forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 1:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 4:56 am 
Аватар

СпециалистО написа:
Лятото ако продължаваме да пеем само за свине, путки, ебане и дреме НИ кура :ohmygod :ohmygod си купувам карта за В, ако ще и 1000 лева да е. Сори, ама некак си за 2 мача само се отказах да пея. В момента сме по-жалки и от селските агитки като бирой и жАлтити. То да ме беше яд за състоянието на отбора, ама както е тръгнал секторът по-бързо и от свинете ще се закрие.

Еми що не опиташ да го промениш, бе?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 11:59 am 
Аватар

Към момчето на вишката, което според мен не се е развило грам от последния когато даваше тон (точно преди Дългия). Помисли върху няколко съвета и предложения и съм убеден, че ще станат нещата, защото явно желание имаш.
1. Направи си преди мач списък с 30-40 песни на Левски, които в зависимост от резултат, настроение, поведение на агитката и развоя на мача да ги даваш за тон. Давай тон на песни с по мелодично звучене.
2. Песните срещу свинете единствено на мачовете с тях, на другите мачове това действа супер де мотивиращо и отблъсква.
3. Добре е на всеки мач да се дава тон на нова песен или стара с променен текст. 2-3 песни на сезон да се научат и пеят ще е супер. Иначе тъпчем на едно място.
4. Добре е всички да се събираме на 1-2 блока в сектора, за което и ти може да съдействаш от вишката.
5. Гледай повторенията на песните да не се пеят през 10мин, защото пеенето ще е много слабо.

Успех :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 12:03 pm 
Аватар

Към по горното бих добавил и яки циклежи по над 5 минути на нЕкакви по прости фрагмени от песни шаляля и подобни за атмосфера. :lsfc1 :lsfc1 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 12:15 pm 
Аватар

За да е лесно на всички, може да пеем само Ооооооо и Лалалалала лала лааа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 12:21 pm 
Аватар

Може да редим гласните. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 12:34 pm 
Wooden Pints написа:
СпециалистО написа:
Лятото ако продължаваме да пеем само за свине, путки, ебане и дреме НИ кура :ohmygod :ohmygod си купувам карта за В, ако ще и 1000 лева да е. Сори, ама некак си за 2 мача само се отказах да пея. В момента сме по-жалки и от селските агитки като бирой и жАлтити. То да ме беше яд за състоянието на отбора, ама както е тръгнал секторът по-бързо и от свинете ще се закрие.

Еми що не опиташ да го промениш, бе?

Имаше едни момчета, дето опитаха, ама се губят в последно време :smt115

ПП: За кой сектор ти е картата не е важно. Важното е, че има карта :lsclapp

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 12:57 pm 
Аватар

Един по-възрастен левскар правилно попита как и най-вече къде щяха да виреят всичките тези тънкообидни младежи във времето, когато имаше шанс да те ошамарят заради цвета на връзките ти, да се прибереш бос до вас, защото си имал хубави маратонки, или уж твоите хора, в сектор Б да ти свалят синьото шалче и да ти изпият парите :lol:
Не ви ли е срам че Виктория от форума има по-големи топки от вас :?:
Сега сме били "пълен смях" и повече няма да ходим, защото Илия е дал тон за "свине-минет" :smt005 в сектора имало малки момиченца :smt090 направихме равен с Хасково :smt090 КОРИЦАТА НА ФЕЙСБУК СТРНИЦАТА НИ Е ГРОЗНА :ohmygod2
Били сме на дерби без мегафони, с развалена уредба, в минорно настроение, без хорео когато те са имали две, на Герена са ни надвиквали БЕРОЕ КОПЕЛЕ :rip окачвали сме плакати за Чорни, в чужбина сме били 200 глупака срещу пълен стадион, през какви ли не резили и драми сме минавали като публика, средната посещаемост на Герена беше 50 човека и какво ли още не .
Вместо да се оплаквате си замъкнете на стадиона и покажете как се правят нещата вместо да се самонавивате във forum.levski.com как все някой ви пречи да си покажете колко всеотдайни левскари сте.
maxsupport написа:
Според мен няма нищо лошо да има малки в сектора, нека всеки е добре дошъл на стадион "Георги Аспарухов". Проблемът е, защо останалите сме по другите сектори :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 1:21 pm 
Аватар

