилка се вдигаше как няма кой да ги спре,как тази година е тяхната и как едва ли не от началото на първенството трябвало да им дават титлата.Сега плачат и търсят майка си.Така е ислямисти,няма го Милко Балев вече,свиквайте с унижението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 12:19 pm 

danesa написа:
BlueForce91 написа:
Bellamy написа:
Как ше забравяте Михелич бе, двойника на ония селяндур от Биг Брадър дето за малко да се найаде ан хой с един траверс Пенка :lol: .. Не беше и лош футболист, имаше вид на заклет алкохолик. :!:

Иначе дори и аз, който си падам малко нърд в това отношение, едва ли мога да изброя всичките ни трансфери от последните години.. По едно време имахме някакъв бек обратното на Нуно Пинто, некъв друг Нуно :lol: ... Имахме един невероятен кадър Рамон Лопес, заради който щях да повърна от смях на Герена - направи едно от вечните футболни отигравания. Ако някой има "бест моментс ъф Рамон", да праща.. :loser2

Всъщност като сравня комедията, която представлявахме с Генков, Маркиев, Бру и сие с отбора на Ил.Ил и Ники Митов.. Направо си бяхме машини тогава, никога няма да спре да ме боли за шибаните дузпи и нещастника Урсула.. :cry:

Много се отплеснах, да се върнем на темата. :strkstrk
Като бях на работа отворих чорбал и случайно видях нарОшението на Ноци и чак ми стана жал за розовите. После видях коментарите им и спря да ми е жал, да умират да един :lol:

offtopic

Ти от кои си?Или е правописна грешка...че не съм ровил в мненията ти?

offtopic
:lsfc4 :lsfc1 :levski Имахме* извинявам се за правописната грешка

http://football24.bg/novina/137006-mare ... la-dupnica :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 12:35 pm 

В спортните новини на нова нито думичка за спорни ситуации,за сметка на това споменаха,че свинете започват да поставят анти рекорди първият от които е 5-поредни мача без победа. :strkstrk Пожелавам им да подобрят още много.
На селскогорец им пожелавам да отпаднат от някой естонски или люксембургски отбор след автогол на Цоци. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 12:37 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
ultrafan_rs написа:
Съдията е поредна прекрасна илюстрация на лафа за преклонената глава. Не вярвам Домус или Питричев да са го хващали. Просто сме гаден народ, за който приоритет е подмазването на богатия пък квото стане.

Е точно за това няма никакво оправдание, че не е видял, абсолютно умишлен удар с крак на мамалигата. Само, че ако прасетата бяха мъже с топки, а не само с разпорени ануси още на терена щяха да го пребият

Нашите дали ще пребият Моци, ако това се случи в сряда ? Съмнявам се. Още повече се съмнявам да напуснат терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 12:42 pm 
Аватар

strave написа:
На селскогорец им пожелавам да отпаднат от някой естонски или люксембургски отбор след автогол на Цоци. :smt006

Това не е патрЕотично... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 12:44 pm 
Аватар

И аз не съм убеден, че ще скочат на Ноци ако направи такова нещо в сряда :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 12:48 pm 

Ваги ще го пребие

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 12:50 pm 

прасе написа:
След като вече няма ИДИЛ, трябва да се покаже, че поне публиката на ИДИЛ все още съществува под една или друга форма. Така или иначе няма да играем в Европа. Не знам дали и ще вземем победа и ще отбележим гол до края на сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 12:52 pm 
Аватар

Свински страх тресе здраво форума им..напълнили са гащичките и за следващото дерби. :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 1:02 pm 
Аватар

Наще ще скочат толкова, колкото скочиха на оная маймуна в Микре.. Не е нужно да се заблуждаваме. :smt031
Чорбарите да си ебат майката! СКАТ за вас, амеби! :bigok :bii_chorbata :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 1:12 pm 

jordanofff написа:
Наще ще скочат толкова, колкото скочиха на оная маймуна в Микре.. Не е нужно да се заблуждаваме. :smt031
Чорбарите да си ебат майката! СКАТ за вас, амеби! :bigok :bii_chorbata :fuck6crb

