forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 7:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:37 pm 
Аватар

Тук става форума на гонг :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:02 pm 
Аватар

Понеже някой питаше какво прави Гонзо и какъв е смисълът от него, ето една съвсем прЕсна новинка:

Цитат:
Директорът на Левски Георги Иванов удари сериозно рамо на клуба в битката за евролиценз. Гонзо е направил 9 сделки, които вероятно ще спасят лиценза.
След тежки преговори той е успял да убеди близо дузина футболисти, към които клубът има дълг, да се откажат временно от претенциите си към Левски, твърди "Меридиан мач".
Става дума за български играчи, които са били на "Герена" през последните сезони и все още имат да получават пари от "синия" клуб. Сред въпросните играчи са Орлин Старокин, Валери Божинов, Даниел Димов, Радослав Димитров, Пламен Крумов и Антон Огнянов.
От "Герена" се твърди, че сделките на Гонзо са спестили близо 500 000 лева от сумата, която клубът трябва да плати до края на месеца, за да вземе лиценз. Естествено, "сините" ще продължат да имат дълг към бившите си играчи. Срокът за изплащането му обаче е удължен с няколко месеца

Т.е., Гонзо се занимава с неща, които според мен са леко на ръба на задълженията му като СТД, защото осигуряването на финансова стабилност е задължение на изпълнителния директор, собственика и УС. Обаче е лош и виновен, знам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:07 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Понеже някой питаше какво прави Гонзо и какъв е смисълът от него, ето една съвсем прЕсна новинка:

Цитат:
Директорът на Левски Георги Иванов удари сериозно рамо на клуба в битката за евролиценз. Гонзо е направил 9 сделки, които вероятно ще спасят лиценза.
След тежки преговори той е успял да убеди близо дузина футболисти, към които клубът има дълг, да се откажат временно от претенциите си към Левски, твърди "Меридиан мач".
Става дума за български играчи, които са били на "Герена" през последните сезони и все още имат да получават пари от "синия" клуб. Сред въпросните играчи са Орлин Старокин, Валери Божинов, Даниел Димов, Радослав Димитров, Пламен Крумов и Антон Огнянов.
От "Герена" се твърди, че сделките на Гонзо са спестили близо 500 000 лева от сумата, която клубът трябва да плати до края на месеца, за да вземе лиценз. Естествено, "сините" ще продължат да имат дълг към бившите си играчи. Срокът за изплащането му обаче е удължен с няколко месеца

Т.е., Гонзо се занимава с неща, които според мен са леко на ръба на задълженията му като СТД, защото осигуряването на финансова стабилност е задължение на изпълнителния директор, собственика и УС. Обаче е лош и виновен, знам.

А въпросните футболисти не бяха ли освободени с неустойки именно от Гонзо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:08 pm 
Аватар

Т.е.:
1. Гонзо не трябваше да ги освобждава;
2. Гонзо не трябваше да ги освобождава с неустойки?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:12 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
А въпросните футболисти не бяха ли освободени с неустойки именно от Гонзо

Е к'во да прави като му е наредено да ги освобождава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:15 pm 
Аватар

Мустака ли му е наредил да освобождава Крумов и Огнянов? За другите парите са от неизплатени заплати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:16 pm 
Аватар

Много Ви моля престанете с тоя Гонзо в тази тема. Всички вече разбрахме, че без него ЛЕВСКИ е погубен и не се е родил още достоен човек, който да го замени през последните 5 години, а и най вероятно докато е жив. Има хора на които вече им идва в повече тази святост. Има си божествена тема посветена на живата легенда нека там да насочим молитвите и хвалбествията. Нека тази я оставим за важните неща около първенството и участието на нашият отбор в това първенство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:16 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Т.е.:

Старокин и Димов можеше спокойно да си ги остави в отбора.
А Радослав Димитров бе доведен именно от Гонзо и освободен след 2 мача

Иначе Божинов отдавна беше казал, че няма да пречи на Левски за лиценза, а и си прибва 6000 К от Спортинг наскоро. Тук едва ли Гонзо го е убедил да не си търси сега парите.

Последна промяна Коце Маца на Сря Мар 18, 2015 2:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:17 pm 
Аватар

Доколкото си спомням договорите на Старокин и Димов изтекоха и те си тръгнаха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:18 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Т.е.:

Не, не трябваше да ги привлича и след 1 месец да ги маха!

Лично аз харесвам Радослав Димитров и мисля, че не му бе даден достатъчно шанс. С Берой направи там 1-2 смешни грешки, но целия мач го игра силно след това и се раздаде максимално, защо го махаме? Глупави решения бяха тия , при това, че после вземаме Алвеша.