sct02 написа:
Един по-възрастен левскар правилно попита как и най-вече къде щяха да виреят всичките тези тънкообидни младежи във времето, когато имаше шанс да те ошамарят заради цвета на връзките ти, да се прибереш бос до вас, защото си имал хубави маратонки, или уж твоите хора, в сектор Б да ти свалят синьото шалче и да ти изпият парите :lol:
Сега сме били "пълен смях" и повече няма да ходим, защото Илия е дал тон за "свине-минет" :smt005 в сектора имало малки момиченца :smt090 направихме равен с Хасково :smt090 КОРИЦАТА НА ФЕЙСБУК СТРНИЦАТА НИ Е ГРОЗНА :ohmygod2
Били сме на дерби без мегафони, с развалена уредба, в минорно настроение, без хорео когато те са имали две, на Герена са ни надвиквали БЕРОЕ КОПЕЛЕ :rip окачвали сме плакати за Чорни, в чужбина сме били 200 глупака срещу пълен стадион, през какви ли не резили и драми сме минавали като публика, средната посещаемост на Герена беше 50 човека и какво ли още не .
Вместо да се оплаквате си замъкнете на стадиона и покажете как се правят нещата вместо да се самонавивате във forum.levski.com как все някой ви пречи да си покажете колко всеотдайни левскари сте.
maxsupport написа:
Според мен няма нищо лошо да има малки в сектора, нека всеки е добре дошъл на стадион "Георги Аспарухов". Проблемът е, защо останалите сме по другите сектори :wink:

БРАВО, ДРУЖЕ! Нямам какво да добавя, същите работи ми се въртят в главата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 1:23 pm 

Не само плакати, за Чорни имаше и подписки :smt005

Но от друга страна Прехода свърши и младото поколение не расте в джунглата, която беше милата родина преди 15 години :wink: Квото беше по дискотеките, това беше и по стадионите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 1:44 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Не само плакати, за Чорни имаше и подписки :smt005

Но от друга страна Прехода свърши и младото поколение не расте в джунглата, която беше милата родина преди 15 години :wink: Квото беше по дискотеките, това беше и по стадионите :wink:

По-добре така, отколкото педерастията в момента!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 1:44 pm 
Аватар

Aми аз затова просто призовавам да се подходи по-сериозно (мъжки ?) към цялата ситуация :) На всички ни се случва да ни писне, да заявим категорично "повече няма им стъпим", да не отидем нарочно на мач и т.н. но рано или късно, ако ще след години се връщаме и правим това, което сме правили и преди.
Груповото самосъжаляване и пригласяне в тъжният хор на недоволните във форума/фейсбук е просто излишно. Някой в темата за мача беше сложил цитата за успеха в живота на Айнщайн.
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z, където x е работата, y е забавлението, а z е да си държиш устата затворена"
Вършете се работата в сектора, забавлявайте се и не се включвайте в хоровото пеене на ооо колко сме жалки и колко не ставаме за нищо :cry: нито помагате на някой, нито отваряте нечии очи с вашите гениални разкрития, но най-вече, не ставате по-щастливи от цялата работа.
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 2:09 pm 
Аватар

Аз с по-горното си мнение имах предвид, че ако ще се пее цял мач за свинете, просто ще съм излишен непеейки, щото може би ще бъда заклеймен като куфар, семкар, дошъл за по-евтиния билет в тоя сектор. :wink: От 1 година насам специално отборът търпи най-тежките времена за него и точно в тоя момент изградихме един добър манталитет. След вчера специално аз си правя впечатление, че всичкият този изграден манталитет просто изчезна. Нарочно пиша тук, за някои естествено е мрънкане и педерастия, защото знам, че момчето, което разпява (И.) чете. Аз досега лоша дума не съм казал за него и не мисля да го правя, просто искам да види, че с анти песни само копаем дъното. И дори той не е проблемът, а това, че когато се даде тон за "смърт за сектор гей... шалала" се избухва много повече, отколкото на левскарските песни. И за финал да кажа, че не целя да споря с никого, просто това е моето мнение, така ги виждам нещата. Живи и здрави и дано секторът да пребъде ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 2:27 pm 
Аватар

sct02 написа:
maxsupport написа:

Браво, Денис! :smt023 :smt023 :smt023

На мен пък ми писнА да се сере по сектора, при положение, че все още държим някакво ниво, а какво ни се се случи в последните години с отбора, само ние си знаем. Като ви чета тук ще реша, че на Дучето бременните и майките с количките не са в Гей- сектор, ами в нашия. Тая тема е като бг мама. Аре стегнете се малко, сериозни момчета сте.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 2:49 pm 
Аватар

Напълно съм съгласен и аз , трябват топки в тежките ситуации :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 3:17 pm 
Аватар