Подчертавам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 1:17 pm 
Аватар

the saker написа:
Ваги ще го пребие

Ваги може да му направи една осморка и да му счупи пениса, за друго се съмнявам да е годен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 1:25 pm 
Аватар

New Order написа:
BlueForce91 написа:
offtopic

Бате ти освен саркастични мнения за Гонзо друго май не пишеш... Преди ги пишеше като стане въпрос за Гонзо, а сега почна ни в клин, ни в ръкав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 1:47 pm 
Аватар

Росен написа:
New Order написа:
BlueForce91 написа:
offtopic

Бате ти освен саркастични мнения за Гонзо друго май не пишеш... Преди ги пишеше като стане въпрос за Гонзо, а сега почна ни в клин, ни в ръкав.

Ами нали Гонзо е виновен за всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 1:57 pm 
Аватар

Лупи си бил шута от чорбътъ. Това, означава ли, че е приключил святото дело?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 2:10 pm 
Аватар

Bellamy написа:
По едно време имахме някакъв бек обратното на Нуно Пинто, некъв друг Нуно :lol: ...

Рикардо Нунеш :strkstrk Абсолютен некадърник. Взехме го в някакъв зимен трансферен прозорец, като тогава беше резерва в последният отбор в класирането на словашкото първенство(май Жилина).

Последна промяна Zlostar_1111 на Нед Апр 05, 2015 2:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 2:11 pm 
Аватар

New Order написа:
Ами нали Гонзо е виновен за всичко.

Поне във форума няма човек, който да го твърди. Иначе съм го чувал това на стадиона :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 2:30 pm 

Последно знае ли се кой е собственик на свинята или ще фалират без да има кой да им ритне столчето?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 2:41 pm 
Аватар

Нема да фалират, ама те като нас щели драстично да съкращават бюджета от лятото и да играят само с български играчи и юноши! А като им знаем исторически колко им е добра школата и как нищо не е създала за 70 години, най-много да изпаднат с тия техни юноши! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 2:47 pm 

дано! Дай Боже! Ами!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 4:13 pm 
Аватар

В днешната преса вече се пише против Моци, а и на съдията са му спрели правата. Да не повярва човек :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 4:56 pm 

Нема вече патрЕоти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 5:14 pm 
Аватар

Хайде сега си спомнете как ритаха Калво и след това Гари. Някои от влизанията си бяха направо прекрати кариера и само късмета ги спаси. Повечето пъти дори фал не се свиреше, камо ли показване на картони. Хайде сега се сетете някой спермогълтащ "журналист" дали отрази поне един от тези атентати. Турците си имат лостове навсякъде. За това и се вдига пара.
Нас онова хюмне, като ни кла срещу Латекса му дадоха приза за чернодрешко на годината! Мисля че беше 2009 година или и 10-та.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 5:46 pm 
Аватар

Цитат:
Ако някои иска, мисля че ще си подаря сезонната карта, такъв лит(*кс-етрополе не ща да гледам.

Спряха да гледат А група ... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 5:53 pm 
Аватар

:( :smt005 :smt089

Седем дни спорт написа:
След като колективно се направиха чудеса, за да се разнебити ИДИЛ, усилията дадоха резултат. Сега остава най-лесното - "Лудогорец" да бие ИДИЛ у дома. Ако не може - няма страшно. Има и резервен план. ФИФА ще вземе 12 точки на армейците. Все пак почтено е купата на шампиона да се връчи едновременно на двамата треньори - Георги Дерменджиев и Стойчо Младенов. Стойчо е с по-голям принос май.
За "Лудогорец" великолепно. А за българския футбол?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2015 5:57 pm 
Аватар

Новото шефче на ИДИЛ го дават по Спортна треска. Облечен в синя риза и върху нея зелен шушляков елек :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2275, 2276, 2277, 2278, 2279, 2280, 2281 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]