Огнянов за жалост не е във форма и резонно напусна, за Крумов да не говориме, ега ти дупката, това бяха правилни ходове. Тъпото е, че между тях има и неправилни, които са фрапантни, като Губи, вратарите като цяло, Домо, Ради Димитров и е такива ми ти неща :)

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:19 pm 
Аватар

Като освободиха Димитров се твърдеше, че било по негово желание. Това изобщо повярва ли го някой? :smt005 А по въпроса с Крумов слушахме ебати глупостите. Как не било мъжко да не иска да си тръгне без пари :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:21 pm 
Аватар

Между другото след последния мач Локото имаше интервю с Радослав Димитров и там намекна, че не по свое желание е напуснал Левски (както се твърдеше) и че скоро щял да каже интересни и фрапиращи неща за обстановката в клуба. Изглеждаше доста разчораван от това, което е видял тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:28 pm 
Аватар

konvoec написа:
tprodanov написа:
Т.е.:

Не, не трябваше да ги привлича и след 1 месец да ги маха!

Лично аз харесвам Радослав Димитров и мисля, че не му бе даден достатъчно шанс. С Берой направи там 1-2 смешни грешки, но целия мач го игра силно след това и се раздаде максимално, защо го махаме? Глупави решения бяха тия , при това, че после вземаме Алвеша.

Огнянов за жалост не е във форма и резонно напусна, за Крумов да не говориме, ега ти дупката, това бяха правилни ходове. Тъпото е, че между тях има и неправилни, които са фрапантни, като Губи, вратарите като цяло, Домо, Ради Димитров и е такива ми ти неща :)

Е ти така го каза, все едно всички са привлечени от него дейба...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:31 pm 
Аватар

Което е всеизвестен факт

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:35 pm 
Аватар

mandja написа:
2) Или развалиш договора на Базил де Карвальо, щото не си направил читави медицински прегледи. Как, за Бога, юридически мина тва?!?!?!??!

Инфо от кухнята по този случай. До тогава в клуба не е имало практика да се правят тестове на рамената. Питали са Базил дали има някакво друго оплакване, той отговорил, че няма. Като се разбира за контузията Базил им казва, че знае за нея. Предлагат му да го оперират, отказва, като казва, че това си е негова работа. Това преляло чашата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:37 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Е ти така го каза, все едно всички са привлечени от него дейба...

Маха Блажевич- докарва двама некадърници за същите пари, които закопават отбора. Маха ги с неустойки.
Докарва Димитров- маха го след 2 месеца с неустойка.
Докарва Балтанов- маха го след 1 месец с неустойка.
Докарва треньор- маха го след 2 месеца с неустойка.
Съжалявам много, но тука тара надали е виновника. Във всеки нормален клуб, след подобни безумия, изхвърчаш на секундата, и без това да е гарнирано със 7-мо място и безобразна игра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:59 pm 

Сред въпросните играчи са Орлин Старокин, Валери Божинов, Даниел Димов, Радослав Димитров, Пламен Крумов и Антон Огнянов. От "Герена" се твърди, че сделките на Гонзо са спестили близо 500 000 лева от сумата, която клубът трябва да плати до края на месеца, за да вземе лиценз. Естествено, сините ще продължат да имат дълг към бившите си играчи. Срокът за изплащането му обаче е удължен с няколко месеца.
Аз вчера като писах че заради него сме вътре с 500 000 за неустоики никои не ми повярва а като прибавите и треньорите стават и повече . По груби сметки Гонзо струва на Левски над 2 000 000 загуби .В това финансово състояние с тези загуби пътя към фалит е на хоризонта. Левски няма от какво и от къде да искара един лев !!!! И виновен за това е Гонзо
1.Няма един футболист доведен от него да струва пари .
2.Плаща заплати на некадърници и то не малки .
3.Заради 7 място няма пари от билети реклами тв права
4.Не е способен да изгради каквото и да е Левски има 3 прилични футболисти в момента Борко ,Аниете,Прохазка.Краев не го броя защото при първите 500 000 хиляди и си отива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 3:19 pm 
Аватар

konvoec написа:
Имаме план за вдигането на Левски, имаме набелязани футболисти по постове, поне по двама-трима, които ще ни трябват за догодина, за да можем да ги вземем навреме, преговаряме още от сега с някои.