Доживели равен с Хасково, какво сте видели бе?!
За 5 дни обрата с Антверп и после 0-5 от прасетата видяхте ли?! От абсолютния новак Хебър загуба на Герена видяхте ли? Пред повече пазарджиклии отколкото левскари? И в ответния мач пак загуба? От отбор, половината от които бяха чистокръвни цигани?! Да не редя срамните мачове в ЕКТ като чорбар....
На Мишо Мустака мега-свинщината - бяхте ли там? Да го чакате на Струма да донесе билетите, а той да брои пачките на Дучето? Да разберете какво е предателство?! Още колко предателства и свинщини имаше?!
Как не се самоубихме тогава всички, кви хора сме :ohmygod2
Кое му е края на агитката - като ходехме по провинция 20-30 човека, като на един мач в Русе бях сам от София плюс Кънчо и Ко от Червен бряг?! Край ли беше?! А сега на гостувания не падаме под 200 човека, а най-често сме над 500, че и 1000?! А, и песни със свине и минет имаше още преди да се родите!
Едни ще мръзнат стоически като кучета снощи на стадиона, други ще колят и бесят по форуми и Фесбук?!
Или се стягайте или си бийте камшика, но да знаете - на НИКОГО няма да липсвате!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 3:23 pm 

Мисля, че даже знам за кой мач говориш. Първият мач на Левски на който ходих беше срещу Раковски в Русе през есента на 1995г. Бихме с 0:1 с гол на 17 годишния Йовов. На стадиото имаше поне 15 хиляди мои съграждани и не повече от 15 души гостуваща агитка. Това след три титли и серия разгроми срещу свине, папагали, буфери и подобни :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 3:28 pm 

На никого не липсват хората, а всеки мрънка, че сме по 1 000 човека на мач. Това, че преди положението е било много зле, не значи, че сега ще се примирим, че е зле. Имахме точните хора за дърпане нагоре, но те бяха изгонени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 3:30 pm 
Аватар

Сигурно не трябва да се драматизира излишно.

Но и последното нещо, което трябва да се прави, е да се заравя главата в пясъка, преценявайки, че проблем няма. :smt006

Да продължаваме да си пеем смърт за сектор г и свине минет. Ама да не претендираме, че нашата любов е по-голяма от вашата омраза :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 4:39 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Мисля, че даже знам за кой мач говориш. Първият мач на Левски на който ходих беше срещу Раковски в Русе през есента на 1995г. Бихме с 0:1 с гол на 17 годишния Йовов. На стадиото имаше поне 15 хиляди мои съграждани и не повече от 15 души гостуваща агитка. Това след три титли и серия разгроми срещу свине, папагали, буфери и подобни :wink:

Не беше ли гола на Зайцев? Още в началото някъде. Може и да се бъркам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 5:15 pm 

Браво на малките вчера, без тях в сектора щяхме да сме 19 души.
Кур за студеното време и за подценяването му. Движехме се със слънцето из сектора, ма накрая се скри копелето :smt005
Тежко е, ама ще мине.
Мисля си, че цените трябва да са 3 лв. за Б и 6 лв. за В.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 8:15 pm 
Аватар

Въпреки спада на отбора и всички останало, не мисля, че имаме оправдания да не сме на стадиона повечето !

ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДО КРАЙ !

а вие сте турски чеда !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2015 8:28 pm 
Аватар

Прекалява се с негативизма към Сектора!Имам чувството,че си общувам със стари моми-моралистки,които като чуят някоя по-пиперлива думичка ,зачервяват ушенца и възмутено клатат брадичка,с леко наболи косъмчета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2015 7:02 pm 
Аватар

sct02 написа:

sct02 написа:
Вършете се работата в сектора, забавлявайте се и не се включвайте в хоровото пеене на ооо колко сме жалки и колко не ставаме за нищо :cry: нито помагате на някой, нито отваряте нечии очи с вашите гениални разкрития, но най-вече, не ставате по-щастливи от цялата работа. :levski

За мен тези думи трябва да останат поне до края на сезона и темата е изчерпана.
Присъединявам се към това - ХОДЕТЕ НА МАЧОВЕ , имайте разум , пейте това което сърцето Ви подсказва, на другото пълно мълчание и така.
Така ще се оправят нещата...ако мислите че в годините без мегафони нямаше ЗВЕРСКИ тъпи скандирания и песни.
Ама като си ги пеят 10 човека никой не ги чуваше и никой не ги запомни.
Бойкотирайте това което има смисъл :smt002 , но не и мачовете на ЛЕВСКИ и съпорта към отбора!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2015 8:00 pm 

Защо беше изтрит коментара на Heart and Soul?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2015 8:18 pm 
Аватар

Цензурирам виртуалното оплакване и вайкане, излишно е и дразни.
И да - вярваме си :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2015 8:24 pm 

Аха,ясно :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2015 8:28 pm 

:smt023
Извинявам се за мнението си. За момент забравих, че тъжната истина за Сектора ни се приема за оплакване, вайкане и нежна душица от "отговорните" хора във форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2015 8:39 pm 
Аватар

Не съм, чел мнението, но ако не нарушава правилата е недупостимо да се трие !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2015 9:04 pm 
Аватар

Предлагам ви да си купите ДВД-то на филма "Ние сме Левски" и да го изгледате пак :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 23, 2015 11:50 pm 
Аватар

Само Левски!

Последна промяна Синият Лъв на Вто Мар 24, 2015 12:51 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]