Ако го каже това ще ни прескочат сърцата в предсмъртен ужасТ :smt003 По- скоро е по- добре да каже "Обещавам, че няма да вземам никой" :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 3:53 pm 
Аватар

djoker1978 написа:
Сред въпросните играчи са Орлин Старокин, Валери Божинов, Даниел Димов, Радослав Димитров, Пламен Крумов и Антон Огнянов. От "Герена" се твърди, че сделките на Гонзо са спестили близо 500 000 лева от сумата, която клубът трябва да плати до края на месеца, за да вземе лиценз. Естествено, сините ще продължат да имат дълг към бившите си играчи. Срокът за изплащането му обаче е удължен с няколко месеца.
Аз вчера като писах че заради него сме вътре с 500 000 за неустоики никои не ми повярва а като прибавите и треньорите стават и повече . По груби сметки Гонзо струва на Левски над 2 000 000 загуби .В това финансово състояние с тези загуби пътя към фалит е на хоризонта. Левски няма от какво и от къде да искара един лев !!!! И виновен за това е Гонзо
1.Няма един футболист доведен от него да струва пари .
2.Плаща заплати на некадърници и то не малки .
3.Заради 7 място няма пари от билети реклами тв права
4.Не е способен да изгради каквото и да е Левски има 3 прилични футболисти в момента Борко ,Аниете,Прохазка.Краев не го броя защото при първите 500 000 хиляди и си отива.

Давай сметките. Останалото е пълна глупост.

ПП школата нещо, дето се гради ли е, или не е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 4:01 pm 
Аватар

Как може да казвате че публиката на Левски е помиярска , след като вие самите сте част от нея , това за мен е все едно да обидиш семейството си ... :ohmygod2 :ohmygod2 . Тоя форум от ден на ден става все по - зле !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 4:05 pm 
Аватар

Бахмааму... Не може ли всички теми освен антифутбол да се затворят за 5 дни? :boisw

Даже аз, като отявлен дървен философ :loser2 , почвам да се дразня вече. :oops:

Тара ни е основния проблем - ясно е!
Гонзо е некадърен СТД - ясно е!
Сред феновете има адско разделение, НКП, СЗ и кой ли още не са се оакали тотално и ще играем пред 500 човека - ясно е!
Надяваме се на купата, но ще е много трудно - и това е ясно!
Тръста се клати нещо и той, с акциите все още няма хубаво масово изпипано съобщение и схема - ясно е!

Ясно е, че това е положението. Ясно е, че ние и да мрънкаме само дразним себе си и другите, но нищо не променяме. Защото малко от нас правят нещо на практика (аз не правя нищо освен да взема карта, членство в Тръста и някой друг артикул). Аз ще отида на колкото мача до края мога и ще чакам някакви по-оптимистични новини лятото.

Ако през това време има схема срещу бататюрк, ще участвам. :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 4:12 pm 
Аватар

По канал 3 дават Оборище - Миньорк :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 4:14 pm 
Аватар

Профилактика ни трябва май :bigok

И спрете да пишете километрични анализи, никой не ги чете, още повече, ако са издържани в стил "Гонг"

И мачът с Хасково ще е по Диема, не ви трябва стрийм-линГ. Твай!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 4:34 pm 
Аватар

"Сред феновете има адско разделение, НКП, СЗ и кой ли още не са се оакали тотално и ще играем пред 500 човека - ясно е"!
RIR, на мене само не ми е ясно НКП, СЗ и кой ли още не като са се изпокарали, това значи, че ако някой е член на даден фен клуб или нещо от сорта, не трябва да идва на мачовете? :smt005
Ми нали уж от фен клубовете били най-крайни, най-обичащи, най-присъстващи... Което ми напомня, че от моите хора останах само аз, та ако има някой от Надежда да тръгва, може да ме придружи, че ме е страх сам в градския/таксито :smt003

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 5:17 pm 
Аватар

ID за селяни 1 с/у селяни 2 ще се намери ли ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 5:30 pm 

mandja написа:
Е те 95% от българите са пълни помияри. Нали сме Отбора на Народа. :loser2

Нещо много си вярваш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 6:47 pm 

И микренци си имат тигър на вратата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 7:01 pm 
Аватар

Тези Лайнокурец 2 години вече вкарват само от вратарски грешки на съперника, ебати

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 7:05 pm 
Аватар

И аз бих искал линк

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 8:09 pm 
Аватар

И микренци ги закичиха със четворка,ебахти всико лега на тия капути.Дано утре ни се паднат тоя път ще ги блъскаме :lsclapp :ls-cup :lsclapp

Последна промяна привърженик 1914 на Сря Мар 18, 2015 8:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]